İkiz Anneleri Geyik Paneli

bizde zor zahmet bulduğumuz kuzulara laf edilince böle deliriyoruz(nefes arkadaşım gibi)

canım yaa öle deme rabbim sana daha nasip etmemiş...becermek senin elindemiki..inan bana olur tüm güzelliklerin arasında o güzellikte gelir bulur seni

İşallah Rabbim nerde varsa isteyen herkese nasip etsin o dert bazen oyle koyuyor ki adama çünkü bende istiyorum herkes gibi yeri geldiğinde belki sizler gibi ya şikayet ederim tatlı şikayet bunlar biliyorum bazende dert yanarım belkide ama çok zormuş bunu anladım o yuzden tıkıyorum herkese kulaklarımı Allahım bu duyguyu bir gün herkese tattırsın işallah (amin)

zaten ikişer bebekle uğraşıyoruz birde birbirimizi kırmayalım yakışmıyor bize kavga gürültü
hayat güzel hanımlar sizde güzelsiniz önyargılı olmayalım birbirimize

Uzaklarda bir köyde, çocuğu doğmadan kocası ölmüş, tek başına yaşayan... hamile bir kadın kendisine arkadaş olması için dağda yaralı olarak bulduğu bir gelinciği evinde beslemeye başlar. Gelincik kadının yanından bir an bile ayrılmaz.Her ne kadar evcil bir hayvan olmasa da, oldukça uysallaşır. Bir kaç ay sonra kadının çocuğu doğar.Tek başına tüm zorluklara göğüs germek ve yavrusuna bakmak zorundadır.Günler geçer ve kadın bir gün bir kaç dakikalığına evden ayrılmak ve yavrusunu evde bırakmak zorunda kalır...Gelincikle bebek evde yalnız kalmışlardır. Aradan biraz zaman geçer ve anne eve gelir. Gelinciği ve kanlı ağzını görür. Çılgına dönerek gelinciğe saldırır ve oracıkta öldürür hayvanı.Tam o sırada içerdeki odadan bebeğin sesini duyar. Anne odaya yönelir...Ve odada beşiği, beşiğin içindeki bebeği ve bebeğin yanında duran parçalanmış bir yılanı görür...Einstein'in söylediği rivayet edilen bir söz var:"İnsanlardaki önyargıyı parçalamak benim atomu parçalamamdan çok daha zor

aminnnnn rabbim isteyen herkesin karnını koynunu doldursun......

inş. 2011 de sende kavuşursun .....özel ama tüp bebe yaptınızmıı

bugün tanıdığım biri 10 yıl sonra tüp bebekle hamilee haberi geldide çok mutlu oldum benim doktoruma zorla götürdülerr...inaçları bitmiştiii çünki

ne doğru bir yazı tam üstüne gelmiş
herkese şimdiden iyi geceler Allah rahatlık versin ve hepinizin evlatlarınızı sizlere bağışlasın işallah (amin)

burcu cnm bak burası adı üstünde geyik topiği bizler kırmak için olsak burada olmazdık....ama devamlı laf söylenirsede insan sinirleniyor ..............

neyse kendi adıma rahatım özüm sözüm bir benimm

yok canım yaptırmadım en son dedi dr.um çünkü hala tedavi aşamasındayım ben rahim filmi sperm testi herşey tertemiz ama gel görki zamanı var sanırım yada tıp dilinde adı sanıırm belli olmayan gebelik sendromuydu sanırım

rabbimmmm gönlündekini hayırlı zamanda nasip etsin iiyi gecelerr

Merhaba..

Lütfen forumun herhangi bir başlığında ikili tartışmalara girilmesin..Özellikle site dışı bir olay için hiç girilmesin..Aranızda ki sorunları konu içlerinden değil, özel mesajlardan hallediniz..Ve lütfen konu içlerinde birbirinize mesaj üstüne mesaj yazmayınız..

Bir kaç sayfa önce ki yorumlar tekrardan gündeme getirilmesin lütfen..Gerekli uyarılar yapılmıştır..

İyi geceler, keyifli sohbetler hepinize..

kızımın yaptığı birşeyle ilgili yaptığım espiriyi değer verdiğim ve sevdiğim bir arkadaşıma sanki onunla dalga geçmişim gibi lanse etmeye çalışan arkadaşı Allaha havale ediyorum..ama çok yanıldın malesef..çünkü aynı hastanede 2 gün arayla doğum yaptığım ve ilk prematüre kıyafetlerini bana hediye eden insan hakkında asla kötü söz söylemem ve dalga geçmem...
yazık sana...

evet einstein çok doğru söylemiş .bende bu gece fazla aceleci ve fazla fevri bir davranış sergiledim dinlemeliydim ilk önce anlamalıydım enine boyuna ama konu çocuklarımız olunca ani çıkışlarda buluna biliyoruz ve bu topik bunun yeri deyildi .ben bugün uyarılmanın ötesinde gaza geldim sanırım ben anlamam gerekeni anladım bu yazıları silmek istedim ama mümkün olmadı siz silinmiş farzedin.
bu açıklamayıda birkişiyi gereksiz yere kırdıgımı düşündügümden yazıyorum buraya herkez artık etti lafı biliyordur .

Son düzenleme:
işiniz gücünüz zaten bu topictekileri eleştirmek.

soruncada ben sana demedim ki..... neden üzerine alındın? yok şaka yaptık.. yok bilmem ne....

isteyen istediğine inansın.....

yeter artık sıkıldım ne olacaksada olsun......

konuyu kapatalım diyip diyip te bana sarma.....

teşekkür ederim canım..beni tanıyorsun zaten....

günaydın kızlar...

Nefes dün msjlaşırkende söyledim kimse senin çocuklarına hakaret etmedi,inan ya da inanma..sadece neler yapıyormuşu konuştuk o da niye çünkü aylarımız yakın ve birbirimizi takip ediyoruz.bunları burdan da paylaşıyoruz zaten.bir anneninin başka çocuklarla dalga geçebileceğini düşünebilir misin?mümükün mü bu?sana facede de dedim,bu topikte en az muhabbet ettiğim insan sensin bilkide ama aylardır burdayız ve beni az çok tanıdıysan kimseyle kavgam,derdim olmadığını bilirsin ve sözüme güven lütfen.hele Almina asla kötü birşey demedi,sana o zamanda söyledim bunu.ama o kadar gaza gelmiştin ki dinlemedin bile beni.orda ayşenin oğlununun durumuda konuşuldu,bizde bebeklerimizden bahsettik ama sen de dahil kimseninin bebekleriyle dalga geçildiğini görmedim ben.umarrım yanlış anlaşılmalar düzeltilir ve bu topik eski haline döner.

yemin ediyorum geceki bu olaylar yüzünden yüzüm-gözüm şişti.

Kimin iftira attığı,ortalık karıştırdığı ortaya çıktı artık....Allaha havale...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…