İkiz Anneleri Geyik Paneli

iyi akşamlarrrr kızlarrr...tarihci anam soğukta geziyorsun..sonra kızlar hasta olacak göreceksin cnm

ama insan sıkılıyor kocişi bulmuşken gezesin geliyor dimi.....

aman kızların yaptığına bak yaa valla iki çocukla zor beee...ben en çok ne zaman pusetsiz gezeceğiz onu merak ediyorum...bazı yerlerde 4-5 yaş çocuklarını bile pusetle gezdiriyolar.....

neyse anam gezmişsin soğukta iyide olmuşşş ......

iyi geceler kızlAR......ben geldim bugün form ist.siydi ikea sıydı gezdik annemle eve biriki ufak bişiler aldım.....yemek yedik..birde reale girdim...prima mega paketler 40 tl hale hugies ıslak bendil 3 lü 8,6 tl olmuş süperr.....mamalar aynıydı valla....

oradan eve geldik ömerle aliş uzun uyumuş,,,eşimde uyumuş tabi o yüzden sitem etmedi...

halamlar gelmişti....onlarla oturduk sohbet ettik...yemek yedik...çay içtik...onalr gitti kocişe kızdım uyuz uyuz tavırlar sergiliyor...resmi takılıyorum...dün geceden uykusuzum uykum çok var yatacağım öptümmmm sizleri...

artvinliyi yarın arayım....cananada yok meydandaaaaaaaaa

geçmiş olsun canım .inşallah hemen iğleşir.bizim yardımcınında eşi felaket hastaymış grip aman dedim ilaç al yanarız yoksa .ödüm patlıyor salgın var yine ortalarda şükür berk tatile girdide okuldan eve taşıma riski kalktı ortadan .

cnm yaaa en az 1 hafta daha bekleyeceksiniz yawwwww

hahaaa napalım merakla bekliyecegiz bir hafta daha.

izmir özlenmezmi hiç .hoş bende özledim izmiri 10 km haricinde bir yeri gördügüm yok.

ohhh valla ne güzel gezmişsin darısı benim başıma .berk tatilde benim gezmeler zor biraz kocaman oldu ama dahale dışarıya çıktıkmı istekleri huysuzlukları bitmiyor onunla çıkarken üçkere düşünüyorum .
eşininde maşallahı var en haraketli zamanları ve tek başına bakıyor.benimkide bakıyor ama uyursam hiç bırakıp dışarı çıkmadım pazara gideceksem bırakıyorum oda pazar aleışverişinden yırtıyor .

tatil için yaza izmir de olalım istiyorum..kısmet artık ...

bana gelince bugün çok sinirliyim renkli olmuşum,üstüne berkin şımarıklıkları babayı görünce tavan yapıyor egeyle emre gündüz hiç uyumadı desem yeri beş dakka totoyu yere koymadım .gecede uyumadı emre doğru düzgün sabah 8,30 eşime görev teslim yaptım yattım 10,30 kalk borusu ege kusmuş karnı tok emzik istiyor eşimde doymadı diye dayamış mamayı oda yazık emzik bulamayınca mamayı yemiş sonuç kusmuş üstünü deyiştirdim eşimde ortalıgı temizledi bidaha yattım
valla 12de kalktım .en güzeli buydu .ama benim sinirler bir türlü yatışmadı berk sagolsun hiç durmadı
sonunda eşime patladım durduk yerde kırdım tam bişeyler hazırlıyordum şaka yaptı bende poffff diye ona sardım oda yazık bişey yemeden yattı .onada üzüldüm şimdi herkez uyuyor bende çay içiyorum bir taraftan makinadan çamaşırlar çıkacak onları bekliyorum .bu gerginlik nasıl geçer bilmem.

renkli olmak ne ola daha önce siyah beyaz mıydınnn

offf ödevi son akşama bırakan tembel çocuklar gibiyim hep yaa, her pazartesi sabah bi iş teslimim oluyo, bütün haftasonu yayıp pazar gecesi tutuşuyorum ve sinir oluyorummm. şimdi de bir antidepresan ilacın prospektüsünü hazırlıyorum, bize bayaa uygun gibi emzirmesem alıcam walla :)

İYİGECELER KIZLAR
nefes ve gülnurdan başka kimsecikler yok bende mama saati bekilyorum kopyala yapıştır hayat yaşıyoruz sıkıldım ama bunada şükür
gülnür kaç haftalık oldun?doğum ne zaman?istersen öncede yollarım birşeyler beni haberdar et

epey yorucu bigün olmuş şeker senin için açılmışsındır nasılsın?
ömerime çok geçmiş olsun kuzummm
palamutbükü de çok güzel ya minicik bi sahill ordada çok kaldım vallaha datçaya gitmem komedi biraz cahillik karışık bişi yani
ortaokuldan sonr agirilen anadolu liselerind eorayı kazanmıştım bi heves gittik 4 yıl okuduk sanki istanbuldalise bitmiş jajaja
dorukta topiğimizi protesto edenlerden eşekerim bi süre girmeme kararı almış bizde saygı duyuyoruz

canancım gelmicen yani datçaya ?bence gel bi gör yeni halini datçanın hem tanışırız?evlendimi oda burdamı halen daha o......
datçaya çok zorrr yürepim kaldırmıyo biraz daha zaman geçmesi lazımmmm
evet o oranın yerlisi canım orada ve hala bekarr
hala beni bekliyo sanırımmm hala unutmamış hala seviyooo
desene pek boktan bi gündüüüü
ayy bende mustafayı yakaladım tuvalete elinş sokrken saçımı taramaya girmiştim sen arkamdan hemen kaç git wc ye wc aşıkları ya tapıyolar tuvalete ilginç b u bebeklerrr
cananda izmire gelmeyi düşünüyor tatil için sende ne güzel bakarsınız aynı zamanlara denk gelir toplanıveririz.

bu arada datçada öğrenciğimi sırasında ben izmire çok geliridm nefesçim bucada çok kaldım ben kemeraltı alsancak konak sürtmüşlüğüm çoktur yani izmirde hatta benim datçalı manitayla ben istanbula döndükten sonr abuluşma yerimiz izmirdi haha :)))))

kirpi ilacın adı ne?ben emzirmiyorum alsammı ne dersin?hem takılma nefese regl yazacakmış yanlış yazmış sanada eğlence lazım

espri yaptım, nefes de siler beni defterden belkimm

ilaç adı verilmiyo burdan diye biliyorumm, cananı relklam aldı diye zorda bırakmayayımm, ben sana mail atarım adını, sigara vbırakmada da kullanılıyormuşl hatta ööle bir derdin varsa.

bana git işini bitir deyin yaa

adet olmuş kız rengli anlasana depresif karuuuu

tembell tembellll

ayyy kız bana bi anti depresan önerde kullanayım hahah

ay bende dehşet hastayım boğazlaırm nasıl parçalanıyor anlatamam bacak kemikleirm sızlıyo salya sümük yok daha ama çok hastayım
bu sabah babam eve döndü epiduraden dolayı adamcağıızn başı çok ağrıyo malum bizde pek gürültülü olduğumuzdan adam cağız eve gitmek istedi aslında benimde aklıma onu aksaraya bırakırız oradan foruma gdieriz diye vardı ama bi yorgunluk bi miskinlik vazgeçtim kociş i migrosa gönderdim kavanoz mamalar0.89 kuurştu bşde huggies 2 li ıslak mendilli mega paket 18 idi bide bebelac muhalebiler 3küsüre düşmüş aldır geldi o arada benimde azıcık bitim kanlandı dışaır çıkaısm dışarda yemek yiyesim geldikociş 2 de geldi çocuklara çorba içiridm deidm dışarı çıkmak istiyom ama değişik bi ye rolsund edim ne cevahir ne carreforu nede forumu istiyom dedim tamam söyle nereye götüryeim diyo istinye parka götür diyom oraya götüremem diyo offf canımı sıktı neyse deidm benim yemek yapaısm yok cevahire giidp yemek yiyip gelelim belki üstümdeki ağırlık kalkar deidm az dolanır geliriz deidm tamam dedi hazırlandık çıktım mecidiyeköye geldik devrim tabi herzamanki gibi arabada bağırış çağırış neyse mecidyeköyde dayanamadım aldım kucağıma

kucağıma alır almaz böğğğğ bi çıkardı üstüm başım mafoldu kocişte böyle dolanamazsın geri dönüyorum dedi döndük tani ben çok sinirlendim
devrime kızmıyorumda herşeyin bana haram olmasına kızıyorum devrim kusmasa yemek yemeye oturdupumuzda ağlamaya bağırmaya çağırmaya başlayacaklar o olmasa kociş muhaka bi şeye sinirlenecek yada basit bi şeyden kavga edeceğiz hep böyle oluyo
en son foruma gittik mesela birsolar dondurma yiyo bende alayım diyorum umursamaz bi tavırla ne yaparsan yap diyo sonrada boğazlaırn şişerse görüürm seni diyo hevesim kırılıyo
şu çikolata şelaleri varya mesela abzen onalrdan alayım diyorrum sen ne biçim diyet yapıyosun diyo yiyosun yiiyosun sonrada kilo aldım diye diyetisyene giidyosun diyo bana kendimi çok aşağılanmış hissediyorum
hafta içi gene cevahire gitmiştim doğumgünde gelen küçük kıyafet vardı onu değiştirmeye işim bitti aradım kocişi bebekler uslu duruyosa bişeyle yiyip geleyyimmi diye sorudm
sitemli sitemli biz burda açken sen orada yemekmi yiyeceksin diyo bana yemeden geldim halbuki evden çıkarken acıkırsan bezelye pilav var ısıt ye deidm

anlayacağınız bana herşey haram oluyo herkesin benden beklentileri var kimseye kendimi beğendiremiyorum
annem ayrı söyleniyo kaynanam ayrı söyleniyo kocişim bana dokunmayın edalarındavs vs

bugün geri eve geldik evden çıkmadan önce o kadar bugün çok keyifsizim hiç bişey yapmak istemiyorum dedim eve gelince yine yemek banakaldı yardım felan hiç bişey yok hastayımda görüy
yarın anneme gidicem surat yapyo gitme diye ilk söylediğimde ne yaparsan yap dedi gene umursamaz bi şekilde şimdi gidicem ya etekleir tutuştu
yemeğin sofraısnı bile bu saatene kadar bekleidm toplamadı gene ben toplaıdm gitti yattı

yrın gitme diyecek gene bana
bende hastayım gideyim biraz dinleneyim diyecem bana diyecekki annen evde yok annem olmasın evde sorun değil orada gözüm kapalı uzanır dinlenirim evde iş bitmiyo kahvalısı öğle yemeği akşam yemeği çamaırı derlemesi toplaması
oraya gittimmi çocuklara bakarım yeter

offff en kötüsüde o kadar yalnızımki bunları anlatacak sanal bi siteden başka kimsem yok şuan hüngür hüngür ağlıyorum lanet kaderime hayatın herzaman olduğu gibi beni ekstra yormasına .... laf bitmiyo vallaha hiç bi şey kederime çare olmuyoooo

tembel kadın koş işinin başınaaa bakımmm

canooo kız senin koca bunları bir okusa varya umarım şeytana filan uymazda kk takılmaz.

gel anam birazda beraber gezek .konak kemeraltı inciraltı karşıyaka teleferik.

hahaaaa hayatımızdaki tek renk o kuzum valla

canancımm sana uzun uzu yazmak istedimmm ama şu işimi bitirip yarın salim kafayla yazayım daha iyi.

nefescim benim hayatımda o renk bile yok daha, yaw bi de sonradan kürtaj gibi bişi oldum ya ödüm kopuyo rahim fdilan yapışmıştır diye, bu bakalım ne zaman regl olucaz daha.

aha bu son ben gittim, ölsem açmııcam bi daha bu gece sitoppp

canooo kız senin koca bunları bir okusa varya umarım şeytana filan uymazda kk takılmaz.

gel anam birazda beraber gezek .konak kemeraltı inciraltı karşıyaka teleferik.

okusun umrumdeğil
okuması ihtmaline karşı şunuda yazyım
seninle evlendiğime çok pişmanım....

yaz anacım istediğin zaman yaz
hadi sana kış kışşş bu gece yazdığını görüsem seni uzaman şikay ederim bi cezada sen allhahaha

canommm tam pazar sendromuna girmişsin sen .bırak kim nediyor canım ya kiloda senin zevkte senin kimene o sataşacak yer arıyor.bak şimdik benim herifim kalktı kendine kahvaltı hazırladı .çay yaptım içmedi yemekte var yemedi sütü ısıtmış içiyor .çokta umrumdaydı .tamam ben suçluyumda gerginim senle alakası yok şaka filan kaldıramıyorum kızma hadi gel yemek yiyelim dedim basdı gitti hiçte ugraşamam kendi bilir .biz takıyoruz onların takıntısı üçbeş saat ondan sonra bakıyorlar keyiflerine
seni beyenmeyen ölsün beeeeeeeeeeeeeee.haltetmiş onlarrrr.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…