boğazlarım o kadar çok ağrıyoki sigara bile içemiyorum
bide çok üşüyo ayaklarımmm
selam arkadaşlar bende ıkız annesıyım ıkı aylık bı oglum bı kızım var...gercekten ıkız buyutmek cok zormus bu zorluk yetmedıgı gıbı bıde kocalarla ugras bende arada bırını sana bırakıyım cıkıyım dıyorum yok efendım olmazmıs nasıl cocugunu bırakıp gezmeye gıdecekmısın oldu bıze bundan sonra dınlenmek gezmek haram ozaman..bakalım benım koca ınat edıcekmı aslında cok ılgılenır bebıslerle ama benım bırını bırakıp gezmem olmazmıs..benım bebeler kırklarından sonra tam anlamıyla azdılar.uc kısıyız annem esım ben ucumuzde ıflas etmıs durumdayız hele kızım hıc susmuyo napıcam bılmıorum hayattan kopmus gıbıyım...
okuduklarıma inanamadım canım ya nasıl böyle bir şeye cesaret edebiliyor çok geçmiş olsun hemcinsim olarak gördüğün şiddete çok üzüldümmerhaba.birsüre önce yazmıştım buraya ama sonra yazmaya fırsatım olmadı.2-3 sayfayı okudum da,kocalar demişsiniz.bu kadar mı benzerler birbirlerine ya..bu kadar mı odun olurlar anlamıyorum.başkalarının çocuğu olmaz karısına yeter ki sen yanımda ol diye teselli verir,biz iki evlat vermişiz ama hiç kıymetimiz yok.iki hafta önce beni darp etti burnum kırıldı gözüm hala mor.karakolluk olduk,ailem geldi,yeni gitti,şikayetimden vazgeçtim ama,adamda en ufak bir pişmanlık yok ya..olayın ikinci günü pc de geçmişe baktım da,kendi için neleri araştırmış biliyor musunuz,hemoroid hapı,tüy giderici krem vs. vs. ben o haldeyken nasılım diye kafasını çevirip bakmaya tenezzül bile etmedi ama,pes dedim. şiddetin gerekçesi olamaz ama,anlamadığım sanki beni evde biriyle mi bastı,yani ailemden bu yaşıma dek tek tokat yememiştim.erkekler sorumluluk almak istemiyor,bekarmış gibi istedikleri zaman istediklerini yapsın istiyolar,evet yemekten sonra masa toplanmaz,gece boyunca deliksiz uyurlar,biz kalkarız çocuklara,sanki bu çocukları yalnız yaptık.anlayacağınız herbirimizin derdi ortak.ve büyük bir sınavdan geçiyoruz bence,yorucu,mutsuz bir süreç.yine de sap döner keser döner diyorum.bir de kabahati erkekleri yetiştiren annelerde buluyorum biraz .oğlumu yetiştirirken,paşam,erkeğim diye şımartıp sonra tepeme çıkartmıycam.kızıma ne yaptırıyorsam ona da aynısını yaptırcam.kimseye cinsiyetne göre bakmıyacaklar,insan olarak bakacaklar .
herkese merhabalar
ömere cananıma hasta olanaherkese geçmiş olsun
canan, canım arkadaşım sakın üzülme ben seni hep o tatlı gülümsemenle hatırlaıyorum .başkalarını ne kadar takarsan o kadar seni küçültmeye çalışıyorlar takma sen taktır ona da görsün sinir oldum umursamazlığına eşinin.sen de onun sana davrandığı gibi davran da hatasını anlasın yoksa hayatta anlamıyorlar.
nefescim yardımcın hayırlı olsun sen de rahata kavuşursun dicem gene aynı telaş
artvinli nerelerdesin umarım yağız oğlanın iyidir
firdos ,berennaz ,almina çınar, yavrukirpi, womenlove, karanarsal ve sayamadıklarım çok öpüyorummm
bize gelince yavrularımın hala hasta öksürükleri biraz iyi gibi önceki kadar sık öksürmüyorlar çok şükür kusmaları da geçtiumutu sürekli ayaklarının üstüne bastırmaya çalışıyoruz pamukkale üniversitesinden bir hoca bakacak bu hafta içinde başka bir doktora daha götürdüm mr sonucuna göre gelişimi 2 ay geriden gelecek yürümesi de öyle dedi 2 yaşında yakalar yaşıtlarını merak etme dedi beyindeki az sinyal gelen sahanın erken doğduğu için olduğunu miyadında doğan bebeklerin bile en az beyninin geliştiğini sonra gelişiminin tamamlandığını söyledi biraz daha içim rahatladı kızlar
inşallah canımcanım ben berennaz.. çok sevindim umut için çok şükür hep iyi haberlerini alalım inşallah.. :119:
teşekkür ederim.cesaret edebiliyor çünkü babası da annesini dövermiş,yani buralarda çok normal,hatta etraftakilerden ailene niye haber vrdin diyenler bile oldu.yuh dedim beni leylekler mi getirdi dünyaya,size normal gelebilir alışıksınız ama bizim çevremizde şiddet yoktur.ben mühiş hazırcevap ve susmayı hiç sevmeyn biriyimdir,kocaya da susmadım yine susmam.maddi manevi kendime güvenim ve tenezzül etmeyişim zaten onu çileden çıkardı.okuduklarıma inanamadım canım ya nasıl böyle bir şeye cesaret edebiliyor çok geçmiş olsun hemcinsim olarak gördüğün şiddete çok üzüldüm
inşallah canım
sen nasılsın bebişler nasıl bide nikini nasıl değiştiriyorsun ben de değiştireceğim beceremedim
sağol canım.benim de aklıma gelmeyen başıma geldi,inş.hiçbiriniz yaşamazsınız.kadın olarak biz çok güçlüyüz ben hemen toplayabildim kendimi ama o geceleri uyuyamıyor,ya da uykusunda diş gıcırdatıyorpandora geçmiş olsun canım çok üzücü bir durum.. Allah eşine akıl versin kıymetini bileceğine şu yaptığına bak ne denir ki pesss
winstoncum yakıştırma vallaa haklısınaslında ama mutsuzum kuzum bu ara depresyondayım sanırım gene neyse geçecek elbet geçmek zorunda yaniiigünaydınlarrr...
canan kusura bakma ama bu yaptığınıı sana hiç yakıştıramadım...kısa zamandır tanıyorum seni en fazla 5 aydır bu 5 ayda hiç seni bu kadar mutsuz ve üzgün görmedim görmekte istemiyorum arkadaşım.o kocanada uyuz oldum demeden edemicem.seninde gezmek dışarda tek başına yemek yemek hakkın 500 kilo bile olsan.her zaman kim bakıyo o çocuklarada böle konuşabiliyo??
sen kimseyi takma kafana umrunda olmasın hayatını daha fazla zehir etme kendine annene de git heryerede...
umarım dün geceki ruh halin bugün yoktur..
merhaba.birsüre önce yazmıştım buraya ama sonra yazmaya fırsatım olmadı.2-3 sayfayı okudum da,kocalar demişsiniz.bu kadar mı benzerler birbirlerine ya..bu kadar mı odun olurlar anlamıyorum.başkalarının çocuğu olmaz karısına yeter ki sen yanımda ol diye teselli verir,biz iki evlat vermişiz ama hiç kıymetimiz yok.iki hafta önce beni darp etti burnum kırıldı gözüm hala mor.karakolluk olduk,ailem geldi,yeni gitti,şikayetimden vazgeçtim ama,adamda en ufak bir pişmanlık yok ya..olayın ikinci günü pc de geçmişe baktım da,kendi için neleri araştırmış biliyor musunuz,hemoroid hapı,tüy giderici krem vs. vs. ben o haldeyken nasılım diye kafasını çevirip bakmaya tenezzül bile etmedi ama,pes dedim. şiddetin gerekçesi olamaz ama,anlamadığım sanki beni evde biriyle mi bastı,yani ailemden bu yaşıma dek tek tokat yememiştim.erkekler sorumluluk almak istemiyor,bekarmış gibi istedikleri zaman istediklerini yapsın istiyolar,evet yemekten sonra masa toplanmaz,gece boyunca deliksiz uyurlar,biz kalkarız çocuklara,sanki bu çocukları yalnız yaptık.anlayacağınız herbirimizin derdi ortak.ve büyük bir sınavdan geçiyoruz bence,yorucu,mutsuz bir süreç.yine de sap döner keser döner diyorum.bir de kabahati erkekleri yetiştiren annelerde buluyorum biraz .oğlumu yetiştirirken,paşam,erkeğim diye şımartıp sonra tepeme çıkartmıycam.kızıma ne yaptırıyorsam ona da aynısını yaptırcam.kimseye cinsiyetne göre bakmıyacaklar,insan olarak bakacaklar .
haklısın canım erkekler güçlü kadınlara tahammül edemiyorlar güçlerini şiddetle gösteriyorlar allah içine merhamet duygusu versin inşallah bir daha yaşanmasın böyle üzücü durumlarteşekkür ederim.cesaret edebiliyor çünkü babası da annesini dövermiş,yani buralarda çok normal,hatta etraftakilerden ailene niye haber vrdin diyenler bile oldu.yuh dedim beni leylekler mi getirdi dünyaya,size normal gelebilir alışıksınız ama bizim çevremizde şiddet yoktur.ben mühiş hazırcevap ve susmayı hiç sevmeyn biriyimdir,kocaya da susmadım yine susmam.maddi manevi kendime güvenim ve tenezzül etmeyişim zaten onu çileden çıkardı.
merhaba.birsüre önce yazmıştım buraya ama sonra yazmaya fırsatım olmadı.2-3 sayfayı okudum da,kocalar demişsiniz.bu kadar mı benzerler birbirlerine ya..bu kadar mı odun olurlar anlamıyorum.başkalarının çocuğu olmaz karısına yeter ki sen yanımda ol diye teselli verir,biz iki evlat vermişiz ama hiç kıymetimiz yok.iki hafta önce beni darp etti burnum kırıldı gözüm hala mor.karakolluk olduk,ailem geldi,yeni gitti,şikayetimden vazgeçtim ama,adamda en ufak bir pişmanlık yok ya..olayın ikinci günü pc de geçmişe baktım da,kendi için neleri araştırmış biliyor musunuz,hemoroid hapı,tüy giderici krem vs. vs. ben o haldeyken nasılım diye kafasını çevirip bakmaya tenezzül bile etmedi ama,pes dedim. şiddetin gerekçesi olamaz ama,anlamadığım sanki beni evde biriyle mi bastı,yani ailemden bu yaşıma dek tek tokat yememiştim.erkekler sorumluluk almak istemiyor,bekarmış gibi istedikleri zaman istediklerini yapsın istiyolar,evet yemekten sonra masa toplanmaz,gece boyunca deliksiz uyurlar,biz kalkarız çocuklara,sanki bu çocukları yalnız yaptık.anlayacağınız herbirimizin derdi ortak.ve büyük bir sınavdan geçiyoruz bence,yorucu,mutsuz bir süreç.yine de sap döner keser döner diyorum.bir de kabahati erkekleri yetiştiren annelerde buluyorum biraz .oğlumu yetiştirirken,paşam,erkeğim diye şımartıp sonra tepeme çıkartmıycam.kızıma ne yaptırıyorsam ona da aynısını yaptırcam.kimseye cinsiyetne göre bakmıyacaklar,insan olarak bakacaklar .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?