hahah artık herşeyi öğreniyolar dimiiiayyy bu çocuklar öldürecek beni yaaaa......ikiside ayağına yastık almış eeee yapıyorrr....onları uyutuyolar....ama ömer ayrıca yere vuruyor tık tıkkk geliyor diyo...ben genelde uyuturken ömere yapıyorum...nasıl kayıta geçmiş yaaa....şimdide balonlarını patlattılar...alşin yüzünü görmelisiniz
pattııı pattııı diyip duruyorrr
ayyy geçen realde kurutma makinalarına baktım kızlar ayyy süper yaa arçeliğin 600 tl regalin 520 tl regalde iyiidir...valla yaz sonu alacağız...önce köşe koltuğun 2 lisini alacaktık....ama önce kurutma alacağız....
merhaba kizlar..
sonunda hastaligi atlattik su rota virus asisini soylemedi ya saglik ocagi hakkimi helal etmiyorum.
kiziminda disi cikti agzi damagi yara yemiyo bunun bi cagresi ilaci kremi varmi yaa
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]
herkese merhaba,
aslında sizleri hamileliğimden beri takip ediyorum..ben de ikizlerime hamileydim..
7 ocak 38+3 de doğum yaptım..iki tane dünyalar tatlısı kızım oldu..
ikiz bakımı gerçekten çok zormuş sizlerin yazdıklarını okumak ve yaşamak çok farklıymış...
neyse ki annemin yanındayım..
ikizlerim şuanda 31 günlük..sizlere bir sorum olacak..sadece anne sütünüz yetti mi..benim ki gibi yetmediyse devam sütünü günde ne kadar verdiniz..inanın o kadar zor ki nasıl besleyeceğimi şaşırmış durumdayım..göğüs yaralarım hala geçmedi canım feci yanıyor..bazen ikisini aynı anda emzirmek zorunda kalıyorum..ama her şekil yetişemiyorum..devam sütü vermek de resmen ağrıma gidiyor..ama napayım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?