İkiz Anneleri Geyik Paneli

cnm nettenden alabilirsin o süsleri ama pahalıya gelebilir yada takip edersen inidirimde olan bölümü yakalarsın partidünyası.com bak cnm orada var....

birde eğer y20 kişi çağracaksan 10 yada 15 kişilik pasta yaptır cnm çünki pastane dilimleri kocaman oluyor....kalıyor ama yok yeriz dersen öle yaptır.......

kurabiye tarifini veririm cnm.....eğer netten pahalı gelirse cnm süsler normal süslerde yapabilirsin yani..

winston cnm sen sormuştun sanırım kızlar için kostüm tam hatırlayamadım

1 yaş için kostümler pek uymuyor çünki büyük geliyor...genelde daha çok kelebek uğur böceği gibi şeyler yapılıyor....kelekbek malzemesi valla kapalı çarşıda kelebek kanadı,tacı,asası 5 tl

erkek kostümleri 1 yaş için yok gibi bişeyy cnm

kısmet inş. buluşuruz.doğumgünü yapılabiliyor demek bu sıpalarla..eminim insanüstü bir çaba gerekiyordur hangi enerjiyle yaptın bunları?ben yapamam doğrusu zaten bir deri bir kemik kaldım doğumgünü benim ölüm günüm felan olur sonra

sağol canım bilgiler için.bende erkek kıyafetlerini soracaktım birsencim,sen ne giydirmiştin.

bende strese girdikce koşturdukcaa şişiyorumm.....ne zaman sakin düzenli bir yaşamım oluyor diyetle zayıflıyorum hahaha
sağol canım bilgiler için.bende erkek kıyafetlerini soracaktım birsencim,sen ne giydirmiştin.

cnm ben doğumgünlerinde aynı örnek süveter pantolon gömlek giydirdim

ama diş buğdayı için kırmızı papyon beyaz gömlek ve kot giydirdim tabi askıdaa taktım....faceden görebilrsin cnm diş buğdayı ve doğumgünü resimlerini

tamam canım sağol.resimlerinize bakarım.bende takım düşünüyorum,askıları falan var almıştım önceden.eğer bulamazsan diktiririm artık napıyım.

burdaydım okudum ama yazamadım sülümanı izliyorum da:))
women bilgiler için saol davetiye için başvurabilirim sana belki:)
pandora ile baya uzağız trafik yok olmasına rağmen 3 saat falan aramız ancak ilde buluşabiliriz nasipse
firdos valla senin kuzularda başlamış artık yeni bişeylere artık durmak yok sana:))neyseki çalışıyosun:))bi tanıdığım var çocukları okula gidiyo tatilin gelmesini hiç istemiyo çocuklar evde sürekli kavga içinde diye sende yakında tatil istemiceksin:))ek ders falan vermeye başlarmışsın:))

herzaman yardım ederim cnm nedemek

bende sülüman izliyorum bayılıyorum hürreme nasılda patt patt söylüyor laflarını hahahah

aynı bennnnn ama kötü oluyor işte içten pazarlıklarda hep korunuyor

neyse sakın kimse alınmasın hee burada içten pazarlıklı yok benim için

ayyy alişim nezle olmuş beee burnu akıyor huysuzca ağlıyor ayvayı yedim yaa mıyyy mıyyyyyy olur artıkın....c.tesi için kaynımları çağırdım yemeğe

bu arada kızlar ben kaynımlara patates,köfte patlıcan biber kızartıp borcama dizip salçalı su ile fırında pişirmeyi düşünüyorum ...şimdi diyorumki cuma geç saatte kızartsam buzdolabına koysam
ağzını sıkıca sarıp....c.tesi aksam üzeri fırınlasam...

c.tesiye temizlik işi kalsın sadece diyorum .....keyifsizimde olurmu ne dersİNİZ????

valla bence olmaz women çünkü ben dünden kalan patatesi yiyemiyorum kokuyo gibi geliyo bana((
tşk ederim şimdiden yardımın için..
bende yatıyorum benim arkadaş bitti byee

olurrr olurr hemde daha lezzetli olur..ben yaıyorum canım akşamdan kızartım ertesi gün fırına veriyorum...daha kolay oluyor. kızartınca yemek daha lezzetli oluyor bunu ben genelde misafir için yapıyorum. kendimiz için olanı kızartmadan direk fırına veriyorum daha az yağlı oluyor....

selam kızlar.canan,firdos,women,eylull sağolun kızlar elfin daha iyi çok şükür ateşi düştü dişlerden galiba kuzucukları çok zorluyo bu dişler....

bu arada herkese iyi akşamlar....
kimse kızmasın bilgimi ve fikrimi söylüyorum benim kızlarımın doktoru, ve başka tanıdığım çocuk uzmanı arkadaşlarımın ki bunların arasında doçentlerde var hiçbiri iki yaş öncesi peditusu vermiyor...bende vermiyorum...nacizane bilgi paylaşımıdır karar annelere aittir......

valla bence olmaz women çünkü ben dünden kalan patatesi yiyemiyorum kokuyo gibi geliyo bana((
tşk ederim şimdiden yardımın için..
bende yatıyorum benim arkadaş bitti byee

hımmmm hiç koku almadım ben dünden kalan patatesi yeriz yinede sağol cnmmm
iyi gecelerrr

tmm bende öle yapem zaten çok kızartmamm .......

şincik cnm doğru diyorsundur inanıyorumda ama bi durum varsa neden peynir ekmek gibi veriliyor bu ilaç???? diğer doktorlar neden düşünmüyor..valla şaşıyorum bazen yaa aliş tam 3 kere doktor gördü boğmaca gibi öksürüyor..ventolin ve zadiden den başka bişey verilmedi...cerrahpaşa en son ateşlenirsede dolven verin demiş...yA şimdi ateşleniyor ve öksürük azalmada burun akıntısı başladı ne yapacağım aferim verdim 2 sata önce şimdi paranox attım ..........

ayyy kızlarrr maşallahh maşallahhhhhhhh eylülün kızlarııı anne diyorr mama diyor ayy bugün bişi daha dedilerr uunuttumm ayyy kız çocukları çabuk dilleniyorr....bide çok tatlılar yaaa masum melekleri yaaa...

ve eylülde çok güzel bir arkaşımız çok sakin naif biri çok sevdim kendisini bigünde ona gideceğim...

selam kızlar.canan,firdos,women,eylull sağolun kızlar elfin daha iyi çok şükür ateşi düştü dişlerden galiba kuzucukları çok zorluyo bu dişler....

yazın şimdi göründü cnm kk da sorun var sanıırım aman iyi olun cnm
ama çok ateşleniyorsa dişten değildir dikkat et derim cnm

okuyan çokkkk yazan yokk herkes geçmişte sanırım

ama benim çok uykum geldi..

son bi sorun herkes cvp verirse sevinirim femalexx sen bir dok.olarakda cvp verebilirmisin alanın değil ama

22 ay oldu sezaryan kesi yerim uyuşuk kızlar yaa hissiyat çok az...neden olablir bazı arkadaşlarımın geçmişşbenim duruyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…