İkiz Anneleri Geyik Paneli

eeee onca yıla derin bi aşk sığdırmazsam olurmu hiç
büyük b,ide aşkım var orada
gelemem canım gerçekten yüreğim kaldırmıyı tecrübeyle sabittirrr

birso geçmiş olsun kuzummmm yoğunluk devammııı

ayyyyyyyyyy nirdesiniz beeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
bende çocukları uyuttum ...onlar yanımda kocişte içeride filim izliyo....kardeşimle

aşklar kavuşamadıkca aşktırrr....kuzummm bak kerem ile aslı,leyla ile mecnun,ferhat ile şirin
hepsinin aşkı imkansızda ondan aşk hikayesi......

sende kendi hakayeni yaz.....

yoğunluğa nokta koyduk cnm...resmileşince komuoyuna açıklayacağız şimdilik aytunc kapat konuyu dedi

burdamı yaşıyor o büyük aşkın o yüzden mi onu görürüm diyemi
evet canım orada yaşıyor oranın yerlisi
birazda o yüzden gelmiyorum evet
kızlaarr naponuuzz bakeemm:)
anama gittiydik geldik cadıları uyutmaya çalışıyom bi bakiim dedim
ay ben uyuttumda ne oldu zırt pırt kalkıyolar
kimse yok galiba ben de gidem barii

burdayız ya anacım
malum herkes bizi protesto ediyooo bari sen etme hahaha

ay hava ne kadar soğuk yaaa resmen zemheri kışşşşş

İYİGECELERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
anam bu saat oldu anca şu laptopun kapagını açabildim .koşdur ikigündür misafir agırlıyorum .dün berkin karnesini almaya gittik ordan çocukları yemege götürdük. ordan cümbür cemaat bana amannn bir görseydiniz benim evi çocuk yuvası ama güzeldi .onları gönderdim toparlamaca sonra arkadaşlar aradı biz geliyoruz dediler gece ikiydi gittiler üçtü yattım .sabah eşimi odanın kapısında gördügüm gibi yatak odasına atmışım kendimi kaçta gitti haberim bile yok sagolsun gülsen idareetmiş 12 ye geliyordu kaltım pek uyumuşum .ortalıgı topladık çocukları uyuttuk komşuya kahve içmeye indim anammm dedim benim büyük sıpayı evde unuttum . tabi o saatte okulda ya hep hahaaaa telefon açıp onu çagırdım benim tel çaldı yengem arkadaşıyla geliyormuş hadii kahveyi içmeden eve koştum çay koydum pat geldiler onları gönderdim... kociş geldi yemekye çocukları doyur uyut bidaha uyut sonra kocayı uyut anca geldimmmanammmm özlüyorum burayı beeeeeeeeeee.

tarihci hoşgeldin cnm ...gezdin heee burada hava çok soğuk....orada değilmi cnm yaa

ben cevap vereyim çok soguk valla ben üçkere cam açtım havalansın diye dondum rüzgar çok vardı bugün .
canımya senin şu olay neyse biranönce olsun valla çatladım haaaaa öyle heyecanla yazıyorsunki telaşını ben burda heyecanlanıyorum .

merhaba kızlar .tünaydın ...ay bugece berbat geçti ömerim ateşlendi hep kustu burun akıntısı yok,hapşırık öksürük yok...gece uyumadan sabah 7 de kalktık g.o.p hastanesine gittik.....tahmin ettiğim gibi kanında mikrop çıktı şimdilik antibiyotik kullanıyoruz...ateş düşürücüü verdi..salıya kadar bekleyeceğiz ateşlenebilirmiş...

işimiz iş ömer bey kusuyorda ilaçları aldıkca..annemde rehin kaldık vallaha yaaa

cnm yaaa en az 1 hafta daha bekleyeceksiniz yawwwww

ay kıyamam yaa neden olurmuş ki???nane limon falan içir midesine ii gelir kusmaz belki.. çook geçmiş olsun..

günaydın kızlarrr,

canancımm senin datçada ne işin vardı lisede? neden oradaydın babanın işi nedeniyle filan mı? biz de 2 sene önce tatile palamutbüküne gitmiştik, harika bir denizdi çook beğenmiştik.
birsencimm gizemli durumlar devam bakıyorum, napalım bekliices bu arada ömerciğe de geçmiş olsunn.
artvinli nerde yaaa yağız mı çok hasta, arayayım diyorum hep bişeyler giriyo sonra buraya gelip de göremeyince yine aklıma düşüyor.
kızlarrr biz de dün elifi babannesine bırakıp alışverişe gittik, saçımı kestirdim ama yine güzel olmadı sinir oldumm.kendime bişey de alamadımm bir de nasıl yoruldumm, dışarı çıkmayı unutmuşum ben yaaa. bu arada ankarada hava accaip soğuk, karlı hiiiç tadı yok. bahar gelsin artıkk.
yarın iki yeni bakıcı adayıyla görüşücem, inşallah kafama uygun biri çıkar.
winstoncum sen ne yapıosun, winston deyince de hep sigara markası geliyo aklıma :) neden winstron?
kızlar doruk nerde?

ne yapayım evime geldim bende...
üye olurken winston içiyodum nick düşünürken masada onu gördüm ölelikle winston oldu şimdi yine değiştireyim diyorum ama aklıma gelmiyo:))

canancım gelmicen yani datçaya ?bence gel bi gör yeni halini datçanın hem tanışırız?evlendimi oda burdamı halen daha o......

İzmir'i özledim valla yaa...
Valla ben de merak ediyorum

Çok geçmiş olsun,Ömercik bir an evvel iyileşsin inşallah..

Ankara'da bakıcı bulmak daha kolay olur..İnşallah kafana uygun biri karşına çıkar.....

selam kızlarr yorucu bir gündü.womeeenn çok soğuk kızım burası da bi taraflarımız donuyo ama yine de çıktım valla dün anamdaydık bugün arabayla gezdik azcuk napiim eşim tatile girdi yaa evde oturduklarımın acısını çıkarayım diyom ama yorgunluktan da ölüyom sonra hahaaaa bu arada ömere geçmiş olsun kıyamam
eve geldik apar topar kızları yıkadım azcık uyusunlar diye yatırdım yorgunluktan uyudu sıpalar:) hadi ben de hemen yıkandım uyanırlar diye çorbalarını yaptım uyandılar yedirdim kendmize yemek yaptım tam yemeğe oturcakken melina mıçtı hadi onu temizledim bu arada çok kötü pişik olmuş eşim şimdi ilaç almaya gitti neyse yemeğe oturduk hooop elfin kustu hadi onu temizledim eşim halıyı temizledi ben banyoda elfini temizlerken kaşla göz arasında elfin tuvalete elini soktu eşim kapağını açık unutmuş hep te uyarırım haa bırakma diye aaay ben bi bağrış çocuk elini ağzına götürcek diye hadi elini yıka soy,giydir tabi yemek yalan oldu benim yemedim bu arada bi de adet oldum hahaaa çamaşırları asarken melina bi daha mıçtı aaayyy yeterr diye bağırdım valla hadi temizle tekrar kabus gibi dimiii heheee ay çok yazdım yoruldum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…