İkiz Anneleri Geyik Paneli

canancığım takılma boşver yaaaa oluyor böle şeylerr

biz keyfimize bakalımm

offff çok sinirliyim yaaaa saat 00.00 dan itibaren arıyorum cerrahpaşayı 30 dk.birkere düştü oda ömere randevu aldım..aliye alamadım yaa yok böyle bişey bide bakmıyolar böyle olunca....doktora desem ne yapayım der...ben ne yapayım asıl yaaa offffffffff

aynen aynennnn
senle konuşmadımmı günüm eksik geçiyo vallahaha hehehhe

gönülden söylüyorum senine bir ömür arkadaşlık etmek isterimm

belki duymuşsundur eşimin tarafında yani sivaslılarda bacılık diye bişi var
kardeşin gibi sevdiğin birini bacılık seçiyon kendine
yemek felan yediiryon öyle bi kaç kuralı var bende snei bacılık seçiyom kuşummm

oooooo çokk memnun olurum valla seç kızkardeşim olsun çok isterdim yaaa rabbim nasip etmedi öz bi kızkardeş...belkide seni çıkardı karşıma

şaka bi yana annemim bir arkadaşı vardı adı nurten
ben daha çok küçüktüm..annemle çok samimilerdi bizim yaşlarımızda aynı sokakda 2 bina yanımızda otururdu nurten yenge....çocukları birtaneydi sonrada olmuyordu...o kadar iyi biriydikii
annemle koptular ....o ev aldı gitti....ama ben hiçççç unutmadım nurten yengemi
anneme çok kızdım hamileyken zorla arattırdım...sonrada hastaneye yattık annemle ama mevlüdüme geldi...bende gittim evine....hiç unutmayacağım..annemle babam vefasız sanırım kocası ilede babam arkadaştı çünki.......neysee benim çocuklarımda canan teyzeleri umarım hatırlarlar hepp

bende vefalıyımdır aslında unutmam sevdiklerimi

haha senin çocukların bi aklı ersinde canan teyze dedikleri günü göreyimde daha gam yemem zuhahaha

bende vefalıyımdır aslında unutmam sevdiklerimi

haha senin çocukların bi aklı ersinde canan teyze dedikleri günü göreyimde daha gam yemem zuhahaha

ne var kızım derler ne kaldı en fazla 2 sene daha hahaha

ben dediğimde 4-5 yaşlarındaydım hatırlıyorum işteee

az kaldı derler derlerrr

ayyy birsenden sonra iknci anneyim çizelgesi 2 yaşı gösteren
kendimi bilge anneliğe terfi etmiş hissettimm

Canancığım bebişlerinin doğumgünü kutlu olsun. Nice güzel yıllara İnşallah...

hahhaah en kıdemli aktif ikiz annesi benim sanırım büyük olanlar var ama gelmiyolar

azz kaldııı 3 ay sonra bizde yaş kutlayacağız...ama ben asıl partiyi mayısda vereceğim doğmaları gereken günlerdee hahaha

herkese merhaba ben geldim yeniler beni tanımaz ama tanışırız inşallah benim kızlar büyüdükçe afat olduğundan takılamıyom artık buralara :18:

ben kaçarrrrrrr...yarın şölee bir süpürge atacağım sonra lavoba,klozet temizlerim...karnıbaharı haşladım...kıymsınnı kavurunca pişiririm..hahhahaa

işim çok yokkk biri daha gelecek ev görmeye herzamanki gibi bizz sizii ararızz hhahaah

canan kusura bakma,kaç gündür sıkıntılıydım,yazmayı unuttum..Yavruşlarının doğum günleri kutlu olsun canım..

evet ya senin çizelgen 3 ü gösterecek

en kıdeml sensin canım aktif annelerden peşindede ben varım ama aktif annelerden

ee biz hangisine geleceğiz pekiiii

herkese merhaba ben geldim yeniler beni tanımaz ama tanışırız inşallah benim kızlar büyüdükçe afat olduğundan takılamıyom artık buralara :18:
tanıyoz kuzm seni sen canını sıkmaaaa

yürüdülermi dahamı zor diyosun yaaaa

offf sırabanageliyo desenizeee

uyuyolarmı bari sne ondna haber verrr
iyi geceler kuzu bende bittim yatıyom şimdiii
canan kusura bakma,kaç gündür sıkıntılıydım,yazmayı unuttum..Yavruşlarının doğum günleri kutlu olsun canım..

çok teşekkğür ederim canım ya darısı tüm annalere çok güzel oluyo muhakka yapın kızlar yalnız dehşet yorucu bi iş hele benim gibi hem yalnızsanız hemide nerenize güvenip 2 doğum günü yapıyosanı zuhahaha
kızkredeşimde geldi sağolsun ama ondada var bi velet 3 çocukla artık ne kadar iş yapılırsaaaa

bende kaçarr öpüldünüzzz

Canım ne uyuması her gece 1-3 nöbetine kalkıyoz ne sinir kaldı artık ne sağlık olduğum yerde uyukluyom valla hepne zaman düzene gircez biz bilmiyooomm:18:

günaydın.aslında kk ya biraz ara verecektim ama 3 gün yeterli diye düşündüm.burda çok sevdiğim arkadaşlarım var,özledim sizi anacımmmmmm

hasta annelere ve bebeklere çoook geçmiş olsun.Allah şifa versin.

Tarihci hoşgeldin,en kıdemlimiz sensin şimdi dimi?deneyimlerini aktarırsın artık.

Canancım nice yaşlar görün İnşallah.çizelgen değişmiş,süper olmuş.fotolarda fark ettimde Mustafa aynı sen ama Devrim gerçekten babasına benziyor.çok tatlılar canlarım ya,Maaşallah.

Birsencim nasılsın,ev işi olmamış ama olsun bugün geleceklerle anlaşırsınız belki.

fotolara gelince,Birsenim ve Canom size diyecek lafım yok herzamanki gibi çok güzel çıkmışsınız ama kızlar Eylül fotolarda ne kadar zayıf çıkmış.Canan bi ara foto eklemişti,Eylüllere gitmişti orda çok kilolu görünüyordu ama doğum günü fotolarında gayet hoş görünüyor.çok beğendim valla.ve kızlarıda Maaşallah o nasıl güzellikler Yarabbbim.Eylül duyuyomusun didiklerimi kuzum:)kızlarına talibimmmm

bize gelince Kağan iyileşti gibi Şükür.ama ben hastalandım.hem adet oluyorum hem de boğazım acıyor.üstüne bi de eşimle tartıştık kaynımın sözü yüzünden.offf sözlensede kurtulsak
ya!!

günaydınnn herkese....
artvinli inş yağıza şifa olur da çabuk iileşir..
nasılsınız bakalım??
canan takma cezayı yaa boşverrrr

ayyy ağlamaktan koptum kızlar çok kötü oldum doktorum programındaki aileyi gördünüzmü yüzde 92 özürlü dedikleri kızı nasıl yetiştirmişler yaaa....rabbim böyle anne baba olmayı nasip etsin inş..

firodoşşş kızım en kıdemli benimm doğru bakkk anam çizelgeyeeee hahahahaa

tarihcininkiler 1,5 yaşındalar....
iki tane cadısı var oda öğretmen .....bi ara buralardaydı sonra gitti
şimdi bizimle sanırım......

bana gelince kızlar...sabah tartıldım felaket bir toblo gördüm hemenn diyete başaldım zaten eşimde istiyordu...ama bu hafta en az 1 enfazla 2 kilo vermem gerekkkkk.................

tabi tartımda bi sorunda olabilir.....çünki geçen hafta tartıldım ayağımnda koca postallar..kıyafetler varken şuan tartıldığım kilodaydım...başka bişey tartacağım doğru ise ben bir hatada 3 kilo almışım hahahahaa.....neyse sakın kilomu sormayınnnnn hedefe ulaşana kadar söylemeyeceğim hahahah

womenlove ev işinindede haklısın insanlarla uğraşmak çok sinir bozucu ama sabret vardır elbet allahın bi bildiği şimdi üzülüyosun ama hayırlısı böledir eminim allahın sevgili kullarıyız biz unutmaki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…