İkiz Anneleri Geyik Paneli

canommmm hoş geldin .hafiflettinmi işleri biraz.

Valla bugün seni arayacaktım kaçkere yeltendim bir fırsat olmadı .akşam dedim ahamda bir mesaj dakikalarınız bitmiştir diye. şans işte .

yalancııı yalanccııı sna kimse inanmaz
yalancı yalancıı sözüne kimse kanmazzzz

hep beni ara diyom sana kocişin,in bedavası var diyom aramıyon beni küsüyom vallaha sesimi duymak istemiynmu kız sen benimmm

ay bugün gene kk günü yaptım vallaha akşama kadar kaç kişiyle çene yaptım bilmiyom vallaha

arasana hayatım müsai değilsme müsait değilim dedim sana aaa aşk olsunnn

kızlar yorgunluğun son noktasındayım eşimde not giriyo benimle hiç ilgilenemiyo yani yardım edemiyo dahada gerildim
bide kız kardeşimle kavga eetim sinirin son noktasındayım anlayacağınız
off yapamdığım klaır vallaha yeter çok yoruldum viterini temizlemekten vazgeçtim yarın dip köşe temizlik yaparım o kadar askşamada sarmamı sararım bide kaş bıyık aldırırım cumartesi sabah kuaförde hayal oldu vallaha sade bi topuz yaparım olur biter

eylülcü cumartesi cumartesiii

hep benim aramamı bekliyonuz haa acukta arayın sorun bişi yapmana gerek yok çikolatalı topları yap getir

aslı da bişi yapcka birsende yapcak bende yapabildiğimi yapcam artık

bugün pastalarınsa sip verdik hadi hayırlı olsunn

ayy biri su kaynatıp bana bi bitki çayı yapsa ne dua ederim haaa

Sağolasın canım..
Mamalar inek sütünden ama inek sütü keçi sütü yasak..ilginç....

hatta bazı bebeklere alerjik durumdan dolayı özel mamalar veriliyor...inek sütü alerjisi teşhisi konuyor...sadece mama veya anne sütü ile beslenen bebekler direk inek sütü almadığı halde nasıl inek sütü alerjisi teşhisi konuyor o zaman ? neden çünkü mamalarda bir nevi inek sütü var...

ben çok edepli bir insanımdır nerde ne yapacagımıda çok iyi bilirim ama üzgünüm biraz edebimi bozacagım.diyer arkadaşlarımdan ve topik sahibindende özür diliyorum.

ulan var ya adam diye aramıza alıyoruz biri şizofreni bütün gün sakinleştiricilerle duruyor yalanın bini bin para şükürki kurtulduk gitti dedik meger .vekili aramızdaymış insan sandık dün bile bişey demedik .
tükürüyorum yüzünüze hele sen okumuş aklı başında bir insansın yazık sana ama okumak dedi koduyu riyayı terbiyesizligi engellemiyor evet benim çocugum allah diyor hatta allah bir diyor dede diyor .ve egemde sıralıyor ne mutlu bana çok akıllı iki bebegim var çünki anneleri ruh hastası deyil aklı başında
bir kadın ailedede yok şükür .bende diyordum bir insanın anası babası bu kadarmı boş bırakır evladını şimdi anladım sorunun nerde oldugunu yazık o anneye babaya.öbürüne çok birşey söylemiyecegim ilaçlardan bulmuş o zaten kafayı ayık zamanı yok .benim evladımı alay konusu edenin allah b...........
versin hayatımda 3 ettigim betduadır 2 yerini buldu buda bulacaktır elbet .ama kendilerini bulsun evlatlarını deyil.
herkezden tekrar özür diliyorum bu kadar seviye düşürdügüm için tarzım deyil ama insanlar bazen bu hale sokuyor.

biz sustukcaaa susacağımızımı sanıyolar yaa

evet cananla çok samimiyim seviyorum....evinede giderim kalırımda koynundada yatarımm....hee yalanyaa yalandan onunda evini silerim süpürürüm...

benimmmmmmm egemmmmm 6 aylıkken laptop kullanmaya başladı haberiniz varmı sizin çocuklar kullana biliyormu .hahhaaaa
yazık size yazık ama ne demişler hoca kendinden bilir işi ne diyeyim daha.

ben buraya egemin ne kadar aktif bir çocuk oldugunuda yazım emremin ne kadar sorunu varsada yazdım bundan sonra ege sıralarken foto çekip koyayım baride birileri şaşsınnnnn belki onun ki bu sayede prof olur birden. laptop ne demek canımmm

Eylül

bazıları kendi aralarında dedikodu yapıyomuş başka yerlerde bizimde kulağımıza geldi ne açığımızı gördüyseniz söyleyinde bilelim diyoruz baş ka biş yok

eylül hanım çok sinirlendim tutamadım kendimi olmaması gereken bir olay özürde diledim zaten ama insan zıvanadan çıkıyor bazen .

muhabbettinize bakın hanımlar hayat hoş bakım bana 4 yıldır evliyim çocuğum yok olmuyor da daha hamile kalmayı ile beceremmeiş bri olarak hayatın diğer güzelliklerini görmeye çalışıyoum sizde oyle yapın :))

kızlar bu saate kadar yatmadım benim yeriem siz gidersiniz okula yarın.onu bunu bırakın da hayat çok garip.bugün yıllar sonra ilkokul arkadaşımla konuştum eşi ikiş kez 26 haftalık doğum yapıp ikizlerini kaybetmiş.birde çocuğun var mı diye sordum ben adama

yok yok ikinizide kıskandım,aman diyim:))..

neyse ben kaçayım gözlerim pörtledi,başım ağrıdı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…