İkiz Anneleri Geyik Paneli

sağol cnm geçmiş olsun dileklerin için bencede her türlü insan var.. ben sanal ortamın kavgaları reytinglerinden çok insanların düzgün paylaşımlarına değer veririm ve femalexx ve senin için yazacağım tek şeyde her soruma ikinizde cvp verdiğiniz için Allah razı olsun demektir.. bişeyler paylaşabiliyorsak ne güzel..
ama herkesin yazdığınada saygı duyarım elbete yorum yapma hakkına sahip..

firdos canım bizde devirdik 8 i, hayırlı olsun canım..

Hürremin oğlu II.Selim olması lazım Alminacım..ne kadınmış ya ama Kanuni de bir kadın uğruna öz oğlunu üstelik oğlunun en yakın arkadaşına öldürtmüş..padişah saygı duyulması lazım ama...

Arabebruja yeni nickin hayırlı olsun ama yazılışı çok zor be anacım:)yazana kadar canım çıktı..Kağan iyi şükürler olsun,ilgilendiğin için sağol canım..

sevindim iyi olmasına canım bebişler hasta olunca hayat çok zorlaşıyor tatlım arap de beren de anlarım ben yada istediğini de kimseden kaçtığım yok anacım yoksa ne işim var burda hahaha

sizin de 8.ay kutlu olsun

firdos,kanuninin babası yavuz sultan selimmiydi ki..
ya dizide kanuni her oğlunu kucağına alıp severken içim buruluyor aslında..adam kendisini tahttan indirecek endişesi ile öz oğlunu gözünü kırpmadan öldürtüyor..nasıl bir hırs,nasıl bir egodur Allah ım... valla çocuklarına insan nasıl kıyar anlayamıyorum,içim ürperiyor...tamam padişahlar,çok yer fethetmişler ama insani olarak bazı yaptıklarını asla tasvip etmiyorum...her şey imparatorluğun bekaası için denilse de..Fatih sultan Mehmet in de kardeş katlini vacip görmesi kanımı donduruyor..insan nasıl kıyar kardeşine...

Öff yaa..küsüm size kanuni ve fatih..

Son düzenleme:

sağol canım sizinde az kalmış, yaşımız gelipte yaza merhaba deseydik herşey daha güzel olacak inş. şuanki hayallerim sadece bundan ibaret :) evde olmaktan çok sıkıldık.. hatta sürekli evde olduğumuz halde hasta bile olduk.. babayı eve almayacağım valla

siz yazın ben okuyum seyredemedimde akşam kuzulardan böylede heyecanlı oldu ilerki bölümleri izlemiş kadar oldum tarihim tazelendi teşekkürler firdos ve almina

kızlar merhaba ne zamandır giremedim girdim geçen okumaya çalışırken çıkmak zorunda kaldım kızlar bu ara bunalımda pek dertliler sanırım sevgililerindenayrıldılar yarım saatte bi uyanıyolar analarının canına okuyolar o yüzden çok uykusuzum ama mutluyum
herkese tek tek laf yetiştirecektim ama yine çıkmak zorundayım komşum kahvaltıya çağırdı ancak kahvaltı yapıcam

dırım canım evin ne durumda sonunu hatırlayamadım inşallahhhhhhhhhhhhhh hakkında hayırlısı olsun ev konusunda ben de pek hevesliyim o yüzden seni iyi anlıyorum ve çok içten istiyorum iyi bi fiyata satılmasını

canan tatlım ben cumartesi anlmıştım pazarmıydı doğum günü bu arada arayamadım seni benden başka bi isteğin var mı elimden geleni seve seve yaparım

kızlar anneler hakkında konuşulmuş artık eskisi gibi kimseyi takmıyorum anladım ki herkesin kusuru var ama yine de arada burada size dert yanarım bu durumdan kurtulamazsınız

ayrıca aman lütfen birbirinizi kırmayın ben hepinizi te:k tek çok seviyorum şu an okuyon acaba diyen herkesi

çalışmaktan bahsetmişsiniz ben de sıkıldım artık ama ne yazık ki kızlarımı ananeye babaneye göndermek istemiyorum evime gelip bakarlarsa olur da .... neyse kısa kesiyim konu biraz uzun sonra anlatırım

ay sülümanı da izledim ben bu diziyi çoğu kişi aksine sevdim aşk entrika herşey var :))))

öptümmmmmmmmmmmm sizi ne laflarım vardı ama yazamadım eşim gündüzleri gelmiyo artık akşamları birini tuttu işe gitmiycek o yüzden uzak kaldım biraz ama yeterim hepinize

evet bende sarayda yaşayan herhangi biri olmak istemezdim..ne sultan,ne cariye...küçük dünyamda sadece bana ait olan eşim ve iki miniğimle çok mutluyum:)..

Almina ben tarihin arka odası programını sevmiyorum,özellkle hiç birşeyden anlamayan pelin batu beni sinir ediyor.ilber ortaylının tarih programları daha hoş sanki.

Eylül hoşgeldin,kaçma hemen yaaaaa:84:

günaydınnn.
arap hoşgeldin yeniden:))
kuzusu hasta olan annelere çook geçmiş olsun..
firdos 8. ayınız kutlu olsun bizimde 6. ayımız:)))
bende anneme geldimsıkılmıştım evde
ay salı osman dün hürrem yakında bu dizilerden kendimle ilgili rüya göremicem:))sanırım fazlasıyla gerçekçi yaşıyorum:)))
yada asosyallik tavan yapmış bende hürremi arkadaşım olacak sanıyorum:))
allahım yaz gelsin insan görmek istiyorummmmmmm:93:

günaydın kızlar.....

arkadaşlar şimdi yazacaklarımdan ötürü kızabilirsiniz ,,,,kırılanda olabilir...

ama ben yoruldum valla yaa.....ikiz anneleri olarak çok alınganız,herşeyin altında bişey arıyoruz...her sözde bi ima arıyoruz....allah aşkına yaa yüzyüze olmadığımızdan o anda makaradan mı yazılmış,yoksa ciiddi bişeymi anlamıyoruz.o anki ruh halimizle yazıyoruz...

herkesin görüşüne saygım var...ama ben yoruldum valla birbirmizin lafından bişey çıkarmaya yaaa....

sevmediğim insana slm vermem sorusuna cvp vermem....bu benim yapım...eğer birilerine bişey diyorsam bu onu sevdiğimden beni tnıdığına inandığımdan...

ama benim yazılarımı vs. kaldıramıyorsa women ben senle konuşmak istemiyroum...yazdıklarıma yorum yapma desim...bakın erenzeyno seni sevmiyorum dedi...aynı topikte birbimiz yokmuşcasına yazıştık hiçte problem olmadı....

lütfen ama lütfennnn böyle olmasın....hepimiz haftalarca günlerce dışarıya çıkmadan sosyalleşmeden yaşıyoruz..iki çocuğun yükü hep üzerimizde...artı bide maddi yük binince etraf yüküde gelince geriliyoruz...haklıyız...ama burada laf sokma ima etme gibi durum olacağına...o stresi atmak için girip sohbet etsekk....

şimdi diyeceksiniz kim imada bulunuyor kim laf sokuyor....kimse yapmıyor...ama yazılarımız o şekilde algılanıyor..........

bu yazım polimik olsun diye değil...sadece ben kırılmadan güzelce sohbet edelim diye yazıyorum...

yok olmayacaksa....ben yazmayacağım aksam dudaklarım yara oldu yaa...ben gerçekten çok etkileniyorum...yanlış anlaşılmak istemiyorum....

herkesii ayrıı ayrıı seviyorum.......

haklısın Birsenim,buraya kafa dağıtmaya,azıcık sohbet etmeye geliyoruz tartışmaya ne gerek var.biraz öncede söyledim,sorunlar özelden halledilmeli bence.ve galiba asosyallikten alıngan,kırılgan oldu herkes..

Winston yine güldürdün beni,dimek hürremi arkadaşın sanıyon..sizinde 6.ayınız kutlu olsun canım,yolu yarıladınız Hayırlısıyla.

Pelin batum da boğaziçi mezunu bir tarihçi aslında..ama sevgilileri şusu busu derken eski imajı yüzünden etkilenildiği için programda Murat bardakçının alay konusu oluyor zaman zaman..Ayrıca tarihin arka odasındaki Erhan Afyoncu da muhteşem yüzyıl dizisinin tarih danışmanıymış...
ilber ortaylı ya hayranım zaten...sık sık katılıyor o programa ama...
ilber ortaylı katıldığı bir yurt dışı kongresinde söze başlamadan evvel lütfen bismillahirrahmanirrahim demeyin demişler..o da tamam demiş..arapça yerine farsça olarak söylemiş...:))
farsça bilmeyenler söylemediği için teşekkür etmişler,farsça bilenler de farsça söylediği için teşekkür etmişler

Son düzenleme:
Hayırlı günler arkadaşlar.

Gece muhabbet iyimiş yine,ama ben o diziyi seyretmiyorum çünkü eşimden yasaklı
Neden derseniz.Tamamiyle yanlışmış yanlış bilgi veriliyormuş tarihten vs....
Sakın alışma dedi eşim bende söz dinliyorum

BEnde oğluşu uyuttum,çantamızı hazırladım yine attalara gidiyoruz bugün.
Aile toplanıyormuş halalar yengeler vs.bizide çağırdılar eşimde bırakırım ben sizi dedi.
Ama babam kızıyor çocuk hergün dışarımı çıkarmış hasta olursa aman olmaz inşallah hasta yoksa dilinden kurtulamam.

Kızlar bugün yağıza balkabağını yumuşayıncaya kadar pişirdim içine armutta ilaeve ettim en son irmik ezdim hepsini kavonozlara koydum iki kavonoz çıktı.(Temmuz annelerinden aldım tarifi)bakalım sevecekmi meyve öğünü olarak yediricem.
Birde tavuk göğsünü pişirdim şehriye çorbası yaptım.İlk kez yiyecek inşallah sever.
DR.blendra pek kızdı ezip vericem ama nasıl yer bilemiyorum.hemen öğürüyor

Kızlar,sizden son kez rica ediyorum..Lütfen kapatılmaya çalışılan dün geceki durumla ilgili artık yazmayın,yorum da yapmayın...Çünkü yazıldıkça dallanıp budaklanacak cevap hakkı doğacak ve hepimizin canı sıkılacak....Kimse kimse ile kavga etmiyor..Sadece kırgınlığım,sitemimdi dün geceki....
Umarım anlaşılmışımdır artık........

Son düzenleme:
8.ayınız kutlu olsun cnm yaşa az kaldı neler planlıyorsun cnm???
dimek hürrem fettan bi hatunn ama kadında rolünün hakkını veriyorr heee

evet bende okudum çok yardım severmişş.....
ama her kadının içinde şeytanlık varrr yaaa

bende istemezdim.. yaaa bakma orada olsaydım dediğime iş yok güçç yokk ondan didim hahaha

küsmüsün valla alemsinnn... yaaa

cnm hoşgeldin gel arada slm ver yeter kuzummm
evimin durumu aynı cnm bakalım zaman ne gösterecek sağol iyi dileklerin için cnm

süperrsinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
iyi eylnceler annende

mucuksssssssssss

cnm yemiyorsa vur blendra yaa bişey olmaz allah aşıkına yemesin açmı gezsin ben hiç katı gıda yemeyen 3-4 yaşında çocuk görmedim...mayıs annelerinde bazı arkadaşlarımın bu sorunu şu dönemde çözdüler merak etmee

küsüm tabi..küslüğümden istanbula seyrek gidiyorum..

bencede ........

çokkkk mutluuu oldummm çokkkkkkkkk anlatamamm kızlarrrr arkadaşımın işyerinde çay işlerine bakan bir kadın vardı....bir çok doktora gitmiş hep yarım kalmış yada düşük yapmış ....neyse arkadaşım benim doktoruma götürdü ....işyerinden 8 binlira para toplamış tedavi yaptırdılar...ve bugün sonucu almışş hamileymişşş yaaa süperrr yaaa...ne kadar mutlu oldum yaaa

Allah sağlıkla kucaklamayı evine götürmeyi nasib etsin inşallah..Aminnnn
benim de bir dileğim vardı,eğer bu sıpaları sağlıkla kucağıma alırsam 1 yaşlarına geldikleri zaman tüp bebek bölümü olan bir devlet ya da üniversite hastanesine elimden geldiği kadar ilaç yardımı yapabilmek..inşallah Allah nasib eder...yaza doğru inşallah...Harun kadar zengin değiliz,orta halli sayılırız ama elimden geleni yapmak için uğraşıcam....
ilk denememde ilk ikizlerim için tedaviye gittiğimde bir kolu olmayan engelli bir kadıncağız vardı..eşi simitçiymiş..ordan burdan bulup buluşturup çocuk için tedaviye gelmiş kadıncağız...ilk denemesi düşükle sonuçlanmış,2. denemesi için hastanedeydi..işte o zaman bu kararı verdim ve yapmayı istedim Allahımdan..Daha sonra o kadıncağızın akibeti ne oldu bilemiyorum ama içim çok burkulmuştu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…