İkiz Anneleri Geyik Paneli

Ablacım valla çok haklısın,bencede tek çocukla olmaz.
Rabbim bilir hayırlısını ama ben çok istiyorum.
Annem bile artık yeter diyo sanki 3,4 çocuk var arkamda.
Kayınvalidem desen ağzımı arıyor niyeti varmı diye.
Ama ben kim sorsa kesin istiyorum diyorum.
Ha birde ilk duyduklarında istiyorumu amaaaaan ikiz olmasın ozaman tek olsun diyorlar töbe töbe sanki benim elimde..4 Hamilelik yaşadım hepside ikizdi benim...

Çok geçmiş olsun canım.
Bende senin gibi düşünüyorum women kafam rahat olur hiçdeğilse diyorum.
Ama aynı yollar yine aynı olursun diyorlar.
Senin hamileliğin zor kim bakar oğluna diyorlar vs.
hakkımda hayırlısı olsun diyorum hep.

Valla bende senin gibiyim canım.
Nasıl halsizlik isteksizlik var.Canım hep uyumak istiyor.
Ev çok dağılmış misafirlerden toplamak bile içimden gelmiyor.
Bahar yorgunluğuna erken girdik sanırım....
Bu arada sana çok kolay gelsin.
Benimde aynı işler birikmiş hele bir ütüm var bilmem kaç saat sürer..

günaydın kızlarr,

ben de küçükhanımın sabah bakımını yaptım, şimdi uykuya daldı, ben de bir kahve içeyim dedim.sizleri okudumm. çok da akmamış muhabbet gerçi, kahvem bitmewden yazılanlar bitti
artvinlim sen çok ağır hammilelikler geçirmişsin, en azından yağız oğlan 3 yaşına gelene kadar ara versen de bedenini dinlendirsen iyi olur gibime geliyor benim. ben de bu ara ne çok gördüm bu sitede hamile haberleri, açeyla, acer, drgünay, ondan önce de olmuştu. demek kafa rahatlayınca hamişlik kolaymış. 2 yıl sonra ben de isterim bi tane daha, hatta gözüm 2 kız 1 oğlanda da çoook iyi bir yardımcım olması lazım göze alabilmem için.
dırımcım senin gönlün geniş tatlım, oturma odan dar olsa ne yazar, eşyaları daha minimalist tarzda alırsınız yenilerken, orta sehpa fln koymazsın yere açık renk halı serersin, genişleyiverir evin
canan niye gelmedi dün gece acep?
femalex ne zaman işe dönüyorsun ?
benim de ücretsiz iznim haziran başına kadar, umarım iyi bir bakıcı bulurum da içim rahat dönerim. haftada 2 gün işe gidicem neyseki, şimdiden her sabah ben bunu nasıl bırakırım diye düşünmeye başladımm.
eylülcümm altta seni de gördüm günaydınn, sen geçen bira mayası yazmıştın süt için, canım onun hazır formları da var, malt içeceği diye satılıyor bebek mağazalarında, alkolsüz bira gibi bişey, ben denemedim ama tadı güzelmiş. benim şimdiye kadar kendimde deneyimlediğim ennn süt artırıcı şey mercimekli bulgur pilavı, bir denemenizi tavsiye ederim.
benim de bu ara işlerim az, rahatım biraz eve el atsam diyorum ama serde tembellik var elif yatınca anca bilg takılıyorum, evlili programı izliyorum. ama bu programları bir sosyolog gözüyle izliyorum kızlar, insanların ne kadar kendini bilmez olduğunu görüyorum, en acınacak halde olanın bile 1-2 talipçıkınca nasıl kendini yukarılara taşıdığını, kimsenin kendi niteliklerini değerlendirmeden karşıdan neler bekleyebildiklerini ve cahil cesareti lafının ne kadar doğru olduğunu hergün birkez daha gmörüyorum, ama adaşım teatral yeteneğiyle kendi programına renk kattığı için hoşuma gidiyo walla.
neyse güzel bir gün olsun hepimiz için.
firdoscumm hala bekliyoruz seni, anlat bize de sıkıntını rahatla diye canım

günaydın herkese..kızlarım hastalar yaa.üç gecedir uyumuyodum melinanın burnu tıkalıydı sürekli ağlıyordu,dün de elfin ateşlendi bütün gece ayaktaydım 4 gece oldu ve ben zombi gibiyim.çok şükür şimdilik ateş düştü,doktor büyük ihtimal diş dedi.hafif grip te var.kuzumun gözleri baygındı bütün gün,bi de dün akşam kursa başaldım annmle eşime bırakıp gittim kuzumu aklım hep evdeydi eve geldim bi ölçtüm 39 olmuş ateş hemen ılık suya soktuk doktoru aradık başka bi ilaç önerdi onu verdik sürekli kontrolle düşürdük inşallah yükselmez bugün,bugün kursa gitmicem aklım evde kalıyo annem,eşim olsa da kendimi kötü hissediyorum...
hasta olan tüm bebişlere geçmiş olsun..

günaydın...

Kirpim facede de yazdım ya,dipteyim,sondayım,depresyondayım....belki anlatırım bir ara ama kimseyi sorunlarımla boğmak istemiyorum canım sağol ilgilendiğin için..sen nasılsın,Elif kız büyüdü Maaşallah..Kirpi ya zaman ne çabuk geçiyor dimi,Elifimiz bile koca kız oldu:)

Women eviniz hayırlı olsun,önceden demişmiydim hatırlamıyorum..

Tarihçi geçmiş olsun canım.herkesler hasta..

kızlar gece garip bir rüya gördüm,hamileymişim.tam 28 haftalıkmış ve daha yeni öğrenmişim,eşime diyorumki bak ne güzel,hamileymişim ve 28.haftada öğrendik zorlu günleri atlattık farkına varmadan diyorum.ama keşke bu kız olsaydı ya,erkekmiş diyorum..o kadar mutluydum ki,tekrar hamileyim ve 28.hafataya gelmişim:))..böyle bir rüya işte,Hayırlara çıksın.28 rakamı dönüm nokatsı gibiydi ya hamileyken

Son düzenleme:
herkese hayırlı ve güzel dilerim..eşimi fizik tedaviye götürdüm geldim biraz vaktim vardı bakayım dedim...hasta bebişlere acil şifalar,uykusuz annelere sabırlar dilerim..
YAVRUKİRPİCİM benim ücretsiz iznim nisan sonu bitiyor ve bende işe başlayacağım maalesef...yaklaşık 2 yıldır işe ara verdim ama evdede çok sıkıldım...evden çıkmak iyi gelecek. canım ben bakıcı sorununu çözdüm sayılır..ben doğumdan önce şimdiki yardımcı ablamızla yola başladım..kızlarım doğup eve geldiğinde o bizdeydi.. yani kızlarım bir yerde eline doğdu...şimdide araları çok iyi maşallah Allah bozmasın...ben işe başlayıncada o bakacak inşallah.. sana tavsiyem bulabildiğin kadar çabuk biriyle anlaş bu çok zor ama en iyisi...üçünüz birlikte ne kadar çok vakit geçirirseniz bırakman okadar kolay olur...bide hafatada 2 gün çok iyi...benim nöbetim bile olacak...ben yeni tanıştığım birine 3-4 haftada güvenip çocuklarımı bırakamam..zaten obsesif takıntılı biriyim..işe başlayıncada eve kamera sistemi döşeticem..ama bu kesinlikle yardımcı ablamıza güvenmediğimden değil çocuklarımı istediğim zaman görebilmek ve bazı şeyleri denetleyebilmek.sonuçta oda insan boşluğuna denk gelir iki çocukla aynı anda uğraşmak çok zor.hakkını yiyemem çok severek bakıyor..ama benim takıntım hastalık derecesinde...Allah hepimize yardım etsin...
kızım benimle oynamak istiyor gelip pc yi çekiştiryor şimdilik herkese iyi günler dilerim...bugün hava çok güzel onları biraz bahçeye çıkarmayı düşünüyorum...

ben geldim.....ayy sabah çocukları besledim.. balkondan çamaşırları aldım bir kısını katladım daha yerleştirmedim..makina bitti..bulaşık makinasını doldurdum...sonra kendim kahvaltı yaptım..yataklar açık duruyor aliş 8 de kalktığından uyuyor şuan....nası tek taraflı bir başağrım var....

kasıklarım ağrıyor.....ayyy artvinli cnm evim nasıl piss camlar leşşş mutfak fayansları batmış....banyonunkilerde...gerci derin temizlikler yani...ama taşınacağım için yapmak istemiyorum....ayyy nasıl toplanacağım onuda bilmiyorum ya ben.....

şuan eve eksper gelmiş......hadi hayırlsı nasıl heycanlıyım kızlar bide tuaf geliyor sanki çok yabancılayacakmışım gibi geliyor...sanki bu evde doğdum neden böyle oldum bilmiyorum..oysa o tarafa gitmeyi canla istyiyrum...

neysem....

kirpoşum
evet boçlar azalınca eşyalarda eskir o zaman dediğin gibi küçük eşyalar koyarım.zaten esşyalarım çok az...ama kanepe yerine ikili bir koltukla daha fazla yer bulurum..neyse olacak bişiler zamnı gelice..ama insanlar bu süreçlte beni çok yoracak eminim....

tarihci cnm çok geçmiş olsun malesef hepimiz yaşıyoruz hastalık sıkıntısını inş. biran önce toparlanıır çocuklar...

kirpoş aksam canan kaynoşa çıktı ya kuzum gelincede kuzulara sarmıştır ondan gelmemiştir....

ayyy daha ne yazacaktım unuttum beee

bugün menude nohut var....salata yoğurt yeter diyorumm...ayy bezgin bekir gbiyim yaaaaa

bu arada yeni eltime bir bohça hazırladım kızlar....

bizim kuzulara hediye getirmişti doğumda ve sonrsında şimdi nişan yapıldı ....hiçbişey yapmadık....

kız bide kırgız yaa ailesi yok burada......bende bohçaya bir seccade..tespih tülbent,havlu,nevresim takımı,mutfak havlusu ve kurulama bezleri,patik,lif gibi şeyler koydum....

ama canım hizmet etmek istemiyor nasııı yapsam perşembeye kadar eğer ruh halim değişirse....çağırırm ..patates köfte ,biber patlıacan yaparım fırında....bulgur piilavı çorba salata yeter dimiiiiiiiii

dırım bi sitemle topic dolmuş maşallah bayağı kalabalık herkes gelmiş işe yaramış :))) evin hayırlı olsun inşallah ufak da olsa yeni ev biraz uğraş gerektirecek ama senin de kafan dağılacak değişiklik olacak hem istediğin gibi olacak artık bak a bir an önce de oldu işte Allah gönlüne göre verdi çocuklar nasıl oldu biraz daha iyiler mi çocukların huzurszlukları da oluyo hastayken o da fena oluyo

canan canım bu kilo için doktorun tavsiyesi yok mu devrime gerçi denemiştiniz bişeyler ama acaba boya mı gitti boyunuz ölçüldülmü zaten yürürken o kadar çok almaz diyolar

firdos
kendini sıkma artık çoğumuzda aynı şeyler var konunun ne olduğunu bikmesek de muhtemelen senin şu anki bunalımınla daha da arttığını düşünüyorum inşallah bir an önce atlatırsın

Artvınlı sen nasılsın canım ne zamandır girmiyodun ya sana sürpriz yapıyım dedim hatırlıyo musun taaaaaaa hamileyken 5 aylık falandık şu şişlideki profesörü falan konuşmuştuk senle telefonunu vermiştin o duruyodur dedim bi arıyım da neden girmiyo hem merak da ettim ama ne yazık ki mesajlarım silinmiş yok arayamadım canım

yavru kirpi
sağol canım evet bana da dediler süt yapıyo diye çok severim hem de bulguru gerçi önceden ev kalabalıkdı yapıyoduk şimdi kimse yok eşim de yemeğe yetişmiyo tekbaşına insanın canı hiç istemiyo ama ilk fırsatta yapıcam şu alkolsüz birayı da duydum ama nerde satıldığını bilmiyodum sağol canım

nefes
aman boşver o dengesizleri sen keyfine bak canım maşallah sağlıklı sıhatli aslanlar gibi evlatların var daha ne olsun onlara ne

femalex
sana da Allah kolaylık versin çok şükür ki eşin ameliyat olmadan atlatıyo annenlerin gelmesi ve yardımcı olması büyük şans inşallah bir an önce ayağa kalkar

dilemma
ohhhhhhhhhhhh sefan olsun gezmişsin darısı bize inşallah

tarihçi geçmiş olsun umarım bir an önce atlatırsınız

hee şölee bee gelin yaaa valla başka topiklerde görüyorum

derkennnn aklıma geliyor bizin berennaz nerede yeni bir nic almıştı kendine....

eylülcüğüm valla daha iyiler ara ara vuruyor öksürük ama daha iyiler çok şükür valla şeytan diyorki hiç verme ilaç çocuklarda bıktılar yaa

sen neler yapıyorsun kızlar nasıl cnm ????

yeni evim küçük ama eylenceli olacak anneme yakın olacak ...artık eşim yola gittiğinde be oradan oraya sürüklenmeyeceğim sonra ....annem babamda olsa laf işitmyecek kuzularım....
sonra arada kapımı tıkaltan olacak...avm yürüme mesafesinde olduğundan evde giriş olduğundan tek başıma kuzularla alışverişe gidebileceğim evde koca hafta rehin olmayacaklar...böylelikle eşim yorgun argın h.sonlarını evde geçirecek ona dırdır yapmayacağım....

bu huzur getirecek bize ve huzura kavuşan eser ailesi dahada mutlu olaacak buna inanıyorummm bennnn.....

sağol canım kızlar çok şükür iyi sayılır almina da bi şey var ama çözemedik kaşınıp duruyo yarın doktora götürmeyi düşünüyoruz randevu aldıl ama kararsızım gitsek mi diye acayip kulaklarını kaşıyo bugün de saçlarını yolmaya başladı soyundu mu hemen karnını da kaşıyo karşı komşuya geçirdim az önce baksın diye çocuğun bir anda bütün kaşıntısı gitti elini hiç kulağına götürmedi sıkıntıdandır dedi ama ne yapıyım bilmiyorum

evi öyle bi anlatmışsın ki içim açıldı keşke ben de annemin orda olsam ne güzel olurdu yada annem yalnız olsa arada gider kalırdım ama ablamlar annemin yanında kalıyo aslında evleri de var başka yerde ne satıyo ne kiraya veriyo böyleye biz de asla gidip annem de kalamıyoruz aslında ben de çok seviyorum yaşadığım yer ama hiç bir zaman gidip de kalamıycaz

CNM BENİM ablan evlimide annede kalıyor???neden evine bir çözüm bulmuyor..evli insanlar genelde annesi dahi olsa duramazlar da o bakımdan dedim.. cnm......

kızının alerjik bi durumu vardır cnm yaa doktora gösterin yinede

Eylülcüm benimkilerde bezlerini açınca karınlarını kaşıyorlar,alerji değilde bezin oralarını sıktığını düşünüyorum ben.kızarıklık ya da kabartı yok çünkü.

kocam bu aksam geç gelecek benimde karnişim acıktı ....iş güç bitmiyor allahım son makina çamaşırımda çıktı ....ne çok birikiyor yaa....yeni evde böle olamayacak....balkon küçük 3 ip ancak...orada biriktirmeyeceğiz yani...ama buda anlık oluştu bir parça şeyde yıkanmazya devamlıı...

neysem bugün dantel yaptım kuzular uyurken destiii izdivacı izledim kopuyorum yaaa neler neler var

ne oliiii böle şifreliisinizz cnmmm sabhatan beri yazıyorum bi yorum yapmadın heeee yoksa yorum yapmaya değer bulmuyormusun hahahah

Canım oda nerden çıktı yaw.
Mesajlarına cevap verdim ya okumadınmı?
Yarın canana gidicemde eylülde gelecekmiş tlf.numaramı yolladım.
Onuda alıcazda durum böyle...
Şifreyi çözdümmü şimdi

Balkon olayına gelince.
Evin en önemli yeri balkon bence,benim ilk evimde yoktu çamaşır yıkamak ölüm gibiydi nerede kurayacak sitresi vs.
Şimdiki evimde balkonum var iplerimde bol,artık bir oh dedim :87:

WOMEN bu arada yazmayı unuttum.,

Senin yerin bende ayrıdır....
Benim hamileliğimden beri nezaman k.k ya girsem sen buradasın....
Sorularımı cevapladın bıkmadan hemde.....
Ben doğum yapınca kimse kalmayacak derdim ki,öylede oldu.
Sen merak etme ben hep buradayım derdin ki,öylede oldu....
Sen bence k.k ikiz annelerinin kurucususun canım

ohhhh valla gezin...benim bu evimde balkon ve ip bol 4 makina yıkasam kurutuyor
ama yeni evimde balesef 3 iplik bi yer varr ama kurutma makinası alacağım yazında dışarıda asarım olur biterr

ayyyy çok mutlu etti sözlerin valla burada o kadar şey paylaşıyoruz kimimiz yüz yüze görüşüyoruz ...bi şekilde hakkımız geçiyor....son zamanda bu topiğe uğranmaması acaba insanları sıktıkmı...yada hoşlanmıyolarmı diyordum....neyse cananın dediği gibi giden gider kalan sağlar bizimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…