İkiz Anneleri Geyik Paneli

hahah artık herşeyi öğreniyolar dimiii
yastık alıp ee yapıyo haa ay gözümde canlandırdımda pek bi şirnlerrr

ay nereye koyacan kurutma makinesini kızzz

ayyy 2 saatir carrefourun kataloğuna bakmaya çalışıyorum ikincide %50 indiirm varmış ama açılmıyo pöfffff

kocişte hala gelmedi haaa

merhaba kizlar..

sonunda hastaligi atlattik su rota virus asisini soylemedi ya saglik ocagi hakkimi helal etmiyorum.

kiziminda disi cikti agzi damagi yara yemiyo bunun bi cagresi ilaci kremi varmi yaa

merhaba kizlar..

sonunda hastaligi atlattik su rota virus asisini soylemedi ya saglik ocagi hakkimi helal etmiyorum.

kiziminda disi cikti agzi damagi yara yemiyo bunun bi cagresi ilaci kremi varmi yaa

canımm çok geçmiş olsun yaaaa çok zorrr
biz aslında burda rota virüsünü çok konuştukkk bidende mi duymadınnnn

hatta 2 dozlukmu vuruldunuz 3 dozlukmu vuruldunuz diye konuşmuştukkkk

Günaydın.

Dün geceden sonra kimse yazmamış.
Ben yapayım bari pazar gününün açılışını..

Bugün çok güzel bir hava var kızlar.
Pazar gününe ders koyan kurslardan nefret ediyorum artık ya.
Eşimin dersi olmasaydı bu havayı değerlendirirdik belki.
Ama imkansız onun dersi bitene kadar ne güneş kalır,nede ılık hava...

Canan carfurda indirim var demişsin baktım bebek ürünlerindede varmış.
Mama bez vs.en yakın nerede var bize carfur,Sen hangisine bakacaksın.
Eşime karşıdaki carfura götür diyorum,aklı kesmiyor daha okadar yol tecrübem yok diyor.

Dün annemden 9da geldik.Yağızı uyuttum bende uyudum,ama gece 12 de nasıl ağlayarak uyandı,kendini kasarak rengi kıpkırmızı oluyor birde uykuda ağlıyor gözleri kapalı,ne su içiyor nede bizi dinliyor neden olurki kızlar acaba.acaba gündüz oyuncaklardan irkiliyor bazen onlarmı kaçıyor rüyasına offf ne bileyim ya.

Neyse ben çıkıyım okadar çok işim varki,
Nevresimleri yıkıycam,yorgan yastıkları yerleştiricem ev aldı başını gidiyor.
İki kişide gelse hiç düzen kalmıyor ya.

kızlarrrr nasılsınızz giremiyorum artyık yaaaa iş yorucu oluyo birde eve gelince kızxlar iş güç derken geçiveriyo zaman..Size kuzularımın resimini koyucam becerebilirsem doudoucumls görüştük geçen hafta o fotoları yüklücem becerebilirsem öptmm

herkese merhaba,
aslında sizleri hamileliğimden beri takip ediyorum..ben de ikizlerime hamileydim..
7 ocak 38+3 de doğum yaptım..iki tane dünyalar tatlısı kızım oldu..
ikiz bakımı gerçekten çok zormuş sizlerin yazdıklarını okumak ve yaşamak çok farklıymış...
neyse ki annemin yanındayım..
ikizlerim şuanda 31 günlük..sizlere bir sorum olacak..sadece anne sütünüz yetti mi..benim ki gibi yetmediyse devam sütünü günde ne kadar verdiniz..inanın o kadar zor ki nasıl besleyeceğimi şaşırmış durumdayım..göğüs yaralarım hala geçmedi canım feci yanıyor..bazen ikisini aynı anda emzirmek zorunda kalıyorum..ama her şekil yetişemiyorum..devam sütü vermek de resmen ağrıma gidiyor..ama napayım...

hayırlı olsun canım sağlıcakla büyüsünler inşallah benim sütüm yetmedi ben de devam sütü verdim ne yazık ki ikiz olduğu için yetişmesi çok zor göğsünü karbonatlı su sür hem bebeğin ağzı pamukçuk olmaz hem de senin yaralarını geçirir maşallah çok güzel bi haftada doğmuş bebişler ilk doğdukları zaman saat başı besliyorduk diye hatırlıyorum ama bir ay sonrasını unuttum tabi sütünün ne kadar olduğuna da bağlı süt artırıcı şeyler dene hani aktarda satılan karışımlar var ya onlar iyi süt yapıyor bir de ben yeni bişey duydm onu deniyorum bira mayasına bal katıp içmiş arkadaşın teki sütü yokmuş pek içtikten sonra çok artmış

Son düzenleme:
iyi geceler.. kızlar...çok fena yorgun argınım dargınım fenalardayımmm bennn

dün gece aliş öksürürken kustu ....öle böle değil bugün öğlende kustu....eşimde doktoru ara dedi..doktrda öle kötü bi durumu yoktu dedi... yarın getir dedi...yarın getiremem dedim...neyse eşime dedimki bugünki nöbetci doktora götür ...evde iş yığınla....bana nedese beğenirsiniz ....ben analatamam şimdi sen götür o kadar kızdımki tegahda kahvaltı tepsi bile duruyordu...ev çamaşır dandini....kızkınglıkla taksi gelene kadar bulaşıkları topladım......çocuğu giydirdim çıktım...

doktora gittim...oradan eve gelmem 4 oldu hiçbişey yok dedi...doktor...balgam sökücüyü kes dedi..
alerjik damlayı ventolini ver dedi...iyi dedik..geldik eve kocam uyumuş çocukla ..o kadar kızdımki....hemen ipteki kuru çamaşırları topladım katladım yerleştirdim... benim çamaşırımda çok olur 13 ip oluyor....neysee iki makinaya yıkanmıştı birinci makinayı astım..sonra karnımız açıktı dendi..tavuksuyuna çorba.. tavuklu pilav yaptım.. tam bulaşıkları attım...arkadaşım aradı ....çay koy geliyoruz dedi....allahım banyom batık...hemen o gazla banyoya girdim sildim örtülerini kaldırdım.....çamaşırları makinaya teptim lavoba klozet hallettim.....geldiler....o arada nohut attım ocağa... o pişti çay fasdlı derken saat 9 da kalktılar..onlar kalkar kalmaz....bulaşıkları attım...aygazı sildim...çamaşır astım....şimdi geldim...ama bende hastayımm .....salya sümüğümmm yanii........

yeni arkadaşım anne sütü hemen hemen kimsenin yetmedi hepimiz devam sütü ile takvileri gittik nekadar verdik dersen cnm ..senin sütünün durumuna bağlaı 1 aylık kuzular ortalama 3 saatte bir en az 60 cc en fazla 90 cc süt alırlar...

vil cnm kuzular harika...ikiz kız çocuklarına hastayım kimmm ne derse desinler çok uslu oluyolar ikiz erkeklere göree benimkiler canıma okuyor yaa.............sanırım hiçde uslanma

İyi geceler...

VİL ve DUODUO kızlar çok tatlı maşallah hepsine.
İki esmer iki sarışın fıstıklar....

WOMEN bende iki kız yetiştirmek çok ama çok isterdim rabbim banada kısmet etmedi.Neyse allah her annenin evladını benim evladımıda bana bağışlasın

Bugün hava çok güzeldi kızlar,eşim kurstan gelince hemen çıktık.
Ama çok stresli birgündü halen başım ağrıyor..
Canan carfurda indirim var deyince,eşime dedim hadi gidelim ben yolları bilmiyorum karşıya geçecek kadarda usta değilim ama istiyorsun madem götüreyim ded.
Dediği gibide oldu yolu bulamadık,iki kez döndü ama olmadı bulamadık ve iki kez ciddi kaza atlattık,aman ne panik oldum eşimede çaktırmıyım dedim başım çatlıyor resmen.
Yağızda çok sıkıldı arabada oda daralttı beni.
Neyse bizde metroctiye gittik yemek yedik.
Yağıza oto koltuğu aldık.9,36 kilo beybmax 219 dan 99 a düşmüş.
Bizim hoşumuza gitti,inşallah bizim sıpa oturur.
BU arada çarşamba canana gidicem,doğum gününde gidememiştim telafi ederim belki....

EYLÜL sen nasılsın tatlım...
Denk gelmedik epeydir...

iyi geceler kızlar uğrayamadım epeydir,kızlarım hasta oldular burunlar tıkalı gece uyku yok anlayacağınız bana da bulaştırıyolar galiba.ikigündür izmirde hava pek güzeldi gezmelere gittik sonuç grip tabii istediğin kadar koru çocuk kısmısı hemen kapıyo şu gribi yahu..
women inşallah yeni evinde rahatla huzurla oturursun canım oğluşlara geçmiş olsun...bu arada ikiz kızlar uslu oluyo demişin bi de benimkileri gör istersen hahahaaa
buralar pek sessizleşmiş yahu..
hepinisi öptüüümm bebişleride kokladıımmm

günaydınlar nedense saat 7 de kalktım.uykumu almışım..şimdide ömüş kalktı aliş uyuyor....

bugün bi silme süpürme operasyonu yapacağım.....canan gelecek öğlen .....bişey yapma kahvaltı yaparız dedi...tmm dedim...bende kahvaltı yapmam atıştırırım o gelene kadar sonra beraber yaparız...kalırlarsa aksamada yemek yeriz...

tarihci cnm senin kızlar şimdi böyle emin olki bundan 3 sene sonra senin kızlar kuzu gibiyken benim durumum pek değişmeyecek .....örneklerini gördüğüm için öyle diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…