İkiz Anneleri Geyik Paneli

saol canım benimm allah kimseleri hasta etmesin çok zor
saol canım tşk ederim..valla misafir ağırladım ama hep yardım ettiler allahtan..

womenlove tempondan başım döndü usta işi zor olur allah yardımcın olsun allah içine sindirsin yeni evini.

bu arada defne joy foster ölmüş yaa çok üzüldüm gencecişk ve hayat dolu bi insandı ölümün ne zmaan geleceği hiç belli olmuyo işte....allah rahmet eylesin..

günaydın kızlarr,

öncelikle winstoncum geçmiş olsun, ben tam atlattım derken bayrağı sana mı devrettim yahuu?

womenlove yine döktürmüşsün uzun uzun, hadi gözünaydın ev işi de yoluna giriyor kim tutar seni bundan sonra hayat seninn :) ömericiğe de tekrar geçmiş olsun, bünye alerjik olduğundan mı bu kadar hızlı ilerliyor acaba hastalık?

bir huzurevi davası geçmiş, kızlar açıkçası bizden sonraki nesillerde yaşlılara bakma olayının pek kalacağını ben de sanmıyorum maalesef. çok güzel huzurevleri var biraz da paraya kıyarsan krallar gibi yaşayabileceğin. bir de düşünüyorum evde bütün gün tek oturmaktansa senin gibi, senle aynı durumda aynı hisleri paylaşan insanlarla birlikte olmak dertleşmek daha güzel olabilir.

ya ben okuyorum okuyorum sonra aklımda kalmıyor, alıntı yapmayı da bilmiyorum zati. bak başka önemli bişi varmıydı bilemedim, atladığım birşey varsa özür kızlarr.

hah bir de femalex tekrar hoşgeldin, umarım eşinin durumu ağırlaşmaz, benim ablam bir ay önce bel fıtığı ameliyatı ıolmak zorunda kaldı, çok zordu önceki süreç şimdi daha iyi ama neyseki

firdosun bebeler ne alemde acaba?

defne joya ben de çok şaşırdım sabah sabah, hayat ne anlamsız dedim 2 gün önce dans yarışmasında hoplayan zıplayan insan şimdi yok. en çok da bebeğe üzüldüm, annesini tam tanıyamadan kaybetti gitti. biz geçen yaz defnenin asostaki oteline gitmiştik, orada kendisini yakından tanıma fırsatı da buldum, gerçi normaldeki gibi neşeli değil gayet ciddi idi, hatta dedik ki bu enerjik tavırlar da şov hayatının bir parçası demek. bir de eşinden ayrı mı yaşıyordu acaba yaa? başka birinin evinde bulunması, çocuğun yanında olmaması fln tuhaf biraz. Allah rahmet eylesin, tüm anneleri de korusunnn. hiçbir bebek yetim kalmasın

saol canım valla bana sattın sanırım hastalığı(ama seninki daha ağırdı benim hiç olmazsa ateşim çıkmıyo..
eşinden 2009 da doğmuş oğlu yazık yaa kalanlara daha zor bu ölümler..çocuk bakıcıdadır genelde ünlülerin çocukları bakıcılarda büyüyoya..bence...

hoşgeldin canım ben de emziriyorum ama tabi başından beri yetmiyor bırak oyalansınlar az da olsa yeter ki emsinler öyle öyle kuvvretlenirler ayrıca da mama verirsin
canancım sen de hastasın sabrın kalmamıştır ama napalım yapacak bişey yok keşke başka yerde kalmaya alışsalar ama merak etme öyle öyle alışacaklar çok süreceğini zannetmiyorum bir an önce iyileş de gitmeden görüşelim bi sefa yapıcaktın iş güç yapmıyacaktın onda da hastalandın bol bol soğan ye hemen geçiriyor ben kızlara bile yapıyorum ilaç niyetine
babanene geçmiş olsun Allah kimseyi elden ayaktan düşürmesin inşallah umarım eşin de iyileşir ameliyata gerek kalmadan geldi mi hep üst üste gelir zaten gerçi bu halimize de şükretmek lazım başka dert vermesin Allah ve umarım tüm bunları bir an önce atlatırsın
canım geçmiş olsun inşallah çocuklara geçmeden iyileşirsin onların hastalığı fena oluyo
amannnnnnnnnnn düşündüğün şeye bak Allah iyiliğini versin o belli olmaz bi bakarsın kızın bakmaz da gelinin bakar öyle durumlar da var yani

ay ben de çok üzüldüm o çocuğa nasıl anlatılacak annesinin öldüğü Allah sıralı ve hayırlı ölüm versin inşallah

slmmmm
misafirim vardı sefaköyden teyzem kızlar gelmişti yedik içtik gittilerrr
yoruldum bende biraz fazla konuşunca boğaz ağrım gene çoğaldıııı
gece geene nöbetteydik eşimi aradım vallaha ikisi birden ağlayınca o kalkıyodu annem duymuyo bende cebelleşip durdum kendi çapımda
sabah 7.30 da kalktılar allaha yalvardım uyusunlar biraz diye
birini salladım uyudu sonra diğerini uyuttum yatağa girdim 10 dk sonra biri uyandı gene salladım uyuttum bu defa diğeri uyandı allaha isyan ettim vallaha hiçbi beni sevmiyosun ben çokmu şey istiyorum diye az ağladım sonra tempoya devam kahvaltı hazırla bize çocuklara sonra çorba yap yedir ortalık topla vs vs artık yazmaktan bile sıkılıyorum vallahaaa

womenlove takılıyorum kuzum sanaaaa
bayrampaşalı oldu bizi unuttu diye hahaha yarın gündüz cezi foruma gelecekmiş yeğenlerini getirecekmiş tel. alacaklarmış oda bana netbook alacak sevgililer günü hediyesi evdeki yiyce arıza çıkarmaya başladı hasta olmazsan sende gel dedi bende gitmekten yanayım boranıda alayım diyorum ama bakalım

defneyi birsodan duydum şok oldum
kirpinin dediği gibi daha 2 gün önce şakır şakır dans ediyodu şimdi cansız bi beden
hayat ne kadar kısa diyolar ya gerçekten doğru bu gün varız yarın yokuz ölüm her an ensemizde
ölüm üzerine söylenecek çok şey var ama susmayı tercih ediyorummm

ben geldim 220 volt elektirik almış gibiyim yani....sabah sabah kaynanama gitmek zorunda kaldım...
kefil olarak onu göstereceklermş...oradan koştura koştura emlakcıya gittim...
adamı bekledim kaç dk..oradan yürüyerek çııktım taksit yatırdım.............oradan neroya geçtim..

kendisi nete giremiyor....yeni ev aldı annesinin yanından ayrıldı..hem hayırlı olsuna gittim...sonra hediyemle ziyrat ederim....

oradan bi kahve molasından hemen eve geldim...annem hanım çocukları uyutup komşuya bırakıp kendisine nevresim almaya gitmiş...çocuklar uykusunu almadan kalkmışlar...içeri bir girdim hanfendi benim arkamdan komşuya inmiş...sabah kahvaltı bulaşığını bile bırakmış...ben saat 1 geçerken eve girdim düşünün ......insaf yaa neden böyle yapıyor anlamıyorum....çocuklar bağrış çığrış ağlıyor uykusunu almamış....annem geldi...bu sefer çocuklar ona saldırdı...o devamlı bağrıyor..ali ağlıyor...sinirimden başım ağrıyo midem bulanıyor....halamla ikisi çocukları bakamıyor benim karnım açıktı ..şekerim düştü patates soyuyorum...annem bağrıyoo bırak al şu çocuklarıı ...ama öle böle değil bağrışması..............zorla aliyi uyuttum....patatesi soydum kızarttım..sofra kurdum..ali kalktı..zorla yedim...saat 4 geliyor koşa koşa gittim sağlık ocağına .....iğne olduk...beynim şiştiiiiiiiiiiiiiii................şu ev işi sonuçlansın inş.bu son gelişlerimiz olur........bıktım yaa...sürekli bi insan laf sokarmıı yaaa beynim yorulduuu iyiki evi çabuk bulmuşum...yoksaaa artık delireceğimmm

womencimmmm
hakket epey bi elektrik yüklüsün gerginliğini taaaa burdan hissetetimmm
hani sabah bana diyosun ya sabır geçecek bu günler diye aynısını bende sana diyorum canım sabır geçecek elbettt evine geçeceksin feraha ereceksin allahın izni ile annende resmen sizi istemiyorum der gibi umursamaz tavırlar içinde koca kadın bişey demek bana yakışmaz annen sende bişey diyemezsin ama ne yapalım atsan atılmaz satsan satılmaz derler ya öyle bi durum kuzum

sakinleşmeye çalış lütfennn at o elektirği üstündennn

arkadaşlar merhaba
allah nasip ederse 20 gün sonra doğumum olacak..size sormak istediğim; hastane ve ev arası 100 km bizim..hastane çıkışında bebeklerimi nasıl getirmeliyim eve? üçünü kucağa alamam.. ana kucağı varya hani arabada oto koltuğu olrak kullanılıyor,o ne zaman kullanılmaya başlanıyor? na koysak getirsel olurmu yeni doğmuş bebekleri?

evet cnm sabır artık annem istemiyor....durum şuki ...o evinin tadilatı yaptırmak istiyor..
acayip şeylere heves sarmış..mutfak fayansları kırılsım mutfak dolaplarının kapakları değişsin istiyor..babamda yanaşmıyor..kapakları değiştirmeye ama annem bu işte..kafasına koyunca yapar biliyorsun.......şimdi onun heycanını yarıda kestim ben ...normalde o benim taşınma zamnıma tadilatta olacaktı...şimdi beni beklemek zorunda.....bide annem çocuklara kızıyor ama ,çocukları o ,o hale getiriyor...offffffffff adette olacağım sinirim tavan işteee

oto koltuğu ile çıkar cnm bişey olmaz

anlıyorum kuzum anennde var bi dengesizlik gerçekten benim o kadar borcum olsa sağa sola kardeşim benden gelecek 50 liraya ihtiyaç duysa bırak mutfak dolabı fayans sabah akşam peynir ekmek yerdim annen acaba o borçları nasıl ödemeyi düşünüyor
böyle umarsızca para harcarken neye güveniyo merak ediyorummm

üçüz müü ayy allah yardımcın olsun soruna cevap vermişler ama benim sana sorum olacak nasıl bakacaksın 3 çocuğa kuzum sennn

var tabi dengesizlik cnm taktımı alacak şimdi kredi çekecekler ya ona güveniyor..emekli maaşım var diyor....babamıda kandırmış zaten fayans konusunda ......aman bırak babam iranamı ne gidecekmiş iş için annem hep bizdee

ben 4 kg olana kadar o koltukları kullanamadım birisi 1850gr çıkmıştı hastaneden ona koydum kaydı gitti bebek ama içini ince yastıkla beslersen yatak gibi o zaman bebekler rahat eder yoksa çok minik kuzulara uygun değil iç tasarımı sırtı çukurda kalıyor ayaklar havada
port bebe kullanman daha rahat olur ben 2 tane aldım aşıya hastaneye onunla taşıdım oto koltuğunuda arabaya bağladım ama tercih senin tabi

geçmiş olsun dilekleriniz için sağolun kızlar.daha iyiler ama iğnelere devam..atlatacaklar İnşallah..ama bizi mahvettiler,bir dakika oturmaya vaktimiz yok.çok huysuzlaştılar,delirmek üzereyim.güya tatilde dinlenecektim..tatilin son günüde kayınpederim ve kayınvalidem geleceklermiş,dün aradılar..kayınpederim sonunda lütfetti,nihayet..kırmızı halı mı sersek,davul-zurna ekibi mi tutsak napsak bilemedik

Birsen geçmiş olsun Ö,dikkat et canım.inşallah iyileşir.sende sinirlerine hakim ol,napalım katlanmak zorundayız bazı şeylere..Neroya bizdende selam söyleseydin,özledik onu..

Winston sanada geçmiş olsun..tüm hastalara geçmiş olsun..

ay daha yazacaktım ama Defnenin ölüm haberini dinliyorum şimdi,çok üzüldüm.Allah rahmet eylesin,o minik çocuğuna çok üzülüyorum ya.kısacık ömrümüzde nelere üzülüyoruz Allah'ım..içimi ölüm korkusu sardı ama ölmekten değil ölürsem bebeklerime ne olacaktan korkuyorum..

Topuklu Ayakkabı 33.haftaya gelmişsin Maaşallah,tebrik ederim.sen doğur hele de taşınır nasılsa:)..biz pusette taşımıştık canım.

Kirpim beni merak etmişsin,sağol kuzumsen nasılsın?

kızlar bana bebek kahvaltısı konusunda akıl verin,sevdiremedim bir türlüüüüü!!!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…