İkiz Anneleri Geyik Paneli

evet..burası geyik paneli....herkess yazsın bakalım kocişlerinizle nasıl tanıştnız???

sizinkisi bir aşk hikayesimi????

yoksa tesadüfmü???

görücü usulümü??????

anlattınnn bkalımmmmmmm

Benim kızımın adıda Eylül...çok merak ettim ama şarkıyı bıulamadım..bildiğin bir link varsa paylaşırmısın...

evet..burası geyik paneli....herkess yazsın bakalım kocişlerinizle nasıl tanıştnız???

sizinkisi bir aşk hikayesimi????

yoksa tesadüfmü???

görücü usulümü??????

anlattınnn bkalımmmmmmm

boş bir vaktimde,konu eğer hala aktifse anlatırım söz....sende anlatsana....

bende anlatayım bari.....

bende cinsiyetlerini öğrenmeden rüyamda görmüştüm kızım olmuş eşimde kulağına inci adını okuyordu sabah kalktım ve eşime anlattım kız olursa kesinlikle inci olacak dedim oda kabul etti....sonra ultrasonda 1 tanesinin kız olduğunu öğrendim eşimin ağzı kulaklarında tabii çok düşkündür kız çocuklarına......eşim diğeri erkek olursa babasının adını koymak istedi ömer bende sesimi çıkartmadım ama eğer erkek olsaydı kesin çıkartırdım bu arada cadalozum ya ......
sonra 2.kuşumunda kız olduğunu öğrendim çokta sevindim onada eşim defne olsun dedi...kaynanam irem olsun dedi annem yasemin olsun dedi her kafadan bir ses anlıyacağınız bende ipek geldi aklıma soy isim biraz uzun olunca dedim isimler bari kısa olsun çokta kibar geldi zarif inci ve ipek dedim ipek olacak.....öyede oldu kuzularım.......

ben daha hamile kalmadan kızın olacak adını ecrin koyacaksın dediler...

ama olmadı...yoksa ben 3 yümü doğaracağımmmmmmmmm

kızlar hikayeler süper,iyi oldu bu konuyu konuşmamız..ben merak ediyodum valla,sağolun

devamı da gelir İnşallah..

Canan suçu ben üzerime alırım kuzum:80:
hahahcanım benim
onu almayın beni alın durun hahahah

puhaha çatlak seni.........bensiz topik ha

sensiz olurmu anacım sen bulmakta geç kalmışsın yoksa kambersiz düğün olurmu
annen geldi dimi iş başı ne zamannnn

women love senle bende bu çocuk sevgiis varken biz üçüncüleri yaparzı anacım biraz zaman geçsin şu sıkıntıları unutlamım ben snei gaza getiririm üçüncüleri yaparız
sonra derizki senle ayyy ,k,zlere bakmak daha kolaydı tek çocuk ne zormuş puhahahaha

ayyy yeni konu ha süper bu da haaa
kısaca uzatmadan ben biizm hikayemiiz anlatarak konuya giriş yapayım
yıl 2006 kaynımla aynı iş yerinde çalışıyoruz samimiyizde böyle arada evlilik muhabbeti açılıyodu ne zman evleniyosun felan diye soruyodu bana bend eevlenecek adammı var bul birini evleneyim dedim o da tamam dedi benim kardeşim var iyi biridir dedi hemde öğretmen dedi ben de oh oh dedim sırtımı devlete dayarım dedim amacım sadece şaka ama böyle iş çıkışlarında felan bazen nişanlıma selam söyle öp kocaman felan diyorum gırgırna ama niyetim ciddi değil adını bile sorma gereği duymadım yni neyse gel zaman git zaman kaynım bi gün gerçekten kardeşine söylemiş biizm muhasebecinin sana selamı var felan demiş o da nerden çıktı deyince muhabbeti anlatmış sonra geldi bana söyledi o da sana selam söyledi felan dedi
bend ekızdım bu sadeceşakaydı aramızda dedim sen neden gidip söylüyosun bi daha bu konuyu açmayalım lütfen dedim neyse aradan zaman geçti bi gün kaynımlara geldim kahvaltıya tabi arada eşiyle yani eltimle felanda tanıştım bize gelip gitmeye başladılar zaten evimiz ykaın dı bigün kahvaltıdya onuda eşimide çağırdılar tabi beni görürü görmez vurulmuş çok hoşuna gitmişim 2 gün sonra felan ağbisinden telefonumu istemiş ağbiside beni arramış vereyimmi diye ben akşamları kapatırdım teli bana ulaşamamıi kendiliğinden vermiş bana söyledi aradım ama ulaşamadım bende verdim dedi olan olmuş tamam deidm bende 30 ağustos 2006 günü aradı beni ben gayet sıradan konuştum felan neyse dışarı davet etti beni fena çocuk değildi bende kabul ettim ilk buluşmamış 3 yelül tanışma yıl dönümü olarak anıyoruz sohbet muhabbet yemek çay faslı benimde aklım yattı zaten çok geçmeden bana aşkını itiraf etti 2006 yılının kurban yada ramazan bayramıydı 2. günü heybeli adda evlenme teklifi aldım o anın şokuyla kabul ettim şimdi olsa biraz düşüneyim felan derdim belkide kabul etmdimya neyse kalan kıısm çok hızlı ilerledi
25 kasım isteme söz
14 ocak nişan
4 nisan nikah
13 mayıs düğün
böyle ilerleid ben düğün olayını 1 sene felan ertelemek istedim sonra evlenmekten vazgeçtim eşim o zaman daha yumuşaktı ona evlilikten kokrtuğumu sorumluluk almak için hazır olmadığımı bi ev yürütebilecek olmamdan emin olmadığımı felan söylüyodum o zaman sen merak etme ben herşeyi hallederim yaparım edalarındaydı tabi sonraları o adamdan eser kalmıyo ....

kısaca böyle olduuuu

şimdi olsa gene evlenirmiydim
eşim iyi bir inangerçekten beni de çok seviyo evine bağlı bana çocuklarına düşkün ama bazı kötü yanlarıda var tabi bazne bencilleşiyo hep kendi dediği olsun istiyo gibi yani çok kötü şeyler değil am ayoruyor beni hele çocuklardan sonra daha çok yoruyı
yani şimdi olsa evet gene evlenirdim ama biraz daha geç olması konusunda diretiridm 22 yaşında evlendim bana göre evlilik için küçük bi yaş şuan 26 yaşındayım ve sorumluluklarım bana ağır geliyor daha yapacak çok şeyim vardı yani

işte biizm hikayemizzzz

allah ali ile ömere sağlık versin hayırlı evlat olsunlar....başka doğuramam ben....şunlar bi büyüsün kendime bakacağım....hayat böyle devam etmeyecek ya....

kuzumda sende aslaa doğurma 3 çocuğu felan heeee....

ayyyy bugünün raporunu vereyim...

gece buradaki sohbetten sonra uyuyamadım....tam uykuya dalmışım gece 3.30 da ali çığlk çılığa ağlıyor....kocamda bağrıyooo arsızlık yaptğını düşünüyor...ama çocuk gözü kapalı çığlık atıyor
kaç saat ağladı ve uyandı....sonra sütünü içti uyudu...
sabah sersem gibi kalktık...kahvaltı ettik vs.bulaşıklar dururken oturduk...öğlen oldu...çocuklar uyuttuk......sonra mutfağa geçtim..bulaşıkları hallettim fırın tepsilerini yıkadım...nohut bulgur pilavı yaptım....yarın temizlik yapacağım....annem yarın gidecekmiş gitmeden temizlik yaparm...h.sonu dokunmam....kocişle otururuz sefa yaparız...

senin mesajlarını bundan sonra ne okurum ne de cevap veririm patavatsızlığın da böylesi olmaz kocasıyla hafta sonu sefa sürecekmiş benim eşim hafta sonu çalışıyo olan var olmayan var

ay benim konudan bile haberim yoktu sayfa ilerlemedi sandım sen söyleyince farkettim

canancım bi zaman sonra birbirinizin huylarını alacaksınız sen onun hareketlerini yapacaksın o seninkini birbirinizi seviyorsanız ki öyle anlatıyorsun maşallahhhhh herşey durulacak inan sadece huzuru bulacaksın

ben okudum canım ama yazmaya bile gücüm yoktu..hikayeniz ilginç aslında,şaka gerçeğe dönmüş:)..

bende yazayım bari..

yıl 2005 eylül ayı okulların açıldığı ilk gün..eşim çalıştığım okula tarih öğretmeni olarak atanmış..toplantı var o gün ve hepimiz yerlerimizi almışız..içeri uzun boylu,yakışıklı biri girdi..müdürümüz hepimizi tanıştırdı..yanımda oturan arkadaşa "hatice evlenirsem ben bu adamla evlenirim"dedim ve gülüştük..bu muhabbet şubata kadar kapandı..ama eşimi sonra hiç sevemedim..hep takışırdık,hatta müdüre bile şikayet etmiştim:)...ona okulun en zor sınıfını falan verdirmiştim..ve bir tiyatro oyunuyla yollarımız kesişti..okulca tiyatroya gidecektik ama iki bilet kalmıştı..okulda siz gidin bari dedi..istemeyerek kabul ettik..sonra orda eşimin çok farklı yönlerini tanıdım,hoşlandım..iki hafta sonra beraberliğimiz başladı..bir ay sonra da evlilik teklif etti ama aynen şöyle "biz evlenince de fenerbahçe maçlarını izleriz değil mi?" dedi ve ben şok içinde ""bu bi teklif mi "dedim...işte öyle...sonra evlendik,herşeyimiz hızlı gelişti...ben 22 yaşındaydım eşim 26..çocukmuşuz daha ve iyi cesaretliymişiz..

iyiki de onunla evlenmişim,onu çok çok seviyorum...o benim Canımın İstanbul Köşesi..

doğru diyosun eylülcüm bi süre sonra insna bütünleşiyor birbirimizi çok seviyoruz ona şüphe yok gerçektennn
firdos sizinkide tuhafmış gerçekten kalan 2 tiyatro ileti bugün 4 kişil ailenin temelini atmış
dahada mutlu olun işallahhhhh

bizim hikayemiz enterasan.....ben henüz 18 yaşındaydım...14 yaşımdan beridir olan sevgilimden ayrılalı 1 ay olmuş....ama msjla felan görüşüyoruz....
bu arada evimizi değiştiriyoruz....halamların sokağına taşınıyoruz...halam birine kız aradığını söylüyor...
eşimden bahsediyor....benimde babamın uzaktan akrabası amca dediği birinin kızları var...

eşimde çalışmayan,kapalı ev kızı arıyormuş....
ben hemen atladım,aa hala xxxx amcanın kızı xxx çok uygun dedim...ertesi gün eşimin kriterlerini öğrenip...gittim kıza ...anlatıyorum anlatıyorum kız istemiyor..nuh dedi peygamber demedi...
neyse halam eşimi yere göğe koyamıyor şöyle iyi böyle iyi vs.vs.
bizde taşınma iişinden ötürü halamda kalıyoruz...ayyy dedim bigün şu herifi bikere göreyim
valla almayacağım dedim....halam hemen kalktı kaynanamı aradı xxx teyze sana kendim kadar güzel kız buldum dedi(kaynanam halama xxx senin gibi güzel gelin bul dermiş)ama kefil değilim çok çaçaron bi kız dedi....neyse bizimki ertesi gün annesinide alıp gelmiş....bende uzun etek giydim gömlek giydim...mutasıbım yani....kapıyı açtım..ben genelde arnavutları minyon tanıdım eşimide öyle bekeledim..anam kapı gibi adam geldi...kaynana salak salak bakınıyor demesinmi kız nerede dedim kız benimmmm.......neyse eşimle eniştemle ve kuzenimle çıktık dışarı bizi yanlız bıraktılar...çay içiyoruz..
eşim habire maddi durumunu evlenirsek bana vereceklerini anlatıyor....

bende dayanamadım sen bana bunları fax çekseydin dedim....o kadar heycanlıydıki eşim...sürekli su içiyordu..garson en sonunda abi damacanayı getireyim dedi....

neyse eşime aramızda 9 yaş olduğunu biraz çıkıp dolaşmayı önerdiim ..belki birbirimizi taşıyamayız dedim...ben sende baya küçüğüm sende büyüksün dedim....sonra ben kapnamam dedim...
en açık halim bu dediim...

ve biz çıkmaya karar verdik..eve döndüm....enişteme yarın aramazsa beni bidaha aramasın dedim...

ve ben o gece eski sevgilime ve eşime ranevu verdim...hangisi önce ararsa onla çıkacaktım...
ve eşim aradı...enişteme sormuş..eniştemde aramazsa bidaha aramasın dedi demiş...

ve eşimle ilkkez çıktım....eski ilişkimden çok darbe yediğimden eşime çok gaddar yaklaştım..taviz vermedim....kaynanam beni vermeyceklerini düşünüyormuş...yada tek kızım die çok takı isterler demiş...ocak ortaları çıkmaya başladık....şubat 16 2002 sözlendik....nisanda nişan,mayısda nikah
haziran 23 2002 evlendik.....

hayatımın en çılgın oyununu oynadım kendime asla evlenmem dediğim anda üstelik başka birine aşıkken
eşimle tanışıp evlendim.....aşk evliliği olmadı belkide...ama çok sağlam bir sevgi var aramızda...eşim sevgisini bana verdiği değeri iliklerime kadar hissettirdi...beni hiç üzmedi..kırmadı...bencil olmadı
bana başından biz olmayı öğretti...hayat yolunda elimden tuttu onla öyle zor anlar geçirdikki...hiç ama hiç o konuları yüzüme vurmadı...bende bunları yaptım demedi....bir damla göz yaşım için yıkamayacağı şey yoktur....evlendiğimizden bu yana bir bebek gibi pof pofladı beni....

şimdi şartlar değişti ama sevgisi saygısı aynı....sevgimz bölündü tam iki afacana...

ama gözümü kırpmadan hayatımı vereceğim tek insan o ....eşim,annem,babam,kardeşim,dostum...herşeyimmmmmmmm o

firidos en büyük aşkalar nefretle başlar heeeeeeeeeee

canomm...sizinkisi tesadüf aşkıııı desenee

hahah oldu bitti aşkı yavrum bizimki
ateşten mal kaçırırı gibi aldı eşim beni nikahı bile vazgeçeirm diye 40 gün önceden kıydırdı
ben seninkini biliyodum ama bak bi daha okudum çokta hoşuma gitti çatlaksın yaa kapanmam demişsin ama kapanmışsın naberrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…