İkiz Anneleri Geyik Paneli

canım markadan markaya değişiyo içi oto koltuklarının kiminin içi dediğin gibi sırtı boş oluyo ama bende kraft vardı bebek arabasına monte olanlardan hep onu kullandık bebek arabasınada bağlıyoduk sadece omzundan bağlamıyodum kemerlerini kolunn altından bağlıyodum

Hayırlı akşamlar arkadaşlar...

Geçmişe pek bakamadım..

FİRDOS canım çok geçmiş olsun.Çok ciddi salgın var,iki gün anneme gitmiştik demiştin o sırada üşütmüş olabilirsiniz.Son ciddi hast.olsun canım.
Bu arada maşallah senin kuzulara işi iyice ilerletmişler,konuşmalar başlamış,

CANAN,WİNSTON,FAMELAX sizede çok geçmiş olsun.
Daha ileriye gidemedim kızlar atladığım varsa kusuruma bakmayın olurmu.

Benimde misafirlerim var kızlar.Kayınvalidem ve kaynım bizdeler,birde üst üste çaya misafirlerim oluyor yarında var koşturmaca anlıyacağınız.Eşimde tatilde evde allahtan yardımı oluyor epeyce.
İki gece annem ve kayınvalidem baktı yağızada uyudum azcık.
Yağız tam kendine gelmiş değil malesef,iştahsızlığımız devam ediyor,bineron almıyor zorla yediriyorum.sinirlerime zor hakim oluyorum böyle oluncada.
Kayınvalidemler gidince epey huy değiştirmiş olucak benim sıpa malesef,uyutuyor sana yardım olsun diye ama yanına uzanıp sürekli beşiği sallıyor taki uyanana kadar anne yapma diyorum ama dinlemiyor tabiki,
Yarına çaya misafirlerim var çıkmam lazım kızlar,azcuk hazırlık yapayım,akşamdan yapınca yarına rahat oluyor.........

bu kadar gerginliğe iyi gelen tek şey eşimin aldığı zam ve kredi için exper parasını yatırın demişler yarın eşim onla uğraşacak

artvinli ve fridos hoşgeldiniz kızlar..

kızlar elif 3500 gram doğduğu halde hastaneden çıkarırken ana kucağına koyduğumuzda baya bi yığılmış, biçimsiz olmuştu. ve hatta kaynoşla ilk papaz oluşumuz da bu yüzden oldu. şimdi üçüz bebekler maks 2000 gram doğsa bence de zor olur ana kucağı, puset daha mantıklı diyorum ben de şiddetle.

anakucağıyla getirmek zor olur bence bende iki tür var ama ikisini de kullanamadım port bebe en uygunu diye düşünüyorum hem sıcak da tutar

iyi aksamlar kızlar buralar pek sakin ....ben çok yorgun çokkk bedenim ruhum baya yorgunum...

alişim diş eti iltahıbı olmuş ....ama dün öğlen başladı ağlamaya gece sabah devam ağlamaktan sesi kısıldı ,gözleri şişti ...sabahda erkenden kredi işleri için bankaya gidecektik..sabah 7 de kalktık...alişi anneme verdim...duşa girdim yıkadım ,giyindim aliş kalktı ağlıyordu...halam geldi ben gidiyorum diye...
bankaya gittim...oradan hemen reale gittim çocukların bezi sıfır görmüştü aylık bez ,mama alışverişini yaptım....taksiye atlayıp hemen eve geldim..üstümü çıkarmadan baktım aliş kıyamet koparıyor...hemen doktorumuzu aradım...hemen gelin dedi..alişi kaptığım gibi gittik ...diş eti iltahıbı olmuş tabi gripte...acilde ateş düşürücü ağrı kesici yapıldı 39 derece ateşi vardı...kan tahlili yapıldı ...evet hem girp hem iltahap eve geldik...annemler hazırlandı ömeri sağlık ocağına iğneye götürdü o arada ben alişi oyaladım...sonra onlar geldi..ben çıktım eczane ,bakkal eve girdim artık açılktan tansiyonum düşüyordu....çocukları uyuttuk ama 15 dk. uyudu aliş yine ağlama yine ağlama babası gelene kadar...sonra eşim geldi devrettim..sonrada yemek faslı ancak geldim...c.tesi inş. eve gidebilirz....eve gitmemiz gerek annem çok bunaldı bizden bayıldı bile bugün....artık sınırı geçtik burada...

Birsencim yeni evin hayırlı uğurlu olsun...sağlık ve huzurla çocukların ve eşinle güzel günlerde otur inşallah...Alişe ve diğer tüm hasta bebeklere tez zamanda şifalar dilerim..eşim biraz daha iyi gibi ayağa kalkmaya başladı ama ayakta 1-2 dk dan fazla kalamıyor..umarım ameliyatsız iyileşir...kızlar çok hırçın babaları alamaıyor diye sanırım..sürekli kucağıma gelmek için ağlıyorlar normalde hiç kucak istemeyen çocuklardı ama umarım geçicidir....

davul zurna yetmez hayatım sen bi halay ekibi bi havai fişek gösterisi feşlanda düzenle hatta tüm mahalleye yemek ver mesela

kahvaltı öneriis milupanın peynirli pekmezlisini genelde sveiyo bebekler
yada şunu dene
kayısı reçeli ekmek tereyağı 1 kaşık devam sütü yada ıhlamur ve labne
benimkiler bu karışımıda sbviyo mesela
balla yaptığımı sevmiyolar çok ki size bal daha yasak
reçel çeşitleri dene pekmezden hazzetmiyolarsa ekmeği tam ufalayamıyosan rondodan geçir mesela ben bazen elimle ufalamaya üşeniyorum atıyom rondoya hopp hazırrrrr
vallahi alişime içim sızladı ya yavrum benim küçücük boyuyla ne acılar çekiyo ya biz basit bi diş ağrısına dayanamıyoruz allahım yardımcısı olsunnnn çok çok geçmiş olsunnnn

selam cnaımnasılsınnnn
eşine sevindim umarım dahada iyi olurda ameliyata gerek duymaz kuzum
ee kızlar zaten babay düşkün olurlarrr a çocuklara anlatamıyosunda hasta alamaz felan diye yazık onlarada en yakın zamanda iyileşirde hopidik hopidik yapar işallahhhh

bana gelince sabha döndüm eve kardeşimide yanında getiridm
kimse bi hoşgeldin demeden herkes isyan etti nerelerdeydin sen biz bebekleri çok özleidk insna bu kadar uzunkalırmı felan filan kaynanama deidm ee hoşbulduk iyiyim sağol sen nasılsın dedimm
eşimde çok özlemiş sözüm ona amann özlemesi ne 2 sevdi tamam bitti bu gece sakın beni kaldırma diyorum ikisi uyanırsa kaldırırm diyooo pöffff 3 gün ben tek baktım sen dinlendin bende bi 3 g
n gideyimm sen bak diyorum ona izin yok pöffff

sabahtan beri baktım baktım yok anam kimse bişi yazmıyo bugünü yazısız geçirmeyelim ayıp olur...
nasılsınız bakalım???

Cananım tarif için sağol..

kızlar herkes tatilde mi yahu,kimseler yok..herkes facede takılıyor bende dahil..buralar terk edildi...öpüyorum herkesi.

Cananım tarif için sağol..

kızlar herkes tatilde mi yahu,kimseler yok..herkes facede takılıyor bende dahil..buralar terk edildi...öpüyorum herkesi.

benimkiler sütaşın süzme peynirini çok seviyolar bebe ekmeğini ıhlamurla ıslatıyorum yumurta ve süzme peynirden koyuyorum seviyolar çok

kızlar ben anlatıtğım gibi yoğunum çocuklar hasta annem hasta...ben hasta

tek dileğim c.tesi doktor iyiye gidiyorsunuz diyip eve gitmek....

eşim bu aksam eve gidiyor ...kombiyi açmak için........

biraz güzel telaşlarımdan bahsedeyim gerçi ev işimiz parasal yönden netleşmedi..eksper bu aksam yada c.tesi gelecekmiş...emlakcılar öle demiş......gayette rahat salı tapuda oluruz demşler...

neysee annemin yatak örtüsünü halam gördü....bende canan ve yavrukartal ev hediyesi para verdiler dedim......halam anneme çok kızıyor gereksiz görüyor....annemde ben aldım de dedi...neyse biras karışık......halam çok beğendi..........bende tülünü yaptırayım dedi...sen ben eve taşınmadan hediyeni yolladın dedi....çok sağollll dedimm valla iyi oldu....

bugün hem taksit yatırdım hemde bakayım dedim..orta boy bi çamaşır sepetii lazım bide porselen renkli bnayo takımı isitiyom hep isterdimm zatiii hahahha tapuyu alalımm da alaacağım inş.

ömerim çok öksürüyor...korkuyorum yarın doktora hastaneye yatırıp oksijenle ventolinde verebilir...pufffffffff yaaa istemiyorum ömer çok sıkılıyor büyüdükce hiç durmuyor

ömerim çok öksürüyor...korkuyorum yarın doktora hastaneye yatırıp oksijenle ventolinde verebilir...pufffffffff yaaa istemiyorum ömer çok sıkılıyor büyüdükce hiç durmuyor

aman inş bişey olmaz o buhar bitmek bilmiyo
yaz gelsin artık şu hastalıklar bitsinnnnnnnnn
herşey gönlünce olsun sepetle takımda olur gider ev olsunda hayırlısıysa.......allah inş bizede ev nasip eder şöle 200 m2 falan olsa yok demem:))

ohhh 200 m2 valla ben 100m2 olsa rağzıydım ama nasibimizde 88 m2 çıktı yakamı bırakmadı 8 li rakam ....neyse rabbim bununda üstümüze geçirmeyi nasip etsinde ben herşeye rağzıyım...

bundan sonra maddi olarak sıkı bir döneme geçeceğiz ...öle canımın istediği gibi alışveriş yapamam gezemem...ama 1 sene inş. sonra eşim zam alır rahatlarız...gerçi şuan kalan para bile çok iyi bundan az maaşla geçinenler var...ama çocuklar hasta oldumu çok para gidiyor...ssk ya gitmiyorum...bi kaçkere yanlış teşhis ve ilaç verdiler....çektiğimiz rezillik cabası bide...ama bu hastanedede muayne 65 tl...aliye ayrı ömere ayrı 130 tl bide ömere 47 tl kan tahlili alişede tahlil 25 tl ömerin ilaçları 75 tl alişin 5 tl ... taksi parası 20 tl 300 geçiyor yarında gideceğim... en az kenarda 500 tl para olmalıki hastane masrafı garanti olsun...

yuhh diyorumm istanbulda adım atmakta para olacak yakında...bende özel hastaneye götürüyorum dr a 22 tl alıyolar bizden...tahlildende para almıyolar..

iyi akşamlar kızlar..valla okuyorum arada yazan varmı diye sadece emrem hem grip hem diş çıkarıyor egemde grip berk bu hhengamenin arasında iyice zıvanadan çıktı akşama kadar berk diyorum otur diyorum yok banamısın demiyor emrede hiç uyku yok yazık çok harab oldu inşallah çobucak çıkar bu dişler yardımcımın babası yogun bakıma alınmış yazık o sabah konyaya gitti oda yok şükür annem geldi ama oda hasta olacak gibi eli kulagında püffff aksilikler üst üste ondan pek giremiyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…