İkiz Anneleri Geyik Paneli

ayyy neede bu millet yaaaa kimseler gelmemişşşş çüşşş çüşşşş diyorummm....

yoksa bizimi beğenmiyorsunuzz...adet olacağım için çok keyifsizim elim bişeye gitmiyor...
bugün canom geldi oturduk yedik içtik...pek bişi yapmadım kahvaltı yaptık...çocuklarada maşallahh valla uyudular ama sonuçta 4 çocukk yaniii.....güzel keyifli geçtiiiiiiiii yanii..şimdi kocişi bekliyorummm

geçmiş olsun yaaa benimkilerde hasta vallaha
bugün dr a gittik 1 yaş aşımızı olduk nezle olmuşuz peditus verdi uyku içinde atarax verdi denemediğimiz kalmadı zaten buda son ilaç sanırım
kızım hala 8 kilo dr kilo almalaı diyo ama nasıl almalı bilmiyorum bu ara iştahımız fena değil yiyoda ama sanırım bünyesi böyle alamıyo kilo
neysemm
oğlum aşı olurken 1 damla bile göz yaşı akıtmadı yüzünü biel büzmedi erkek oğlum benim yawww
1 au sonrada su .içeği aşımız var onu devlet karşılanıyomuş 65 liraymış tanesi
ne yapalım hasta olmasındansa verecez parayı olacaz aşıyııı

vallahi canım millet nerde bilmiyoruz iki kişi arasında atıştı ama herkes kaçtı demekki öncedende sizi seviyorum diyip burda olmayı seviyorum diyenlerde aslında gitmek istiyorlarmış o tartışmada bahanesi olmuş gibime geliyo
olsun herkes sağolsunyerinde olsun
yazanlarla devam ederiz

ay eve geldim nasıl yorulmuşum anlatamam
adette oldum erken oldum hemide vardır bu iştede bi hayır dün gece sabahladık pek bi huysuzlar dı
gece 2-3 saat uyudum sözüm ona sabaha kadar eşim baktı ya çocuklara ben kaç kere kalktım bilmiyorum sen yat bakarım ben diyo bana ama ertesi günde yok başım ağrıyo yok çok uykum var diye diye beni dahada geriyo yani sabaha kadar ben bakayım o uyusun gündüzde o ilgilensin ben razıyım vallaha

işte bendende böyleeee

Kimse gelmiyor evet,herkes sıkıldı zannedersem buradaki muhabbetten.

Gerç,i ben vakit buldukça yazıyorum ama kimse cevap vermeye gerek duymuyor........
Canan hele hiç cevap yazmıyor artık.Sorularım havada kalmış yazdıklarımda tabi.
Neyse heerkese iyi geceler.........

Herkese iyi akşamlar dilerim gerçi şu an kimse online değil ama olsun...kızlar benim bu aralar sıkıntılarım çok o yüzden uğrayamıyorum yanlış anlaşılmasın o yüzden sitemleri üzerime almadım...eşim biraz daha iyi bugün fizik tedaviye başladı...şimdilik operasyona gerek yok deniyor inşallah en kısa zamanda iyileşir...kayınvalidem gitti annem geldi...eşim hasta olduğundan ikimizinde ailesi sık sık geldi o yüzden hep evim dolu..yemek, misafir kızlar derken çok yorgun düştüm ama olsun manen iyi oluyor gelmeleri...böyle durumda yanlız kalmak zoruna gidiyor insanın...kızlar geçen hafta babaannelerini perişan etti...kadıncağız cumartesi annemin geleceğini duyunca arkasına bakmadan kaçtı
eşime çok üzülüyorum kendini çok kötü hissediyor hele kızları kucağına alamamak onu çok üzüyor ama son iki gündür morali daha iyi...

bu arada arada geçmişe baktımda bir iki şey eklemek isterim...MEDİNE ciğim ben bir doktor olarak rota virüs aşısını kendi isteğimle yaptırmadım çünkü kar zarar oranını düşününce yaptırmamak bana daha mantıklı geldi..bu aşı rota virüs ishalini kesinlikle yüzde yüz engellemiyor eğer geçirirse hafif geçirmesini sağlıyor deniyor ama buda her çocuk için geçerli değil...benim kadın doğum uzmanı çok yakın bir arkadaşım yaptırdı tam 2 ay bebek aşı komplikasyoundan dolayı perişan oldu..kızcağız bin pişman oldu ve ona yaptırma diyenlerden biride bendim..yani bu aşıya çok takılmayın..aşıların hepsi vücutta bağışıklığı tetikler ki bu bazen aşırıya kaçıp zaralı olabilir..ben daha öncede yazmıştım benim yeğenim 1 yaş aşılarından sonra ölümden döndü..ben şahsen mecbur olanlar hariç hiçbirini yaptırmıyorum..su çiçeğinide yaptırmayı düşünmüyorum..ama tabi bunlar tekrar belirteyim öneri değil bilgilendirme amaçlıdır..
Canancım bebişine atarax veren doktoruda şiddetle kınıyorum bunlar iyice aşmışlar olayı...ya atarax erişkini sersem yapıyor bebeğine zarar verebilir canım..bizim doktorumuz kızım allerjik olduğu için zaditen damla verdim ben onu bile kullanmadım çünkü antihistaminikleri sevmiyorum ve hiçte masum bulmuyorum...canım bunlar sadece öneri tabikide sen bebeğin için en iy olanın ne olduğunu düşünüyorsan öyle karar ver ama ben vermiyorum o tür ilaçları...çünkü milyonda bir olan yan etkide olsa be önemsiyorum...

bu arada hasta olan bebişlere geçmiş olsun diliyorum...
womenlove yeni eve taşınma heyecanı ne güzel.Allah mutlulukla oturmayı nasip etsin..ne güzel yeni ev, yeni düzen..tebdili mekan sana ve bebişlere çok iyi gelecek...benim oturduğum evde oldukça eski bir site ama kiramız yok ev kendimizin o yüzden katlanıyorum birde muhiti iyi ulaşıma yakın..yoksa bende şöyle yeni yapılmış bir eve geçmeye çok özeniyorum ama olsun..rabbim herkesin kendisini hayırlı meskenler nasi etsin...

iyi geceler..

kızlar ben bilerek girmiyorum,bu aralar moralim pek iyi değil ve dertlerimle kimsenin canını sıkmak istemiyorum.zaten herkes yeterince sorunla boğuşuyor.birde kist ağrılarım başladı,doğumda alınmıştı ama tekrarladı sanırım..öyle işte

famelex dün facedeki arkadaşlarla bu konuyu konuşmuştuk,rota aşısını..yazdıkların içimi çok rahatlattı çünkü doktorumuz bize bu aşıyı söylemişti ve ben olsam yaptırmam,kızıma da yaptırmadım diyerek senin söylediklerini söylemişti.bizde yaptırmadık ama dün medineyle konuşunca pişman olmuştum o da yaptırmamış.ürkmüştüm açıkcası ama biraz olsun içim rahatladı şimdi.sağol.

ayyy canım ya ben carrefoura yürüme mesafesinde oturuyorum yani 15-20 dk kadar ama bir fırsat bulup gidemedim kaç gündür aklımda...acaba indirim bitmişmidir...bu arada oto koltuğunuz hayırlı olsun kazasız belasız kullanın bizde geçen ay aldık bunları çok sevdiler...arabada giderken etrafı seyredipp 10 dk geçmeden uyuya kalıyorlar...ama bizim arabanın arkasında oturacak yer kalmadı...

bu carrefour ümraniyedeki mi kızlar?birde kadıköy tarafında vardı galiba,Artvinli karşı deryince aklıma geldi.

içini rahatlattıysam çok sevindim...gerçekten öyle canım ben aşıyı yaptırıpta ishali geçirmeyen şu ana kadar hiç görmedim..ve çocuk uzmanı hiçbir arkadaşımda bu aşıyı yaptır demedi...şunuda belirteyim rota virüs kış aylarında daha sık görülür hatta kış hastalığıdır... elleri sabunlamak çok önemli...

bu carrefour ümraniyedeki mi kızlar?birde kadıköy tarafında vardı galiba,Artvinli karşı deryince aklıma geldi.

hem ümraniyede var hemde içerenköy(kozyatağı)de...ama kozyatağındaki tam otoyol üstünde ulaşımı çok kolay...Artvinli canım bidaha gelmeyi düşünüseniz çok kolay yolu tarif edebilirm...

birde ishale karşı büyük korkum var.kardeşim 1 yaşındayken bu hastalığa yakalndı ve doktorlar hiç umut vermediler..kardeşim ölecek diye çok ağlamışım,annem anlatır..o yüzden ailecek en korktuğumuz şey ishal..

ümraniyedekini biliyorum,3 yıl eşim oradaki bir lisede çalıştı.bizde çekmeköyde oturmuştuk.

Son düzenleme:
iyigeceler hepinize..
bende topigi ihmaledenlerdenim .ama inanın hiç keyfim yok yazsam hep sorun yazacagım şimdi yapacagım gibi .
tüm gün agladım hiç ama hiç keyfim yok herşey üstüste patlamak üzereyim .yardımcımızın babası rahasızlanmış yogun bakımda o konyaya gitti yok .çocuklar hasta eşim 20 günlük seyahatta annem bize 3 gün dayanabildi baktım bugün keyfi kaçık sen gelme bu akşam evde kal dedim nasıl kaçtıgını bilemedi.berk bir damla beni dinlemiyor sürekli bagırmak uyarmak zorunda kalmam cabası .arkadaşlarımın gelipte vah vah allah yardımcın olsun lafları beni germeye başladı delirmek üzereyim .özellikle berkin vurdumduymazlıkları yüzünden kimse farkında deyil ama bu çocugun iki tane kardeşi oldu baba deseniz bir anda kayboldu minumum 10 günde bir görüyor bu arada tatil ve yardımcımız olmadıgı için eve tıkıldı kaldı ve inat gibi herkez berki eleştiriyor bişeyler söylüyor bu seferde ben dayanamayıp berke yükleniyorum ve en acısı annemde yapıyor berki kanatlarının arasına alacagına agzımdan laf çıkmadan şikayete başlıyor..poff şunları yazarken bile aglıyorum inanın.

sabah en kötüsünü yaşadım .berk salonda ananesiyle yattı .bende çocuklarla sabah yürüteci almak için salona girdim berk yok yerinde evde aramaya başladım yo çıldıracaktım nerdeyse .anneme seslendim kalk berk yok .oda kızım saçmalama nereye gidecek çocuk diyor .evde bakmadıgım yer kalmadı bende kesin balkon kapısından girip çocugu götürdüler dedim opanikle bagırıyorum evin içinde berk diye bir ses anne .karyolanın üzerine yerleşecek çamaşırlar vardı onları koymuştum epeycede çoktu kuzum gece kalmış yatakodasına gitmiş babası diye eşyalara sarılıp yatmış tabi ben o panikle eşyaların arasında göremedim onu .anne ben babamla yatmak istemiştim dedi ben koptum ( allahım ben ne yapacagım offf anlatsam bitmiyor anlıyacagınız çok keyifsizim ve yorgunum gönlüm yorgun
kusura bakmayın girdigim gibi dert döktürdüm .

canoommmm ama arkadaşım ne atarx ı sakın ben birkere hapını içtim oda yarım üç gün kendime gelemedim sakın canım sersemler çocuk .hatta arkadaşım çocuguna geçmişte kullanmış anlatıyordu çocuk boş çuval gibi oluyormuş .hangi akıllı dr verdi onu

bu arada gezmeleride yapmışsın birsenle buluşmuşsunuz allah içinize sindirsin canım .

merhaba kızlar,

ben de bu ara okuyorum ama pek yazmıyorum sanırım. aslında sizi tam olarak anlayamadığım içim çok ahkam kesiyor gibi görünmek istemiyorum.
nefescim ben de ah vah diyerek canını sıkmak istemiyorum ama okurken ne kadar darda olduğunu buradan bile hissedebildim, inan tek bebekle bile insanlar seni çağırırken bir düşünüyor gibi geliyor bana, ağlarmı sızlarmı şöylemi böylemi diye, senin 3 çocukla bunları hissetmen çok doğal. ama berke de çok yüklenmemek lazım, bak sen belirtmişsin, onun durumunun zorluğunun farkındasın ama millet düşünmeden konuşur işte, bu çocuğun hayatı ne kadar değişti demez. her yokuşun bir inişi vardır canım, ileride aslanlar gibi üç oğlunla gururlanırken çektiğin bu zorluklar tatlı anılar olarak gelecek gözünün önüne inşallah.
canancım bir eczacı olarak atarax kullanmaman gerektiği fikrindeyim ben de, çok ağır bir ilaç bu çocuklar bu yaşta bunlara alışırsa ileride ne olur demiyor mu bu doktorlar yahu. zaten zayıf bünyeli bir çocuk normalden de fazla çarpabilir.
rota aşısının dosyasını hazırlamıştım 2 yıl önce, klinik çalışmalar elimden geçmişti yani, evet genelde hastalığın şiddetini azaltıyor ma olunmasa da çok bir kayıp yok gibi bana göre de.
artvinlim koltuğunuz hayırlı olsun, biz de 1-2 aya geçeriz herhalde oto koltuğuna. bu arada dondolinoya niyetlenmiştik biliyorsun nette bulamadım, bir mağazada da kraftın dondysine 399 dedi, diğer tarafta dondolinoya 500 gibi bi rakam dedi, ben de yuhh dedim ve vazgeçtim bu sevdadan.
firdoscum senin bu kadar canını sıkan nedir, çocuklar iyileşti değil mi? nişan söz durumları yüzünden mi sıkıldınız? kayınvalide peder gelmesi durumları mı?
womenlove ne çok hastane maceranız oldu bu ara yaa, Allah sağlık versin oğluşlara ben seni okurken yoruldum walla. biz de yazın bu evimize geçtik ama önce riskli hamilelik şimdi bweboşla ev hapsi derken bir türlü istediğim düzeni oluşturamadım, eksiklerimi tamamlayamadım, neyse bakıcı tutarsak öyle hallederis inşallah.
bir dee burcuyu rüyamda gördüm dün gece, nerelerde aceba?
ayhh çok yazdım yopruldum kendimden söz etmeye mecalim kalmadı

Canım ya ben okurken içim parçalandı sana ve özellikle berke çok üzüldüm..ya senin ve womenin işi daha zor..eşi böyle seyahat usulü çalışanların işi gerçekten daha zor..benim eşimin iki yada üç gece nöbeti oluyor ayda o bile bizim düzenimizi alt üst ediyor..eşinle konuşsan bir çıkar yol bulamazmısınız...tamam hepimizde bir geçim derdi var iyi kötü ama berkte çok haklı..çok masum babasını istiyor... en kötüsüde onlara bu durumu açıklayamayız...Allah yardımcın olsun canım ya...

şimdi konuştum eşimle telden canım niye durgunsun diyor.nediyeyim berk böyle yaptı desem işini bıraktıgıyla gelecek.yok başım agrıyor grip oluyorum dedim .oda mecbur yıllardır uğraştı ne yazıkki tam ona ihtiyacımız oldugu sırada uğraşlarının meyvalarını toplamaya başladı yani anlıyacagınız mecbur
bizde onun yoklugunu çekmeye.bizimkinin en kötü tarafı sonradan böyle ayrılıklar yaşamamız .işyerinde bile beraberdik sürekli 7/24 anlıyacagınız ondan dahada zorr geliyor ...

beni fenaaa halde uyku bastı kızlar, birsoşum dayanamıyciimm sabah kahvaltısında okuırum artıkın muhabbetleri, hoşçakalınnn sizi seviyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…