İkiz Anneleri Geyik Paneli

cano dişci iyi fiyat vermiş cnm ....

kirpoşum ruhanii takılma bakimm.....cnm ev için hayırlı olsun didinmi bilmiyorum...ama satılan için gözün aydın dedin...

bakıcı için verdiğin ilan süper cnm baştan belli etmişsin çizgini daha ne olsun çok iyi....
ihtiyacı olan adam gibi çalışmayı aklı kesen gelsin....

selam kızlar tüm hasta anne ve bebeklere geçmiş olsun hastalıktan başımız kalknmadı topicçe bu ay gerçi biz çok şükür iyi sayılırız artık alıştık ufak tefek huysuzlukları saymıyoruz

ayyyy artık benim pc resmen kağnı hızı ile çalışıyo ya bişeyler yapmaya çalışmaktan sıkıldım vallaha kapatıp fırlatacam az sonra neysem
birsen iyimi yani fiyat dr da iyi birine benziyor ya olmazsa yaptırıcam vallaha

ay tatillere bakıyoö vallaha 3000 lira ya eşim o kadar para çok diyo daha uygun bişi bak diyo bulamıyomm
nefes o otelin adı neydei ya hani o gün fiyata bakmış bulamamıştık ya fransız tatil köyü dedinnn

iyi akşamlar kızlar...güya tatildeyim,keşke okullar açılsa artık.çok yoruldum:).tatil istemiyorum..

bebeklerim iyi Allah'a Şükür.kaç gündür temizlik yapıyorum,hafta içide temizlikçi alıcam,kaynanatörler gelmeden bitsin.perşembede eşim sakaryaya gidecek,kardeşine kız istemeye.annesigilide alıp gelecek.off ya bir sürü laf vuracak şimdi.bunlar niye desteksiz ayakta duramıyor,niye deniz sıralamıyor,emeklemiyor,deniz hala tam kısa süreli desteksiz oturabiliyor falan filan..bilmiyorki aslında 7 aylıklar gerçekte 8,5 değil.bunu anlatamıyorum.Allah bana sabır versin.şimdiden geriliyorum.

Birsen eviniz Hayırlı olsun,güle güle oturun canım.

Canan naber kuzum..

öptüm herkesi..

iyiyim firdoscum sen nasılsın diycem ama gerginsin anladığım kadarı ile sakin ol canım başa gelen çekilier ne yapacaksınn

kuzuların iyileşmesine sevindim dahada iyi olsunlar kuzum

evet canım gerginim ya..cahil insanlarla uğraşmak çok zor.takmıyım diyorum ama..bebekler daha 6 aylıkken emekliyo mu, 8 aylıkken yürüyo mu diye soruyordu:)..ona göre şimdi 9 aylıklar ve koşmaları lazım:))..

tatile gidiyo musunuz?bir haftanız kaldı..

Son düzenleme:
firodos anammmm du bee hemen pess ettin biz ne yapek ??? sen okula kaçıyon en azından biz dört duvar odasında aynı teraneyi yaşıyoruz........

bide senden ricam allah aşkına yaa bırak çocukları rahat .....yok 7 aylıklar oturamıyolar...yok 8,5 aylıklar....

yaaa benim çocuklarım böyle de çık işin içinden yaaa.....kime neee allah aşkına yaa

sen birebir özürlü çocuklarlasın bak onlara....senin kuzuların maşallahı var ya o çocukların anneleri ne halde nasıllar...yarın edişesi yüreklerinde taş gibidir...

benim karşı komşumum 28 yaşında özürlü çocuğu var beynende ,fizikende özürlü altını besliyorr...ve üstelik annesine zarar veriyor.....çok şükürrr bizim kuzularımız 2-5 hafta erken doğdukları için bazı şeylerle nitelendirmelerine müsade etme yaa...kendi aklındanda çıkar...sen bu fikri çıkarmazsan eğer...her kelimede oraya çekeceksin....

ali ve ömer çok hareketlilerdi..4,5 aylıkken anakucağından kendini yere atıyordu.....o zaman benimkilere laf dediler....şimdide düz duvarlar..ne yapayım acaba hiper aktiflermi diyeceğim..hayırrrr....

umarım yanlış anlamazsın beni tamamen iyi niyetle yazdım cnm

dillema kızz gop yakınsan taşınınca evime beklerim tanışırızzz.....

canan tatiller o kadarmı anam bu erken halimii bu ne beeeee bu sene bizim hayal ama
seneye istiyordum ....pöffffffffff 3000 çokmuş bacımmmm

ev tutsan bu kadar tutmaz....pansiyona gitseniz..dışarda yesen içsen bu kadara çıkmaz..

halamların orada kerpede yazlıkları olduğu yerde ev tutyorsun....ister tek aile ister çift....orada sabah kahvalsından aksam yemeğine kadar...hazırlanan cafeler,restorantlar,kırla bi kahvaltı açık büfe 10 tl idi 2 sene önce ....ben öle bişide yapabilirm...ama halamın yazlığı orada diye aytunc istemeye bilir ...yakın olunca rahatsız olabilir..

gerile canım gerilme benim üst karımda oturuyo direk ben ne yapayım seninki geçici az sık dişini boşver

tatil yaz için bakıyoruz canımbiz sömstre için değil

yok birsencim,alınmam..ama yaşayan bilir canım,tatlı diille arı gibi sokar:)..

canan tatil mi 3000,o ne ya..nerde düşünüyosunuzki..çok pahalı değil mi?

ayy allahım
devrim televizyonu yemeye çalışıyo ısıramayınca sinirlenip kafasını televizyona vuruyor hahaha

kızlar sevgililergünü hediyesi ne alıyorunuzzz benim eşim benden pantolon istedi onu alıyorum
bizde anlaşmalıda hediyeler kim neye hitiyacı varsa özel günlerde söylüyo alıyoruz birbirimizeee

vallaha kimse beni yanlış anlamasın ama benim tatil anlayışım dört dörtlük bi tatil yani denize girmek için ayrı yere gideyim yada ufak bi havuz olsun yada yemek saati bitti bundan sonrası ücretli cart curt sevmiyorum benim istediğim tatil herşey olacak içinde animasyonu olacak her saat çeşitçeşit güzle güzel yemekleri olacak eğlencesi olacak cebimdne hiç para çıkmayacak ve istediğim herşeyi bulabilecem atıyotum bi su bile almak istemem tatilde doldursunlar dolabımı derim anlayacağın tatil senede 1 kere olduğu için lüks olsun isterim ben ama tabi bu seneki durumlar farklı önceden 2 maaş alıyoduk 2 kişi yiyoduk koymuyodu bu sene eşim 3000 lira bi tatil için veremem diyo ee haklıda adam benim gönlüm o tarafta ama daha uygun bişeyler araştır dedi bende bakınıyom ama pek bişey çıkmadı karşıma

ay yerim ben devrimi ya,öp benim için onu..

biz sevgililer gününü kutlamadık hiç.hediye almadım o da bana almadı..ama bu sene eşim sanki sürpriz yapacakmış gibi görünüyor,gerçi o gün okullar açılıyor zamanı olur mu bilmem ama..

canancığım sevgililer günü öle bi ana denk geldiki malum sıkı yönetimdeyiz....ben bir cüzdan istiyorum alayım...ama ayutncdan bişi gelmez...bütün parası avucumda kenarında kıyısındada yoktur...
yeni netbook geldi bana bende istemem.......

ama ufak bişi beklerim kısaca çiçekk..hahhaaa

canan kız sen diyince aklıma geldi bende ets den baktım tatillere fethiyede baktım otellere...2600 civarı bi tatil...erken rezervasyon olunca 1700 küsüre denk geliyor....iyi sen burasıda açık büfe havuzu vs. denize sıfır...bide ets 4-5 yıldızlı otellerle çalışır .......sen hangi otelleri istiyonki gerçii fethiyedede 3000 binede var ama 2500 tl 2000-1700 civarıda var yanii

1700 se iymiş kuuzm vallaha
ben wow otellerine baktım çok güzel orada hizmet kremlin palace var oraya baktımm
nefes bi otell tavsiye etti aslında izmirde ama otelin fiyatını bulamaıdmm

ayyy bu çocuklar öldürecek beni yaaaa......ikiside ayağına yastık almış eeee yapıyorrr....onları uyutuyolar....ama ömer ayrıca yere vuruyor tık tıkkk geliyor diyo...ben genelde uyuturken ömere yapıyorum...nasıl kayıta geçmiş yaaa....şimdide balonlarını patlattılar...alşin yüzünü görmelisiniz
pattııı pattııı diyip duruyorrr

1700 se iymiş kuuzm vallaha
ben wow otellerine baktım çok güzel orada hizmet kremlin palace var oraya baktımm
nefes bi otell tavsiye etti aslında izmirde ama otelin fiyatını bulamaıdmm

valla cnm ben ismen bilmem otel vs... biz bu sene gidemeyiz...ama seneye kadar kenara koyarız... şubat sonu gider istediği özelliklerde bi otel ister......

bizimkide senin gibidir...herşey olsun cebimden birekere çıksın orada kuruş ödemeden çıkalım der...seneye hem a.ö çeteside 3 yaşını doldurmuş olcak rahat ederiz..

ayyy geçen realde kurutma makinalarına baktım kızlar ayyy süper yaa arçeliğin 600 tl regalin 520 tl regalde iyiidir...valla yaz sonu alacağız...önce köşe koltuğun 2 lisini alacaktık....ama önce kurutma alacağız....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…