geçmiş olsun yaaa benimkilerde hasta vallahaiyi geceler kızlar uğrayamadım epeydir,kızlarım hasta oldular burunlar tıkalı gece uyku yok anlayacağınız bana da bulaştırıyolar galiba.ikigündür izmirde hava pek güzeldi gezmelere gittik sonuç grip tabii istediğin kadar koru çocuk kısmısı hemen kapıyo şu gribi yahu..
women inşallah yeni evinde rahatla huzurla oturursun canım oğluşlara geçmiş olsun...bu arada ikiz kızlar uslu oluyo demişin bi de benimkileri gör istersen hahahaaa
buralar pek sessizleşmiş yahu..
hepinisi öptüüümm bebişleride kokladıımmm
ayyy neede bu millet yaaaa kimseler gelmemişşşş çüşşş çüşşşş diyorummm....
yoksa bizimi beğenmiyorsunuzz...adet olacağım için çok keyifsizim elim bişeye gitmiyor...
bugün canom geldi oturduk yedik içtik...pek bişi yapmadım kahvaltı yaptık...çocuklarada maşallahh valla uyudular ama sonuçta 4 çocukk yaniii.....güzel keyifli geçtiiiiiiiii yanii..şimdi kocişi bekliyorummm
İyi geceler...
VİL ve DUODUO kızlar çok tatlı maşallah hepsine.
İki esmer iki sarışın fıstıklar....
WOMEN bende iki kız yetiştirmek çok ama çok isterdim rabbim banada kısmet etmedi.Neyse allah her annenin evladını benim evladımıda bana bağışlasın
Bugün hava çok güzeldi kızlar,eşim kurstan gelince hemen çıktık.
Ama çok stresli birgündü halen başım ağrıyor..
Canan carfurda indirim var deyince,eşime dedim hadi gidelim ben yolları bilmiyorum karşıya geçecek kadarda usta değilim ama istiyorsun madem götüreyim ded.
Dediği gibide oldu yolu bulamadık,iki kez döndü ama olmadı bulamadık ve iki kez ciddi kaza atlattık,aman ne panik oldum eşimede çaktırmıyım dedim başım çatlıyor resmen.
Yağızda çok sıkıldı arabada oda daralttı beni.
Neyse bizde metroctiye gittik yemek yedik.
Yağıza oto koltuğu aldık.9,36 kilo beybmax 219 dan 99 a düşmüş.
Bizim hoşumuza gitti,inşallah bizim sıpa oturur.
BU arada çarşamba canana gidicem,doğum gününde gidememiştim telafi ederim belki....
EYLÜL sen nasılsın tatlım...
Denk gelmedik epeydir...
iyi geceler..
kızlar ben bilerek girmiyorum,bu aralar moralim pek iyi değil ve dertlerimle kimsenin canını sıkmak istemiyorum.zaten herkes yeterince sorunla boğuşuyor.birde kist ağrılarım başladı,doğumda alınmıştı ama tekrarladı sanırım..öyle işte
famelex dün facedeki arkadaşlarla bu konuyu konuşmuştuk,rota aşısını..yazdıkların içimi çok rahatlattı çünkü doktorumuz bize bu aşıyı söylemişti ve ben olsam yaptırmam,kızıma da yaptırmadım diyerek senin söylediklerini söylemişti.bizde yaptırmadık ama dün medineyle konuşunca pişman olmuştum o da yaptırmamış.ürkmüştüm açıkcası ama biraz olsun içim rahatladı şimdi.sağol.
bu carrefour ümraniyedeki mi kızlar?birde kadıköy tarafında vardı galiba,Artvinli karşı deryince aklıma geldi.
iyigeceler hepinize..
bende topigi ihmaledenlerdenim .ama inanın hiç keyfim yok yazsam hep sorun yazacagım şimdi yapacagım gibi .
tüm gün agladım hiç ama hiç keyfim yok herşey üstüste patlamak üzereyim .yardımcımızın babası rahasızlanmış yogun bakımda o konyaya gitti yok .çocuklar hasta eşim 20 günlük seyahatta annem bize 3 gün dayanabildi baktım bugün keyfi kaçık sen gelme bu akşam evde kal dedim nasıl kaçtıgını bilemedi.berk bir damla beni dinlemiyor sürekli bagırmak uyarmak zorunda kalmam cabası .arkadaşlarımın gelipte vah vah allah yardımcın olsun lafları beni germeye başladı delirmek üzereyim .özellikle berkin vurdumduymazlıkları yüzünden kimse farkında deyil ama bu çocugun iki tane kardeşi oldu baba deseniz bir anda kayboldu minumum 10 günde bir görüyor bu arada tatil ve yardımcımız olmadıgı için eve tıkıldı kaldı ve inat gibi herkez berki eleştiriyor bişeyler söylüyor bu seferde ben dayanamayıp berke yükleniyorum ve en acısı annemde yapıyor berki kanatlarının arasına alacagına agzımdan laf çıkmadan şikayete başlıyor..poff şunları yazarken bile aglıyorum inanın.
sabah en kötüsünü yaşadım .berk salonda ananesiyle yattı .bende çocuklarla sabah yürüteci almak için salona girdim berk yok yerinde evde aramaya başladım yo çıldıracaktım nerdeyse .anneme seslendim kalk berk yok .oda kızım saçmalama nereye gidecek çocuk diyor .evde bakmadıgım yer kalmadı bende kesin balkon kapısından girip çocugu götürdüler dedim opanikle bagırıyorum evin içinde berk diye bir ses anne .karyolanın üzerine yerleşecek çamaşırlar vardı onları koymuştum epeycede çoktu kuzum gece kalmış yatakodasına gitmiş babası diye eşyalara sarılıp yatmış tabi ben o panikle eşyaların arasında göremedim onu .anne ben babamla yatmak istemiştim dedi ben koptum( allahım ben ne yapacagım offf anlatsam bitmiyor anlıyacagınız çok keyifsizim ve yorgunum gönlüm yorgun
kusura bakmayın girdigim gibi dert döktürdüm .
canoommmm ama arkadaşım ne atarx ı sakın ben birkere hapını içtim oda yarım üç gün kendime gelemedim sakın canım sersemler çocuk .hatta arkadaşım çocuguna geçmişte kullanmış anlatıyordu çocuk boş çuval gibi oluyormuş .hangi akıllı dr verdi onu
bu arada gezmeleride yapmışsın birsenle buluşmuşsunuz allah içinize sindirsin canım .
herkese yazacağımmmm çocuk sallıyorum kaçmayınnnn
herkese yazacağımmmm çocuk sallıyorum kaçmayınnnn
Canım ya ben okurken içim parçalandı sana ve özellikle berke çok üzüldüm..ya senin ve womenin işi daha zor..eşi böyle seyahat usulü çalışanların işi gerçekten daha zor..benim eşimin iki yada üç gece nöbeti oluyor ayda o bile bizim düzenimizi alt üst ediyor..eşinle konuşsan bir çıkar yol bulamazmısınız...tamam hepimizde bir geçim derdi var iyi kötü ama berkte çok haklı..çok masum babasını istiyor... en kötüsüde onlara bu durumu açıklayamayız...Allah yardımcın olsun canım ya...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?