bir ara hürrem sultanın kitabını okuyacaktım kardeşim getirmişti.valla o dönem pek kitap okuma modumda deyildim çok kalın geldi bana sıkıcıdır diyede düşündüm okumadım ve şuan çok pişmanım
acaba alıp okusammı diyorum yada direk dizi modundamı gitsem .ama yüzü felaketti ama okadarcık vurmaya kadın gücüyle pek dagınıktı suratı.
ayyyyy sülümanııı izlednizmiiiii nassılllll dövdüü kızı yaaaa
Kendinize ve bebeklerinize iyi bakın......
şimdi bende mustafayı soracaktım sana aman iyi sevindim .çobuk toparlar inşallah .bende egeyi götürdüm bugün ilaçlatrımızı deyiştirdi bakalım ne olacak ama 3 güne bişey deyişmesse ünüversiteye
götürecegim yazık bacaklarına kadar yayıldı nasıl kaşınıyor .
izledimde izlediğim çoğu yeri anlamadım
cemreyle cansu kudurukluklarının doruğundalardı :)))
mahidevran bu hareketiyle sülümanın gözünde iyice düşecek bence
Kendinize ve bebeklerinize iyi bakın......
ben yatıyorum iyi geceler
hürremi bende izledim kurgu hikaye kızlar ben kanuni tarihini okumuştum çoğu şey uydurma gerçek değil yani
mahidevran hürremi iyi dövdi sülüman onu siler artık bende dizideki mahidevranı hiç sevmedim çocuğunuda yanlış yetiştirmiş hak etti yani hürrem daha sıcak geliyor bana
ama gerçeği tam tersi hürrem çok yılan kanuniyide osamanlıyıda yönetecek
ben yatıyorum iyi geceler
hürremi bende izledim kurgu hikaye kızlar ben kanuni tarihini okumuştum çoğu şey uydurma gerçek değil yani
mahidevran hürremi iyi dövdi sülüman onu siler artık bende dizideki mahidevranı hiç sevmedim çocuğunuda yanlış yetiştirmiş hak etti yani hürrem daha sıcak geliyor bana
ama gerçeği tam tersi hürrem çok yılan kanuniyide osamanlıyıda yönetecek
aşk kadını doğru demişsin biz sarayda olmalıydık bir seferde 2 şehzadeyi doğuranı baş tacı ederlerdi 2 oğlan birden düşünsene saltanatı zinete boğarlardı sultan bizim her dediğimizi yapardı
aynen cnm düşecek.....hürrreemmm de müslüman oldu....bide gebelik patlatırsaa deymeyin keyfinee
hahaahahhahaa......anneme diyorum bizde keşke sarayda sultan olarak doğsaydık diyee....ooo çocuklara bakarlar...iş yok güçç yokkk hükümdarı elimde tut tutmaa sarayda keyif sürrrrrrrdelimiyim neyimm
bişeyi söylemeden geçemeyeceğim....
beni az çok tanıdınız.
ben gerçek hayattada sanalda da insanları olduğu gibi kabul ederim.
alminaçınar beni kendisi facesine ekledi bayağı bi zaman oldu.. bende fazla tanımamama rağmen sırf kk da diye kabul etmiştim..
dün kendisi bize kk da bana ismimle hitap etmeyin deşifre olmak istemiyorum dedi anlayışla karşıladık.
ben biraz önce femalex e yazdığım yazının ardından beni hemen facebooktan silmiş.
teşekkür ediyorum sildiği için burdan
Fatoşçum,yanlışın var, sen eklemiştin,ben eklemedim seni...sanırım karıştırdın...Kim olduğundan emin olmadığım halde ortak arkadaşlar görünce herhalde kk den diye davetini kabul etmiştim..Evet sildim,çünkü bilmeden yazdıklarına ve beni suçlamana kırıldım..Samimiyetsizlikten kastim o arkadaşın burada kendisi ile ilgili paylaştıkları değildi,bana değer verdiğini söylerken ya da benim özel olduğumu söylerken bu durumun olmasına üzüldüğüm için yani benimle arkadaşlığı konusunda samimi bulmadığımı kastetmiştim...Çünkü ona gerçekten çok değer veriyordum........
Sildiğim iyi olmuş seni,face deki görüşmemizi buraya taşıdığın için doğru yapmışım..iyi geceler diliyorum .....
günaydın kızlar..teyzelerimiz biz bugün 8 aylık olduk
gece yaşanan tartışmaya girip ağzımızın tadını bozmak istemiyorum ama bende birşeyler söylemek istiyorum.aslında bizi ilgilenderin bir konu değil ama buraya taşıyarak muhatap olduk istemeden.isteyen Birsen gibi,Canan gibi kimliğini gizlemez deşifre etmekten çekinmez isteyende Almina ve Famelexx gibi bazı nedenlerden dolayı gizliliğe önem verir.ama Alminacım keşke bu sorunu buraya taşımak yerine Famelexe özel mesaj atsaydın,birbirinize çok değer veriyorsanız aranızda halledilmeliydi bu konu.
Hürrem olayına gelince kızlar o dönemde yaşasaydık iki şehzade doğurmuş sultanlar olarak amma el üstünde tutulurduk hee..ama Hürrem o kadar masum değilmiş tabii,Osmanlının çöküşü bu aşkla başlamış.kadın Kanuniye oğlu Mustafayı bile öldürtmüş çocuk 30 yaşına gelince.kendisininde 4 oğlu bir kızı olmuş.eşim tarih öğretmenide sağolsun dizi başlar başlamaz tarihi bilgilere geçiyor:)
merhaba gece kuşları,
off ben hala hastayım yaa hiç halim yok ateşim çıkmış gibii.
alminacımm femalexe yazdıkların bana çok sert geldi, o kimliğini deşifre etmek istemediğini muhtelif kereler kibarca dile getirdi, ayrıca sen de yaşadığın şehir ve ismin konusunda oldukça ketum davranıyordun, sanal ortamda herkes aynı ölçüde şeffaf olmayabilir, olmak istemeyebilir, belki kimliğini deşifre etmeden daha rahat yazıyordur hepsi olabilir, bence birbirimize bu kadar eleştirel yaklaşmaya hiiç gerek yok nihayetinde sanal ortam, sanal muhabbet, reel ortama taşıyan da var taşımayan da esas olan bu sayfada paylaşılanlar diye düşünüyorumm.
canancımm inşallah mustafa tamamen iyileşir doğumgününe kadar, onların tadı yerinde olsun da size de keyifli geçsinnn.
berencimm sen niyr böyle birşey yaptın anlayamadım, takipçilerin olmasın istiyorsan şifresiz girip ziyaretçi de gözükebilirsin
okkadar okudum ama daha da aklımda kalan bişi olmadı, hayyydi iyi geceler herrkeslere.
ah kirpoşum herkesin nic değiştirmesi saygıyla karşılanıp hayırlı olsun denirken neden benim nic değiştirmemi anlamsız buldun ki halbuki diğer topikte sebebini cevap olarak yazmıştım hatta sana geçmiş olsun dileklerimide okumadın sanırım canım.. burası geyik topiği değilmi geyik bir cevap yazdım o kadar
firdos canım günaydın nasıl oldu kağan?
bu arada biz hala hastayız sağolsun firdos dışında geçmiş olsun diyen görmedim nicim daha dikkat çekici demekki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?