çamaşırlarımı astım kankamla konuştum...ohhh rahatladım cananım senle bugün çok konuşamadık yaa
nasıl eksik hissettim kendimi....
meğer ne kadar alışmışım sana.....rabbim inş. ayırmaz yollarımızı..herkese ve herşeye rağmen dostluğumuz baki kalır ....
artvinli kıssssssss sakın limonu boca etme heee içmez yağız...bide şimdilik sen blendrdan geçir cnm hasta hasta zorlama çocuğu
aynen aynennnn
senle konuşmadımmı günüm eksik geçiyo vallahaha hehehhe
gönülden söylüyorum senine bir ömür arkadaşlık etmek isterimm
belki duymuşsundur eşimin tarafında yani sivaslılarda bacılık diye bişi var
kardeşin gibi sevdiğin birini bacılık seçiyon kendine
yemek felan yediiryon öyle bi kaç kuralı var bende snei bacılık seçiyom kuşummm
bende vefalıyımdır aslında unutmam sevdiklerimi
haha senin çocukların bi aklı ersinde canan teyze dedikleri günü göreyimde daha gam yemem zuhahaha
sizlerde bbüyüyeceksniz kuzummmbizler de çömez ikiz anneleri..
Canancığım bebişlerinin doğumgünü kutlu olsun. Nice güzel yıllara İnşallah...
tanıyoz kuzm seni sen canını sıkmaaaaherkese merhaba ben geldim yeniler beni tanımaz ama tanışırız inşallah benim kızlar büyüdükçe afat olduğundan takılamıyom artık buralara :18:
iyi geceler kuzu bende bittim yatıyom şimdiiiben kaçarrrrrrr...yarın şölee bir süpürge atacağım sonra lavoba,klozet temizlerim...karnıbaharı haşladım...kıymsınnı kavurunca pişiririm..hahhahaa
işim çok yokkk biri daha gelecek ev görmeye herzamanki gibi bizz sizii ararızz hhahaah
canan kusura bakma,kaç gündür sıkıntılıydım,yazmayı unuttum..Yavruşlarının doğum günleri kutlu olsun canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?