yuhh diyorumm istanbulda adım atmakta para olacak yakında...bende özel hastaneye götürüyorum dr a 22 tl alıyolar bizden...tahlildende para almıyolar..
nefes cnm çok geçmiş olsun cnm benim çok zor herkes hasta
Canım sen gop taki Ahmet bey e mi, götürüyosun çocukları
herkese iyi akşamlar
tüm hastalara acil şifalar dilerim benim oğlanlarda antibiyotikle duruyorlar bende keza öyleyim bademciklerim şşimiş dökülüyorum yarında kaynatamla kaynanam gelecek kış günü bebek seveceklermiş 1hafta kalırlar enaz neyse duramıyorum uzanayım hepinizi ve bebeklerinizi çok öptüm
evet cnmm...................
Biz de ona götürüyoruz..Daha önce yazmıştın sanırım ordan aklımda kaldı.Hakkaten iyi bir doktor ve babacan..
Oyyyyyy bebişler hep hastaymış..Geçmiş olsun hepsine..Bizimde 1 aydır süren ishalimiz vardı..Ancak geçti
evet çok iyi bir doktor kendisi ve ne zaman arasam hatırlar beni....en çok bundan memnunum....bide çocuklara abuk sabuk tedavi uygulamıyor adam buda güzel...zaten uzmanlığı alerji üzerine ...
sende gop geliyorsan yakınsın buralara sanırım ....
ben ruhlar alemindeyim kzum ruh gibi dolanıyorum vallaha leyifsiz neşesiz öyle böyle iştemerhaba kızlar,
ben okuyorum da yazmıyorum demek, womenlove deyince farkettim walla, kafayı mı yedim nedirr? canımm evin hayırlı olsun demiştim ama galiba, onu da içimden demedim dii mi, yeni yuvan güzellikler getirsin, tebdili mekanda hayırlar olsun.
artvinlim de gelmiş yaşasınn, 3 gün üstüste misafir zor beaa, yaysaydın biras her hafta birini alsaydın keşke. offf şu herkesin açmıyorumları beni de deli ediyor yaa. ağlasın hemen aç mı? amaaann sanki biz özellikle aç bırakıyoruz psikopat gibi pehh.
nefescim size de geçmiş olsun işin çok zor cidden 4 erkeği idare etmek her babayiğidin harcı değil, bakıcın nasıl bu arada memnun musun?
kızlar bakıcı ve kreş topiğinde "Merhaba 4 aylık bebeğim ve evimizin düzeni için hafta içi 0800-18:00 saatleri arasında çalışacak, tercihen yakın çevrede oturan, önceliği sadece para olmayan, karşısındakini kendine mecbur ve muhtaç sanmayan, baştan nasıl alıştırırsam öyle gider mantığıyla yaklaşıp her işi yaparmış gibi görünsem yeter demeyen, karşısındakinin de para kazanırken emek harcadığını gözardı etmeyerek kendinin de alacağı parayı haketmesi gerektiğini düşünen, temiz tertipli düzenli bir bakıcı/yardımcı arıyorum."bu şekilde bi ilan verdim çok sert bulmuşlar siz ne dersiniz? yeniden arayışlar başladı bu sefer iyi sonuçlar alırıs inşallah.
canancım sen ne alemdesinn, bebeler nasıl?
burcuu geçmiş olsunnn, offf bi de kaynana çekilmez walla.
ya kızlar bu arada elif bu hafta herkesi yabancılamaya başladı babası ve ben hariç herkese ağlıyor.offf umarım üzerinde kalmaz, en sevmediğim bebe tipi walla. geçer di mi?
doruk ne zamana kadar gelmiiceksinn? okuyorsan ses ver?
merhaba kızlar...
bugün arkadaşımın kızının diş tuzlaması vardı oraya gittim çocukları anneme ve kayınvalideye bırakıp şimdide başka bi arkadaşımın düğününe gidicem çokk yoğum çokk:))
ii geldi böle gezmek bide hasta olmasam..
artvinli kaynoşuna allah kavuştursun sağlıkla inş...
women sende evinde sağlıklı günler geçir şu çocukların hastalıkları annende kalsın..
hepinizi öpüyorummmm...
canan nerelerdesinnn kocan evde buralara gelmez oldunn..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?