- 31 Aralık 2008
- 4.212
- 2.341
- 698
sakın takma kimseyi.. bana da öyle diyorlardı..tamam ,yeter ,doğurma,ne gerek var,senin parayla oluyo,kalanlar normal kalıyo,sen onlarla bir değilsin.....v.s........ ilk önce de kayıvalidem... hep yapıcam dedim alay etti benimle... oğlunun parası gidermiş... hala söylenir dırdır..... ama ben hala yine yapıcam diyorum kuduruyooo.sanırsın onlar çekiyo sıkıntıyı ..onlar bakıyo gece gündüz.. kime ne be... tek çocukla aile olunmaz dedi biri bana...doğruydu bunu melike büyüyünce anladım... ama ben çok geç yaptım kuzuma kardeşini sen geç kalma...............
günaydınlarr....offf bas ağrısı kasık ağrısıı felaketim bi reglim sökülmedi beee
aksam o kadar yazı yazdım tek femalexx cvp vermiş.....artvinlii diyon ama sende cvp vermiyon gördünmüüüüüü
kardeş konusunda kayraya katılıyorum..tek çocuk hiç çocuk derler bizde...çok ara koymadan yap artvinli..sana şunuda belirteyim...ilkinden daha kolay olacak ikinci bebeğin gebeliğin...neden dersen zaten bir evladın var....o yüzden tedavi ile bile olsan bi yerde kafan rahat gireceksin aman zaten var diyeceksin....ilki kadar pinpirikli bir gebelik yaşamayacaksın...ve bak siteye tüm tüb bebek anneleri tek tek doğal yolla kalıyor hamiş...bana bile doktor dedi...korun kalırsın bak ikitane hazır bekleyen yumurtan var dedi..bende güldüm...aman doktor bey yumurta varda sprem varmı dedim...yokmu dedi ..evet dedim peki o zaman ikizler nereden geldi..???? donmuşlar ne??? yani hiç yok diye bişey yok ...şimdi stres altında değilsin olmuyor diye rahatsın benden söylemesi kalırsın ruhun duymaz dedi...ben korunuyourm......korkuyorum bakamam 3 bebeğe rabbim olmayana nasip etsin hep derim
canım hiçbişey yapmak istemiyor yaaaa....çamaşır toplanacak katlanacak,yıkanacak aslılacak....allahtan yemek var..daha aksamın bulaşığı duruyor...........
neden bu isteksizlik yaaaa bahar sendromu desem oda gelmedi hahaha
ömer hala uyuyor ...alişle biz ayaktayız....kalkayım ufaktannnnn
hadi güzel günlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
tarihci cnm senin kızlar şimdi böyle emin olki bundan 3 sene sonra senin kızlar kuzu gibiyken benim durumum pek değişmeyecek .....örneklerini gördüğüm için öyle diyorum
hee şölee bee gelin yaaa valla başka topiklerde görüyorum
derkennnn aklıma geliyor bizin berennaz nerede yeni bir nic almıştı kendine....
eylülcüğüm valla daha iyiler ara ara vuruyor öksürük ama daha iyiler çok şükür valla şeytan diyorki hiç verme ilaç çocuklarda bıktılar yaa
sen neler yapıyorsun kızlar nasıl cnm ????
yeni evim küçük ama eylenceli olacak anneme yakın olacak ...artık eşim yola gittiğinde be oradan oraya sürüklenmeyeceğim sonra ....annem babamda olsa laf işitmyecek kuzularım....
sonra arada kapımı tıkaltan olacak...avm yürüme mesafesinde olduğundan evde giriş olduğundan tek başıma kuzularla alışverişe gidebileceğim evde koca hafta rehin olmayacaklar...böylelikle eşim yorgun argın h.sonlarını evde geçirecek ona dırdır yapmayacağım....
bu huzur getirecek bize ve huzura kavuşan eser ailesi dahada mutlu olaacak buna inanıyorummm bennnn.....
sağol canım kızlar çok şükür iyi sayılır almina da bi şey var ama çözemedik kaşınıp duruyo yarın doktora götürmeyi düşünüyoruz randevu aldıl ama kararsızım gitsek mi diye acayip kulaklarını kaşıyo bugün de saçlarını yolmaya başladı soyundu mu hemen karnını da kaşıyo karşı komşuya geçirdim az önce baksın diye çocuğun bir anda bütün kaşıntısı gitti elini hiç kulağına götürmedi sıkıntıdandır dedi ama ne yapıyım bilmiyorum
evi öyle bi anlatmışsın ki içim açıldı keşke ben de annemin orda olsam ne güzel olurdu yada annem yalnız olsa arada gider kalırdım ama ablamlar annemin yanında kalıyo aslında evleri de var başka yerde ne satıyo ne kiraya veriyo böyleye biz de asla gidip annem de kalamıyoruzaslında ben de çok seviyorum yaşadığım yer ama hiç bir zaman gidip de kalamıycaz
Eylül mesajım geldimi?
ne oliiii böle şifreliisinizz cnmmm sabhatan beri yazıyorum bi yorum yapmadın heeee yoksa yorum yapmaya değer bulmuyormusun hahahah
Canım oda nerden çıktı yaw.
Mesajlarına cevap verdim ya okumadınmı?
Yarın canana gidicemde eylülde gelecekmiş tlf.numaramı yolladım.
Onuda alıcazda durum böyle...
Şifreyi çözdümmü şimdi
Balkon olayına gelince.
Evin en önemli yeri balkon bence,benim ilk evimde yoktu çamaşır yıkamak ölüm gibiydi nerede kurayacak sitresi vs.
Şimdiki evimde balkonum var iplerimde bol,artık bir oh dedim :87:
WOMEN bu arada yazmayı unuttum.,
Senin yerin bende ayrıdır....
Benim hamileliğimden beri nezaman k.k ya girsem sen buradasın....
Sorularımı cevapladın bıkmadan hemde.....
Ben doğum yapınca kimse kalmayacak derdim ki,öylede oldu.
Sen merak etme ben hep buradayım derdin ki,öylede oldu....
Sen bence k.k ikiz annelerinin kurucususun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?