İkiz Anneleri Geyik Paneli

yaaa bugün uykum var ama uyuyayım diyemedim,aksam annem beni nette gördü...şimdi derki gece uyumadın...ondan...kalktım izmir köfte yaptım....çocukları besledim...

kızlar alişim bi konuşuyorrr bi konuşuyorr kopuyorum...yarı bizim dilden yarı tarzanca herşeyi anlatıyor...ömeri şikayet ediyor..........ömerde utanıyor konuşmayaaa yaaa

slm nasılsınız kimse yokmu.arkadaşlar diş döneminde hasta oldularmı grip gibi.benimkiler grip oldular birinde kabızlık nasılgeçer kii uykuda yok sabaha kadar geziniyorlar yatakta.iştah desen binbir taklayla yedirmeye çalişyoruz

malesef çocuklar diş döneminde bünyeleri zayıfladığında en ufak mikropta hasta oluyorlar cnm....

havada girip nezle havası....bunlar yaşanıyor..acil şifa diliyorum cnm

hürremin işi gücü yok bi başına hemde istanbulda o gelebilirde benim iş zor:)

Aminnn.şu yardımlaşma topiklerini çok seviyorum aslında..beni kişisel olarak çok mutlu ediyor...

Keşke daha fazlasını yapabilecek durumumuz olsaydı...

ne mutlusana, kocca bir yüreğin var :103:

---------------------------------

firdosum niye sildin cnm garip bişey yazmadınki okumuştum ben

:119: :119: :119: :119: :119:

hürremin işi gücü yok bi başına hemde istanbulda o gelebilirde benim iş zor:)

datlum ankaraya gel o zaman hürrem kalmadı ama bende arap prensesi oldum puhahaha :111:

BERENCİM CEVAP YAZDIM AMA SONRA GEREKSİZ OLDUĞUNU GÖRDÜM,BOŞVER..

birsen Allah ayırmasın canım.seninle konuşurken kağan ağladı ya denizde kağanın ağlamasından korkup çığlığı bastı

kocişim geldiiii aile saadetimiz fullllllllllll

ahhhhh kuzum yaaa ne güzel .benimki bugün sabah gitti on gün yok .gelir en fazla ikigün kalır gider oda gündüzleri yine şirkette akşamları görüyoruz pazar hariç çok özlüyorum çok.allah bize sabır versin .onlarada güç kuvvet .

Maşallah,hangi sütü veriyorsun ? sanırım içmiyor pek ??

Canım dün dr.keçi sütü verebilirmiyim dedim,birde senin pınarındı sanırım onuda sordum.
Ben 1 yaşına kadar hiç süt önermiyorum dedİ.Hepsi süt sonuçta bunların çeşitleri olmaz dedi.:44:

Maşallah alişe cin gibi zaten kuzun :81:
Edapsiz seni adam olmuşta kardeşini şikayet ediyor yerim onun şikayet eden ağzını beee

ama mamalar da sütten değil mi ? hatta inek sütü özünden....:)

merhabalarrr fatma teyzesi teşekkür ederiz .....edepsizlerki ne edepsizliklerr

bu gece görmelsiniz o küçücük yürekler nasıl bekliyordu kapıda babasını kızlar....kandırdım babanız geldi diye...kapıyı açtık bekledik tabi aşağa sesleniyolar....bütün apartman geldi gitmediler...
5 dk. sonra eşim zile bastııı zıp zıpp zıpladılar.....
kaç saat kucaktan inmediler...ve bu aksam bişeyede tanık oldum

annemle babam dışarı gitti dönüşte annem tek geldi...aliş dede dede diye ağladı..ve tv.sesi yüksek biz duymadık babam kapıyı açmış ....alişte yerde yatıyordu dede diye bi fırladı...nasıl kollarını uzatıyor...al beni kucağına diye.....bundan daha masum bir sevgi görmedim yer yüzünde

bu gece bir türkfilim edası ile söylüyorum çokkk mesut um
eksik olan yarımda geldi.....

almina kuzum ömerim 21 aylık hala junior içiyor bebelacın
sütü hiç içmiyor.....devam sütünüde 150 cc içiyor...aliş 500 cc ve malesef fazlasını alıyor bazen
bu gece inek sütünü içti 200 cc ....süte gelince hangi marka indirimdeyse onu alıyorum ...sek,pınar,sütaş, hee bime gidersem dost süt alıyroum düzüne düzüne o çok güzel

dünyadaki en masum duygular onların .düşünsene kızıyorsun yeri geliyor bagırıyorsun ama yine gelip sarılıyor öpüp kokluyor sevgilerini koşulsuz veriyorlar .
ben dün akşam agladım anne dedim bunlar resmen babasız büyüyor ve en az 2 yıl böyle olacak baba dediklerinde ben nasıl dayanacagım ben kendim dayanamıyorum gitmesine buruluyorum zor günler geçecek sanırım yada alışacagız bilmiyorum .senin eşin uzuun zamandır şehir dışına çıkıyor sanırım biz daha yeniyiz heralde ondan bu kadar üzüyor beni bu gitmeler.

canommmm hoş geldin .hafiflettinmi işleri biraz.

valla bugün seni arayacaktım kaçkere yeltendim bir fırsat olmadı .akşam dedim ahamda bir mesaj dakikalarınız bitmiştir diye. şans işte .

bende seni çok sefiyommm arada msn de ekiyom seni ama genede sefiyommm
ikiside çocuk dr u vallaha ne diyeceğimi şaşrdımmm
geçmiş olsun kuzumaaaaa
hakket zor bi nik olmuş kısaca arap bacı desekkk zuhahaha
ben seni anladım hayatımmm üzme canını
ayyy tarzanca ha koptum vallahaaaaaaaaa
ömerim bu gece ilkkezzzzz süt içti ilkkezzzzzzzzzzzzzz süperrr yaaaaaaaaaaa
darısı benim mustafamın başınaaaa
ama mamalar da sütten değil mi ? Hatta inek sütü özünden....:)

evet mamalarda inek sütünden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…