İkiz Anneleri Geyik Paneli

günaydın hanımlar bende berbat bi gece geçirdim benimkide sabaha kadar uyumadı öksürük bir yandan ağlamak ter bir yandan sabaha karşı fitil koydum o bile fayda etmedi hiçuyumadım yani.yemek zorla yediriyorum gripler doktor dişten dedi ama bu kadar öksürük olurmu?

günaydın hanımlargeçmiş olsun bende berbat bi gece geçirdim benimkide sabaha kadar uyumadı öksürük bir yandan ağlamak ter bir yandan sabaha karşı fitil koydum o bile fayda etmedi hiçuyumadım yani.yemek zorla yediriyorum gripler doktor dişten dedi ama bu kadar öksürük olurmu?

birsencimm naber ordamısın?

nasıl geçti doğumgünüsü? ben dünden beri iyice kötü oldum yaa ateş öksürük vs bir de sütüm çok azaldoı iştahım yok kusuyorum fln çook üzüldüm, çocuk kesilmese bari bu arada. doktora da gittik ama benim kullandıklarımdan farklı bişi vermedi. offf hasta anne olmak da çok zormuş yaa, Allah tüm bebecikleri hastalıktan korusun bir bu kadar haşat oluyoruz onlar ne olmazki?

kirpiciğim çok katılım olmadı ama muhteşemdi cnm harika oldu bizbize süper geçti kendi adıma çok eylendim..keyiflendim....çocuksuz olmak ayrı rahattı ama özlemedim desem yalan olur.....resimleri faceye atıyorumm

Yavrukirpi çok geçmiş olsun.

Aman bol bol su iç sütünü etkilemesin hastalığın.

Kesinlikle yavrularımızın hasta olması çok çok zor.
Yağız iyice kötü oldu bugün.
Derdindende anlayamıyorum sürekkli huzursuz.
Kırk zahmetle uyutuyorum bir öksürük başlıyor geri uyanıyor.
Denilen tereyağlı pekmezide yaptım ama işe yaramadı bizde.

Birsen hoşgeldin..
Bende pek hevesliydim gelmeye akşamdan çantalarımızı hazırladım sabah erkenden kalktım yağızın çorbasını meyvasını ayarladım ama oğlum çok rahatsız...
O iyi olsun keşke ben evden çıkmamayada razıyım.

geçmiş olsun canım biz de çok hastayız kızım da başladı ikisi de öksürürken kusuyorlar sürekli ilaçlar da fayda etmedi sürekli buhar makinasına tutuyorum çok etkili dedi doktor

geçmiş olsun canım hemen iyileşirsin inşallah salgın var yaa

geçmiş olsun anneler ve bebekleri..
bende gezmeye gittim ama burnumdan geldi gittiğim evde kustum ne olduysa eve zor attım kendimi uyudum bira iim şimdi..

canancımm yeni yaşınız hayırlı olsunn nice yıllara kuzucuklara....

ben bayadır giremedim iş yoğunluğu akşam kızlar derken günler geçti....bi bakayım dedim amanın neler olmuş pek anlamadım aslında anlamak istemedim can sıkıcı şeyler okumak istemiyorummmm....

Neyse canancım nasıl geöti doğumgününüz anlat bizimkide yaklaştı fikir olur banada ... doğumgünü resimleri yokmu merak ediyorummm....

günaydıınn herkese...
pazar günü olunca bebekler ve anneleri uykuda sanırım...
bu arada egemin dişleri çıkıyo burdan birileri bi ilaç ismi sölediler osanit diye iki kişi kullanmış ve rahat çıkarmış bebekler dişlerini aklınızda bulunsun diye diim dedim bi tanıdık var eczacı ona sordum yan etkisi yokmuş benimkiler prematüre olduğu halde kullanabileceğimi söledi...

kızlar size bir sorum olacak, malumunuz hala hastayım bir türlü de iyileşemiyorum, 2-3 gündür bi göğsümde içte bi şişlik var gibi tam ele gelmiyo ama o bölge şiş biras bir de el deyince acıyor biras. kızarıklık filan da yok, ne olabilir ki bi fikriniz var mı?

abimin eşinin olmuştu göğsünde anlattığın tarzda bişi enfeksiyon kapmış demişlerdi ilaç vermişti doktor emzirmesinede sakınca görmemişti geçmişti bi doktora görün istersen..

tünaydınlarr.......kirpoşum bence süt içeride kalıyor ve içeride intihap olursaa fena olur cnm

doktora görün istersen cnm

kirpoşum mod.ların hemen haberi oluyor bu sitenin düzeneği iştee.....

kızlar kendi adıma doğumgünü çok güzeldi ...gelemeyen arkadaşlarımızda gelseydi iyi olurdu ama sağlık olsun...

bizde bir pazar sabahı 12 de anca kahvaltı yaptık ...işim varr...çamaşır ascağım katlayacağım..yıkayacağım....çocuklar uyuyacakk

allahtan yemek derdim yok.....domatesli sucuklu makarna yapacak ....evimizdeyiz evdekii huzuurumm muhteşemmm ........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…