muhabbettinize bakın hanımlar hayat hoş bakım bana 4 yıldır evliyim çocuğum yok olmuyor da daha hamile kalmayı ile beceremmeiş bri olarak hayatın diğer güzelliklerini görmeye çalışıyoum sizde oyle yapın :))
eylülll
çocuk yapabiliyosun bi dert
yapamıyosun ayrı dert hahaha
bizde zor zahmet bulduğumuz kuzulara laf edilince böle deliriyoruz(nefes arkadaşım gibi)
canım yaa öle deme rabbim sana daha nasip etmemiş...becermek senin elindemiki..inan bana olur tüm güzelliklerin arasında o güzellikte gelir bulur seni
yok yok ikinizide kıskandım,aman diyim:))..
neyse ben kaçayım gözlerim pörtledi,başım ağrıdı.
İşallah Rabbim nerde varsa isteyen herkese nasip etsin o dert bazen oyle koyuyor ki adama çünkü bende istiyorum herkes gibi yeri geldiğinde belki sizler gibi ya şikayet ederim tatlı şikayet bunlar biliyorum bazende dert yanarım belkide ama çok zormuş bunu anladım o yuzden tıkıyorum herkese kulaklarımı Allahım bu duyguyu bir gün herkese tattırsın işallah (amin)
zaten ikişer bebekle uğraşıyoruz birde birbirimizi kırmayalım yakışmıyor bize kavga gürültü
hayat güzel hanımlar sizde güzelsiniz önyargılı olmayalım birbirimize
Uzaklarda bir köyde, çocuğu doğmadan kocası ölmüş, tek başına yaşayan... hamile bir kadın kendisine arkadaş olması için dağda yaralı olarak bulduğu bir gelinciği evinde beslemeye başlar. Gelincik kadının yanından bir an bile ayrılmaz.Her ne kadar evcil bir hayvan olmasa da, oldukça uysallaşır. Bir kaç ay sonra kadının çocuğu doğar.Tek başına tüm zorluklara göğüs germek ve yavrusuna bakmak zorundadır.Günler geçer ve kadın bir gün bir kaç dakikalığına evden ayrılmak ve yavrusunu evde bırakmak zorunda kalır...Gelincikle bebek evde yalnız kalmışlardır. Aradan biraz zaman geçer ve anne eve gelir. Gelinciği ve kanlı ağzını görür. Çılgına dönerek gelinciğe saldırır ve oracıkta öldürür hayvanı.Tam o sırada içerdeki odadan bebeğin sesini duyar. Anne odaya yönelir...Ve odada beşiği, beşiğin içindeki bebeği ve bebeğin yanında duran parçalanmış bir yılanı görür...Einstein'in söylediği rivayet edilen bir söz var:"İnsanlardaki önyargıyı parçalamak benim atomu parçalamamdan çok daha zor
aminnnnn rabbim isteyen herkesin karnını koynunu doldursun......
inş. 2011 de sende kavuşursun .....özel ama tüp bebe yaptınızmıı
bugün tanıdığım biri 10 yıl sonra tüp bebekle hamilee haberi geldide çok mutlu oldum benim doktoruma zorla götürdülerr...inaçları bitmiştiii çünki
yok canım yaptırmadım en son dedi dr.um çünkü hala tedavi aşamasındayım ben rahim filmi sperm testi herşey tertemiz ama gel görki zamanı var sanırım yada tıp dilinde adı sanıırm belli olmayan gebelik sendromuydu sanırım
ben çok edepli bir insanımdır nerde ne yapacagımıda çok iyi bilirim ama üzgünüm biraz edebimi bozacagım.diyer arkadaşlarımdan ve topik sahibindende özür diliyorum.
ulan var ya adam diye aramıza alıyoruz biri şizofreni bütün gün sakinleştiricilerle duruyor yalanın bini bin para şükürki kurtulduk gitti dedik meger .vekili aramızdaymış insan sandık dün bile bişey demedik .
tükürüyorum yüzünüze hele sen okumuş aklı başında bir insansın yazık sana ama okumak dedi koduyu riyayı terbiyesizligi engellemiyor evet benim çocugum allah diyor hatta allah bir diyor dede diyor .ve egemde sıralıyor ne mutlu bana çok akıllı iki bebegim var çünki anneleri ruh hastası deyil aklı başında
bir kadın ailedede yok şükür .bende diyordum bir insanın anası babası bu kadarmı boş bırakır evladını şimdi anladım sorunun nerde oldugunu yazık o anneye babaya.öbürüne çok birşey söylemiyecegim ilaçlardan bulmuş o zaten kafayı ayık zamanı yok .benim evladımı alay konusu edenin allah b...........
versin hayatımda 3 ettigim betduadır 2 yerini buldu buda bulacaktır elbet .ama kendilerini bulsun evlatlarını deyil.
herkezden tekrar özür diliyorum bu kadar seviye düşürdügüm için tarzım deyil ama insanlar bazen bu hale sokuyor.
benimmmmmmm egemmmmm 6 aylıkken laptop kullanmaya başladı haberiniz varmı sizin çocuklar kullana biliyormu .hahhaaaa
yazık size yazık ama ne demişler hoca kendinden bilir işi ne diyeyim daha.
ben buraya egemin ne kadar aktif bir çocuk oldugunuda yazım emremin ne kadar sorunu varsada yazdım bundan sonra ege sıralarken foto çekip koyayım baride birileri şaşsınnnnn belki onun ki bu sayede prof olur birden. laptop ne demek canımmm
evet einstein çok doğru söylemiş .bende bu gece fazla aceleci ve fazla fevri bir davranış sergiledim dinlemeliydim ilk önce anlamalıydım enine boyuna ama konu çocuklarımız olunca ani çıkışlarda buluna biliyoruz ve bu topik bunun yeri deyildi .ben bugün uyarılmanın ötesinde gaza geldim sanırım ben anlamam gerekeni anladım bu yazıları silmek istedim ama mümkün olmadı siz silinmiş farzedin.zaten ikişer bebekle uğraşıyoruz birde birbirimizi kırmayalım yakışmıyor bize kavga gürültü
hayat güzel hanımlar sizde güzelsiniz önyargılı olmayalım birbirimize
Uzaklarda bir köyde, çocuğu doğmadan kocası ölmüş, tek başına yaşayan... hamile bir kadın kendisine arkadaş olması için dağda yaralı olarak bulduğu bir gelinciği evinde beslemeye başlar. Gelincik kadının yanından bir an bile ayrılmaz.Her ne kadar evcil bir hayvan olmasa da, oldukça uysallaşır. Bir kaç ay sonra kadının çocuğu doğar.Tek başına tüm zorluklara göğüs germek ve yavrusuna bakmak zorundadır.Günler geçer ve kadın bir gün bir kaç dakikalığına evden ayrılmak ve yavrusunu evde bırakmak zorunda kalır...Gelincikle bebek evde yalnız kalmışlardır. Aradan biraz zaman geçer ve anne eve gelir. Gelinciği ve kanlı ağzını görür. Çılgına dönerek gelinciğe saldırır ve oracıkta öldürür hayvanı.Tam o sırada içerdeki odadan bebeğin sesini duyar. Anne odaya yönelir...Ve odada beşiği, beşiğin içindeki bebeği ve bebeğin yanında duran parçalanmış bir yılanı görür...Einstein'in söylediği rivayet edilen bir söz var:"İnsanlardaki önyargıyı parçalamak benim atomu parçalamamdan çok daha zor
evet einstein çok doğru söylemiş .bende bu gece fazla aceleci ve fazla fevri bir davranış sergiledim dinlemeliydim ilk önce anlamalıydım enine boyuna ama konu çocuklarımız olunca ani çıkışlarda buluna biliyoruz ve bu topik bunun yeri deyildi .ben bugün uyarılmanın ötesinde gaza geldim sanırım ben anlamam gerekeni anladım bu yazıları silmek istedim ama mümkün olmadı siz silinmiş farzedin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?