Merhaba arkadaşlar,ben sıpalarımı kreşe verdim..3. günleri..çok memnunum şu an için...0-2 yaş gurubu bebeklerin sınıfındalar..5-6 bebek var sınıflarında..müdire hanım sık sık kameradan izliyor sınıfları...
0-2 yaş gurubundalar canım..altları alınıyor,mama,süt vs veriliyor,oyunlar oynanıyor..evde ayakta sallanarak uyutulmaya alışanlar ayakta sallanarak uyutuluyorlar...kafamda vardı ,sadece araştırıyordum..burada eczacı bir arkadaşım da kızını verince onları refarans aldık..iyice araştırmadan asla vermezler çünkü..kızı da hemen hemen aynı ay doğumlu...çok küçük değiller mi? bir de hiç böyle bir düşüncen oldupundan bahsetmemiştin. tüm gün mü?
malesef izleyemiyorum,bakanlık yasaklamış canım..ama sık sık arayıp soruyorum..müdire hanımın odasından izledim..her sınıfta kamera var...müdire hanım sürekli kamera ile izliyor,bebeklerin ve çocukların durumlarını soruyor.gerekli uyarıları yapıyor..evde bakıcı olayından daha mantıklı geldi bana...şu an için memnunum açıkçası...Winston geçmiş olsun canım çok şükür bi şey çıkmamaış bebişlerde. sen de çok fena hastalanmışsın kaç kişiden duydum ablam da öyle ciğerlere kadar inmiş bi de inşallah sen de çabuk atlatırsın
yavrukirpicanım hamileyken de sıkıntılarımız vardı gerçi benim hamileliğim çok kolay geçti pek sıkıntılarım yokdu ama ne kadar da olsa bebeklerimiz için hepimiz endişelenmişizdir dediğin de doğru. ama ben kendi adıma konuşuyım hamilelik çok güzeldi Allah yokluklarını göstermesin de bazen öyle bi oluyo ki yorgunluktan çıldırmak üzere oluyorum bi gece ikisi birden hiç uyumadılar ki ben o kadar sakinim artık sinirden elimi kolumu yatağa vurdum dün Almina bi ağladı ne kendi mama yedi ne melise yedirdi her tarafını yoldu kulağını kanattı saçlarını çekiyo ikisi de aç ve uykusuz insan hem üzülüyo hem de yoruluyo mama yedirmeden yatırsam uykuda yemiyo insan çağresiz kalıyo tabi sağlıkları olsun da yeter ki yorulmaya razıyım
canan ne yazık ki gelemiyorum canım gelmek için çok uğraştım ama kısmet değilmiş eşim eve gelmiyo taksiye burdan birini bulup bindirtirim diye düşündüm o da olmadı onu yapsam bu sefer de geceye de işe gideceği için akşam beni alamayacak ordan. yengeme söyliyim dedim onun da kızı izinli evde yani kısmet değil inşallah bir daha ki sefere benim yerime de eğlenin işte böyle hiç biyere çıkamıyorum insanın siniri bozuluyo
artvınlı ben de geçiyim o zaman sanki artık ufak geliyo gibime geldi. kiloları olmuştur o kadar diye düşünüyorum en son almiş 7500 melis 7800 dü . ay ben senin yazdığını bilmiyodum inan ki hatırlamadım yani öyle aklıma geldi söyledim ay patavatsızlık ettim
burcu şu an kaç aylık oldular ki canım ticker gözükmüyo artık . bizim de hep 200 gram fark vardı doğduğundan beri ama ufak olan ötekini geçti hastalanınca
AlminaCinar hayırlı olsun senin için rahatlık olmuştur nasıl hayatında büyük bi boşluk var mı şimdi sen ne yapcağını şaşırırsın bu kadar da rahatlık olmaz diye. gerçi çalışıcaktın sanırım. sen de izleyebiliyo musun
0-2 yaş gurubundalar canım..altları alınıyor,mama,süt vs veriliyor,oyunlar oynanıyor..evde ayakta sallanarak uyutulmaya alışanlar ayakta sallanarak uyutuluyorlar...kafamda vardı ,sadece araştırıyordum..burada eczacı bir arkadaşım da kızını verince onları refarans aldık..iyice araştırmadan asla vermezler çünkü..kızı da hemen hemen aynı ay doğumlu...
malesef izleyemiyorum,bakanlık yasaklamış canım..ama sık sık arayıp soruyorum..müdire hanımın odasından izledim..her sınıfta kamera var...müdire hanım sürekli kamera ile izliyor,bebeklerin ve çocukların durumlarını soruyor.gerekli uyarıları yapıyor..evde bakıcı olayından daha mantıklı geldi bana...şu an için memnunum açıkçası...
karanarsal gözünaydınn yolculamışsınn :)
almina işe mi başlayacaksın? bana da her zaman kreş daha mantıklı gelmiştir esasen, çünkü evde bir kişinin vicdanına kalıyor, orada enzından 3-5 kişi olunca kötü davranmaya cesaret edemezler diye düşünüyorum. bakanlığın yasaklaması ilginçmiş yalnız, şaşırdım.
pandora merhaba, walla bugün aklımdan geçmişti ne yaptı acaba diye, nasıl toparladınız mı?
firdoscum peditusa dair spesifik bir bilgim yok o yüzden yanıltmayayım seni, ama ıhlamuır bal vs gibi yöntemlerle kesmeye çalışsan öksürüğü?
kızlar elif önlüğü yüzüne örtüyor ve açamıyor, odadan çıkınca fln ödüm kopuyor artık önlük takmıyorum o yüzden, böyle de durmadan üzeri ıslanıyor ama güvende en azından. 4 aylık bebekle ne oyunlar oynanır fikir verin bana, nasıl aktiviteler yapmam gerektiğini kestiremiyorum. ne iyi bir anne olabiliyorum , ne iyi bir eş, ne iyi bir çalışan, ne bakımlı bir kadın. herşey yarım yamalak, üstünkörü...
Kirpim sağol canım..
Artvinli hayatım ne güzel bir gün olmuş sizin için,orda olmak isterdim..evet canım yarınki temizlikle sonlanacak İnşallah bu sezon:))
Pandora hoşgeldin,soruma çok güzel ve açıklayıcı bir cevap vermişsin çok sağol.bende peditusu yarım çay kaşığı verdim.eşinle sorunların var galiba,tam anlayamadım ama İnşallah hallolur.sanırım çocuklar için bir aradasınız.duurmuna çok üzüldüm..
Women ne iyi etmişsin Canana gitmekle,değişiklik olmuştur.cevabını bekliyorum canım.
kızlar demin çok komik birşey oldu,Kağana yoğurt yedirdim,mama sandalyesinde bıraktım mutfağa gittim.geri bir geldimki biberonunun kapağını açmış su içiyor kendi kendine..bu böyle beş dakika devam etti,kıpırdamadan izledim..
Canan nerdesin,huhuuuu..
hoşbulduk sağol canım..benimkiler şimdi 10.5 aylık bir tatlı kaşığı veriyorum,o da şurup içindeki kaşığın yarısına denk geliyor.bence verdiğin yarım çay kaşığı ,8 aylık gördüm bebişlerini,onlar için az gibi..yine de sen bilirsin tabi..eşimi de boşver ,ben çoktan boşverdim çünkü,yine de teşekkür ederim iyi dileklerin için.Kirpim sağol canım..
Artvinli hayatım ne güzel bir gün olmuş sizin için,orda olmak isterdim..evet canım yarınki temizlikle sonlanacak İnşallah bu sezon:))
Pandora hoşgeldin,soruma çok güzel ve açıklayıcı bir cevap vermişsin çok sağol.bende peditusu yarım çay kaşığı verdim.eşinle sorunların var galiba,tam anlayamadım ama İnşallah hallolur.sanırım çocuklar için bir aradasınız.duurmuna çok üzüldüm..
Women ne iyi etmişsin Canana gitmekle,değişiklik olmuştur.cevabını bekliyorum canım.
kızlar demin çok komik birşey oldu,Kağana yoğurt yedirdim,mama sandalyesinde bıraktım mutfağa gittim.geri bir geldimki biberonunun kapağını açmış su içiyor kendi kendine..bu böyle beş dakika devam etti,kıpırdamadan izledim..
Canan nerdesin,huhuuuu..
şimdi kızlar kendimden ve diğer mayıs annelerinin geçen seneki doğumgünlerinde yapılanları anlatacağım...
tabisi önce kendimden bahsedeyimm
ilk doğumgünümüz olduğundan oldukca heycanlıydım..ve kalabalık olmasını istedim tabi bu bütce olarakda yansıyor belirteyim.....
ilk önce 30-35 kişi olduk yani fazlası olur diye düşünerek gerek menü ve diğer alışverişleri yaptım...neysee ilk iş
1. doğumgünü konsepti yani (happy brithday,balon,hayvanlar giibi) ben happy brithday yazan balonlu bir konsept yaptım......
2.kapalı çarşı mahmutpaşadan aldım bu süsleri ,masa örtüsü,tabak,baradk,balon,şapka diğer duvar süsleri var takribi 45 tl gibi tutyor (en son canoya aldık sanrım öleydi)
3.ben mekan olarak dernekte yaptım ama cafe tutanlar ve genel ağırlık evde yaptı...
5.davetiye hazırladım bunu ben kendim yaptım imikiden yapıyorum...(isteyene yaparım)
6.ben diş buğdayında yaptım arkadaşlarımda doğumgününde gelen misafirlere hediye verdler..kimi magnet yaptırdı...kimi küçük resim çerçevelerine resimlerini koydurdu...
7.1 yaş kurabiyeleri yapıldı..........ben dişbuğdayında yaptım
8.ben birde anı defterimizi götürdüm herkese alişle ömer hakkında yazı yazdırdım.yani duygularını
9.pastamız normal bir pasta oldu iki tane erkek figürü vardı ve ortada 1 rakamı 1 rakamlı pastalar pahalıydı 30 kişilk yaptırmadım...
birde benim doğumgünü ikramlarımı çevremizdekilerde hazırladı çeşit çok oldu o yüzden
hatırladıklarım bunlar kızlar :)
womenlove hoşbulduk teşekkür ederim,demek biraraya geliyorsunuz ne güzel imrendim.ben de winston u biliyorum aynı şehirde fakat farklı ilçelerindeymişiz ne yazık ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?