ne güzel her ayrıntıyı düşünmüşsün.ben evde yapmayı planlıyorum,eşimin ailesi zaten burda yok o yüzden çok kalabalık olmayız.en fazla 20 kişi..iki tane psata yaptırmayı düşünüyorum,birinin üstüne Denizin diğerininkine Kağanın resmini koyduracağım.orta boy olacak bu pastalar..burası küçük şehir Birsencim,öyle süslemeler bulabilirmiyim bilmiyorum.netten falan alabilir miyim acaba,biliyor musun?facede resimli magnet yapan bir arkadaşım var fiyatıda çok uygun sanırım ondan yaptırıp dağıtırım şimdi sen yazınca aklıma geldi.1 yaş kurabiyelerini o zaman tarfini yazarsın bana dimi?davetiye düşünmüyorum ama anı defteri süper bir fikir.çok beğendim.
kısmet inş. buluşuruz.doğumgünü yapılabiliyor demek bu sıpalarla..eminim insanüstü bir çaba gerekiyordur hangi enerjiyle yaptın bunları?ben yapamam doğrusu zaten bir deri bir kemik kaldım doğumgünü benim ölüm günüm felan olur sonraevet canım buluşuyoruz cananla özellikle daha çok görüşüyoruz o bana geliyor ben gidiyorum yada dışarıya çıktığımızda birbriimize haber veriyor oralardada buluşuyoruz
cnm bizde farklı ilçelerdeyiz ama buluşuyoruzz sizde inş. buluşursunuz cnnm
sağol canım bilgiler için.bende erkek kıyafetlerini soracaktım birsencim,sen ne giydirmiştin.cnm nettenden alabilirsin o süsleri ama pahalıya gelebilir yada takip edersen inidirimde olan bölümü yakalarsın partidünyası.com bak cnm orada var....
birde eğer y20 kişi çağracaksan 10 yada 15 kişilik pasta yaptır cnm çünki pastane dilimleri kocaman oluyor....kalıyor ama yok yeriz dersen öle yaptır.......
kurabiye tarifini veririm cnm.....eğer netten pahalı gelirse cnm süsler normal süslerde yapabilirsin yani..
bende strese girdikce koşturdukcaa şişiyorumm.....ne zaman sakin düzenli bir yaşamım oluyor diyetle zayıflıyorum hahahakısmet inş. buluşuruz.doğumgünü yapılabiliyor demek bu sıpalarla..eminim insanüstü bir çaba gerekiyordur hangi enerjiyle yaptın bunları?ben yapamam doğrusu zaten bir deri bir kemik kaldım doğumgünü benim ölüm günüm felan olur sonra
sağol canım bilgiler için.bende erkek kıyafetlerini soracaktım birsencim,sen ne giydirmiştin.
burdaydım okudum ama yazamadım sülümanı izliyorum da:))
women bilgiler için saol davetiye için başvurabilirim sana belki:)
pandora ile baya uzağız trafik yok olmasına rağmen 3 saat falan aramız ancak ilde buluşabiliriz nasipse
firdos valla senin kuzularda başlamış artık yeni bişeylere artık durmak yok sana:))neyseki çalışıyosun:))bi tanıdığım var çocukları okula gidiyo tatilin gelmesini hiç istemiyo çocuklar evde sürekli kavga içinde diye sende yakında tatil istemiceksin:))ek ders falan vermeye başlarmışsın:))
ayyy alişim nezle olmuş beee burnu akıyor huysuzca ağlıyor ayvayı yedim yaa mıyyy mıyyyyyy olur artıkın....c.tesi için kaynımları çağırdım yemeğe
bu arada kızlar ben kaynımlara patates,köfte patlıcan biber kızartıp borcama dizip salçalı su ile fırında pişirmeyi düşünüyorum ...şimdi diyorumki cuma geç saatte kızartsam buzdolabına koysam
ağzını sıkıca sarıp....c.tesi aksam üzeri fırınlasam...
c.tesiye temizlik işi kalsın sadece diyorum .....keyifsizimde olurmu ne dersİNİZ????
yemek işinde çok cahilimdir womenlove hiç fikrim yok ne yazık kisize iyigeceler ben artık yatıcam hoşçakalınn
valla bence olmaz women çünkü ben dünden kalan patatesi yiyemiyorum kokuyo gibi geliyo bana((
tşk ederim şimdiden yardımın için..
bende yatıyorum benim arkadaş bitti byee
olurrr olurr hemde daha lezzetli olur..ben yaıyorum canım akşamdan kızartım ertesi gün fırına veriyorum...daha kolay oluyor. kızartınca yemek daha lezzetli oluyor bunu ben genelde misafir için yapıyorum. kendimiz için olanı kızartmadan direk fırına veriyorum daha az yağlı oluyor....
bu arada herkese iyi akşamlar....
kimse kızmasın bilgimi ve fikrimi söylüyorum benim kızlarımın doktoru, ve başka tanıdığım çocuk uzmanı arkadaşlarımın ki bunların arasında doçentlerde var hiçbiri iki yaş öncesi peditusu vermiyor...bende vermiyorum...nacizane bilgi paylaşımıdır karar annelere aittir......
selam kızlar.canan,firdos,women,eylull sağolun kızlar elfin daha iyi çok şükür ateşi düştü dişlerden galiba kuzucukları çok zorluyo bu dişler....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?