İkiz Anneleri Geyik Paneli

bende hep kendime öyle diyorum . bu günlerde elbet geçecek üç tane boy boy deli kanlı kapında girip kollarına saracak seni anne diye..ozaman rahatlıyorum biraz .ama insanlar işte bir anda o güzel duyguları alıveriyorlar kimi zaman.unutmadann yazdıklarınla bir daha aglattın beni .

her yokuşun bir inişi vardır canım, ileride aslanlar gibi üç oğlunla gururlanırken çektiğin bu zorluklar tatlı anılar olarak gelecek gözünün önüne inşallah.

evet cnm herkese bahane lazımmış ama dediğin gibi giden gider kalan sağlar bizimdir..amacımız can sıkmak değil rahatlamak..demekki gidenler o rahatlığı bulamadı olsun canları sağolsun :=)

kaynanacığım çaya çağırdı
yukarı çıkıyorum ben kociş evde uyusunda büyüsün nininniiiii

ohh bizde bekledik biiri çağırsa diye ama kimse yokki çağracak

bir sitem bir kırgınlık canan banada cvp vermiyor neden alınıyonki kuzum ..bizler birbirimizi biliyoruz takılmamalısın :)

kocan için sevindim cnm operasyon çok daha zor olurdu inş. fizikle sonuca ulaşır .....evin curcuna demek..ama insan bazen özlüyor o curcunayı bile yaaaa...neyse herşey iyi olsunda kavuşur insan düzene .....ev konusunda keşke maddi imkanımız elverseydide bende sıfır alsaydım 1,5 senelik bir daire...birazda içeride oturanlar hor kullanmışş azcık makyaj şart yani.....

aşı konusuna gelince benim eşim çok hasas abisi çocuk felci aşısını olmadığı için topal şuanda o yüzden hangi aşı denirse yaptırdı...açıkcası doktorlarda bize şöle böle gerekli yada zarar yada zararsız demedi...sadece hiç rota virüsü olmaz diyemeyiz dedi....ama olursada hafif atlatır çocuk dedi...keşke dememek adına yaptırdık....ve geçen sene ömerim ciddi bir ishal durumu yasadı cerrahpaşa yatış verdi o gece yer yok diye özele yolladı özeldeki doktorumuz gerek görmedi kilo kaybı sıvı kaybı yok diye...sonra güzel bir ilaç özel mama tedavisi ile kurtardık...ama eminimki o ishal rota çıksaydı ve bizde yaptırmasaydık eşim kahrından ölürdü...asla affetmezdi kendini....neyse yani kişiye kalmış bi durum ....ve bence çocuk doktorları bunu açıklamalı yazıp elimize verip alın yaptırın dememeli....
bilinçlendirme yok malesef.......
ve diğer tüm aşıları yaptırdık..kabakulak aşısı olduğumuz halde aliş geçen yaz kabakulak oldu ama hafif atlattı....

atarax denmiş alişim dişeti iltihabı olunca 48 saat hiç uyumayınca bizim doktorumuz da verdi bize hoş ben birgece kullandım.....ama veriliyor...yani..

canım her keyfi olmayan gelmiyor zaten benimde yok ama yazmaya çalışıyorum...gelin anlatın yaa boşverinnn

seniii nasıl anlıyorummm yaaaa çocuklar babaya hasret ve baba eksikliğini baaşka şeylere saldırarak geçiriyor..geçen sene mayıs anneleri ile toplu doğumgünü yaptık....ve doğumgünü haftası eşim yoldaydı ....doğumgününde burcinin eşi alişi kucağına aldı ve aliş hiç inemek istemedi....nasıl oldum anlatamam....çok zorrr anam çokk zor....benide her gören bu nekiiiiiiiii daha iyi günlerin daha beter olacak....bıktım bu insanlardan yaaa....ne bu yaa canavarmı yetiştiriyoruz biz anlamadımki....hoş annem bile çekemezken başkası neden katlansın....yeni evime geçeyim hiççççç anneme gel demem hasta olmadıkca aslada yatmaya gitmem valla..........

kirpoşum bu sene hastane macerası olarak az bile kuzum geçen sene sürekli hastaydık bunada şükür rabbim başka dert vermesin ne yapalımmm

hem ümraniyede var hemde içerenköy(kozyatağı)de...ama kozyatağındaki tam otoyol üstünde ulaşımı çok kolay...Artvinli canım bidaha gelmeyi düşünüseniz çok kolay yolu tarif edebilirm...

Canım çok saolasın.
Ben avrupayakasında oturuyorum.Köprüden geçtikten epey bir sonra carfuru gördük(kozyatağındaki)
ama bir türlü yolun karşısına geçemedik,birde ciddi kaza atlattık iki kez okadar sıkıntılıydıkki ikimizde,yağızda huysuzlandı tam sıyırmalıktı yani
Bir daha gelmeye cesaret edebilirmiyiz bilmiyorum.
Ama tarifi bekliyorum canım.
Canım kampanya daha şubat ortasına kadar devam edecek,zamanın var yani

kızlar Elif bile 4 aylık oldu yaa, zaman nasılda hızlı akp gidiyor aslında, ömrümüz hızzzla akıp gidiyorr.

Maşallah elif kızımıza beee.
Zaman nasılda geçiyor dimi.
Bizim sıpada c.tesi 8 aylık oldu teyzesi
Babam diyorki bugün ikinciyi ne zaman düşünüyorsunuz
Bende oyuncak zannettim anlayamadım,babamda kızıyor ne oyuncağı ben torun istiyorum.
Dedim ben bunu hakladım,kendime geldimde sen ikinciden bahsediyorsun.

FİRDOS hayırdır canım sıkıntılısın.
Gel anlat canım,kendi adıma seve seve dinlerim..

kirpoşum iyi geceler cnmmm

femalexx cnm malesef eşlerimizin işi zor.....çocuklar babaya hasret .....

benim eşim başından beri giidyordu ama bend eo gidince çalıştığım için gündüzleri aramıyor aksamlarıda bekar arkadaşlarımla takılırdım...onlarda kalırdım yada onlar bana gelirdi....anlamazdım bu aralar evliliğimize heycan verirdi ...

tabi annem o zaman hasretle bekelr gitmeyince kızardı................

ama dengeler değişti ben eve hapis olunca ve tek yardımcım eşim olunca tartışmalar çoğaldı..

annem bile ama olmazki ne bu kadar yolda bıktım artık diyor...çocuklar durmuyor....yani hayatımız boyunca eşlerin eksikliğinden birilerine muhtaçız...bizim maddi durum elvermediğinden yardımcı tutamıyoruz..... bende sattım evi anneme yakın olacağım diye...aldığım ev oturduğum evden küçük ...zaten küçük bi evde oturuyordum...neysee hayırlısını versin rabbim..göçebe gibi valiz taşımaktan ...bıktım inş. son taşıyışlarım olur

yaniii çokkk zor yarın öbürgün çocuklara nasıl anlatacağız bilmiyorum

iyi geceler kızlar .Ben ara okuoyrum ama bazen fırsat bulup yazamıyorum anlayabileceğiniz gibi..Rota yaptırmadık biz de..1 ay süren bir ishal macerası yaşamamıza rağmen..halbuki bugüne randevu vermişti doktorumuz..
Ama rutin kontrole götürmemiz lazım..
Bugün çocukları eşime bırakıp 2 saat gezdim.Hava da çok güzeldi

maşallah kuzuma
amanın ne aceleleri varmış daha doğum yapalı 8 ay olmuş .ona bakarsan banada millet vah vah diyor sonra dalga geçer gibi bir tane daha doğur kız olur belki diyor ...

elifimiz bile büyümüş...daha göbüşteki günler aklımızda beeeee

bi bakmşısın kirpoşummm yaşı gelmişşşşşşşşşşşşşşş

siz diyince aklıma geldi bizimkilerde yarın 21 aya veda edip 22 aya hoşgeldin diyecekler...8 nisan doğumgünü olacak....ama biz aşıda olacağız nisan sonu gibi yaparız...iki doğumgünü olacak....

bir arakdaşlarla çok fazlada arkadaşım yok.... zaten evim küçük çok kalaballık olmadan c.tesi bir doğum günü...pazarda babanne anane amcalar halalar bir doğumgünü yaparız...

hep bu evden sonra daha bütük bir oturma odalı evim olur demiştim..ama malesef....elimizdeki para ve annemlerin oradaki ev fiyatları dengeleri bozdu...bizim olsun gerisi boş ama ben misafri seven kadınım yaaa ev küçük olunca daralırım diyorum bakalımmmmmm nası yapacağız...alışcağızz zamanlaaaa

iyi geceler güzeller
ben buralardayım okuyorum ama yazmaya fırsat bulamıyorum face de açık bırakıp gitmek zorunda kalıyorum biliyorsunuz 2 bebek bakıyor ve kaynana kaynata ağırlıyorum hepinizi özledim boşladım sanmayın sıkıntılı günler geçiriyorum kalp çarpıntım başladı tansiyonum hep yüksek inşallah stresdendir

çok zor canım gerçekten Allah yardımcınız olsun benim ailemdede var bu şekilde çalışan çok zor...canım yeni evinde daha mutlu olacağına eminim..kapa kapını kendi işine bak...Allah hiç kimseyi hiçbir yaşta kimseye muhtaç etmesin..bende kızlardan önce senin gibiydim...eşim nöbetteyken arkadaşlara yada yakınımda az yaş aralı bir yengem var ona takılırdım...keyifli olurdu ,heyecan katardı ama şimdi eşimin nöbetleri kabus gibi...annem geliyor...
canım 1.5 yaşındaki ev benim için sıfır sayılır çünkü benim oturduğum site 35 yaş üstü
metrekaresi daha küçük olsada sen zevkinle ve enerjinle o eve harikalar katacaksın eminim...

maşallah kuzuma
amanın ne aceleleri varmış daha doğum yapalı 8 ay olmuş .ona bakarsan banada millet vah vah diyor sonra dalga geçer gibi bir tane daha doğur kız olur belki diyor ...

Nefescim valla bende dede olsam 10 torun isterim.
İki kucak yapıp hp hop latmak işte hepsi buuuu.
Bak anneme başından beri benimle sıkıntıları çekiyor,aman yeter kızım diyor.
Bir tane ilerde olur 3,4 tane..

Sen boşver dalga geçenleri kuzum.
Onlar kıskanıyorlardır seni,3 delikanlı sahibi olamaz herkes.
Senin 3 kızın garanti tatlım,allah sağlıkla göstersin o günleri.

sağol canım benim

güzel dileklerin ve iyi dileklerin için teşekkür ederim cnm benim mucukssss

benim kayınvalidede geçen sabah kahvaltıda diyoki dün gece çok güzel bir rüya gördüm..bende dedim aman anne bana rüya anlatma etkisinde kalıyorum..ama çok güzel dedi...tamam işte dedim kesin bebek görmüşsündür..nerden bildin diyor...çok zor olmadı dedim..kendisi bana veya oğluna üçüncüyü yapmayacakmısınız diye soramayacağından bu yolu denedi ama ben kanmam..yok dedim Allah isteyene versin bunlarada uzun ömür..ben belki üçüncüyü düşünebilirim ama bunu hepsiyle birebir paylaşmak zorunda hissetmiyorum kendimi...

Ben çok sıkıntılı ve masraflı kavuştuğum için oğluşuma,kimse pek istemiyor ikinciyi....

hele aman arkadaş ikinciye hamile ne güzel desem.....

Hemen ama onun doğalmış,seninle o birmi diyorlarya,boğazına sarılasım geliyor resmen...

bende müsadenizle bu gece kaçıyorum..artvinli canım bir ara sana yol tarifini yazarım söz...herkese huzurlu geceler,bebişlere bol ve güzel uykular dilerim...

sakın takma kimseyi.. bana da öyle diyorlardı..tamam ,yeter ,doğurma,ne gerek var,senin parayla oluyo,kalanlar normal kalıyo,sen onlarla bir değilsin.....v.s........ ilk önce de kayıvalidem... hep yapıcam dedim alay etti benimle... oğlunun parası gidermiş... hala söylenir dırdır..... ama ben hala yine yapıcam diyorum kuduruyooo.sanırsın onlar çekiyo sıkıntıyı ..onlar bakıyo gece gündüz.. kime ne be... tek çocukla aile olunmaz dedi biri bana...doğruydu bunu melike büyüyünce anladım... ama ben çok geç yaptım kuzuma kardeşini sen geç kalma...............

günaydınlarr....offf bas ağrısı kasık ağrısıı felaketim bi reglim sökülmedi beee

aksam o kadar yazı yazdım tek femalexx cvp vermiş.....artvinlii diyon ama sende cvp vermiyon gördünmüüüüüü

kardeş konusunda kayraya katılıyorum..tek çocuk hiç çocuk derler bizde...çok ara koymadan yap artvinli..sana şunuda belirteyim...ilkinden daha kolay olacak ikinci bebeğin gebeliğin...neden dersen zaten bir evladın var....o yüzden tedavi ile bile olsan bi yerde kafan rahat gireceksin aman zaten var diyeceksin....ilki kadar pinpirikli bir gebelik yaşamayacaksın...ve bak siteye tüm tüb bebek anneleri tek tek doğal yolla kalıyor hamiş...bana bile doktor dedi...korun kalırsın bak ikitane hazır bekleyen yumurtan var dedi..bende güldüm...aman doktor bey yumurta varda sprem varmı dedim...yokmu dedi ..evet dedim peki o zaman ikizler nereden geldi..???? donmuşlar ne??? yani hiç yok diye bişey yok ...şimdi stres altında değilsin olmuyor diye rahatsın benden söylemesi kalırsın ruhun duymaz dedi...ben korunuyourm......korkuyorum bakamam 3 bebeğe rabbim olmayana nasip etsin hep derim

canım hiçbişey yapmak istemiyor yaaaa....çamaşır toplanacak katlanacak,yıkanacak aslılacak....allahtan yemek var..daha aksamın bulaşığı duruyor...........

neden bu isteksizlik yaaaa bahar sendromu desem oda gelmedi hahaha

ömer hala uyuyor ...alişle biz ayaktayız....kalkayım ufaktannnnn

hadi güzel günlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…