İkiz Anneleri Geyik Paneli

emziren anneler içebiliyormu o ilacı cnm bence yorgunsun bi duş al ağrı kesici ile

eşim zararı yok dedi canım...farmakoloji uzmanı dr eşim..tylolu eşimin çalıştığı ilaç firması çıkarıyor zaten..
kategorisi b imiş..parasetamol içerikliymiş..

Son düzenleme:

bu kadınında yok durumu cnm işyerinden toplanmışş şirket çocukları yada çocuğu olacak...

bak ben bu kadın için buradan kıyafet yada bebek eşyaları isteyebilirim....

hele bi çiftmi tekmi bilelim ..doğuma yakınn

tamam canım,çoğu eşyayı hazırladım eşim iş yerine götürdü..bir kısmını erenzeynoya yolladım..siteden de haber bekledim ama çıkmadı...eğer eşim birilerine vermediyse doğuma yakın göndermeye çalışırım ....hamilelik döneminde gönderme taraftarı değilim pek...çünkü her an herşey olabilir..aksi durumda üzülünmesini istemem...

yok cnm zaten şimdi değil daha yeni öğrendi gebe olduğunu bi geçsin zamann muhtemelen haftaya 5 yada 6 haftalık olur eylül gibi doğum olur 9 aylık olursaaa

ayyy büyüdükce sıkıntılar farklılaşıyorr sabahtan beri montu elinde ali atta attaa gidelim diyorrr....

ömerr badimi çıkar diyorr....aaaaaaaaaaaa lafda anlamıyolar yaaa valla çıldırtacaklarr

valla bu aralar elin boş sanırım ona buna sarıyorsun.. ben seni niye ekliyeyim ki? eklemiş olsam burdanda sohbet ederdim.. kendini pek önemli bir şahsiyet sayıyorsun ama benim için bi önemin yok..

femalex e yazdığım yazıyı iyi oku. senin adın geçmiş mi? durup dururken bir polemik çıkardın, yazdıkları bize çok fayda veren bir insanı samimiyetsizlikle suçladın bende seni alkışlayamadım kusura bakma..

madem femalex e özel bişeydi özel mesaj diye birşey var ordan yazsaydın... buraya yazdıysan eğer buradan gelecek olan yorumlara da açık olmalısın....

sildiğin iyi oldu zaten ben facede gereksiz kişileri tutmayı sevmiyordum ama silemiyordum kk nın hatrına..

çok lazım değil senin resimlerin.

iyi olmuş görmediğim.........

ben kk da konuşup sohbet etmediğim kimseyi eklemem faceye.. bunamadım daha ben...

ayrıca kendine güvenmeyen bir insan olduğun için yazdığın mesajları iki de bir edit liyorsun :) ee kolay değil az atılmamışsın bu siteden :))))

çok lazım değil senin resimlerin.

iyi olmuş görmediğim.........

ben kk da konuşup sohbet etmediğim kimseyi eklemem faceye.. bunamadım daha ben...

ayrıca kendine güvenmeyen bir insan olduğun için yazdığın mesajları iki de bir edit liyorsun :) ee kolay değil az atılmamışsın bu siteden :))))

biz konuyu kapattık,konuş kendi çapında...edit yapıyorum,çünkü yazarken hızlı yazdığım için imla hatası yaptığım için geri dönmek zorunda kalıyorum..ne meraklıymışsın kapatılan konuyu açıp olay çıkarmaya...

Allah yardımcın olsun,senin ve çevrendekilerin.....

Son düzenleme:
kendime gerektiği kadar güveniyorum..ayrıca kimi ekleyip kimi eklemediğimi gayet iyi biliyorum..kimseye hakaret etmedim..sen de sözlerini tartsan daha iyi olur...

kendime gerektiği kadar güveniyorum..ayrıca kimi ekleyip kimi eklemediğimi gayet iyi biliyorum..kimseye hakaret etmedim..sen de sözlerini tartsan daha iyi olur...

madem konuyu kapattın hala neden yazıyorsun?

sana yazdıklarım eğer anlarsan yeterde artar bile o yüzden nokta diyorum!

Allahım yarabbim....Görmezden geleyim en iyisi....

Sıpalar uyuyorlar,ama her an uyanacaklar diye uyuyamıyorum..Halbuki ne kadar uykum var....

Allah tamamına erdirsin.. gerçekten çok güzel haber.. vakti gelince bizimde bir yardımımız dokunur inş.. :119:

Allah tamamına erdirsin.. gerçekten çok güzel haber.. vakti gelince bizimde bir yardımımız dokunur inş.. :119:

Aminnn.şu yardımlaşma topiklerini çok seviyorum aslında..beni kişisel olarak çok mutlu ediyor...

Keşke daha fazlasını yapabilecek durumumuz olsaydı...

sende süpersinnnn:))
değişiklik ii geliyo:))

ay canım ne yapayım iki kaş iki göze hasret kaldım hürremle kapatıyorum bu boşluğu öleyse arkadaşım olabilir diye düşündüm
saol canım tşk ederiz nice 8,6 yaşlar görelim inş:))

bu similyy yeni gördüm çok güzelmişşş inş. dokunur cnm

Aminnn.şu yardımlaşma topiklerini çok seviyorum aslında..beni kişisel olarak çok mutlu ediyor...

Keşke daha fazlasını yapabilecek durumumuz olsaydı...
keşke param çok olsa yada yardım edecek kadar bez mama ıslak mendil alsam offff
bizim topik neden aktif olamadı biliyormsuun yeni annişlerin arasında çok yok ay farkı var yani kıyafetler uymadı ...ama gebeliğinin sonuna gelmiş bugün yarın doğuracak biri yada yeni doğum yapmış gelirse süper olur....veririz.....ben kendim canana veriyorum...renklerimiz her iki cinsede uyduğundan sorun olmuyor....bide merdivenci kadına verdim ben.....

hadi hürremi al gel bana severim öle kadınlarıı tam dişii bir kadın resmen aşk kadını yaa bakışlar konuşmalar....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…