- 1 Nisan 2010
- 14.774
- 678
- 213
emziren anneler içebiliyormu o ilacı cnm bence yorgunsun bi duş al ağrı kesici ile
Allah sağlıkla kucaklamayı evine götürmeyi nasib etsin inşallah..Aminnnn
benim de bir dileğim vardı,eğer bu sıpaları sağlıkla kucağıma alırsam 1 yaşlarına geldikleri zaman tüp bebek bölümü olan bir devlet ya da üniversite hastanesine elimden geldiği kadar ilaç yardımı yapabilmek..inşallah Allah nasib eder...yaza doğru inşallah...Harun kadar zengin değiliz,orta halli sayılırız ama elimden geleni yapmak için uğraşıcam....
ilk denememde ilk ikizlerim için tedaviye gittiğimde bir kolu olmayan engelli bir kadıncağız vardı..eşi simitçiymiş..ordan burdan bulup buluşturup çocuk için tedaviye gelmiş kadıncağız...ilk denemesi düşükle sonuçlanmış,2. denemesi için hastanedeydi..işte o zaman bu kararı verdim ve yapmayı istedim Allahımdan..Daha sonra o kadıncağızın akibeti ne oldu bilemiyorum ama içim çok burkulmuştu..
bu kadınında yok durumu cnm işyerinden toplanmışş şirket çocukları yada çocuğu olacak...
bak ben bu kadın için buradan kıyafet yada bebek eşyaları isteyebilirim....
hele bi çiftmi tekmi bilelim ..doğuma yakınn
eşim zararı yok dedi canım...farmakoloji uzmanı dr eşim..tylolu eşimin çalıştığı ilaç firması çıkarıyor zaten..
kategorisi b imiş..parasetamol içerikliymiş..
tamam canım,çoğu eşyayı hazırladım eşim iş yerine götürdü..bir kısmını erenzeynoya yolladım..siteden de haber bekledim ama çıkmadı...eğer eşim birilerine vermediyse doğuma yakın göndermeye çalışırım ....hamilelik döneminde gönderme taraftarı değilim pek...çünkü her an herşey olabilir..aksi durumda üzülünmesini istemem...
Fatoşçum,yanlışın var, sen eklemiştin,ben eklemedim seni...sanırım karıştırdın...Kim olduğundan emin olmadığım halde ortak arkadaşlar görünce herhalde kk den diye davetini kabul etmiştim..Evet sildim,çünkü bilmeden yazdıklarına ve beni suçlamana kırıldım..Samimiyetsizlikten kastim o arkadaşın burada kendisi ile ilgili paylaştıkları değildi,bana değer verdiğini söylerken ya da benim özel olduğumu söylerken bu durumun olmasına üzüldüğüm için yani benimle arkadaşlığı konusunda samimi bulmadığımı kastetmiştim...Çünkü ona gerçekten çok değer veriyordum........
Sildiğim iyi olmuş seni,face deki görüşmemizi buraya taşıdığın için doğru yapmışım..iyi geceler diliyorum .....
Hatta baktım kim bu diye face de..ama o zaman fotolarını göremiyordum..engelledi herhalde herkesin foto görmesini dedim..ben de benim fotoları görmeni engellemiştim.....eğer benim kendi eklediğim biri olsaydın muhakak ya mesaj atardım ya da resimlerine yorum yapardım.........face de kimi sildim tek tek yazılacak mı buraya :)))
valla bu aralar elin boş sanırım ona buna sarıyorsun.. ben seni niye ekliyeyim ki? eklemiş olsam burdanda sohbet ederdim.. kendini pek önemli bir şahsiyet sayıyorsun ama benim için bi önemin yok..
femalex e yazdığım yazıyı iyi oku. senin adın geçmiş mi? durup dururken bir polemik çıkardın, yazdıkları bize çok fayda veren bir insanı samimiyetsizlikle suçladın bende seni alkışlayamadım kusura bakma..
madem femalex e özel bişeydi özel mesaj diye birşey var ordan yazsaydın... buraya yazdıysan eğer buradan gelecek olan yorumlara da açık olmalısın....
sildiğin iyi oldu zaten ben facede gereksiz kişileri tutmayı sevmiyordum ama silemiyordum kk nın hatrına..
çok lazım değil senin resimlerin.
iyi olmuş görmediğim.........
ben kk da konuşup sohbet etmediğim kimseyi eklemem faceye.. bunamadım daha ben...
ayrıca kendine güvenmeyen bir insan olduğun için yazdığın mesajları iki de bir edit liyorsun :) ee kolay değil az atılmamışsın bu siteden :))))
kendime gerektiği kadar güveniyorum..ayrıca kimi ekleyip kimi eklemediğimi gayet iyi biliyorum..kimseye hakaret etmedim..sen de sözlerini tartsan daha iyi olur...
çokkkk mutluuu oldummm çokkkkkkkkk anlatamamm kızlarrrr arkadaşımın işyerinde çay işlerine bakan bir kadın vardı....bir çok doktora gitmiş hep yarım kalmış yada düşük yapmış ....neyse arkadaşım benim doktoruma götürdü ....işyerinden 8 binlira para toplamış tedavi yaptırdılar...ve bugün sonucu almışş hamileymişşş yaaa süperrr yaaa...ne kadar mutlu oldum yaaa
bende geldüüm şimdi
Allah tamamına erdirsin.. gerçekten çok güzel haber.. vakti gelince bizimde bir yardımımız dokunur inş.. :119:
bende geldüüm şimdi
sende süpersinnnn:))8.ayınız kutlu olsun cnm yaşa az kaldı neler planlıyorsun cnm???
dimek hürrem fettan bi hatunn ama kadında rolünün hakkını veriyorr heee
evet bende okudum çok yardım severmişş.....
ama her kadının içinde şeytanlık varrr yaaa
bende istemezdim.. yaaa bakma orada olsaydım dediğime iş yok güçç yokk ondan didim hahaha
küsmüsün valla alemsinnn... yaaa
cnm hoşgeldin gel arada slm ver yeter kuzummm
evimin durumu aynı cnm bakalım zaman ne gösterecek sağol iyi dileklerin için cnm
süperrsinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
iyi eylnceler annende
mucuksssssssssss
cnm yemiyorsa vur blendra yaa bişey olmaz allah aşıkına yemesin açmı gezsin ben hiç katı gıda yemeyen 3-4 yaşında çocuk görmedim...mayıs annelerinde bazı arkadaşlarımın bu sorunu şu dönemde çözdüler merak etmee
haklısın Birsenim,buraya kafa dağıtmaya,azıcık sohbet etmeye geliyoruz tartışmaya ne gerek var.biraz öncede söyledim,sorunlar özelden halledilmeli bence.ve galiba asosyallikten alıngan,kırılgan oldu herkes..
Winston yine güldürdün beni,dimek hürremi arkadaşın sanıyon..sizinde 6.ayınız kutlu olsun canım,yolu yarıladınız Hayırlısıyla.
Allah tamamına erdirsin.. gerçekten çok güzel haber.. vakti gelince bizimde bir yardımımız dokunur inş.. :119:
keşke param çok olsa yada yardım edecek kadar bez mama ıslak mendil alsam offffAminnn.şu yardımlaşma topiklerini çok seviyorum aslında..beni kişisel olarak çok mutlu ediyor...
Keşke daha fazlasını yapabilecek durumumuz olsaydı...
sende süpersinnnn:))
değişiklik ii geliyo:))
ay canım ne yapayım iki kaş iki göze hasret kaldım hürremle kapatıyorum bu boşluğu öleyse arkadaşım olabilir diye düşündüm
saol canım tşk ederiz nice 8,6 yaşlar görelim inş:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?