İkiz Anneleri Geyik Paneli

slm hanımlar nasılsınız?kabızlık için bi öneriniz varmı kabız oldu bebişim i,ştahda yok:26:

bi doktor demişti kabız olan bebek iştahsızlaşır iştah olmayınca kabız olur ve kısır döngüye girermiş.bende ateş ölçerle yaptırıyodum.her yemeğine sızma zeytinyağı yapabilirsin muhallebiye bile katıyorum ben bazen.ve susuz kaldıkları içinde kabız olabilirler su içir..

merhaba karanarsal bende mamasına zeytin yağı koyuyorum sade içirdimde ama yapamıyor.

Merhaba beril..Kabızlık için en iyisi katı mamalardan sonra su içirmek ya da meyve püresi vermek..Özellikle de armut püresi kakayı yumuşatıyor..Ama kesinlikle kaka yapması için makatına kulak çubuğu vs batırmayın,çünkü ilerde o işlemi yapmadan kaka yapmaz duruma gelebilir..Alışlanlık yapıyormuş yani..Çocuk dr.ları da kesinlikle önermiyorlar....

saolun ilginiz için hanımlar.ben hergün düzenli armut püresi veriyorum.ıhlamur bağırsakları yumuşatır dediler veriyorum mamalarına zeytin yağıda koyuyorum ama pekte işe yaramıyor anlamadımkineden böyler oluyor acaba dişten mi kaynaklanıyor ki..

okuduklarıma inanamıyorum... gerçekden sizleri tanıyamıyorum...
dün akşam olayın başında bende bulundum fakat ilerleyen saatler ayrıldım. açık net belirteceğim.
1-nefescim çocuğun sırtalıyordur ben eminim inanıyorum... evet ister dedikodu diyin ister ne derseniz diyin facebookda bu konu ile ilgili konuşuldu.. ve ben bunu izah ettim...
2-ortalığı karıştırıyor dediğiniz arkadaş ortalığı karıştırmakla iyi etmiş bence herkes herkesin arkasından atıp tutuyo sonra yok öle demedik yok böle demedik öle düüşünmedik böle düşünmedik.yapmayın ya hiç yakışmıyo...
3-burda ne söyleniyorsa anlatılıyorsa ben söylenene inanırım gerisi söyleyenin durumuna kalmış..

lütfen ama lütfen yapmayın bunu gıybet etmeyin artık...lafım ortaya isteyen alsın üstüne....
ben o ortalığı karıştıran arkadaşımı tebrik ediyorum çünkü herkesin ne olduğnu ortaya koydu..

merhaba ikiz anneleri.ben çok heyecanlanıyorum.doktorum bebeklerimi şubat 2 sinde alalım dedi.heyecan korku hepsi bir arada.dua edin nolur benim için.sizler benden daha ilerdesiniz.

bende tanıyamıyorum insanları.
2 dk da ayak üstünde yalan söyleyen insanlar yalnızca dizilerde var sanırdım yanılmışım.
isteyen istediği kişiye inansın. geçmiş mesajlarıma bakılsın, kimle kavga etmişim kime yalan söylemişim, hangi tutarsızlığı sergilemişim...... bugün anlaşılamasamda önünde sonunda ne demek istediğim anlaşılacak...

son bi söz söyleyip kapatıyorum....

Anladım ki; İnsanlar; Susanı KORKAK, görmezden geleni APTAL, Affetmeyi bileni çantada KEKLİK sanıyorlar..!! Oysa ki; Biz istediğimiz kadar HAYATIMIZDALAR..!! Göz yumduğumuz kadar DÜRÜSTLER, ve sustuğumuz kadar İNSANLAR.

iyi sohbetler......

wayy beee 2 gün hastaydım reytingler tavan yapmış. ben olaya tam hakim olmadığım için yorum yapmayacağım ama inanamadım.
defalarca birşeyler yazdımm sildim en iyisi düşüncelerimi kendime saklayayım ...

kızlar merhaba nasılsın hepiniz iyisinizdir umarım annem geldi inşallah biraz dinlenirim biraz da buralarda oyalanırım

canan
seni aradım ama duymuyosun sabah da kapalıydı benden istediğin başka bişey var mı ben birazdan topları yapıcam bir de adresini istiycem istersen özelden yaz arayabilirsem eşim gelince ararım tabi sen duyarsan diycem ama ben de aynı durumdayım bazen oluyo telefonu duysam bile çocuklardan açamıyorum

öptüm hepiniziiiiiiiiiiii

merhaba kızlarrrr ben geldimm......oyyy gezmelerdeydim....

gece oğlum ömer 2 den sabah 6 kadar ağladııı bağra bağraa bu köpek dişi ne köpekmiş beee çocuğumı çökertti....

o yüzden sabah geç kalktık......kahvaltı vs. sonra canana yapacağım kurbabiyeyi yaptım az tuzlu olmuş...ilkkez denedim çok güzel ama tatlı olmalıymış biraz..ama tuzlu olmuş olsun değişen bişey yok...

kuzularımı evde bırakıyorum sabah 11 de çıkacağım
kankama gideceğim....orada beraber saçlarımızı yapacağız...bazı şeyleri halledeceğiz....

annem inş. rahatlıkla bakar kuzularıma....

eşim bu aksamda geç gelecek....

yarın için çok heycanlıyım valla herşey çok güzel olacakkk hahahah :)

sizi mi kıskandım ne?:90: bende yarın gezmeye gidicem arkadaşlarıma kızı anneme bırakıp ama eminim sizinki daha eğlenceli olacaktır..

canım sadece "bu tuhaf kelime de ne" demek istedim, teşekkürler geçmiş olsun dileklerin için geçemedi gerçi halen maalesef

valla 2 gündür temizlikten kafayı kaldıramyorum cam silmeyi unutmuşum kollarımın ağrısında n duramıyorum hamile kaldığım günden beri hep kadın geldi camlara kapılara

ama acuk ben yapayım dedim hamlamışım valla

temizlik bir yandan oğluşumun kusması bir yandan işim bitmedi hiç

benim bu oğlanla başım dette ya her öüğnde muhakkak kusuyor eziyorum ediyorum yok illa kusacak ne yerse ögürüyor önlük nerdeyse dizine kadar ama nasıl beceriyorsa bütün kıyafetide yemek sonrası ağız siler gibi rutin olarak değişiyoruz

bütün evin camlarını kapılarını sildim banyo komple temizlendi
salon bitti yarında mutfak dolaplarını silebilirsem bir süre süpürge bile elime almıycam(iki bebeğin kırıntısyla ne kadar mümkün olursa tabi)

yarın çarşıya gitmeyi planlıyorum

ya bir kuaföre gitmek bile lüks kendim alıcam diye okudum kaşlarımın canına
şöyle komple bir yolunayım

yorgunum uykuya kanamıyorum benim veletlerde erkenden kalkıyolar

YA BEN 11 LERE KADAR UYUMAYI ÖZLEDİMMMM........:2:

Son düzenleme:
o kadar kötü bir gece geçirdikki başım felakett......aö çetesi...aksam 8 de uyudular saat 2 de ellerinde toplar oynayacaklarmışş...allahım eşim zaten geç geldi adam uyumadan işe gitti resmen....

ben artık yasatığı çocuk sanıp üsütünü örtüyordumm

başım sersem gibi şuannnn

ufff kabus gibi birde oyun oynayacaklar haa nerden bulur bu veletuslar bu enerjiyi bilmem onların fazla enerji bizde olsa keşkee...

Günaydın......

Bende çok kötü bir gece geçirdim ne yazıkki,

Yağız sabaha kadar öksürükten uyumadı,huzursuzluğuda cabası....

Sabah burnuda akmaya başlamış peditus verdim nasıl kustu her yer battı.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…