birsencimm naber ordamısın?
nasıl geçti doğumgünüsü? ben dünden beri iyice kötü oldum yaa ateş öksürük vs bir de sütüm çok azaldoı iştahım yok kusuyorum fln çook üzüldüm, çocuk kesilmese bari bu arada. doktora da gittik ama benim kullandıklarımdan farklı bişi vermedi. offf hasta anne olmak da çok zormuş yaa, Allah tüm bebecikleri hastalıktan korusun bir bu kadar haşat oluyoruz onlar ne olmazki?
geçmiş olsun canım biz de çok hastayız kızım da başladı ikisi de öksürürken kusuyorlar sürekli ilaçlar da fayda etmedi sürekli buhar makinasına tutuyorum çok etkili dedi doktorYavrukirpi çok geçmiş olsun.
Aman bol bol su iç sütünü etkilemesin hastalığın.
Kesinlikle yavrularımızın hasta olması çok çok zor.
Yağız iyice kötü oldu bugün.
Derdindende anlayamıyorum sürekkli huzursuz.
Kırk zahmetle uyutuyorum bir öksürük başlıyor geri uyanıyor.
Denilen tereyağlı pekmezide yaptım ama işe yaramadı bizde.
geçmiş olsun canım hemen iyileşirsin inşallah salgın var yaabirsencimm naber ordamısın?
nasıl geçti doğumgünüsü? ben dünden beri iyice kötü oldum yaa ateş öksürük vs bir de sütüm çok azaldoı iştahım yok kusuyorum fln çook üzüldüm, çocuk kesilmese bari bu arada. doktora da gittik ama benim kullandıklarımdan farklı bişi vermedi. offf hasta anne olmak da çok zormuş yaa, Allah tüm bebecikleri hastalıktan korusun bir bu kadar haşat oluyoruz onlar ne olmazki?
o kadar kavga oldu bi tek benmi ceza aldım şimdi(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?