slm nasılsınız kimse yokmu.arkadaşlar diş döneminde hasta oldularmı grip gibi.benimkiler grip oldular birinde kabızlık nasılgeçer kii uykuda yok sabaha kadar geziniyorlar yatakta.iştah desen binbir taklayla yedirmeye çalişyoruz
bu similyy yeni gördüm çok güzelmişşş inş. dokunur cnm
keşke param çok olsa yada yardım edecek kadar bez mama ıslak mendil alsam offff
bizim topik neden aktif olamadı biliyormsuun yeni annişlerin arasında çok yok ay farkı var yani kıyafetler uymadı ...ama gebeliğinin sonuna gelmiş bugün yarın doğuracak biri yada yeni doğum yapmış gelirse süper olur....veririz.....ben kendim canana veriyorum...renklerimiz her iki cinsede uyduğundan sorun olmuyor....bide merdivenci kadına verdim ben.....
hadi hürremi al gel bana severim öle kadınlarıı tam dişii bir kadın resmen aşk kadını yaa bakışlar konuşmalar....
Aminnn.şu yardımlaşma topiklerini çok seviyorum aslında..beni kişisel olarak çok mutlu ediyor...
Keşke daha fazlasını yapabilecek durumumuz olsaydı...
---------------------------------
yaaa bugün uykum var ama uyuyayım diyemedim,aksam annem beni nette gördü...şimdi derki gece uyumadın...ondan...kalktım izmir köfte yaptım....çocukları besledim...
kızlar alişim bi konuşuyorrr bi konuşuyorr kopuyorum...yarı bizim dilden yarı tarzanca herşeyi anlatıyor...ömeri şikayet ediyor..........ömerde utanıyor konuşmayaaa yaaa
hürremin işi gücü yok bi başına hemde istanbulda o gelebilirde benim iş zor:)
ne mutlusana, kocca bir yüreğin var :103:
saolcnm ama baya bir huysuzlar yemek yediremiyorum.kabızlık için var mı bir tavsiyen
kocişim geldiiii aile saadetimiz fullllllllllll
ömerim bu gece ilkkezzzzz süt içti ilkkezzzzzzzzzzzzzz süperrr yaaaaaaaaaaa
Maşallah,hangi sütü veriyorsun ? sanırım içmiyor pek ??
yaaa bugün uykum var ama uyuyayım diyemedim,aksam annem beni nette gördü...şimdi derki gece uyumadın...ondan...kalktım izmir köfte yaptım....çocukları besledim...
kızlar alişim bi konuşuyorrr bi konuşuyorr kopuyorum...yarı bizim dilden yarı tarzanca herşeyi anlatıyor...ömeri şikayet ediyor..........ömerde utanıyor konuşmayaaa yaaa
Canım dün dr.keçi sütü verebilirmiyim dedim,birde senin pınarındı sanırım onuda sordum.
Ben 1 yaşına kadar hiç süt önermiyorum dedİ.Hepsi süt sonuçta bunların çeşitleri olmaz dedi.:44:
Maşallah alişe cin gibi zaten kuzun :81:
Edapsiz seni adam olmuşta kardeşini şikayet ediyor yerim onun şikayet eden ağzını beee
merhabalarrr fatma teyzesi teşekkür ederiz .....edepsizlerki ne edepsizliklerr
bu gece görmelsiniz o küçücük yürekler nasıl bekliyordu kapıda babasını kızlar....kandırdım babanız geldi diye...kapıyı açtık bekledik tabi aşağa sesleniyolar....bütün apartman geldi gitmediler...
5 dk. sonra eşim zile bastııı zıp zıpp zıpladılar.....
kaç saat kucaktan inmediler...ve bu aksam bişeyede tanık oldum
annemle babam dışarı gitti dönüşte annem tek geldi...aliş dede dede diye ağladı..ve tv.sesi yüksek biz duymadık babam kapıyı açmış ....alişte yerde yatıyordu dede diye bi fırladı...nasıl kollarını uzatıyor...al beni kucağına diye.....bundan daha masum bir sevgi görmedim yer yüzünde
bu gece bir türkfilim edası ile söylüyorum çokkk mesut um
eksik olan yarımda geldi.....
almina kuzum ömerim 21 aylık hala junior içiyor bebelacın
sütü hiç içmiyor.....devam sütünüde 150 cc içiyor...aliş 500 cc ve malesef fazlasını alıyor bazen
bu gece inek sütünü içti 200 cc ....süte gelince hangi marka indirimdeyse onu alıyorum ...sek,pınar,sütaş, hee bime gidersem dost süt alıyroum düzüne düzüne o çok güzel
bende seni çok sefiyommm arada msn de ekiyom seni ama genede sefiyommmherkeze iyigeceler.
Geçmişe bakayım dedim ve vazgeçtim zannederim can sıkıcı bişeyler olmuş.o yüzden şimdiye bakayım dedim .ne oldugunuda tam anlamadım ama üzüldüm burda herkezin samimi oldugunu düşünüyorum yeri geliyor kardeşten öte oluyoruz herşeyimizi paylaşıyoruz .eşlerimizi çocuklarımızı kayınvalidelerimizi eleştiriyoruz .güzelde bir topigimiz var .daha burda hiç kimse oldugundan dışına çıkmadı .hava basmadı herkez oldugu gibi ben berkte bir siteye takılıyordum bir ay dayanabildim .sadece hava ve civa .
ben hepinizi tek tek çok seviyorum sanalda olsa bu ortam yüzyüze görüştügüm arkadaşlarımın bile ötesine geçtiniz
ikiside çocuk dr u vallaha ne diyeceğimi şaşrdımmmşimdi cano ile konuştum....doktora götürmüş kemali doktoru kesinlikle iğne olmayın demiş gereksiz ilaçlar demiiş nezleymiş sadece ciğerlerinde biişey yokmıuş...
Allahım yaaa bu doktorlar ne kadar gözü karayaaa insan hayatı bir bebek hayatıı yaaa off beee
geçmiş olsun kuzumaaaaaah kirpoşum herkesin nic değiştirmesi saygıyla karşılanıp hayırlı olsun denirken neden benim nic değiştirmemi anlamsız buldun ki halbuki diğer topikte sebebini cevap olarak yazmıştım hatta sana geçmiş olsun dileklerimide okumadın sanırım canım.. Burası geyik topiği değilmi geyik bir cevap yazdım o kadar
firdos canım günaydın nasıl oldu kağan?
almina winston eylül günaydın güzel anneler :)
bu arada biz hala hastayız sağolsun firdos dışında geçmiş olsun diyen görmedim nicim daha dikkat çekici demekki
hakket zor bi nik olmuş kısaca arap bacı desekkk zuhahahahürremin oğlu ıı.selim olması lazım alminacım..ne kadınmış ya ama kanuni de bir kadın uğruna öz oğlunu üstelik oğlunun en yakın arkadaşına öldürtmüş..padişah saygı duyulması lazım ama...
Arabebruja yeni nickin hayırlı olsun ama yazılışı çok zor be anacım:)yazana kadar canım çıktı..kağan iyi şükürler olsun,ilgilendiğin için sağol canım..
ben seni anladım hayatımmm üzme canınıkızlar,sizden son kez rica ediyorum..lütfen kapatılmaya çalışılan dün geceki durumla ilgili artık yazmayın,yorum da yapmayın...çünkü yazıldıkça dallanıp budaklanacak cevap hakkı doğacak ve hepimizin canı sıkılacak....kimse kimse ile kavga etmiyor..sadece kırgınlığım,sitemimdi dün geceki....
Umarım anlaşılmışımdır artık........
ayyy tarzanca ha koptum vallahaaaaaaaaayaaa bugün uykum var ama uyuyayım diyemedim,aksam annem beni nette gördü...şimdi derki gece uyumadın...ondan...kalktım izmir köfte yaptım....çocukları besledim...
Kızlar alişim bi konuşuyorrr bi konuşuyorr kopuyorum...yarı bizim dilden yarı tarzanca herşeyi anlatıyor...ömeri şikayet ediyor..........ömerde utanıyor konuşmayaaa yaaa
darısı benim mustafamın başınaaaaömerim bu gece ilkkezzzzz süt içti ilkkezzzzzzzzzzzzzz süperrr yaaaaaaaaaaa
ama mamalar da sütten değil mi ? Hatta inek sütü özünden....:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?