İkiz Anneleri Geyik Paneli

artvınlı yavru kirpi ailçin geçmiş olsun
wınston dişleriniz hayırlı olsun

bugün bayağı işim var ev dandini dün bi iş yapamadım tabi . doğumgünü çok güzel geçti canancım herşeyi çok güzel ayarlamış kuzulara da maşallah bir yaşnda oldular artık inşallah nice yaşlara böyle sağlıkla mutlulukla girerler

sizden geldikten sonra da karşı komşuya girdik kaynanamlarda ordaymış eşim gelincce de eve geldik anca çocuklar uyudu çocuk odasını düzelttik annem şimdilik orda yatsın şifonyeri yatak odasına koymak zorunda kaldım çünkü oraya yere yatak koydum biz de annem gidince orda yatarız orası hem daha iyi ısınıyo hem de yatak odası daha havasız çocuklara mama yedirdim alminam bu sefer yedi inşallah düzelmiştir artık o kadarcık mama beni çok mutlu etti valla :)))))) Allah dert vermesin gerçi buna da şükür napalım ve anca 1 de yattım çocukları da tabi anneme sattım almiş uyutmamış yarım saatte bir kalkmış cadı kız :))

Son düzenleme:
tünaydınlar....
mustafama devrimime nice uzun ömürler diliyerek başlıyayım.. çok güzellll bir gündü kendi adıma.. annesi harika şeyler hazılamış miniklerimize.birsen teyzeside harika kurabiyler yapmış gerçekden bayıldım. musatafa çok yakışıklıydı devrim küçükbir prenses..allahım her günlerini dünki kadar güzel etsin...
benimde bugün misafirlerim gelio hatta gelmek üzereler hazırlıklarımızı tamamladık.. bereni uyuttum iremde annaesiyle oynuyo:)
bensiz baa zorlanmışlar bakmakda dün. ne olursa olsun annesizçocuk bakımı çok zor.. ilmini bilmiyorlar nasıl yer nasıl uyur bilmedikleri için sıkıntı çekmişler tabi... neyse yünede şükür iyiler kuzularım.. anneleride bir güncük dinlenmiş oldu. tabi ben gelir gelmez al kızlaırnı biz yaıoz ço yruldk diyip 9 da yattılar:))) benim yerimde olsalar naparlardı acaba:))
kirpoşum çok çok geçmiş olsun canım bi atlatamadın sende ya..
fatmacım canım keşke gelebilseydin ama bundada vardır bi hayır yağız iyi olsunda napalım. sizede çok şifalar diliyorum...
eylülcüm senide tanıdığıma çok mutlu oldum. anneme bahsettim. mutalaka bekliyoruz bigün lütfen hem yolunuzun üzeri yahu:)
benden bu kadar öpüyorum hepinizi...

cnm benim sanada yaparım diyeceğim ama sen daha güzelini yaparsın kuzuumm

ama seninde kınanı yaşda yapalım cnm ...

şimdiden kolay gelsin...bizde keyif yapalım dedik ama emlakcı aradı müş.getirecekmişşş

selam arkadaşlar.

Yağız çok kötü gece ağlamaktan mahfoldu yavrum.Sabah dr.aradık hemen getirin bende geliyorum dedi.
Ne yedirdiysem kustu öksürükten içi dışına çıktı ya.Neredede üşüttü bu kadar bilmiyorum.
Boğazları şişmiş,ateşide var,antibiotik ve öksürük şurubu verdi.inşallah iyi olur.

Geçmiş olsun dilekleriniz için saolunu arkadaşlar..
Canancım resimlere baktım herşey mükemmel görünüyor.kuzularını yeni yaşını kutluyorum.sağlıkla uzun ömürler nasip etsin rabbim.

merhabalarr......oyyyy evimizi görmeye biri daha geldi..ama alıcı kendi değilmiş kardeşiymiş adamın...kardeşi şu meydanlarda büfüler oluyorya gazete sigara vs. satıyor...oradan ayrılamadığından...gelmemiş...gündüz gözü ilede görmek istemişler...işte bu beğenirse bir aksamda eşi ile kardeşim gelir..dedi...adam beğendi evi...zaten 3 kişiler dedi...şimdi bağcılarda kiradalarmış..burası işyerinede yakın dedi...bakalım bizde hayırlısı dedik...inş. bu olur diyorum herzamanki gibi günden güne daha çok yoruluyor yıpranıyoruz eşimle anneme gitmekten...

neyse adamlar gelmeden evi topladık...sonrada ben halının üzerini kapattım çamaşır astımmm

ayyyy şimdi yazarken tlf çaldı aksam 5 gibi kardeşi gelecekmiş görmeye....adam beğenmişş...kızlar dua edin ne olur olsun yaaa.......emlakcı ben çok ev gösterdim bunlara dedi burayı beğenmişler...gelip bakacaklarmış tekrardan ayyyyyyyyyy

cananımm içinemi doğuyor kuzummmm kadim dostum............

ayyy ne anlatıyordum yaa....çamaşır yıkıyorum...ayy kızlar çamaşır asmayı çok seviyorum ama şu katlama işinden nefret ediyorum yaaa...yerleştirme katlama delirtiyor beni....
heleki çocuklar gardolaplarını ve çekmecelerini mahfettiklerinden orayı her defasında katlamak zorunda kalıyorum.....

neyse ben şimdi çorba yapayımmm kuzularım uyurken...kalkınca içsinler.....

fatmacığım yağıza tekrar geçmiş olsun cnm...üştümeklede alakası yok hava hastalık havsı cnm...havadan dahi mikrop kapar...artık çok gezmeyin evinde ol canım...gerçi çokda gezmiyorsun ama daha azamii.....babanız zaten mikrop alabilecek baya kalabalık bir ortamda o yüzden yağıza nezle mikrobu geçebilr kuzum...tekrar geçmiş olsunn

inşallah hayırlısıyla satılır canım evin sen de huzura erersin

Dırım çok saolasın canım....
Doğru babasındanda olabilir.Aman ya iki günde canımıza okudu ama öyle yorgunumki her yerim ağırıyor.
Ama nasıl öksürüyor birsen görmen lazım...Azönce çorba yedirdim sabah 6 dan beri aç çocuk,güzel yedi ama bir öksürük başladı hepsini çıkarttı....

Canım hayırlı insanlar çıksın karşına inşallah en önemlisi o......
Çok haklısın sürekli çanta topla gelince yerleştir,ne sende ne çocuklarda düzen kalmamıştır.
Ama azkaldı sende huzurla oturacaksın evinde allahın izniyle.....

teşekkürler

winstoncumm diş mi çıkardınızz ben kendi derdimden atlamışım herhaLL hayıtrlı olsun caNIMMM darısı bize :)

daha çıkmadı dertleri çıktı şimdilik ama çok yakında çıkacak gibi iice kabardı.
bu arada abimin eşi acile gitmişti acildeki doktorlarda anlıyolar göğüsündekini bi git daha ağrılı bi hal almadan

malsefff kızlar buda olmadı....adam arza çıktı geldi baktı beğendim dedi...emlakcıya açmış tlf 48 bin veririm demiş adamda abi dalgamı geçiyorsun ,yoksa şakamı yapıyorsun demiiş....evin en son fiyatı 56 bin demiş...eee 49 bin vereyim demiş...adamda abi sen o paraya ev bulursan git al demiş..ee aracı değilmisin bul arayı demiş...adamda bulduğum bulacağım bu fiyat demiş....offf yaa başıma ağrı girdiii eşimde biz çokmu salakmışız yaa diyorr....adamlara bak diyor offffff offff

WİNSTON diş çıkarma dönemi çok zor ya.Allah kuzularının yardımcısı olsun.
Bizimde dr.5.aydan itibaren dişler hazırlığa başlamış demişti ama hala bekliyoruz glen giden yok.
Belki sizinkiler erken gelir......

Dirim aman ya hakkaten bütün dengesizler sizi buluyor bee.
Adam normal değil anacım kesinlikle değil hemde.....
Ne aldığını zannediyor evmi arabamı o fiyata....
Neyse sıkma canını kimbilir kısmeti kim evin.....

birsencimm bizim pazarlıkçık bir yapı var genlerimizde, özel olarak bende yok da türklerde genel olarak var biliyosun. o yüzden sizde mağazaların indirim sezonlarındaki numaraları gibi 65 deyip 56'ya düşseniz mesela daha etkili olabilir miki?

hayatım biz zaten 65 binden düştük teras fiyatları bu cnm bide krediye uygun değil krediye uygun olsaydı 70 bine havada karada giderdi ev...kısmet işte
emlakcıda çok kızmış zaten....adam herkese acil 65 binden düştük diyor...

bu ev şokundan sonra uyumak istedim ama çocukların yanında uyuyamadım...yatak odasına gittim...orada yarı uyudum yarı uyuyamadım...

sonra kalktım ..bizimkiler mutfağı batırmış...hemen giriştim mutfağa tencereler vardı cifledim...akıttım makinaya attım...aygazı cifledim...kocama kahvaltılık hazırladım yarın için...karnıbaharımı haşladım...

şimdi buraya geldim....

kızlar bayadır yapmadım listeyi

buyrun listemizzz

1. p.tesi...karnıbahar,tavuksuyuna çorba (hasta bebişleriçin ilaç kızlar verin artvinli özellikle sen limonda koy)salata,yoğurt
  2. salı...kuru fasulye,pilav,salata,yoğurt
  3. çarşamba...'' '' '' '' '' '' ''' ''' (salı ile aynı)
  4. perşmebe...bezelye,bulgur pilavı yoğurt
  5. cuma....patlıcan musakka..pilav yoğurtt

Women canım çok saolasın önerin için.....Yarın hemen yapayımda yesin teyzesi oğluşum.
Limonda sıkayım bakalım sever inşallah...

Vinston dediğin gibi ıhlamur yaptım canım.
40 cc kadar içti şükür şifa olur inşallah.
calpol verdik şimdi uyuttum inşallah gece güzel uyur belki....

çamaşırlarımı astım kankamla konuştum...ohhh rahatladım cananım senle bugün çok konuşamadık yaa
nasıl eksik hissettim kendimi....

meğer ne kadar alışmışım sana.....rabbim inş. ayırmaz yollarımızı..herkese ve herşeye rağmen dostluğumuz baki kalır ....

artvinli kıssssssss sakın limonu boca etme heee içmez yağız...bide şimdilik sen blendrdan geçir cnm hasta hasta zorlama çocuğu

bi kaç alıntı yaptım ama yazamayacağım detaylı
ceza aldığım için küsüm kk ya biraz bıurda onca tartışma oldu hiç biirne katılmadım yazdığım bi cümleyle kabak benim başıma patlamış
neysem

öncelikle

hasta bebeişlere çok geçmiş olsun
yavru kirpi hasta annecik sanada geçmiş olsun dr git derim ben

doğumgünümüzü kutlayan herkese çok ve çok teşekkürlerrr

ben bitmiş haldeyim çok ama çok yorgunum
kafamı toplayayım buraya düzgün bi şeklde yazacağımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…