İkiz Anneleri Geyik Paneli

canım mümkündür ama ne kadar yani o çocuklar ne derece besleniyo ev ne kadar temiz belki de ne kadar çok ağlıyolar bakılıyo mu bakılıyo

son çocukların 40 ı daha yeni çıkmış,üstelik yaş aralıkları çok azmış..Kadın her akşam yemeğini yapıyormuş,üstelik evin tüm temizliğini hallediyormuş..Camları falan da siliyormuş...
Sanırım o kadın bir masal kahramanı olmalı....

asparagas haber bence, robot olsa devreleri yanar yahu.

firdoscumm nekkadar ciddi bi soğuk algınlığı olmuş öylee, çok çok geçmiş olsunn. inşallah bir an önce eski formlarına kavuşurlarr.

pandora canım çok üzüldüm duruma. biryerlerde bunların yaşandığını biliyoruz ama kendi çevrenden duyunca yine de şok oluyor insan. neden geri çektin şikayetini? yine eskisi gibi olabilecek misin ona karşı?

nefescimm 8. ayınız kutlu olsunn, bi bakarsın 8. yaşı gelmişş zaman nasıl hızlı akıp gidiyor.

birsoşumm evin hayırlı olsun, aralardaki ipuçlarından tahmin etmiştim gerçi, inşallah yeni hayatınız çook daha mutlu huzurlu olur.

ben bakamazdım vallaha mümkün değil yapan varsada helal olsun vallaha

biz bugün tammmmm 8 aylık olduk allahım nasıl hızlı geçiyor zaman .

ohh maşallahhh nice aylara işallahhh

biZDE 1 YAŞIMIZA Girdik hahahahah

bend dehşet hastayım salya sümükte ilave oldu hastalığıma oh maşallah kemikleirmin ağrısınıda anlatamam szie

akşamda çocukları tekli koltukları açtım onloara yatırdım devrim koltuktan düştü ya hahaha bi baktım sesi geliyo ağlama sesi ama kendi yok allahım ya
1 saat uyumadı ondan sonra sürekli ağladı tabi ben sinir krizi içinde neyse yanıma aldım sonra beraber yattık salaldım ayağımd auyudu sabaha karşı mustafayıda aldım bi çekyata üçümüz sığıştık yattık anlayacağınız ama geç kalktık 9.30 du kalktık vvallaha

kızlar bu arada oğlum sonunda süte başladı ama pek bi pahalı süte başladı geçenlerde acaba içermi diye umutsuzca aptamilin junıor sütünü almıştım yarım kilosu 2.5 lira içti vallaha bugün 2paket daha aldımm

yalnız ben şöyle yapıyorum sütü yatıktan sonr yani gece 1 de felan biberona doldurup peteğin üstüne koyuyorum yada sehbaya (benimkiler sıcak süt içmiyoda serin olacak) tabi o sütü gece 4 de felan içiyolar bugün kututnun üstünü okuyorumda 1 saatten fazla bekletmeyin diyo ne yapsam acaba yaaa
ben devam sütlerinide 4 saat felan bekletiyorum çünkü

herkese merhaba
yeni ve acemi ikiz annesi olarak aranıza katılmak istiyorum. 12 günlük bir kızım bir de oğlum var. gerçekten çokk zormuş. bazı aklıma takılanlar konular oluyor. deneyimli ikiz anneleri olarak yardımcı olursanız sevinirim.
sezeryan olduğum için 5 gün sütüm gelmedi. mecburen mama vermek zorunda kaldık. bu seferde biberona alıştılar. naptımsa meme emmek istemiyor. yani istiyorlar ama biberondaki gibi ağızlarına çok gelmediği için sıkılıyorlar. bende kendi sütümü sağıp biberonla veriyorum. sonuçta anne sütü. bazen keyif yapmak için birkaç dakika gögsümde kalıyorlar. bende o anların tadını çıkartıyorum. ama bazen süt yetiştiremiyorum. o zaman yine mama vermek zorunda kalıyorum.
sizlerin sütünüz yetti mi? ne kadar süre anne sütü verebildiniz?

ikiz annesi olupta ilk 3 ay sütü yeten birkişi biliyorum ben bu topikteydi oda onun dışında hiçbir annenein yetmedi mesela bende gündüzleri kendi sütümü veriyodum ama geceleri mama yapıyodum
benimkilerde emmedi kuzum artık biberona alıştıklarındanmı yoksa meme beğenmediklerindemi bilemiyorum allah yardımcın olsun hayırlı ömürler

bende cinnetin ötesindeyşim devrim 1.5 saattir susmadan ağlıyo bend ebi bağırıdm aldım fırlattım çekyata sinirden dahada ağladı hiç elimi sürmedim oraya yattı ağladı bu raya yattı ağladı mustafayı sallıyodum onuda bırkamadı uyusun danino yedirdim şimdi duurp duurp gene ağlıyo evimi yadırgadaı neyaptı bilmiyorumki ya orda oyuncaklar felan varya odasına gidiyo oynuyo felan burda salona tıktım çocukları off ne yapsam yaaa bi aklım kalk git diyo bi aklım alışsınlar başka evlerede boşver diyoo

slm hanımlar tüm hasta annelere ve bebişlere geçmiş olsunnn.bidha hasta olmasınlar inşqllqh bebişler.kimsecik yok galiba nasılsın canacım geçmiş olsunn

herkese iyi akşamlar dilerim. Foruma kendi isteğimle kısa bir ara verdim...ara sıra girdim yazacaktım ama sizin olduğunuz saate denk gelemedim...umarım tekrardan bu tarz tatsızlıklar yaşanmaz ....kötü ve şansız bir dönemden geçiyoruz sanırım..bebişlerin çoğu hasta...acil şifalar dilerim..bizde kötü bir dönemden geçiyoruz çok yorgunum,kafam karışık ve bitkinim...daha öncede belirtmiştim babaannem iyice kötüleşti artık bizi tanımıyor beni çok sever beni bile çok zor tanıdı ve en kötüsü artık altına bez bağlamak zorunda kalıyorlar ama mis gibi bakılıyor.Allah tüm elden ayaktan düşmüşlere öyle bakılmayaı nasip etsin...ara sıra yanına uğramaya çalışyorum aynı kızlarım gibi bebek gibi oldu...Hep dua ederim rabbim beni elden ayaktan düşürmeden yanına al ve banada kimseyi muhtaç etme çünkü elden ayaktan düşmüş birine fiziksel olarak bakmak değilde kalbini kırmadan ona bakmak çok zor..babaaanem ailemizin son kalan büyüğü ondan başkada kalmadı...rabbim yardımcısımız olsun.
Bu arada bunlarla uğraşırken daha öncedende eşimde mevcut olan bel ağrısı geçen hafta iyice kötüleşti bizde hafta sonunu rahat geçirmek adına annemlere gidelim dedik ama kahrolası köprü trafiği yüzünden 30 dk lık yolu tam 3 saatte gittik ve eşim ertesi gün ayağa kalkamaz haldeydi..pazar akşamı annemi, çocuklarımı,yürüyemeyen hatta ayakta duramayan eşimi ve tüm eşyalarımı arabaya yükledim eve getirdim..dün MR çekildi ve tabiki beklenen sonuç fıtık ve acil ameliyat dediler. Ama 1 hafta yatak istirahati ve ilaç verdiler haftaya düzelmezse ameliyat olacak umarım iş oraya kadar gitmez ve benim bebekler oldu 3. ve eşime çok kızgınım yazdan beri beli ağrıyor ve sebep kızlar ve onlarım takım taklavatı..iksini aynı anda kucağına alma diye defalarca söyledim ama anlayan kim..bizim asansörümüz yok 3.kata çanatalrı bir kerde değil iki kerede çıkar dedim yok dinlemedi..ihmal etme bi MR çektir dedim kas kasılması dedi geçti ve sonuç yırtılıp sinire basmış bir vertebra diski....ve perişan bir ben..ayağa bile kalkamıyor.annem geldi ve bugün kayınvalidemde geldi ama yinede gerginim..çünkü perşembe akşamı kızlara biraz bağırdım diye ikisinide aynı anda kucağına alıp bana bir dünya laf saydı ne merhametsizliğim, ne şevkatsizliğim kaldı...yinede üzgünüm umarım en kısa zamanda iyileşir ve ameliyata gerek kalmaz..sizden dua istiyorum...bu arada kızların ikiside emekliyor, ayağa kalkmaya çalışıyorlar düşüyorlar...babalarına gitmek istiyorlar babaları alamadığı için ağlıyorlar ...yinede hep dua ediyorum rabbim beterinden korusun..

epey nazar değidi topiğe vallaha yani bekçimiz winston bile yok bugün tüm bebeler genemi hasta yawwww

bekçi hasta( feci üşütmüşüm bende ne boğazım kaldı ne gribim evin içinde maskeyle dolaşıyorum çocuklara geçmesin diye umarımda geçmez((
birde misafirim vardı bugün yaklaşık 15 kişi kadar onlarla uğraştım allahtan yardım eden çoktu ben bişi yapmadım denebilir ama yinede çok yoruldum..
firdos çok geçmiş olsun yaaa ben sen yoksun tatildesin ailenle vakit geçiriyosun sanmıştım..oğlumda öle hasta olmuştu çok zor oluyo bilirim hele o buharı verirken huysuzlanır sıkılır zordu inş son hastalıkları olur...
herkese merhabaaa..

çok geçmiş olsun bu erkek milleti demek dooktor bile olsa umursamaz oluyo yataklara düşünceye kadar neden gitmezler hastaneye bilmem ki senin eşin her zaman hastanede...allah dermansız dert vermesin...

slm hanımlar tüm hasta annelere ve bebişlere geçmiş olsunnn.bidha hasta olmasınlar inşqllqh bebişler.kimsecik yok galiba nasılsın canacım geçmiş olsunn
sağol kuzum
berbatım vallaha
sanırım keçi gribi olmuşum hahah

amanınn kıyamam ben winstonuma hasta olmuş üsütne bide 15 misaifr çekmişşşş yavrum benimmmçok geçmiş olsunnnn

famelxx
aramıza dönmene sevindim öncelikle tekrar hoş geldinn
eşinede ekstra üzüldüm yani sağlık konusunda bilgili insanlarında bile bile yanlış yapmaları beni ekstra üzüyor vallaha

çok çok geçmiş olsun
babbenen gelince benzer durumdayız kalkıp yürüyemeyin altı bağlanan bir babennede bende var
ama siiznki kadar şanslı değil
annem ve diğer gelini hayırsız toplam 3 gelini var zaten diğeride hep ben bakıyorum diye haklı olarak söyleniyo babam kalıyo yanında uzun süredir ama bi erkek ne kadar olabilir işte
allah kimseyi düşürmesin ne diyeyimmm

kız alem kadınsın çocugun düştügünü bile gülerek anlatıyorsun .desene yandın ona bir alışırlarsa işin zor valla şimdi gece içiyorlar birazdaha geçsin günde ikisi en az bir litre içecekler .hoş içsinlerde onu içsinler napçan .bide 1 saat olayımı var onlarda canım her taraftan külfet bu canım sen direk normal süte nesguik kat bak nasıl içiyorlar süreside uzun

canım geçmiş olsun .inşallah çobuk atlatırsınız .tekrar burda olmana sevindim kuzularıda öpüyorum

geçmiş olsun canım .valla hasta halde misafir agırlamakta zor bide ufaklıklar var neyse atlatmışsın.

hayattaki tek korkum .yaşlanıp birilerinin eline kalmak ne kadar özen gösterirlerse göstersinler bakana zor bakılanada .hele benim 3 tane erkek hepsi gelin hiçbir mecburiyetleri yok bakmaya benim işim zor allahım acısında 2 gün yatak 3. gün toprak .huzur evlerinede güven yok ayyy napçam kız ben yaşlanınca dur bide onu düşüneyim :44:

biz eşimle huzurevinde geçirmeyi düşünüyoruz ,hayal ediyoruz yaşlılığımızı.....

ay hayatım çocuk bu düşe kalka büyür ciddi bi düşüşde değil ayırca alt tarafı çekyattan düşmüşş
ay komik olanu gece sersemliği ile kalktım annemdeyim ya aydınlatmada farklı holun ışığından yararlanıyoruz kızın sesi var kendi yok minnacık bi boşluktan kaymış aşağı oturuyo hahah
ciddi bişey değil yani

bizim yatak daha yüksek oradanda düştü üstelik havada takla atarak haha sağlam anlayacağın benimkilerrr

ayy ben öyle bişey olursa intihar edeyim diyorum

bak huzur evide mantıklııı

kızlar bu arada topluca womenlove küsüyoruz haberiniz olsunnn

evi satana kadarmış bizle dostluğu beni bile aramıyo hain domdom bizi kiminle aldatıyo bilemiyorum
hangi topiklerele yazıp bize pas vermiyo bilemiyorum
annesine taşınsın hepten bizi unutur o bizi unutmadan biz unutalım en iyisiiii

birsennn nerdesinnnnnn

ay ben kaçar geberiyom ağrıdannnn

bende huzur evi düşünüyorum ama diyorum ya ondanda korkuyorum valla evladın anneye insaf göstermedigi bu devirde elin insanları ne yapmaz pofff bak şimdi takıldım bu konuya 30 yıl evelden planmı yapsammı ne
bayramda ege düşmüştü çek yattan varya ortalık birbirine girdi valla ben bayılacaktım nerdeyse eşim deseniz hastaneye gidelim diye deli tavuk gibi dolanıyordu ayyy şimdi düşünüyorumda nekadar abertmışız berkin eline cam batmıştıda millet çocugu bırakıp bana bakmıştı resmen baygınlık geçirdim yaaa ...bunlarda o kadar deyilim inşallah dahada relax olacagım .anam gelmiyonda şuralara bir deyeyim sana belkim geçer banada senden bişeyler hahhaa

hahahaa sıkıyorsa küs bakayım womenlove seni napar .
hıh bide nerdesinnnn diye bagırıyor hani küsecektinnnnnn

ben geldim hemen dedikodumu yapmış canan karusu günahımı almış
alsın alsınnnn ne diyeyim valla

dün gelip yazamadım ama sorun bu kızın hali nicedir....ben her koşulda girmiş kadın beee neden girmeyeceğim.....kk ortadan kalkana kadar girerim....batan gemiyi en son fareler terk edermiş
o farelerdenim ben.....

şimdi anlatacağım bir merak eden herkesden yorum bekliyorum...

dün sabah kalktık ömerde öksürükde başlamıştı o yüzden doktordan randevu aldık...
kahvaltı sofrası hazırla aksamdan kalma bulaşıkları at...çocukları besle...kendimiz yedik..
bir bakarımki tlf arzalanmış karşı tarafın sesi gelmiyor.....üstelik benim tlf değil annemin tlf
benimki zaten bozuktu bu ev mevzusuna anneminki ile takılıyorum ben..neyse anneme söylemeden çıktım...tlf teknik sevise götürdüm ama ne ara ara o serviside...neyse kulaklığı değişti...
eve geç kaldım annem homurr homurrr......çocukalrı giydirmiş...bende hemen çantamızı hazırladım...

taksi çağırdım hastaneye gittik...anneme diyorum çocukları tut...kontrol açtıracağım vezneden
tutamam ben layy layy ....kavga dövüş tutmuş...
doktorumuz ömere baktı malesef hırıltı başlamış dedi..ishal ve kusma devam ederse yatırırız hastaneye dedi...aman dedim....evde uygulacağım bir maske aldırdı ventolin ve bir ilaç daha o maskenin aparatına takıp bir fıss yapıyoruz ömer çekiyor.....tabi antibiyotik şurubu kustuğundan iğne verdi 3 tane....yine anneme dedim hava çok soğuk hastane içinde bekleyin ben ilaçları alayım...

tabi benim afacanlar durmamışş,ali bi yere ömer bi yere annem acilin içinde kalmış ali dışarıda...kapı otomatik çıkamamış vs.vs..annem delirmiş..ömere iğnesi yaptırdık...annem dedi... xxx gidelim hastanenin kaşrı sokoağında kuzenim oturuyor ..ona gittik soyunduk dökündük...kız çay vs. yaptı

orada oturduk aman 5 yaşında bir oğlu var inanın o kadar yaramazki ,o kadar arsızki ayy delirecektim yaa...iyilikle anlatıyorum yok....yokkk dinlemiyor..ali ve ömer ondan korkup üstümde oturdular...

neyse saat 5 gibi kalktık eve geldik....bi baktım komşu çocuk koca bir poşet indiriyor...
annem aa getirdilermi dedi..dedim anne bu ne sana ev hediyesi aldım dedi..
nee dedim....neden aldın vs. dedim...kimse almazdı dedi.....sende şimdi alamazsın dedi..
ben aldım karışma dedi.........çok istiyordum yatak örtüsü almayı evlendiğimde çalıştığımdan
hiç seremedim..sonrada kime sereceğim kapımı açanmı var dedim...merdivenci kadına verdim..ama kendime alacaktım...ev satılınca alamadım....birde güzel kaliteli bir pilav tenceresi istiyordum ..onuda almış........ama yatak örtüsünü beğenmedim...çok spordu ve basitti...anneme dedim beğenmedim anne...tmm değiştirelim aman baban görmeden dedi...alt komşuya rica ettik çocukları bıraktık..allahtan torunları vardı ondan durdular...koşa koşa gidip değiştirdim...

tam istediğim gibi valla kırık beyaz krem gibi ve gelinlik gibi bi örtü aldım....tabi fiyat farkı oluştu..

eve geldik hemen sofra hazırla vs. vs. yemek yedik..sofrayı çabucak hazırladım kk geldim yazdım yazdım...kardeşim geldi abla bişey bakacağım dedi.o baktı vs. derken kocam geldi hadi yemek yiyelim oldu...yemek yedik...bulaşık kaldırdık..içeri girdim..hala kardeşimde pc. ver verr yok vermez...bende dizi izlemeye başladım ömerin ilaçlarını uyguladık....tam elime geçirdim pc babam geldi...e devlet şifresini almış şuna bakın dedi..bende kardeşime verdim..oda bakarken yine ele geçirdi pc....ben ayazda kaldım tabi...çocuklara meyve ver...alt değiştir.....süt yap derken ...en son ömeri uyutuyordum..benimde çok uykum geldi...uyudum...... yani bendeki durum bee sabahda kalktığım gibi kk dayım...............yaniiiiii evim satılana kadar değilllllllll kk sevdam ....siz yokken ben buradaydım havamlaaa döverim siziiii heeeeee

şimdi evet bayrampaşa gelince eskisi gibi olmaz durumum çünki çok tanıdık var burada..illa biri kahvaltıda olur...öğle çayında olur....yada ben işlerimi halletmek için dışarıda olurum...

o yüzden gece gelme olasılığım çok yüksek....c.tesiye kadar buradayız ömeri c.teside görecek doktor...sonra eve geçeceğim inş...bu arada bir ev bulduk beğendik..kapora verdik anneme 2 dk. uzaklıkta 13 aylık bir daire.....burada evler uçmuşş malesef gönlümüze göre olanlar 145 bin 170 bin arası ..buda bize çok imkansız bir rakam...şimdiki evle 113,5 anlaştık zorla oda...yüksek giriş..içi full
aslında tapuyu almadan kimseye söylemeyecektim..ama paylaşmak istedim..bugün emlakcı kredi için başvurda bulunacak .....bende biraz sonra kalkacağım annemin kimliğinin fotokopisini götüreceğim...aama kefil olarak..şansımıza ev kredilerinin faiz puanları yükselmiş..dua edin kızlar bi banka eski rakamdan verecekmiş...işimiz çabuk ilerler inş....evin içinde şuan oturanlar var şubat sonu çıkacaklar...onlar çıkınca ben yine buraya geleceğim.....çünki badana boya işleri için başlarında durmam gerek...bir iki eksik var onlar için ustaları getirip götürmem gerek eşim senelik iznini tapu ve taşınma için harcayack...bu işler bana kalıyor.ç.eve gidince yavaştan başlayacağım toparlanmaya ..gündüz hiç bişey yapamam sadece aksamdan aksama yada h.sonundan h.sonuna...bide bu ay arkadaşım nişanlanacak isteme ve nişan merasinde olmam gerek..çünkii ben aracı oldum.....yani şubat yoğun geçecek bana kızlar....bu durumda sık gelemiyorum...

ayrıca canancığım seni vefasızlıktan değil bulunduğum şartlardan ötürü aramıyorum...lütfen bana böle vefasız manasına gelen sözcükler sarf etme...ben lf alsam annem kimle konuşuyorsun diyo...sonrada lay layy çocukların durmuyor..sen tlf dasın yeter bıkamadınmı ...ben hem çocuk bakıp hem iş yapmam bunun gibi sözlere maruz kalıp kavga ediyorum...emlakcılar bile aradıkca kapat adamların yüzüne diyor kadın........çocuklarla ağır geliyoruz biliyorsun işte............

____________________________________________________________________________________

almina geçen yazını okudum 5 çocuk üstelik 2 tanesi ikiz biri tek
imkanı yok cnm yaa nereye bakacak ve ev işi yapacak..
kirpiye katılıyorum robot olsa devreleri atar...çok zor yani imaknsız gibi bişey...
eskiler bakmış ama ikiz değil çoğu dikkat ederim...en az 13-15 ay fark var arada...buda çok iyi ikize göre....sonra kaynana yada eltiler bir arada olmuşlar hep....bizim gibi tek değil yani....
bence zor cnm .......

winston cnm çok geçmiş olsun rabbim acil şifa versin

felamexx aramıza dönmene çok sevindim cnmmm,yaşananları unutalım ....eşine çok geçmiş olsun..babannende çok şanslı valla .......daha sık aramızda olman dileğiyle çok öptüm..

ben asla huzur evine gitmem göndermedikleri sürece valla..zaten bunadmadan elden ayağa düşmeden öleyim....bizde huzur evine hiç bir yaşlımız gitmedi..annem babannemin kızları olmasına rağmen....hep baktı kızları istemedi....altınıda değiştirdi...hastanedede bekledi.....
yani ben etme bulma dünyası olduğuna inanıyorum biraz...ben kaynanama bakarım...diğer gelinleri bakmasa bile...çok zor insan eti ağır gelir ama eşim çok üzülür bakmazsam..benimde annem babam var onlarda bu duruma gelebilr...bence çok derin bi konu biz böyle gördük..inş. muhtaç kalmadan ölürüz...3 gün yatak dördününcü gün toprak...

nefes,beril,kirpi ismini daha sayamadıklarım günaydın ben kaçarrrrr

Günaydınnnn..

Canım,bizde de huzur evinde şimdiye kadar kalan hiç olmadı..Ama ,çocuklarıma yük olup onları hayattan bezdirmektense huzur evinde ölmeyı tercih ederim...
....Çünkü anneannem her türlü ihtimam gösterildiği ve bebekler gibi bakıldığı halde annem ve teyzelerime çok çektirdi,hayattan bezdirdi bu konuda....Hep memnuniyetsiz ve insan kullanmayı akıllık sayan bir kişilikti...Teyzem bunalıma girip intihar noktasına geldi...O derece de yani..gerçi çok uzun da çok can sıkıcı olduğu için yazmıyorum...Artık devamlı onunla kalan bir bakıcı kadını var...
benim kayınvalidem rahmetli oldu..Kızları da yok..Eğer bakıma ihtiyacı olsaydı yine bakmaz,baktırırdım..Hoş,zaten aynı şehirde de yaşamıyorduk....Emekli maaşı,evi vs var..Kendine kadın tutup baktırabilirdi rahatça.....Kendisini severdim,Allah rahmet eylesin...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…