okuyan çokkkk yazan yokk herkes geçmişte sanırım
ama benim çok uykum geldi..
son bi sorun herkes cvp verirse sevinirim femalexx sen bir dok.olarakda cvp verebilirmisin alanın değil ama
22 ay oldu sezaryan kesi yerim uyuşuk kızlar yaa hissiyat çok az...neden olablir bazı arkadaşlarımın geçmişşbenim duruyo
şincik cnm doğru diyorsundur inanıyorumda ama bi durum varsa neden peynir ekmek gibi veriliyor bu ilaç???? diğer doktorlar neden düşünmüyor..valla şaşıyorum bazen yaa aliş tam 3 kere doktor gördü boğmaca gibi öksürüyor..ventolin ve zadiden den başka bişey verilmedi...cerrahpaşa en son ateşlenirsede dolven verin demiş...yA şimdi ateşleniyor ve öksürük azalmada burun akıntısı başladı ne yapacağım aferim verdim 2 sata önce şimdi paranox attım ..........
kızlar ben kaçar uykum geldi 4 gecedir kızların hastalıklarından zombi gibiyim aslında çoook muhabbet edesim var sizinle ama gözlerim git yat artık diyoo hepinisi çook öpüyorum,bebişleri kokluyoruumm...
sen çok haklısın canım ama bazı doktorlar belki daha cesur davranıyor diye düşünüyorum...yada bu ilaca bağlı yan etki gelişen hiç hasta görmemişlerdir...bide yeni nesil yetişen doktorlar daha takıntılı daha ince eleyip sık dokuyorlar diye düşünüyorum...sadece basit bir örnek vereyim peditusun içindeki bir maddeye çocuklar ve yaşlılar daha duyarlı yani normal dozlarda erişkine birşey yapmazken çocuk ve yaşlıda ölümcül olabiliyor...komplikasyonuda kalp ritminde bozukluk,kalp hızında artma ve ani kalp durması...belki çok nadir bir etki ama hiç kimse veya hiçbir doktor bu komplikasyonun gelişmeyeceğine dair garanti veremez..yani daha öncede yazdığım gibi kar zarar ilişkisi düşünüldüğünde ben vermem...vermeyen doktorlarda garantici doktorlar...yani doktorlar arasındaki görüş ayrılığı bundan kaynaklanıyor...ayyyy yine çok yazdım...
son bi sorun herkes cvp verirse sevinirim femalexx sen bir dok.olarakda cvp verebilirmisin alanın değil ama
22 ay oldu sezaryan kesi yerim uyuşuk kızlar yaa hissiyat çok az...neden olablir bazı arkadaşlarımın geçmişşbenim duruyo[/QUOTE
canım 1 yıl olacak benimde dikiş yerimde hala his yok...kalıcı olabiliyor diye biliyorum..çünkü dıştan görünenden daha derin ve geniş bir alanda kesi ve iyileşme oluyor ve bu sırada sinirler zarar görebiliyor...sinir dokusu kendisini yenileyemediğinden duyu kaybı kalıcı olabilir ama tabi kesin birşey diyemem...
22 ay oldu sezaryan kesi yerim uyuşuk kızlar yaa hissiyat çok az...neden olablir bazı arkadaşlarımın geçmişşbenim duruyo
ayyy canım ya ben meslek icabı yazmadım yanlış olmasın diye yada biri öneri olarak kullanmasın diye ama bende hep fenotral kullandım ve 2.gün çocuğun bütün burun ve geniz akıntısı kesiliyorve öksürük te kesildi......ama işte ben yazınca yanlış anlaşılırr diye yazmadım ama bak sende kullanmışsın ve aynı sonucu almışız...bende hiç peditus vermedim...selam kızlar sohbete ortadan dalıyorum ama bende yazayım dedim...kızları doğuma giren doktorlarına götürdüm hep..her öksürüğe peditus verdi. sonuç hep sil baştan..değiştirdim doktoru buda fenotral verdi peditus asla vermem sakın sizde vermeyin dedi.bakalım nolcek
femalex senin branşın ne
canım hocanın sözünü çok beğendim...aslında çok doğru ilaçların yüksek dozları en basitinde bile ölümcül olabiliyor..yani ben mesleğim icabı çok gördüm bizim her başımız ağrıdığında içtiğimiz basit bir ilacı babasına kızıp kutunun tümünü içip koma halinde gelen gençler gördüm..günlerce yoğun bakımda yaşam savaşı verip geri dönenide gördüm hayatını kaybedenide...ben mesleğimdede hastalarıma hiç gereksiz ilaç yazmadım çünkü extra her ilaç karaciğeri ve böbreği yorar...işin annelik kısmıda eklenince kızlaarıma ilaç vermemek için çok direniyorum....etrafımdan çok tepki alıyorum ama ne yapayım...yani yan etkileri sen daha iyi bilirsin...Rabbim yavrularımızı amansız hastalıklardan korusun...
bingooo sana bişey sorayım... şeker yüklemesi yaptılar bana 2.saatte 216 çıktı sonucu almaya eşim gitmişti malum ikizlerden dolayı.. doktor yüksek değil demiş... normal değer 140 değilmi 216 yüksek değilmi.... tekrar yaptırmak istiyorum testten önce şunu yap şunu yapma diyeceğin bişey olurmu...mesela günler öncesi diyet gibi
canım şeker yükleme testinde 2.saat 200 ün üstündeyse diyabet tanısı konur..ama bence tekrarlamanda fayda var..öncesinde 8-10 saatlik bir açlık gerekir..sigara içilmemeli..ilaç kullanıyorsan doktor bakmalı ve içinde şeker seviyesini etkileyen ilaç varsa kesmeli..hasta test öncesi hastane ortamında çok beklememeli,çünkü stres şekeri yükseltir.. test sabah yapılmalıdır..biz yatan hastaya bu testleri yapmayız taburcu olunca yapılır çünkü hastanede yatış strestir ve şekeri yükseltir...sormak istediğin başka şeyler varsa yardımcı olurum...
çok teşekkür ederim.tekrar yaptırınca sana muhakkak dönerim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?