ben de eylül ismini çok severim benim ve eşimin doğum tarihleri eylül ilk düşen bebeğim de doğsa eylülde doğacaktı ona eylül koyarız belki diyodum kızım eylül diye bi şarkı vardı çok hoşuma gitmişti
evet..burası geyik paneli....herkess yazsın bakalım kocişlerinizle nasıl tanıştnız???
sizinkisi bir aşk hikayesimi????
yoksa tesadüfmü???
görücü usulümü??????
anlattınnn bkalımmmmmmm
boş bir vaktimde,konu eğer hala aktifse anlatırım söz....sende anlatsana....
ben daha hamile kalmadan kızın olacak adını ecrin koyacaksın dediler...
ama olmadı...yoksa ben 3 yümü doğaracağımmmmmmmmm
hahahcanım benimkızlar hikayeler süper,iyi oldu bu konuyu konuşmamız..ben merak ediyodum valla,sağolun
devamı da gelir İnşallah..
Canan suçu ben üzerime alırım kuzum:80:
ayy ben duymadım o şarkıyı kim sölüyo bulalım onuuu irem için haluk leventin şarkısı var onu açıyorum hoşuna gidiyor çok eylül için yok sanıyordumm üzülüyordum..inş buluruz netten falan
çok hoşsun canooo
puhaha çatlak seni.........bensiz topik ha
women love senle bende bu çocuk sevgiis varken biz üçüncüleri yaparzı anacım biraz zaman geçsin şu sıkıntıları unutlamım ben snei gaza getiririm üçüncüleri yaparız
sonra derizki senle ayyy ,k,zlere bakmak daha kolaydı tek çocuk ne zormuş puhahahaha
ayyyy bugünün raporunu vereyim...
gece buradaki sohbetten sonra uyuyamadım....tam uykuya dalmışım gece 3.30 da ali çığlk çılığa ağlıyor....kocamda bağrıyooo arsızlık yaptğını düşünüyor...ama çocuk gözü kapalı çığlık atıyor
kaç saat ağladı ve uyandı....sonra sütünü içti uyudu...
sabah sersem gibi kalktık...kahvaltı ettik vs.bulaşıklar dururken oturduk...öğlen oldu...çocuklar uyuttuk......sonra mutfağa geçtim..bulaşıkları hallettim fırın tepsilerini yıkadım...nohut bulgur pilavı yaptım....yarın temizlik yapacağım....annem yarın gidecekmiş gitmeden temizlik yaparm...h.sonu dokunmam....kocişle otururuz sefa yaparız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?