çok hastayım kızlar migrenim tutu
firdoscum güzel konu gerçekten tebrikler
bende anlatayım o zaman
bizde mustafa kemal ismi biz evlenmeden babası tarafından konulmuşbi isimdi bende hiççç itiraz etmedim çünkü çokk ama çok özel ve güzel bir isim bence karı kocada atatürkçüyüz zaten o yüzden tartışmasız koyduk birinin erkek olduğunu öğrenince
kız ismi bana aitti bi türlü karra veremedim bende
iclal
ikbal
zülal
zuhal
bilge
zühre
deniz
bunlar sıklıkla düşündüğüm isimlerdi ama mustafa kemale pek yakışmıyodrdu bu isimler yani biraz uyumlu olsun istedik isimler mustafa kemal e en uyumlu isim devrimdi mustafa kemal hayatını devrim yaparak geçirdi
ergenekondan almazlarsa bizi içeri iyi hahaha
ewt güzel konu tebrikler firdoscumm..bende anlatayım.ben hamile olduğumu öğrendiğimde başladım isim aramaya ama eşim hep isimler bana ait dedi bende kırmadım doğumuma az bi zaman kalana dek söylemedi eşim..sonra eylül olacak bir tanesi dedi diğerini de irem olsun dedi böylelikle oldu isimlerii...
ayy ben duymadım o şarkıyı kim sölüyo bulalım onuuu irem için haluk leventin şarkısı var onu açıyorum hoşuna gidiyor çok eylül için yok sanıyordumm üzülüyordum..inş buluruz netten falanben de eylül ismini çok severim benim ve eşimin doğum tarihleri eylül ilk düşen bebeğim de doğsa eylülde doğacaktı ona eylül koyarız belki diyodum kızım eylül diye bi şarkı vardı çok hoşuma gitmişti
amanın da amanınnnn
önce kazen atacak beni kara kuyuya sonra ergenekon hahahah
firdoscum güzel konu gerçekten tebrikler
bende anlatayım o zaman
bizde mustafa kemal ismi biz evlenmeden babası tarafından konulmuşbi isimdi bende hiççç itiraz etmedim çünkü çokk ama çok özel ve güzel bir isim bence karı kocada atatürkçüyüz zaten o yüzden tartışmasız koyduk birinin erkek olduğunu öğrenince
kız ismi bana aitti bi türlü karra veremedim bende
iclal
ikbal
zülal
zuhal
bilge
zühre
deniz
bunlar sıklıkla düşündüğüm isimlerdi ama mustafa kemale pek yakışmıyodrdu bu isimler yani biraz uyumlu olsun istedik isimler mustafa kemal e en uyumlu isim devrimdi mustafa kemal hayatını devrim yaparak geçirdi
ergenekondan almazlarsa bizi içeri iyi hahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?