İkiz Anneleri Geyik Paneli

iyiyiz canım.uykusuz ve yorgunum..başım ağrıyor..

sen nasılsın,hürrem nasıl

Dün geceki can sıkıcı durumdan dolayı ben de uykusuz ve yorgunum..başım da ağrıyor..sıpalar izin verse uyuyacağım..

benim öyle bir şansım yok,okuldayım.akşamada misafirim var eve gidince hazırlık yapacağım.

bende iim ne olsun çocuklarla uğraşıyoruz çorbalarını hazırladım pişiyo
hürrem de ii yeni planlar peşinde bomba gibi bi bölümle gelecek:90:
akşam ne oldu ya öle??

iyi bakalım selam söyle hürreme:)

boşver ya,can sıkıcı şeylerdi ama bitti gitti.

Günaydın arkadaşlar....

Nasılsınız?
günaydın ar5kadaşlar diince aklıma okulda okuduğumuz andımız geldi düşündümde okumayalı14 sene falan olmuş şaka gibi yaşlandım
iim canım sen nasılsın???
iyi bakalım selam söyle hürreme:)

boşver ya,can sıkıcı şeylerdi ama bitti gitti.

as.onunda sana slmı var dicemde rüyalarda buluşyoruz uyumam lazım

Arkadaşlar hiç tadım tuzum yok..Yazmazsam kusura bakmayın...Canımı sıkan kişinin verdiği rahatsızlıktan kurtulursam yazacağım....

Kızlar artık size gece muhabbetlerini yasaklasalar valla pek güzel olur....
Gece yorgunluktan uykusuzluktan ne konuştuğunuzu yazdığınızı bilmiyorsunuz.....
Kavga edip duruyorsunuz...........

Kızlar A1001 diye bir market var.Bilmiyorum her yerde varmı.
Dün oradan yağıza teren aldım rayları var epeyde büyük birşey çok eğleniyor tavsiye ederim.
Tabi tren önüne gelince acale acele alıyor eline.
Fiyatıda pek ucuz 7,5.

Winston yine süpersin

Artvinli burda yok o market,bende tren istiyorum ama netten alırım artık.ya bizimkiler oyuncağı sevmiyor pek,kablolar,kumanda,cep teli falan istiyorlar

slm hanımlar nasılsınız?kabızlık için bi öneriniz varmı kabız oldu bebişim i,ştahda yok:26:

slm hanımlar nasılsınız?kabızlık için bi öneriniz varmı kabız oldu bebişim i,ştahda yok:26:

selam.
ben kabız olduklarında şırıngaya 1 ml zeytinyağı çekip poposundan içeri sıkıyorum. 1-2 saate kadar yapıyo.

mamasının içinede katabilirsin z.yağını canım.

iştahsızlık zaman zaman oluyor bizdede... inşallah geçer. milumil mama deniyorum ben iştahsız olduklarında içiyorlar...

doktor lavman verdi onu yapıyorum çok zor durumda kalırsam.ama herzamanda yapmak istemiyorum alışkanlık yapacak diye.mamasına koyuyorum sadede içirdim ama olmadı.kayısı suyuda içirdim.benimkiler devam sütü falan içmiyorlar napıcamkii çok zor

beril merhaba ben kabız olunca derecenin ucuna zeytinyağı sürüyorum poposuna sokuyorum biraz uyarıp çekiyorum yumuşatuyor mamasınada biraz zeytinyağı koyuyorum
bir arkadaşımda çam fıstığı (dolmalık)sokuyormuş fitil niyetine hemen yapıyormuş bebek fıstıkta çıkıyormuş deneyebilirsin

kızlar merhabalar artık normale dönelim herkes 2 bebekle uğraşıyor sinirler gergin olur böyle şeyler lütfen uzamasın hepinizi öpüyorum

sürekli kaşıkla besleniyorlarsa katı beslenme yüzünden mi kabız oldular acaba.
küçücük çocuğa lavman çok zor olur.
eltimin bebeğide kabız olmuştu yoğurt suyu içirince yapmıştı. bilmiyorumki inşallah geçer canım..

yoo emziriyorumda armut falan veriyorum.ıhlamur içiriyorum ama geçmiyor doktora götürdüm krem damlaverdi gene aynı bende anlamdımki neden böle oluyor.SENİN İKİSİDE Mİ OLUYOR

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…