İkiz Anneleri Geyik Paneli

bulaşık detarjanı ile ön yıkamada deneyeyim o zaman..

ön yıkamasız yaptım ben bide tabiikide çamaşır mak deterjanı kattım.

Hımm,o zaman bulaşık detarjanını lekelerin üzerine damlatıp normal detarjan vs kullanıp çamaşır makinasında yıkarım..Teşekkürler canım..

merhaba kızlar bende 4 yaşında bir kız bir erkek ikiz annesiyim. Bende çocukları yıkadım öğlen uykusuna yatırdım evin duvarlarını sildim şimdi biraz dinleneyim dedim kalkıp çocuklara çorba yapmam lazım tabi oturunca yorgunluktan kalkamıyorum keşke hızımı almışken çorbayı da yapsaydım

bizde hastayız malesef berenim öksürüyo akşamda ateşlendi acile gittik kötü bir akşamdı..

almina cnm naneli şeker tarifin için teşekkür edememiştim sağol işe yarıyor :))

artvinli cnm biz küvezde kaldık 15 gün malesef, çok şükür siz kalmamışsınız..

hasta bebiş ve anneler geçmiş olsun berenim ağlıyo kaçtım

Ne diyeyim şimdi........

Sen olsan ne düşünürdün ???

Canım yaaa,artık samimiyetine hiç inanmıyorum malesef....

Paylaşımın ve arkadaşlığın için teşekkür ederim,kendine iyi bak.....

cnm yaa ben femalex in adına konuşmak istemem ama bildiğim bişeyi paylaşmak istedim...
femalex kimliğini açıklamasını pek sevmiyor...face hiç kullanmıyor değil...kullanıyor ama eklemek istemiyor...bunu daha önce nazikce bizlere açıkladı...sanada dün öyle söylemesi bundandı yani sana karşı yapılmış bişey değil..ve sana dün söylediği sözü bize daha öncede söyledi facede vs. çok vakit geçirmiyorum daha çok vaktim oldukca buraya geliyorum dedi.....yani sana söyledikleri doğru ikili bir konuşma yok.......bilmeni istedim...kendisi hep kibar ,naziktir bizlere karşı

mucuks :)

meltem hoşgeldin cnm anlatsana biraz 4 yaşında ikiziler nasıl?bakımları dahamı kolay...
gerçekten 3 yaştan sonra laftan sözden anlıyolarmı???

offf kızlar çok gerginim çokkk yazacak çok şey var ama yazmaya mecalim yokk

dantel yapıyorum habiree......tabiii annemin çenesinden ve çocuklardan fırsat kalırsa

valla evde çok rahatım...keşke bir tane şöle kafa dengi bir komşum akrabam felan olsaydı yada kocamın işi erken bitsee eve erken gelse hiç seyhate gitmese yaaa

ama ben inanıyorum güzel günler benim olacak.....ahhh şu ev işim hallolsa hiçç ama hiçç anneme bu kadar ihtiyaç duymayacağım...ama eminim o zamanda o benden çıkmazz haaha

allah hakkında hayırlısını versin inş..
ikizlere gelince 3 yaş çook uzak gibi sanki:)) hele 4 :))
bizim burda kadının birinin dördüzleri vardır sanırım türkiyenin ilk dördüzleriydiler şimdi lisede okuyolarmış çok daraldığımda o kadını düşüyodum iki ayrı bakıcısı vardı 2 çocuğa biri 2 çocuğa başka biri bakıyodu düşünsene...
kadının hiç nefes almaya vakti yokmuştur gece uyku ne bilmiyomuştur bence ve 3 ü oğlan biri kız:))
bu günlerde geçecekkk hatırlamıcaz bile inş bu sinir olduğumuz zamanları..

rica ederim canım...

iyi niyetli yaklaşımın için teşekkür ederim canım..

Winston kız bu gidişle demir lekesi çıkarma uzmanı olacaksın,bak zincirleme isim tamlaması yaptırdın bana

Almina kimin samimiyetine güvenmiyorsun,ne oldu canım ya geçmişe bakamadım pek?neyse baktım anladım:)

Berencim geçmiş olsun.

ikizleri 4 yaşında olan bir arkadaş mı var,hani nerde..anlatsın bize bu nasıl bir duygu..

Burcu canım haklısın bizimde rahata çıkacağımız günler gelecek.belki annem menopoza giriyordur falan diye bahaneler buluyorum işte.evet bebeklerime bakmak zorunda değil,hep derim bunu ama banada mı acımıyor bazen diye düşünüyorum:)

kızlar demin bir arkadaşım aradı,37 haftalık hamile.bebek doğum kanalına girmiş,erken doğum riski varmış ve doktoru yat demiş ama kız manyak yatamam ben sıkıldım diyor.onlar ilçede yaşıyor,cuma günü bize geleceklermiş.gelme dedim,yolculuğun risklerini anlattım ama yok!ya bzı insanlar mı çok rahat biz mi çok pimpirikliyiz!!

Son düzenleme:

37.haftaya gelmiş,doğursa aksi bir durum çıkmadıkça küveze girmez,prematüre olmaz bebeği..
38 ile 42. hafta arası olan doğumlar miadında doğum oluyormuş..Yani bizlerin yaşadığı kadar erken haftalarda erken doğum tehlikesi olayı yok,ona güveniyordur belki de...

Son düzenleme:
merhaba kızlar gerilim hattından azcık kaçtım....halama gittim ....2 saat oturdum kalktım
ömer uyuyorduu alişi aldım gittimm.....kuzum çok sakindi.....
valla giderken minibüsle gittim....dönerken yürüdük alişleeee...allahım tek çocuk ne kadar rahat yaa sıkıldınmı al yanına çık git gez dolaş gel.....neyseee vardır rabbimin bi bildiği

çok teşekkür ederim firdosçum geçmiş olsun dileklerin için.. senin paşalardan kağan mı hastaydı kusuruma bakma geçmişi okuyamadım inş. iyidir canım benim tek tek bakamadım ama tekrar yazayım tüm hasta kuzulara acil şifalar..

Winston

canım maşallah o gözlere koyma buralara nAllah nazarlardan korusun..
bende baya mama ile verdim, meyve püresinede karışabilir cnm ben artık tek veriyorum tükürmüyolar..
mama içmeleri düzeldimi cnm içmiyordu tontişlerden biri bi ara, umarım düzelmiştir iştahsız bebek çok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…