- 1 Nisan 2010
- 14.774
- 678
- 213
kızlar bu arada demir ilacının lekesine bir kez daha denedim bulaşık deterjanı çıkartıyo dün ege 1 kaşık dolusu ilacı ağzından çıkarttığı yetmezmiş gibi birde ağzını eliyle silerken kolunuda leke yaptı çıkarttım hemn üstüne bulaşık deterjanı döküp makineye attım leke meke kalmadı aklınızda bulunsun
bulaşık detarjanı ile ön yıkamada deneyeyim o zaman..
ön yıkamasız yaptım ben bide tabiikide çamaşır mak deterjanı kattım.
Hımm,o zaman bulaşık detarjanını lekelerin üzerine damlatıp normal detarjan vs kullanıp çamaşır makinasında yıkarım..Teşekkürler canım..
Ne diyeyim şimdi........
Sen olsan ne düşünürdün ???
Canım yaaa,artık samimiyetine hiç inanmıyorum malesef....
Paylaşımın ve arkadaşlığın için teşekkür ederim,kendine iyi bak.....
meltem hoşgeldin cnm anlatsana biraz 4 yaşında ikiziler nasıl?bakımları dahamı kolay...
gerçekten 3 yaştan sonra laftan sözden anlıyolarmı???
offf kızlar çok gerginim çokkk yazacak çok şey var ama yazmaya mecalim yokk
dantel yapıyorum habiree......tabiii annemin çenesinden ve çocuklardan fırsat kalırsa
valla evde çok rahatım...keşke bir tane şöle kafa dengi bir komşum akrabam felan olsaydı yada kocamın işi erken bitsee eve erken gelse hiç seyhate gitmese yaaa
ama ben inanıyorum güzel günler benim olacak.....ahhh şu ev işim hallolsa hiçç ama hiçç anneme bu kadar ihtiyaç duymayacağım...ama eminim o zamanda o benden çıkmazz haaha
bizde hastayız malesef berenim öksürüyo akşamda ateşlendi acile gittik kötü bir akşamdı..
almina cnm naneli şeker tarifin için teşekkür edememiştim sağol işe yarıyor :))
artvinli cnm biz küvezde kaldık 15 gün malesef, çok şükür siz kalmamışsınız..
hasta bebiş ve anneler geçmiş olsun berenim ağlıyo kaçtım
cnm yaa ben femalex in adına konuşmak istemem ama bildiğim bişeyi paylaşmak istedim...
femalex kimliğini açıklamasını pek sevmiyor...face hiç kullanmıyor değil...kullanıyor ama eklemek istemiyor...bunu daha önce nazikce bizlere açıkladı...sanada dün öyle söylemesi bundandı yani sana karşı yapılmış bişey değil..ve sana dün söylediği sözü bize daha öncede söyledi facede vs. çok vakit geçirmiyorum daha çok vaktim oldukca buraya geliyorum dedi.....yani sana söyledikleri doğru ikili bir konuşma yok.......bilmeni istedim...kendisi hep kibar ,naziktir bizlere karşı
mucuks :)
Winston kız bu gidişle demir lekesi çıkarma uzmanı olacaksın,bak zincirleme isim tamlaması yaptırdın bana
Almina kimin samimiyetine güvenmiyorsun,ne oldu canım ya geçmişe bakamadım pek?neyse baktım anladım:)
Berencim geçmiş olsun.
ikizleri 4 yaşında olan bir arkadaş mı var,hani nerde..anlatsın bize bu nasıl bir duygu..
Burcu canım haklısın bizimde rahata çıkacağımız günler gelecek.belki annem menopoza giriyordur falan diye bahaneler buluyorum işte.evet bebeklerime bakmak zorunda değil,hep derim bunu ama banada mı acımıyor bazen diye düşünüyorum:)
kızlar demin bir arkadaşım aradı,37 haftalık hamile.bebek doğum kanalına girmiş,erken doğum riski varmış ve doktoru yat demiş ama kız manyak yatamam ben sıkıldım diyor.onlar ilçede yaşıyor,cuma günü bize geleceklermiş.gelme dedim,yolculuğun risklerini anlattım ama yok!ya bzı insanlar mı çok rahat biz mi çok pimpirikliyiz!!
Winston kız bu gidişle demir lekesi çıkarma uzmanı olacaksın,bak zincirleme isim tamlaması yaptırdın bana
Almina kimin samimiyetine güvenmiyorsun,ne oldu canım ya geçmişe bakamadım pek?neyse baktım anladım:)
Berencim geçmiş olsun.
ikizleri 4 yaşında olan bir arkadaş mı var,hani nerde..anlatsın bize bu nasıl bir duygu..
Burcu canım haklısın bizimde rahata çıkacağımız günler gelecek.belki annem menopoza giriyordur falan diye bahaneler buluyorum işte.evet bebeklerime bakmak zorunda değil,hep derim bunu ama banada mı acımıyor bazen diye düşünüyorum:)
kızlar demin bir arkadaşım aradı,37 haftalık hamile.bebek doğum kanalına girmiş,erken doğum riski varmış ve doktoru yat demiş ama kız manyak yatamam ben sıkıldım diyor.onlar ilçede yaşıyor,cuma günü bize geleceklermiş.gelme dedim,yolculuğun risklerini anlattım ama yok!ya bzı insanlar mı çok rahat biz mi çok pimpirikliyiz!!
winston canım sağol bu arada bizim bebekler demir ilacından kustuğu için doktorumuz mamanın içinde verebilirsin dedi ferrosanolun klavuzundada mama ve yemeğe karışabilir yazıyor zaten 1 aydır mamalarına karıştırıp veriyorum kan sonuçlarındada demir ekskliği yok
artvinlim benim oğlanlarda bu aralar çok huysuz uyumuyorlar akşamları
üşümüş olabilirler ama yapacak birşey yok yerden alıyorlardır büyük ihtimal ama zapdetmek çok zor ne yapalım
berennaz neden nicini değiştirdinnn kızzz bu nedemek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?