ben 4 kg olana kadar o koltukları kullanamadım birisi 1850gr çıkmıştı hastaneden ona koydum kaydı gitti bebek ama içini ince yastıkla beslersen yatak gibi o zaman bebekler rahat eder yoksa çok minik kuzulara uygun değil iç tasarımı sırtı çukurda kalıyor ayaklar havada
port bebe kullanman daha rahat olur ben 2 tane aldım aşıya hastaneye onunla taşıdım oto koltuğunuda arabaya bağladım ama tercih senin tabi
davul zurna yetmez hayatım sen bi halay ekibi bi havai fişek gösterisi feşlanda düzenle hatta tüm mahalleye yemek ver meselageçmiş olsun dilekleriniz için sağolun kızlar.daha iyiler ama iğnelere devam..atlatacaklar İnşallah..ama bizi mahvettiler,bir dakika oturmaya vaktimiz yok.çok huysuzlaştılar,delirmek üzereyim.güya tatilde dinlenecektim..tatilin son günüde kayınpederim ve kayınvalidem geleceklermiş,dün aradılar..kayınpederim sonunda lütfetti,nihayet..kırmızı halı mı sersek,davul-zurna ekibi mi tutsak napsak bilemedik
Birsen geçmiş olsun Ö,dikkat et canım.inşallah iyileşir.sende sinirlerine hakim ol,napalım katlanmak zorundayız bazı şeylere..Neroya bizdende selam söyleseydin,özledik onu..
Winston sanada geçmiş olsun..tüm hastalara geçmiş olsun..
ay daha yazacaktım ama Defnenin ölüm haberini dinliyorum şimdi,çok üzüldüm.Allah rahmet eylesin,o minik çocuğuna çok üzülüyorum ya.kısacık ömrümüzde nelere üzülüyoruz Allah'ım..içimi ölüm korkusu sardı ama ölmekten değil ölürsem bebeklerime ne olacaktan korkuyorum..
Topuklu Ayakkabı 33.haftaya gelmişsin Maaşallah,tebrik ederim.sen doğur hele de taşınır nasılsa:)..biz pusette taşımıştık canım.
Kirpim beni merak etmişsin,sağol kuzumsen nasılsın?
kızlar bana bebek kahvaltısı konusunda akıl verin,sevdiremedim bir türlüüüüü!!!!!!
vallahi alişime içim sızladı ya yavrum benim küçücük boyuyla ne acılar çekiyo ya biz basit bi diş ağrısına dayanamıyoruz allahım yardımcısı olsunnnn çok çok geçmiş olsunnnniyi aksamlar kızlar buralar pek sakin ....ben çok yorgun çokkk bedenim ruhum baya yorgunum...
alişim diş eti iltahıbı olmuş ....ama dün öğlen başladı ağlamaya gece sabah devam ağlamaktan sesi kısıldı ,gözleri şişti ...sabahda erkenden kredi işleri için bankaya gidecektik..sabah 7 de kalktık...alişi anneme verdim...duşa girdim yıkadım ,giyindim aliş kalktı ağlıyordu...halam geldi ben gidiyorum diye...
bankaya gittim...oradan hemen reale gittim çocukların bezi sıfır görmüştü aylık bez ,mama alışverişini yaptım....taksiye atlayıp hemen eve geldim..üstümü çıkarmadan baktım aliş kıyamet koparıyor...hemen doktorumuzu aradım...hemen gelin dedi..alişi kaptığım gibi gittik ...diş eti iltahıbı olmuş tabi gripte...acilde ateş düşürücü ağrı kesici yapıldı 39 derece ateşi vardı...kan tahlili yapıldı ...evet hem girp hem iltahap eve geldik...annemler hazırlandı ömeri sağlık ocağına iğneye götürdü o arada ben alişi oyaladım...sonra onlar geldi..ben çıktım eczane ,bakkal eve girdim artık açılktan tansiyonum düşüyordu....çocukları uyuttuk ama 15 dk. uyudu aliş yine ağlama yine ağlama babası gelene kadar...sonra eşim geldi devrettim..sonrada yemek faslı ancak geldim...c.tesi inş. eve gidebilirz....eve gitmemiz gerek annem çok bunaldı bizden bayıldı bile bugün....artık sınırı geçtik burada...
Birsencim yeni evin hayırlı uğurlu olsun...sağlık ve huzurla çocukların ve eşinle güzel günlerde otur inşallah...Alişe ve diğer tüm hasta bebeklere tez zamanda şifalar dilerim..eşim biraz daha iyi gibi ayağa kalkmaya başladı ama ayakta 1-2 dk dan fazla kalamıyor..umarım ameliyatsız iyileşir...kızlar çok hırçın babaları alamaıyor diye sanırım..sürekli kucağıma gelmek için ağlıyorlar normalde hiç kucak istemeyen çocuklardı ama umarım geçicidir....
Cananım tarif için sağol..
kızlar herkes tatilde mi yahu,kimseler yok..herkes facede takılıyor bende dahil..buralar terk edildi...öpüyorum herkesi.
ömerim çok öksürüyor...korkuyorum yarın doktora hastaneye yatırıp oksijenle ventolinde verebilir...pufffffffff yaaa istemiyorum ömer çok sıkılıyor büyüdükce hiç durmuyor
aman inş bişey olmaz o buhar bitmek bilmiyo
yaz gelsin artık şu hastalıklar bitsinnnnnnnnn
herşey gönlünce olsun sepetle takımda olur gider ev olsunda hayırlısıysa.......allah inş bizede ev nasip eder şöle 200 m2 falan olsa yok demem:))
yuhh diyorumm istanbulda adım atmakta para olacak yakında...bende özel hastaneye götürüyorum dr a 22 tl alıyolar bizden...tahlildende para almıyolar..ohhh 200 m2 valla ben 100m2 olsa rağzıydım ama nasibimizde 88 m2 çıktı yakamı bırakmadı 8 li rakam ....neyse rabbim bununda üstümüze geçirmeyi nasip etsinde ben herşeye rağzıyım...
bundan sonra maddi olarak sıkı bir döneme geçeceğiz ...öle canımın istediği gibi alışveriş yapamam gezemem...ama 1 sene inş. sonra eşim zam alır rahatlarız...gerçi şuan kalan para bile çok iyi bundan az maaşla geçinenler var...ama çocuklar hasta oldumu çok para gidiyor...ssk ya gitmiyorum...bi kaçkere yanlış teşhis ve ilaç verdiler....çektiğimiz rezillik cabası bide...ama bu hastanedede muayne 65 tl...aliye ayrı ömere ayrı 130 tl bide ömere 47 tl kan tahlili alişede tahlil 25 tl ömerin ilaçları 75 tl alişin 5 tl ... taksi parası 20 tl 300 geçiyor yarında gideceğim... en az kenarda 500 tl para olmalıki hastane masrafı garanti olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?