tamam canım..kaç mg la yapıldığınıda sor..sonuçlarını bana yazarsan incelerim...inşallah birşey yoktur..
herkese iyi geceler dilerim...bebeklere, annelere güzel ve huzurlu uykular....
75 mg ile yapılmıştı.... bu defakini de yazarım sana...inşallah yoktur ... gebeliklerimde 300 dü değerim... annemde de var.. ve belirtiler beni korkuttu..yani yüksek ihtimal var
canım gebelikte varsa çoğunluğu sonradan kendiliğinden geçiyor...ama sanırım biz seninle yakın doğum yaptık yani 1 yıla yaklaşmış olmalısın...eğer sadece gebelikle ilgili olsaydı şimdiye geçmesi gerekirdi. ama şimdi değerlerin yüksek bile çıksa çok üzülme..biraz kilo kaybı,azıcık fiziksel hareket ve diyet inanılmaz etkili oluyor..bizim ilk tedavi basamağımız bu yani yaşam tarzı değişikliği..bir çok hasta bu değişimlerle uzun süre ilaçsız yada basit destekleyici bir ilaçla şekerini kontrol altına alabiliyor..bence bunları şimdi düşünme önce sonucun çıksın...inşallah hiçbir şey yoktur...
öyle düşünme kuzummmmmonlıne sohbet tel konuşması gibi canlı oluyor buradaki insanlar internette vakit geçirmeyi seven insanlar tek bir yere bağlı kalmak sıkıcı olabilir dediğin gibi her anne bebeğini farklı yetiştirir havada kalma konusuda ne zaman ne yazsam sorsam bir kaç arkadaş dışında okunmuyor bile cevap alamıyorum her gün uğruyorum ama soran bile olmayınca yazmak anlamsız oluyor
yazık ya düğün öncesi kötü olmuş vallaha üüzlüyorum bu tarz olaylara tam düğün arifesinde cenaze olmasına ikiside allahın emri tabi ama işte mutlu günde olunca o gün mecburiyetten baştan sağma yapılıp gidiliyooslmm herkese...
arkadaşımın düğününe gidicem demişti ya o gece gittik ama gelinde garip bi durgunluk vardı sankizorla evlendiriliyo gibiydi meğerse öğrendim ki damatın annesi 1 hafta önce ölmüş meğerse bu kaçıncı ertelenişiydi düğünün birde yazık hiç istediği gibi olmadı(
pazartesi ıspartaya dr a gittik mr çekilecekti pre doğanlardan rutin olarak isteniyomuş uyku ilacı gibi bişi içirdik çocuklara uyusun diye yarım saat falan hareket etmemeleri gerekiyomuş oğluma içirdik kustu ilacı neyse uyudu dedim masaya yatırıyorum açıyo gözünü o sırada kızımı yatırdık neyse onun ki çekildi tekrar oğlumu uyutmuş annem onu aldık masaya yatırdım tekrar açtı gözünü orda ki adamda bence çocuğa eziyet etmeyelim ikizinde bişi yok bundada olmaz rutin bişi zaten bu çocuklarda bişi olsa bakışlarında bi problem olur et gibi olur kendilerini tutamaz zayıf olurlar dedi bizde egeye çektirmedik eziyet olmasın çocuğa daha fazla diye o gün abimlerde ıspartadaydı yeğenimle falan gezdik o kadar komikti ki bi mağazaya giriyoruz ard arda 3 bebek arabası trencilik oynadık yani:))
dünde abimlere gittik misafir gelecekmiş onlara bizde gittik gece orda yemeğe kaldık çocuklar uyuyacağı zaman geldik..
o yüzden bekçilik görevimi yerine getiremedim:))
bu arada hala hastayım bi hafta ilaç kullandım geçmedi dün tekrar gittim kbb dr una iğne verdi oda 6 tane baya kötü olmuşsun dedi.. inş geçer artık sıkıldım hstalıktan( ne halim oluyo ne nefes alabiliyorum doğru düzgün...
bu arada okuduklarımdan aklımda kalanlara bi kaç bişi demek istiyorum nasıl insanlar ya onlarınki normal oluyo sizin ki parayla oluyo diyolarmış ya çocuk için bunu söleyen insanın ben insanlıktan bi hbr yaşadığını düşünüyorum nasıl bu kadar düşüncesiz olabiliyo
women bende doğum günü için tam soracaktım sana bazı sorular ama sen benden önce davranmışsın sen davetiyelerini nerde hazırladın bu birinci sorum:))
ikincisi ise ben kızıma melek kıyafeti yada prenses kıyafeti almayı düşünüyorum oğlumada prens kıyafeti netten baktım ama çok öle güzel bişiler bulamadım malum bizim burasıda küçük yer nerden bulabilirim sence??istanbulda satılan yerler varsa aldırabilirim oralardan...
şimdilik benden bu kadar çenem baya düştü:))
ya inan uykusuzluk gerçekten çok kötü ya gece 2 de yatıyorum 3 te kalkıyorum bazen yat kalklarla bazen tamamen ayakta 6-4 ye kadar oturuyorum yani belki ilaç zarralı olabilir ama uyksuuz bi canan sinirli bi cananda bebeklere çok zararlı elimde olmadan bağırıyorum mesela çocuklara zavallılar korkuyo ağlıyo bazen kaynanam çocukların aklını alacaksın göreceksin diyo haklı kadınkızlar meğer herkes ne kadar dertliymiş yahu, artvinli bi ah etti hepimiz peşinden atladık. insan psikolojisi hep geçmişin güzelliklerini görmeye meyilli herhalde, hamileyken aslında daha sıkıntılı değilmiydik, erken doğumlar, kayıplar, riskler, ben de dahil çoğumuzun psikolojisi çalkantılıydı. şimdiki şikayetlerimiz onların yanında daha hafif kalır gibi geliyor bana. tabii ben ikiz annesi olmadığımdan çok ahkam kesmek istemiyorum, sizi tam olarak anlamam mümkün değil, bir de zaten elif topiğin en küçük bebeklerinden olduğu için ben hep edilgen konumdayım, alıcıyım, verici olamıyorum o yüzden işin muhabbet kısmına takılıyorum daha çok.
evet arada alınganlıklar oldu, yanlış anlamalar oldu ama bu kadar insanın olduğu yerde bunların da olması normal değil mi? bence doğal olsun yine herkes, bebeklerine dair sorunları da başta olmak üzere herşeyi paylaşsın yine, facebooktaki ikili muhabetler uçup gidiyor, burada hem daha çok kişi ile paylaşılıyor hem de kalıcı, istediğinden dönüpte şu gün ne psikolojideymişim deme şansın var.
canancımm o ne yaa biri 3ten 5e biri sabah namazına, uçmuş seninkiler, bizimki de bu ara poek huzursuz yatıyo yaaa, devamlı sağa sola çeviriyo kafasını, üstünü açıyor huzurlu bi uykusu yok. herkes kendi yaşadığını bilir haklısın, biz atarax kullanma diyoruz ama okadar uyumasak sonunda uyku ilacı bile verirdik belki.
winstoncumm hoşgeldin, yokluğun hissediliyor buralarda ihmal etme bizi, bence de bunlar parayla yapılan bebekler şeklinde bir değerlendirme çok ama çok yanlış. biz de elife ulaşana kadar bir araba parası harcadık, işin kötüsü çok daha fazlasını harcayıp emeline ulaşamayanlar da var, ama bunu bu şekilde nitelendirmemeli yine de. bizim içimizdeki sevgi, o kolayca erişebilenlerden çok daha fazladır muhtemelen, zorla elde ettiğimiz için, en umutsuz anımızda umut oldukları için.
eylülcüm kaynananı da anlat, sorunlarını da anlat herşeyi anlat, dinleyelim fikir verelim.
alıntı yapmayı bilmeyince böööyle düşünüyor insan işte bi de ne diyecektim diye kara kara....
neyse aklımda kalanlar bunlar, hepinizi çok seviyorum
maşallah kilolarına çok iyiler kuzum benim dr da 6 aydan önce ek gıdaya geçme demişti kimisi önermiyo yaniartvinlim ek gıdaya geçmedik sağlık ocağındaki dr geç dedi ama kendi dr ları düzeltilmiş 6 ay olsun öyle dedi hala mama veriyorum
karanın gözde sorun yok arsal ayda bir kontrol oluyor iyileşmeye başladı takip edebiliyor bakıyor ama net karan gibi değil henüz
6 şar kg civarındalar ama karan 200gr daha ağır(sonra gelen)bizden böyle canım
kaınvalidemler buradaydı demin yolcu ettim
hepinizi öpüyorum
kreşemi ayyy güzle miş haaa buralardada varmıdır acaba bende haftada 2 gün kreşe göndersem kafa dinlesemmmMerhaba arkadaşlar,ben sıpalarımı kreşe verdim..3. günleri..çok memnunum şu an için...0-2 yaş gurubu bebeklerin sınıfındalar..5-6 bebek var sınıflarında..müdire hanım sık sık kameradan izliyor sınıfları...
benimkiler fışfış kayıkçıyı çok severlerdi kucğıma alır elinden tutardım ileir geri iterek fışfış kayıkçıyı söylerdimkaranarsal gözünaydınn yolculamışsınn :)
almina işe mi başlayacaksın? bana da her zaman kreş daha mantıklı gelmiştir esasen, çünkü evde bir kişinin vicdanına kalıyor, orada enzından 3-5 kişi olunca kötü davranmaya cesaret edemezler diye düşünüyorum. bakanlığın yasaklaması ilginçmiş yalnız, şaşırdım.
pandora merhaba, walla bugün aklımdan geçmişti ne yaptı acaba diye, nasıl toparladınız mı?
firdoscum peditusa dair spesifik bir bilgim yok o yüzden yanıltmayayım seni, ama ıhlamuır bal vs gibi yöntemlerle kesmeye çalışsan öksürüğü?
kızlar elif önlüğü yüzüne örtüyor ve açamıyor, odadan çıkınca fln ödüm kopuyor artık önlük takmıyorum o yüzden, böyle de durmadan üzeri ıslanıyor ama güvende en azından. 4 aylık bebekle ne oyunlar oynanır fikir verin bana, nasıl aktiviteler yapmam gerektiğini kestiremiyorum. ne iyi bir anne olabiliyorum , ne iyi bir eş, ne iyi bir çalışan, ne bakımlı bir kadın. herşey yarım yamalak, üstünkörü...
Ben geldiiiiiiiiiiim.
Selam hanımlar....
Bugün canana gittim.....Canan kapıda diyorki sana biri .....etmiş aman diyorum yinemi k.k da sorun çıktı kimseylede kapışmadım ama ,içeri girdim birseeeeeen de gelmiş çok sevindim.
Ama oda nasıl gergin dedim bana kızmış heralde neyseki çocuklar daraltmış...
Sonra eylülüde zorla getirdik,kızcağız maşallah iki bebekle araba almaya gidene kadar hazırlanmış.Kızlarıda kendide çok şekerdi Oğluş göz koydu birine bile ASLI teyzesi sen duyma
Canan güzel bir sofra kurmuştu ama 7 çocuk evde sofranın hakkını veremedik yav.Ben sıpayı uyutmuştum yedim gerçide
İçeri bir girdim canan süslenmiş makyaj yapılmış,birsen zaten doğuştan süslü,kendimi kötü hiissettim beee:26:
Çok güzel bir gündü zaman nasıl geçti anlamadım,eşim çok beklemesin gelsin alsın dedim ama oda erken kalktın diyor bari trafik saati geçseydi dedi.1 saat trafikte kaldık resmen neyseki yağız arabaya biner binmez uyududa rahattık
Kızlar ikiz annelerini bir kez daha tebrik ediyorumVe önlerinde tekrardan
İkiz bakmak çok zormuş bunu bir kez daha anladım..
Canancım herşey için,öncelikle güler yüzün için çok çok teşekkür ederim canım.
Bende bekliyorummmmmmmmm
hahah güçlü erkeğim benimmmmKirpim sağol canım..
Artvinli hayatım ne güzel bir gün olmuş sizin için,orda olmak isterdim..evet canım yarınki temizlikle sonlanacak İnşallah bu sezon:))
Pandora hoşgeldin,soruma çok güzel ve açıklayıcı bir cevap vermişsin çok sağol.bende peditusu yarım çay kaşığı verdim.eşinle sorunların var galiba,tam anlayamadım ama İnşallah hallolur.sanırım çocuklar için bir aradasınız.duurmuna çok üzüldüm..
Women ne iyi etmişsin Canana gitmekle,değişiklik olmuştur.cevabını bekliyorum canım.
kızlar demin çok komik birşey oldu,Kağana yoğurt yedirdim,mama sandalyesinde bıraktım mutfağa gittim.geri bir geldimki biberonunun kapağını açmış su içiyor kendi kendine..bu böyle beş dakika devam etti,kıpırdamadan izledim..
Canan nerdesin,huhuuuu..
bide bulşmalarımız çok ani oluyo bugün için birsen yoktu mesela pşanda tombaladna çıktı hahahaevet canım buluşuyoruz cananla özellikle daha çok görüşüyoruz o bana geliyor ben gidiyorum yada dışarıya çıktığımızda birbriimize haber veriyor oralardada buluşuyoruz
cnm bizde farklı ilçelerdeyiz ama buluşuyoruzz sizde inş. buluşursunuz cnnm
kuzum ben takvim yaptırmıştım mesela a4 kağıda ama kalın resim kağıdı 1 liraya felan bastırdım burdan bastırıp sana gönderebilriz yanii aklında olsunnnnburdaydım okudum ama yazamadım sülümanı izliyorum da:))
women bilgiler için saol davetiye için başvurabilirim sana belki:)
pandora ile baya uzağız trafik yok olmasına rağmen 3 saat falan aramız ancak ilde buluşabiliriz nasipse
firdos valla senin kuzularda başlamış artık yeni bişeylere artık durmak yok sana:))neyseki çalışıyosun:))bi tanıdığım var çocukları okula gidiyo tatilin gelmesini hiç istemiyo çocuklar evde sürekli kavga içinde diye sende yakında tatil istemiceksin:))ek ders falan vermeye başlarmışsın:))
hiççç bişi olmazzzzayyy alişim nezle olmuş beee burnu akıyor huysuzca ağlıyor ayvayı yedim yaa mıyyy mıyyyyyy olur artıkın....c.tesi için kaynımları çağırdım yemeğe
bu arada kızlar ben kaynımlara patates,köfte patlıcan biber kızartıp borcama dizip salçalı su ile fırında pişirmeyi düşünüyorum ...şimdi diyorumki cuma geç saatte kızartsam buzdolabına koysam
ağzını sıkıca sarıp....c.tesi aksam üzeri fırınlasam...
c.tesiye temizlik işi kalsın sadece diyorum .....keyifsizimde olurmu ne dersİNİZ????
biizm dr diş yüksek ateş yapmaz diyo bilgin olsun yani mesela 39 sa başka bişi vardır diyoooselam kızlar.canan,firdos,women,eylull sağolun kızlar elfin daha iyi çok şükür ateşi düştü dişlerden galiba kuzucukları çok zorluyo bu dişler....
eylül .....ayyy kızlarrr maşallahh maşallahhhhhhhh eylülün kızlarııı anne diyorr mama diyor ayy bugün bişi daha dedilerr uunuttumm ayyy kız çocukları çabuk dilleniyorr....bide çok tatlılar yaaa masum melekleri yaaa...
ve eylülde çok güzel bir arkaşımız çok sakin naif biri çok sevdim kendisini bigünde ona gideceğim...
bende hiç bi uyuşukluk yokkkkokuyan çokkkk yazan yokk herkes geçmişte sanırım
ama benim çok uykum geldi..
son bi sorun herkes cvp verirse sevinirim femalexx sen bir dok.olarakda cvp verebilirmisin alanın değil ama
22 ay oldu sezaryan kesi yerim uyuşuk kızlar yaa hissiyat çok az...neden olablir bazı arkadaşlarımın geçmişşbenim duruyo
slat harika bi fikirmilş yaaa benimde aklıma gelmiştide resim seçmek felan çok zor olay bide bizimkile rpek anlamaz öyle şeylerden boş uğraş onlar için bu tarz şeylerrrkızlar 1.yaşgünü muhabbeti geçmiş ben de katılayım dedim
ben evde aile arasında yaptım.sağolsun gelen herkes bişiler yaptı getirdi.mercimekli köfte,börek,sarma,dolma...vs vardı,diş buğdayı yapamıştım o yüzden diş buğdayı yapıp onu da masaya koydukiki tane pasta yaptırdık ama konsept pastalar epey pahalı ve ben iki tane istediğim için üzerinde şirine resmi ve 1 olan pastalar yaptırdık.ben de women gibi balon konseptli süsler aldım evi süsledik,kapıya 1 şeklinde süs aldıp astık:) misafirlere hatıra olması için kelebek şeklinde,lavanta kesecikli buzdolabı magnetleri yaptırıp verdik,halamız çok güzel bi slayt hazırladı onu izledik hep beraber hatta ben ağladım çok güzel bi gündü herkes çok eğlendi hatta yere örtüyü serdim kızları soydum koydum önlerine pastalarını döke saça yediler ilk pastalarını çok komikti...böyle işte..
o kostümler genelde büyük yaşlar için kuzum 1 yaşa görw fazla kostüm yokk maalesefffamanin aşağıda rekor bir kalabalık gördüm. ben de duştan çıktım saçım kurusun diye beklemekteyim. winstoncum daha 6. aydan doğumgünü planlarına mı başladınn. kızlar ben mothercarede gördüm kostümler ama alıcı gözle bakmadım hiç kaç yaşa hitap ediyo fln diye. anı defteri bence de süper fikir. 1 yaş çok önemli, ben de çok kalabalık bir doğumgünhü istiyordum ama geçen arkadaşınkine gittik, 100 kişiye yakın çağırmıştı, herkes ayrı telden çalıyor, fazla kozmopolit bir ortamdı, daha küçük ve samimi ortamların daha iyi olacağı kanaati gelişti.
femalexcimm siz doktorlar ve biz eczacılar ilaçlardan hiç hazzetmiyoruz sanırım, azaltılmış dozda zehir derdi bizim hocalar da hep. hele kendimde ilaç kullanma konusunda çok dirençliyimdir ama çocuklarda iş değişiyor herhjalde.
eylülcüm önceki mesajda hamilelikte çok zorlukllar atlattığımız şimdinin daha kolay olduğunu söylemiştim ama senin yazdıklarını okuyunca yanıldığımı anladım tabii, hep diyorum ya tek bebeyle anlamak kesinlikle mümkün değil. ya bu arada kızlar haftasonu bir alışveriş merkezine gittik, abartmıyorum 3 saatte en az 8 çift ikiz gördük, sanırım infertilitedeki artıştan kaynaklı, bende de algıda seçicilik olunca bu konuda direkt dikkatimi çekiyor.
kızlar ne iyi etmişsiniz yaa bufün de toplaşarak, istanbulda olasım geliyor sizi duydukça.
bu arada maşallaah Kağan oğlana, bizimki de bugünlerde hafiften sesli gülmeye başladı, bebekte yeni birşey görmek ne kadar heyecanlandırıyor insanı.
bir de sizden bir fikir istiyorum. şimdi benim kaynoş hakim, onların kurumunda evrak getir götür işlerine bakan bir kadın varmış ve emekli oluyormuş, aynı zamanda çocuk gelişimi mezunuymuş, kaynoşta bizim bakıcı işi için kadınla ön anlaşma yaptığını söyledi. kadının nitelikleri, yakınen tanınıyor olması çok cazip ama kaynoşun burnu çok bu işin içinde olurmu diye tereddütte kaldım, ne dersiniz? ön anlaşma lafına da çok gerilip o ne demek fln deyince hemen geri adım attı tabii.
pandoracımm bir ömür nasıl geçecek böyle, birlikte kalmak zorundaysanız bir şans daha vermeye çalışsan, tabii hatasını anladıysa?
benim kadın doğum drum çok smaimi bi adamdı muayneye gittiğimizde sohbet felanda ederdik onunda bi lafı var meselasen çok haklısın canım ama bazı doktorlar belki daha cesur davranıyor diye düşünüyorum...yada bu ilaca bağlı yan etki gelişen hiç hasta görmemişlerdir...bide yeni nesil yetişen doktorlar daha takıntılı daha ince eleyip sık dokuyorlar diye düşünüyorum...sadece basit bir örnek vereyim peditusun içindeki bir maddeye çocuklar ve yaşlılar daha duyarlı yani normal dozlarda erişkine birşey yapmazken çocuk ve yaşlıda ölümcül olabiliyor...komplikasyonuda kalp ritminde bozukluk,kalp hızında artma ve ani kalp durması...belki çok nadir bir etki ama hiç kimse veya hiçbir doktor bu komplikasyonun gelişmeyeceğine dair garanti veremez..yani daha öncede yazdığım gibi kar zarar ilişkisi düşünüldüğünde ben vermem...vermeyen doktorlarda garantici doktorlar...yani doktorlar arasındaki görüş ayrılığı bundan kaynaklanıyor...ayyyy yine çok yazdım...
iyi gecelerrrrrkızlar ben kaçar uykum geldi 4 gecedir kızların hastalıklarından zombi gibiyim aslında çoook muhabbet edesim var sizinle ama gözlerim git yat artık diyoo hepinisi çook öpüyorum,bebişleri kokluyoruumm...
bi erkek bi kız annesi olarak yazayımWinstoncum ben şimdiden bıktım zaten tatilden,büyümelerine gerek yok:)).üstelik özel derste veremem çünkü rehebr öğretmenim ben.kurtuluşum yok yani
Women canım benimkide hala uyuşuk gibi ama daha 8 ay oldu tabii.demek Eylülün prensesleri dillenmiş,Maaşallah onlara.gerçekten kızlar herşeyi erken yapıyor,bir kız birde erkek bebişi olan anneler bunu daha net ayır edebilirler.bizimkilerde baba,dede,mama yaa,buu diyorlar ama Deniz bazen anne diyor.aslında tam net demiyorlar ama biz benzetiyoruz işte,hatta bugün annem anane diyorlar dedi çok güldük.ama duyduğu konusunda ısrarcı hala.
Famelex demek 2 yaşından önce verilmememli diyorsun.aslında bende pek verme taraftarı değilim ama çok öksürünce mecbur kaldım.bugün kontrolümüz vardı,doktor herşey güzel dedi ama ben öksürüyorlar deyince yine kan tahili istedi hemen.daha bir hafta önce tahlil yapılmıştı,kanalrı kalamdı ya.bende yaptırmadım.
Tarihci hoşgeldin:80:
Kirpim çocuk gelişimi mezunuysa işinde iyi olabilir.yaşı kaçmış?bu önemli bence.birde kaynanan hep işin içinde olacaksa o buldu diye seni sıkabilir bu.
iyi gecelerrrrkızlar ben de pes ediyorummm iyi gecelerr herkese
iyi gecelerrrherkese iyi geceler dilerim...bebeklere, annelere güzel ve huzurlu uykular....
sanada iyi geceler canım.... online görünen ve yazmayan arkadaşlarrrrr hepinize iyi geceler
herkeslere günaydınn...winston kuzumm buralardamıydın sendeeeee
günaydın bebemmmm
sefiyom seni öpüyom seniiii
ama sana küsüm sana telimi verdim bir alo demeni beklerd,im netekeim demedinnn yoksa beni beğenmiyonmuuuu
artvinli demin söylemeyi unuttum
mesela primanın mega kolisini yani 4 numara 132 li paketini ordan ben 32.5 a almıştım buralardan alsam 50 lira düşün gerçi bi daha o kadar düşmediler ama şuanda bile dışarıya göre uygun 40 lira
dışarda 66 pkateleri 24-25 arasında değişiyo böyle alındığında 20 ye geliyo
ayy ben 32 ye dştüğünde sadece 2 koli almıştım keşke 4 koli alsaydım ya itiraf ediyorum çok pişmanımmmm
bakıcı alt alıp mama vericek anca...ne haltedeceği bilinmez evde..evde çocuk sosyalleşemez..uygun bakıcıyı bulamadım,ayrıca bana yardımcı olacak hiç kimsem yok...gayet iyi gidiyoruz şu an..tek çocuk olsa bir nebze...merhaba arkadaşlar,kötü şeyler paylaşmıştım sizlerleama şimdi çok daha iyiyim.akşam emeği saati bizde,yemekleri hazırlarken bir bakayım dedim ama tabi başka sayfaları okumaya fırsatım yok.arkadaşın durumu ilgimi çekti.ben çocuklar 3 yaş öncesi kreşe verilmemeli diye biliyorum,hatta eminim bu böyle.anne çalışıyosa bile zorunlu olunsa bile 3 yaş sınırı var.çünkü çocuk ya da bebek anne baba anane ya da bakıcı, herkimse ona birebir bağlanma ihtiyacında,kreşte böyle bir imkan olamaz,çocuk sayısı ne kadar az olursa olsun bebeğe kendini ,evde birebir bakıcısı gibi özel hissettiremez.
almina işe mi başlayacaksın? bana da her zaman kreş daha mantıklı gelmiştir esasen, çünkü evde bir kişinin vicdanına kalıyor, orada enzından 3-5 kişi olunca kötü davranmaya cesaret edemezler diye düşünüyorum. bakanlığın yasaklaması ilginçmiş yalnız, şaşırdım.
kesinlikle aynı düşüncelerde olduğum için kreş olayı daha mantıklı canım...sürekli kamera ile izleniyorlar..şikayetim yok...
kadir inanır ses tonuylacanancım sabah sabah formdasın haa, enerjin yüksek gördüm seni. gece tükanı kapamışın sabah açmışın maşallah. kızlar bugün bi bakıcı adayı gelecek, bakalım nasıl biri çıkacak evi toplamam lazım ben bağılmlı oldum galiba, netten uzaklaşma terapisi almam lazım. hadi ben gittiiiiiim.
herkeslere günaydınn...
ismen burdaydım ama cismim yoktu:)))
sanada günaydın canımm...ya valla kusura bakma ya hiç vaktim olmuyodu hasta olunca boş vaktimi yatarak geçiyorum ama en yakın zamanda rahatsız edicem...
bu arada devrimin doğum günü kıyafeti için tşkler ben alıp saklıcam belki bi doğum günlerinde hediye olarak verebilirim büyüdüklerinde...yinede çok saol..bende seni çoook seviyovummmm
kirpi valla komik gelecek ama ben çocuklar doğmadan oğlanın sünnet düğününü düşünüyodum:))o yüzden 6 ay ne ki:)))biraz hayalperestmiyim ne:)))
topikde ii oldu haa hiç olmazsa altta üye sayısı ziyarertçiden fazla artık:))
AlminaCinar;keşke izleyebilsen çocukları daha rahat olurdu ama sen mutluysan en iyisini yapmışsın ben pek bırakamam sanırım biraz psikopat mıyım neyim daha ufakken anneme bırakırken 30 kere tembih ettim o da köşedeki cafeye gittik kaynanama da söylenmediği için pek bırakmak istemezdim
pandora umarım iyisindir haklısın aynı iki düşman yaşamak çok zor inşallah herşey düzelir demekten başka çağrem yevin içinde
firdos canım demekki 8 kilodan sonra geçiliyo ben de bir daha 3 numara almıyım sıkıyo gibi geldi de canım tam anlayamadım o yüzden sordum bi de büyük bez alırım aylık alıyoruz ya elimde kalır diye ince ince sordum
peditus şurup ben vermiyorum ilaçlara karşıyım doğal şeylerle çözmeye çalışıyorum bizim doktor kalple ilgili yan etkilerinden bahsetti tabi her bebeğe etki etcek diye bişey yok ama bir ihtimal de olsa vermiyor bizim doktor da benim kafadan yani o yüzden memnun kaldık zaten
yavrukirpi benimkiler de örtüy çekiyordu önlük şapka aynen korkuyordum ben de canım bence takma göğsüne mendil koy biraz zor oluyo ama ben hep kıyafet değiştiriyodum eğer yeteri kadar kıyafetin varsa öyle yap derim mendili de koyunca hemen değiştirmene de gerek kalmaz
firdos;canım süsler belki kırtasiyede falan da olur bi bak istersen yoksa buralarda da vardır aklında bişey varsa alabilirim burdan
WomenLove;alişe geçmiş olsun bizim de almina hasta gibi soğan yaptım yine inşallah tam başlamadan geçer burnndan su geliyo sanki hastalınacak gibi başka ne versem diye düşünüyorum
bence patates köfteyi yap sonuçta sos yapacaksın ve fırınlamınca taxelenicek
dikiş yerim benim de halen geçmedi senin gibiler de var halen geçmeyen duyuyorum
yavrukirpi canım kaynanan ne kadar karışabilir gerçi sen daha iyi tanırsın ama bakıcı senin dediklerini dinlemesi konusunda uyarabilrsin de bence iyi biriyse kaçırma derim güvenmek çok zor çünkü ama kayınvalideme söz geçmez bana sorun yaratıe en azında canımı sıkar bile diyosan başka birine bak canım
canancım
offffff
üstümden tır geçmiş gibi vallaha bu nedemek şimdi netbook gelince bi de bulaf üstüne ben bişey demiyorum yoruma açık hem de sevgililer günü falan bahsetmişsin bu arada sevgilile rgünü hediyesi kociş net book almış bana hahaha ayrıca evi de hiç toplamamışsın iş güç de yapmamışsın
berennazın nicki değişik buralarda yazıyo ailçini de geçen gördüm yazacak sandım ama yazmamış benim çıkmam gerekti yazamadım ben de merak ettim
mustafanın süt içmesine sevindeim darısı almişin başına ben de yaşına gelince denerim aklımda olsun
hangi reale gidiyosun nerde ben bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?