bu daha iyi oldu
beni takip edenlerden kaçıyorum hahaha
merhaba gece kuşları,
off ben hala hastayım yaa hiç halim yok ateşim çıkmış gibii.
alminacımm femalexe yazdıkların bana çok sert geldi, o kimliğini deşifre etmek istemediğini muhtelif kereler kibarca dile getirdi, ayrıca sen de yaşadığın şehir ve ismin konusunda oldukça ketum davranıyordun, sanal ortamda herkes aynı ölçüde şeffaf olmayabilir, olmak istemeyebilir, belki kimliğini deşifre etmeden daha rahat yazıyordur hepsi olabilir, bence birbirimize bu kadar eleştirel yaklaşmaya hiiç gerek yok nihayetinde sanal ortam, sanal muhabbet, reel ortama taşıyan da var taşımayan da esas olan bu sayfada paylaşılanlar diye düşünüyorumm.
canancımm inşallah mustafa tamamen iyileşir doğumgününe kadar, onların tadı yerinde olsun da size de keyifli geçsinnn.
berencimm sen niyr böyle birşey yaptın anlayamadım, takipçilerin olmasın istiyorsan şifresiz girip ziyaretçi de gözükebilirsin
okkadar okudum ama daha da aklımda kalan bişi olmadı, hayyydi iyi geceler herrkeslere.
gerçekten anlaşılmış olmak çok güzel..akşamdan beri başım ağrıdı..daha öncede yazmıştım gerçek hayatta canımı sıkan çok şey var sanalında canımı sıkmasına izin vermem dedim ama olmadı.inan ki birgün ilk fırsatta anneme geldiğimde sana bir kahve içmeye gelicem...samimi olarak...cnm yaa ben femalex in adına konuşmak istemem ama bildiğim bişeyi paylaşmak istedim...
femalex kimliğini açıklamasını pek sevmiyor...face hiç kullanmıyor değil...kullanıyor ama eklemek istemiyor...bunu daha önce nazikce bizlere açıkladı...sanada dün öyle söylemesi bundandı yani sana karşı yapılmış bişey değil..ve sana dün söylediği sözü bize daha öncede söyledi facede vs. çok vakit geçirmiyorum daha çok vaktim oldukca buraya geliyorum dedi.....yani sana söyledikleri doğru ikili bir konuşma yok.......bilmeni istedim...kendisi hep kibar ,naziktir bizlere karşı
mucuks :)
femalex ben kendi adıma söylüyorum hiç bir zaman seni samimiyetsiz olarak görmedim. online olduğun her zamanda sohbete katıldın yazdıklarımıza yorum yazdın.
kendini deşifre etmek samimiyeti artırmaz bence. bu sayfayı okumak için bu siteye üye olmak bile gerekmiyor bu yüzden sınırlarını insan kendi belirlemeli.....
alminacımm femalexe yazdıkların bana çok sert geldi, o kimliğini deşifre etmek istemediğini muhtelif kereler kibarca dile getirdi, ayrıca sen de yaşadığın şehir ve ismin konusunda oldukça ketum davranıyordun, sanal ortamda herkes aynı ölçüde şeffaf olmayabilir, olmak istemeyebilir, belki kimliğini deşifre etmeden daha rahat yazıyordur hepsi olabilir, bence birbirimize bu kadar eleştirel yaklaşmaya hiiç gerek yok nihayetinde sanal ortam, sanal muhabbet, reel ortama taşıyan da var taşımayan da esas olan bu sayfada paylaşılanlar diye düşünüyorumm.
.
gerçekten anlaşılmış olmak çok güzel..akşamdan beri başım ağrıdı..daha öncede yazmıştım gerçek hayatta canımı sıkan çok şey var sanalında canımı sıkmasına izin vermem dedim ama olmadı.inan ki birgün ilk fırsatta anneme geldiğimde sana bir kahve içmeye gelicem...samimi olarak...
ayyyyy sülümanııı izlednizmiiiii nassılllll dövdüü kızı yaaaa
şimdi cano ile konuştum....doktora götürmüş kemali doktoru kesinlikle iğne olmayın demiş gereksiz ilaçlar demiiş nezleymiş sadece ciğerlerinde biişey yokmıuş...
allahım yaaa bu doktorlar ne kadar gözü karayaaa insan hayatı bir bebek hayatıı yaaa off beee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?