İkiz Anneleri Geyik Paneli

ayy bence okuma kitabı şimdi bende binbir geceyii serisi birleşmiş almıştım...okumadım sıkıldım

filimi daha etrikalı olacaktır ...kesin mahidevran sıyırdı kafayı...dediğin gibi nasıl bayıldı o çelimsiz kadının tokadı ile beee......dizi yaaa

ayyyyy sülümanııı izlednizmiiiii nassılllll dövdüü kızı yaaaa

izledimde izlediğim çoğu yeri anlamadım

cemreyle cansu kudurukluklarının doruğundalardı :)))

mahidevran bu hareketiyle sülümanın gözünde iyice düşecek bence

Kendinize ve bebeklerinize iyi bakın......

iyigeceler cnmmm benim kuzularını bal oğlunu balkızını öperimmm

ayyy götürmüş işte kızz...bugün felaketti yaaa gece hiç uyumamış kuzular....

senin kuzun daha çok küçük yaa neredem buldu bu illet bee

izledimde izlediğim çoğu yeri anlamadım

cemreyle cansu kudurukluklarının doruğundalardı :)))

mahidevran bu hareketiyle sülümanın gözünde iyice düşecek bence

aynen cnm düşecek.....hürrreemmm de müslüman oldu....bide gebelik patlatırsaa deymeyin keyfinee

hahaahahhahaa......anneme diyorum bizde keşke sarayda sultan olarak doğsaydık diyee....ooo çocuklara bakarlar...iş yok güçç yokkk hükümdarı elimde tut tutmaa sarayda keyif sürrrrrrrdelimiyim neyimm

ben yatıyorum iyi geceler
hürremi bende izledim kurgu hikaye kızlar ben kanuni tarihini okumuştum çoğu şey uydurma gerçek değil yani
mahidevran hürremi iyi dövdi sülüman onu siler artık bende dizideki mahidevranı hiç sevmedim çocuğunuda yanlış yetiştirmiş hak etti yani hürrem daha sıcak geliyor bana
ama gerçeği tam tersi hürrem çok yılan kanuniyide osamanlıyıda yönetecek

aşk kadını doğru demişsin biz sarayda olmalıydık bir seferde 2 şehzadeyi doğuranı baş tacı ederlerdi 2 oğlan birden düşünsene saltanatı zinete boğarlardı sultan bizim her dediğimizi yapardı

iyigeceler canım.

aaa ben şimdi merak ettim tarihi aslında çok severim

ama şuan para verseler okuyamam yaaa

ama hürremin fena olduğunu biliyorum 58 yaşında oğlunun tahta geçtiğini görmeden ölmüşş mahidevranada maaş felan bağlamış

dizideki hürrem mahidevrandan daha işveli cilvelii...etlii butlu valla

bak bu tarafından bakmadım cnm aman sultan herdediğimizi yapardıı takii bir hürrem çıkana kadar

hahahaha ben salardım ama hürremle kardeş kardeşş geçinirdim hahhhaahhaaa

ben iyki o zamanda doğmamışım. kocam gözümün önünde başka kadınlara mendil atsın, yüzük yapsın, katil olurdum kesin

bişeyi söylemeden geçemeyeceğim....

beni az çok tanıdınız.

ben gerçek hayattada sanalda da insanları olduğu gibi kabul ederim.

alminaçınar beni kendisi facesine ekledi bayağı bi zaman oldu.. bende fazla tanımamama rağmen sırf kk da diye kabul etmiştim..

dün kendisi bize kk da bana ismimle hitap etmeyin deşifre olmak istemiyorum dedi anlayışla karşıladık.

ben biraz önce femalex e yazdığım yazının ardından beni hemen facebooktan silmiş.

teşekkür ediyorum sildiği için burdan

Fatoşçum,yanlışın var, sen eklemiştin,ben eklemedim seni...sanırım karıştırdın...Kim olduğundan emin olmadığım halde ortak arkadaşlar görünce herhalde kk den diye davetini kabul etmiştim..Evet sildim,çünkü bilmeden yazdıklarına ve beni suçlamana kırıldım..Samimiyetsizlikten kastim o arkadaşın burada kendisi ile ilgili paylaştıkları değildi,bana değer verdiğini söylerken ya da benim özel olduğumu söylerken bu durumun olmasına üzüldüğüm için yani benimle arkadaşlığı konusunda samimi bulmadığımı kastetmiştim...Çünkü ona gerçekten çok değer veriyordum........

Sildiğim iyi olmuş seni,face deki görüşmemizi buraya taşıdığın için doğru yapmışım..iyi geceler diliyorum .....

Son düzenleme:

Hatta baktım kim bu diye face de..ama o zaman fotolarını göremiyordum..engelledi herhalde herkesin foto görmesini dedim..ben de benim fotoları görmeni engellemiştim.....eğer benim kendi eklediğim biri olsaydın muhakak ya mesaj atardım ya da resimlerine yorum yapardım.........face de kimi sildim tek tek yazılacak mı buraya :)))

Son düzenleme:
günaydın kızlar..teyzelerimiz biz bugün 8 aylık olduk

gece yaşanan tartışmaya girip ağzımızın tadını bozmak istemiyorum ama bende birşeyler söylemek istiyorum.aslında bizi ilgilenderin bir konu değil ama buraya taşıyarak muhatap olduk istemeden.isteyen Birsen gibi,Canan gibi kimliğini gizlemez deşifre etmekten çekinmez isteyende Almina ve Famelexx gibi bazı nedenlerden dolayı gizliliğe önem verir.ama Alminacım keşke bu sorunu buraya taşımak yerine Famelexe özel mesaj atsaydın,birbirinize çok değer veriyorsanız aranızda halledilmeliydi bu konu.

Hürrem olayına gelince kızlar o dönemde yaşasaydık iki şehzade doğurmuş sultanlar olarak amma el üstünde tutulurduk hee..ama Hürrem o kadar masum değilmiş tabii,Osmanlının çöküşü bu aşkla başlamış.kadın Kanuniye oğlu Mustafayı bile öldürtmüş çocuk 30 yaşına gelince.kendisininde 4 oğlu bir kızı olmuş.eşim tarih öğretmenide sağolsun dizi başlar başlamaz tarihi bilgilere geçiyor:)

Murat Bardakçı nın programı var,Tarihin arka odasından diye..Geçenlerde bu dizi ve Hürrem den bahsediyorlardı..Hürrem nasıl bir kadınsa artık Kanuni yi öyle aşık etmiş ki kendisine adam nerdeyse tüm imparatorluğu feda etmeye hazırcasına gazeller yazmış Hürreme..
Kanuniye oğlunu öldürtenin Hürrem olduğu inancı yaygınmış..Kendi oğlu Selim geçmiş tahta..Kaçıncı Selim olduğu şu an aklımda değil ( Kanuni den önceki padişah ta Selim )Mahidevran a maaş bağlatmış hayatı boyunca..Çünkü Hürrem sultan her bakımdan Mahidevran ın önüne geçince Mahidevran son zamanlarını Bursa da oğlunun mezarının yakınlarında fakirlik içinde yaşamış gitmiş..Hürrem sultan da zamanında medrese,yoksullar için bir çok yer yaptırmış..Çok yardım severmiş..Yani bir nevi hem melek hem şeytan gibi..

ah kirpoşum herkesin nic değiştirmesi saygıyla karşılanıp hayırlı olsun denirken neden benim nic değiştirmemi anlamsız buldun ki halbuki diğer topikte sebebini cevap olarak yazmıştım hatta sana geçmiş olsun dileklerimide okumadın sanırım canım.. burası geyik topiği değilmi geyik bir cevap yazdım o kadar

firdos canım günaydın nasıl oldu kağan?

almina winston eylül günaydın güzel anneler :)

bu arada biz hala hastayız sağolsun firdos dışında geçmiş olsun diyen görmedim nicim daha dikkat çekici demekki

Son düzenleme:

geçmiş olsun,kusura bakma,gözümden kaçmış olmalı..
nick konusuna gelince nickler değişir ,hiç önemli değil,önemli olan kişiliğimiz..arkadaşın biri msn de çok nick değiştirdim diye akıl hastası olduğumu,hatta ilk bebeklerimi kaybettiğimde konu açıp duygularımı paylaştığım,dertleştiğim için duygu sömürüsü yaptığımı,kızım doğum kanalına girmiş,kafası aşağıda serklaj ipi tutuyor dediğimde inanmayıp uydurduğumu söylemiş..ki sonradan öğrendim bu durumu...Her tür insan var yani...Allaha havale ettim..

firdos,bu arada 8 .ayınız kutlu olsun canım evet dediğin gibi özelden yazsam daha iyi olurdu ama mesajlarını alıntı yapmak istedim..bir de gördüğüm kadarıyla çoğu kişi yanlış anlamış..ben arkadaşın buraya yazdıkları ile ilgili samimiyetsizlikten bahsetmedim..kendisi ile ilgili senaryo yazıyor falan da demedim.kastettiğim o değildi..sadece bana değer verdiği,önemsediğini söylediği halde güvenmiyor oluşunu düşündüğüm için kırıldım ve buna samimi bulmadığımı söylemek istedim..femalexx in kendisi ile ilgili yazdıkları ve yaşadıkları muhakkak doğrudur...kırgınlığım da doğrudur..sadece açıklama yapmak adına yazdım..beni çok üzen bir konu lütfen artık kapatılsın..

Açıkçası ne Hürrem olmak isterdim ne de Mahidevran..Saraylarda cariyelerin olduğu odalarda arapça-osmanlıca duvara yazılar yazmışlar.Hem kendi isimlerini ,hem de "Allah ım ne olur kurtar bizi buradan.." şeklinde...Tüm hayatını sarayda geçirip 1 kez bile padişahla birlikte olmayan kızlar varmış..
Eşimin bilmem kaçıncısı olmak istemezdim ..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…