İkiz Anneleri Geyik Paneli

yuhh diyorumm istanbulda adım atmakta para olacak yakında...bende özel hastaneye götürüyorum dr a 22 tl alıyolar bizden...tahlildende para almıyolar..

öle kızım ist de nefes almak para ................buradada uygun muayne ücrretli hastaneler var ama tahlillerden dibine kadar para alırlar öle almamak yok hatta bazı doktorlar...para almak için kan sayımı bile isterler...artık burada ticarete dönmüş yamyamlar şehri ist. diyorum paran yoksa öl diyorlar...

benimde bu hastaneyi tercih etmem doktorumuzdan çok memnunum ...cerrahpaşa bi gece bize yatış verdi yer olmadığından özele gidin dedi...biz dolaşıyoruz kapı kapı her hastanede gece çocuk doktoru olmadığından kabul etmiyolar sonra buraya geldik gece doktorumuz vardı...baktı muayne etti yok dedi...çocuk da yatacak kadar kötü bi durum yok ..ilaçlarını düzenledi ishal vardı onun için özel mama verdi....çocuk 2 günde toplarlandı ......1 haftada topladı kendi başka doktor olsa hemen yatırırıdı tahlil tahlil üstüne yapardı ama bu adam yapmadı..ve çocuklarımı çok iyi çözdü doğru teşhisi koyuyor hemen

o yüzden bu paralar gidiyor....................

herkese iyi akşamlar
tüm hastalara acil şifalar dilerim benim oğlanlarda antibiyotikle duruyorlar bende keza öyleyim bademciklerim şşimiş dökülüyorum yarında kaynatamla kaynanam gelecek kış günü bebek seveceklermiş 1hafta kalırlar enaz neyse duramıyorum uzanayım hepinizi ve bebeklerinizi çok öptüm

kimseler yokkk yaaaa canooo sendemi terk ettin buralarıı

kirpoşşş sen nerelerdesin kuzummmm,,,

artvinlide hala misafir var sanırımm

sizede çok geçmiş olsun yaa herkes yıkılıyor bu ne beee

annem eşim çocukar ......offffffffffff

kuzum kaynananlarınkide iş yaaa nasıl hizmet edeceksin onlara sen şimdii

evet çok iyi bir doktor kendisi ve ne zaman arasam hatırlar beni....en çok bundan memnunum....bide çocuklara abuk sabuk tedavi uygulamıyor adam buda güzel...zaten uzmanlığı alerji üzerine ...

sende gop geliyorsan yakınsın buralara sanırım ....

İyi geceler......

Nasılsımız;?

Valla ben yokum buralar pek sakin,neyse azcuk kaldı yarın buralarda olurum.

Women yatak örtün ve tülün hayırlı olsun güle güle kullan.
Evinde hayırlı olsun.Demişmiydim hatırlamıyorum.
Alişinede çok çok geçmiş olsun.......

Burcucum sizede çok geçmiş olsun.
Valla kışın misafir zor,aman helede iki çocukla katmerli zor allah kolaylık versin..

Bana gelince.....
3 gün üst üste çaya misafir ağırladım,ama nasıl yorgunum bitkinim,çok yoruldum artık.
Eşim evde eee geçte kalkıyorlar,iki gündür misafirler pijamalarla yakalıyorlar beni,ne ev tam toplu,bütün düzenim şaştı kızlar...
Yağız desen bütün düzen bozuldu,ne uyku saati ne yeme düzeni hiç biri eskisi gibi değil.
Çocuk gık dese açıktı yedir buna diyorlar annem ve kaynoş ikilisi,
Ben yemez odaha desem,konuşmaya başlıyorlar,sonra mama yapıyorum yemiyor sinir oluyorum.:84:.
Yeterki konuşmasınlar diye çöpe giden mamanın hesabı yok...
Bu nasıl salgınmış kızlar ya,oğlum halen kendine gelemedi.
Neyse yarın yolcu bizim misafirler:80:,bende dişçiye gidicem yine,
Akşam gelirim inşallah.
Bu arada defneye çok çok üzüldüm iki gecedir kız rüyalarımda,birde korkuyorum uyanınca

artvinli hoşgeldin anacığım dimek kaynoş vs.var heee zor anam zorrrr .....

valla benim kaynoşun başında büyük dert var ...gelinlerden darbe yemekle meşgul

bugün eşimi bulamayınca beni aradı bana döküldü...

kusura bakma canınıda sıktım dedi...yok dedim...ama benimde telaşım var olmasaydı al bohçanı gel derdim dedim..

ama içimden de yaa herkes women değil diyorum....anlarmı kıymet bilirmi bilmem

hep allaha havale ettim ben onu.....

cnm sağol valla evin tapusunu alsak pek rahatlayacağım ama banka işleri bir sürü detaycılık
eksper hala gelmemiş...ama emlakcı bize demişti 75 bin olursa 2 günde biter banka işi 75 bin üzeri olunca ...1 hafta sürermiş...neyse kısmet ne ise o olacak ....beklemedeyiz..

benim tek isteğim yarınn evime gitmek yerleşmek..p.tesi kankim gelecek...

haftaya da kaynımları çağırsam dyorum ...ama yemek yapmak istemiyorum...balık mı alsak acaba ?? fırında yaparım...bide çorba salata..........eltime bir bohça hazırladım bi türlü veremedim kendisine..onu vereyimm

merhaba kızlar,

ben okuyorum da yazmıyorum demek, womenlove deyince farkettim walla, kafayı mı yedim nedirr? canımm evin hayırlı olsun demiştim ama galiba, onu da içimden demedim dii mi , yeni yuvan güzellikler getirsin, tebdili mekanda hayırlar olsun.

artvinlim de gelmiş yaşasınn, 3 gün üstüste misafir zor beaa, yaysaydın biras her hafta birini alsaydın keşke. offf şu herkesin açmıyorumları beni de deli ediyor yaa. ağlasın hemen aç mı? amaaann sanki biz özellikle aç bırakıyoruz psikopat gibi pehh.

nefescim size de geçmiş olsun işin çok zor cidden 4 erkeği idare etmek her babayiğidin harcı değil, bakıcın nasıl bu arada memnun musun?

kızlar bakıcı ve kreş topiğinde "Merhaba 4 aylık bebeğim ve evimizin düzeni için hafta içi 0800-18:00 saatleri arasında çalışacak, tercihen yakın çevrede oturan, önceliği sadece para olmayan, karşısındakini kendine mecbur ve muhtaç sanmayan, baştan nasıl alıştırırsam öyle gider mantığıyla yaklaşıp her işi yaparmış gibi görünsem yeter demeyen, karşısındakinin de para kazanırken emek harcadığını gözardı etmeyerek kendinin de alacağı parayı haketmesi gerektiğini düşünen, temiz tertipli düzenli bir bakıcı/yardımcı arıyorum."bu şekilde bi ilan verdim çok sert bulmuşlar siz ne dersiniz? yeniden arayışlar başladı bu sefer iyi sonuçlar alırıs inşallah.

canancım sen ne alemdesinn, bebeler nasıl?

burcuu geçmiş olsunnn, offf bi de kaynana çekilmez walla.

ya kızlar bu arada elif bu hafta herkesi yabancılamaya başladı babası ve ben hariç herkese ağlıyor.offf umarım üzerinde kalmaz, en sevmediğim bebe tipi walla. geçer di mi?

doruk ne zamana kadar gelmiiceksinn? okuyorsan ses ver?

işlerim var okudum cvp veremeden çıkıyorum kızlar....bugün eve gideceğiz...şimdi kuaföre gideceğim...
kaş bıyık sonra doktor ,sonrada market....

Günaydın arkadaşlar.......

YAVRUKİRPİ hoşbulduk canım.....
Fikirler değişmiş,tekrar bakıcı arayışına geçilmiş.ben geleyim anacım hem yağıza bakarım hemde elif kızımıza,ama ev işlerini kim yapardı bilmiyorum
elif demek yabancılamaya başladı,okadar büyüdümü yaw MAŞALLAH
Yağızda hiç yabancılama olamdı canım bilemiyorum o yüzden geçicimi diye,bizim aksine kız çocuğu gibi önüne gelene gülücük cilve yapıyor edepsiz...

WOMEN kaynoş dertleşmiş haaa.hayırdır yeni gelin istemiyorda evde sanamı sığınıyor.
Bilsin bilsin kıymetini,senin gibi gelin zor bulur.....

Bende annemdeyim yağızı bırakıp dişçiye gidicem.
Kaynoşları bırakmaya gitti eşim,yolculadık onlarıda,yoruldum artık dinlenmek istiyorum,
gerçi yağız hep ondaydı işimi rahat yapıyordum ama,neyse severim kaynoşuda...
Artık yaza anca görüşürüz.....

merhaba kızlar...
bugün arkadaşımın kızının diş tuzlaması vardı oraya gittim çocukları anneme ve kayınvalideye bırakıp şimdide başka bi arkadaşımın düğününe gidicem çokk yoğum çokk:))
ii geldi böle gezmek bide hasta olmasam..
artvinli kaynoşuna allah kavuştursun sağlıkla inş...
women sende evinde sağlıklı günler geçir şu çocukların hastalıkları annende kalsın..
hepinizi öpüyorummmm...
canan nerelerdesinnn kocan evde buralara gelmez oldunn..

ben ruhlar alemindeyim kzum ruh gibi dolanıyorum vallaha leyifsiz neşesiz öyle böyle işte
ilan için sert demeyelimde çok net olmuş çizgilerini gayet güzel belirtmişsin bence güzel bi ilan olmuşşş hiç çekinme ne isrtediğin belli sonradan kötü olmaktansa sen konuşanları tittir et hahah

diş tuzlamasıne gıııı oda oaralrın adetimiii
ordanda düğüne heee atasın göbecikleri hahaha

kocamdan değilde ev işindne fırsat olmuyo ya bugün dip köşe tremizlik yaptım bide bilgisayarım çok takılıyo devamlı net kopuyu zaten hızı kaplumbağa hızına düştü resmen bu arada laf aramızda kocişim sevgililer günü hediyesi netbook alıyo bana

öfff bende kalktım temizlik yaptım sonra dişçiye gittim kırık bi azım vardı ona ne yapabiliriz diye

1 kanal tedavisi+kaplama + çivileme
4 dolgu
2 çekim
hepsine 780 lira para istedikızlar naıl sizceeee

şimdide kociş evde yok burdaki okuldan bi örtmen arkadaşı vardı kayseriye tayini çıkmıştı istanbula gelmişte taksime gittiler takılacaklar bende kuzuları uyuttum
patatesli börek yapacaktım aslında kociş yok kaynanalarda karşıdaki görümcem gelince burdaki görümceme gittiler oturmaya geç gelirler
bende tek başıma ne yapayım içi hazırladım yarınn yaparım artık

kendimede dışardan yemek söyleyecem canım döner istiyo 1 yıldır yemedim yaaa kendime zyafet çekeyim hahah

devrim artık ciddi ciddi kule yapıyooo bugünde mutfakta sütkutuları ile kule yaptııı sevindirik oldukkk
birsen hala benimkiler biberonu kaldırıp bişi içemiyolar yaaa gelişim geriliği devam ediyor sanırım hahahaah

devroşumun gözünede bişeuy oldu ya mikrop kaptı sanırsam kanlandı hep içi bide şişti pazartesi dr muz var zaten o güne kadar bekleyeceğimmm

slm kızlar.....nihayettt evime geldim kızlarrr nihayettt...aman alışveriş yaptık inş. bu son torba taşıyışlarımız olur....hemen alışveriş poşetlerini yerleştirdim....annemden getirdiğim kirlileri attım makinaya....amanın yaaa....ancak oturdum anam adet olacağım.....migren tarzı bir ağrı vuruyor....

bu sabah a.ö çetesinin kontrolleri vardı ...annem ben çok hastayım dedi...halanı .çağır dedi halamı çağırdım ...oda sağolsun erken geldi...o arada bende kaçtım hemen kuaföre kaş bıyık operasyonu geçirdim....taksidimi verdim...aman taksitlerim azaldı yaaa........

neysem eve geldim hemen çocuklar uyuyordu........10 dk. oturdum sonra kalktılar..hemen giyindik hastaneye gittik...anam herkesemi hasta anlamadım....yaaa nasııı kalabalıktıı..bekledik baya..sonra muayne olduk...hala hırıltı var dedi doktor...spreylere devam hafta gel kontrole dedi ama kontrolden çıkıyoruz...130 tl tutuyor eğer bi sorun çıkmazsa götürmem aile hekimimize göstereceğim hırıltı varmı yokmu diyee....

eve geldim..hiç içeri girmeden markete gittim..bu sefer ev için alışveriş yaptım...eşimle buluştuk eve annemlere geldik...şimdide evdeyizzzzzzzz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…