eeee onca yıla derin bi aşk sığdırmazsam olurmu hiç
büyük b,ide aşkım var orada
gelemem canım gerçekten yüreğim kaldırmıyı tecrübeyle sabittirrr
birso geçmiş olsun kuzummmm yoğunluk devammııı
evet canım orada yaşıyor oranın yerlisiburdamı yaşıyor o büyük aşkın o yüzden mi onu görürüm diyemi
ay ben uyuttumda ne oldu zırt pırt kalkıyolarkızlaarr naponuuzz bakeemm:)
anama gittiydik geldik cadıları uyutmaya çalışıyom bi bakiim dedim
kimse yok galiba ben de gidem barii
ay hava ne kadar soğuk yaaa resmen zemheri kışşşşş
tarihci hoşgeldin cnm ...gezdin heee burada hava çok soğuk....orada değilmi cnm yaa
ben cevap vereyim çok soguk valla ben üçkere cam açtım havalansın diye dondum rüzgar çok vardı bugün .
canımya senin şu olay neyse biranönce olsun valla çatladım haaaaa öyle heyecanla yazıyorsunki telaşını ben burda heyecanlanıyorum .
merhaba kızlar .tünaydın ...ay bugece berbat geçti ömerim ateşlendi hep kustu burun akıntısı yok,hapşırık öksürük yok...gece uyumadan sabah 7 de kalktık g.o.p hastanesine gittik.....tahmin ettiğim gibi kanında mikrop çıktı şimdilik antibiyotik kullanıyoruz...ateş düşürücüü verdi..salıya kadar bekleyeceğiz ateşlenebilirmiş...
işimiz iş ömer bey kusuyorda ilaçları aldıkca..annemde rehin kaldık vallaha yaaa
günaydın kızlarrr,
canancımm senin datçada ne işin vardı lisede? neden oradaydın babanın işi nedeniyle filan mı? biz de 2 sene önce tatile palamutbüküne gitmiştik, harika bir denizdi çook beğenmiştik.
birsencimm gizemli durumlar devam bakıyorum, napalım bekliices bu arada ömerciğe de geçmiş olsunn.
artvinli nerde yaaa yağız mı çok hasta, arayayım diyorum hep bişeyler giriyo sonra buraya gelip de göremeyince yine aklıma düşüyor.
kızlarrr biz de dün elifi babannesine bırakıp alışverişe gittik, saçımı kestirdim ama yine güzel olmadı sinir oldumm.kendime bişey de alamadımm bir de nasıl yoruldumm, dışarı çıkmayı unutmuşum ben yaaa. bu arada ankarada hava accaip soğuk, karlı hiiiç tadı yok. bahar gelsin artıkk.
yarın iki yeni bakıcı adayıyla görüşücem, inşallah kafama uygun biri çıkar.
winstoncum sen ne yapıosun, winston deyince de hep sigara markası geliyo aklıma :) neden winstron?
kızlar doruk nerde?
İzmir'i özledim valla yaa...ben cevap vereyim çok soguk valla ben üçkere cam açtım havalansın diye dondum rüzgar çok vardı bugün .
canımya senin şu olay neyse biranönce olsun valla çatladım haaaaa öyle heyecanla yazıyorsunki telaşını ben burda heyecanlanıyorum .
Çok geçmiş olsun,Ömercik bir an evvel iyileşsin inşallah..merhaba kızlar .tünaydın ...ay bugece berbat geçti ömerim ateşlendi hep kustu burun akıntısı yok,hapşırık öksürük yok...gece uyumadan sabah 7 de kalktık g.o.p hastanesine gittik.....tahmin ettiğim gibi kanında mikrop çıktı şimdilik antibiyotik kullanıyoruz...ateş düşürücüü verdi..salıya kadar bekleyeceğiz ateşlenebilirmiş...
işimiz iş ömer bey kusuyorda ilaçları aldıkca..annemde rehin kaldık vallaha yaaa
günaydın kızlarrr,
canancımm senin datçada ne işin vardı lisede? neden oradaydın babanın işi nedeniyle filan mı? biz de 2 sene önce tatile palamutbüküne gitmiştik, harika bir denizdi çook beğenmiştik.
birsencimm gizemli durumlar devam bakıyorum, napalım bekliices bu arada ömerciğe de geçmiş olsunn.
artvinli nerde yaaa yağız mı çok hasta, arayayım diyorum hep bişeyler giriyo sonra buraya gelip de göremeyince yine aklıma düşüyor.
kızlarrr biz de dün elifi babannesine bırakıp alışverişe gittik, saçımı kestirdim ama yine güzel olmadı sinir oldumm.kendime bişey de alamadımm bir de nasıl yoruldumm, dışarı çıkmayı unutmuşum ben yaaa. bu arada ankarada hava accaip soğuk, karlı hiiiç tadı yok. bahar gelsin artıkk.
yarın iki yeni bakıcı adayıyla görüşücem, inşallah kafama uygun biri çıkar.
winstoncum sen ne yapıosun, winston deyince de hep sigara markası geliyo aklıma :) neden winstron?
kızlar doruk nerde?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?