İkiz Anneleri Geyik Paneli

tamam canım..kaç mg la yapıldığınıda sor..sonuçlarını bana yazarsan incelerim...inşallah birşey yoktur..

75 mg ile yapılmıştı.... bu defakini de yazarım sana...inşallah yoktur ... gebeliklerimde 300 dü değerim... annemde de var.. ve belirtiler beni korkuttu..yani yüksek ihtimal var

75 mg ile yapılmıştı.... bu defakini de yazarım sana...inşallah yoktur ... gebeliklerimde 300 dü değerim... annemde de var.. ve belirtiler beni korkuttu..yani yüksek ihtimal var

canım gebelikte varsa çoğunluğu sonradan kendiliğinden geçiyor...ama sanırım biz seninle yakın doğum yaptık yani 1 yıla yaklaşmış olmalısın...eğer sadece gebelikle ilgili olsaydı şimdiye geçmesi gerekirdi. ama şimdi değerlerin yüksek bile çıksa çok üzülme..biraz kilo kaybı,azıcık fiziksel hareket ve diyet inanılmaz etkili oluyor..bizim ilk tedavi basamağımız bu yani yaşam tarzı değişikliği..bir çok hasta bu değişimlerle uzun süre ilaçsız yada basit destekleyici bir ilaçla şekerini kontrol altına alabiliyor..bence bunları şimdi düşünme önce sonucun çıksın...inşallah hiçbir şey yoktur...

inşaaaallaaaaaaah

öyle düşünme kuzummmmm
yazık ya düğün öncesi kötü olmuş vallaha üüzlüyorum bu tarz olaylara tam düğün arifesinde cenaze olmasına ikiside allahın emri tabi ama işte mutlu günde olunca o gün mecburiyetten baştan sağma yapılıp gidiliyoo
demek gül memeleketindesin ohh maşallahhh
3 bebek peşpeşe tren gibi ha haha çok güldümmm
demek iğne verdi drr artık iyileş de dön ramıza kuzummmmm bekçisiz olmuyo buralarrrr
ya inan uykusuzluk gerçekten çok kötü ya gece 2 de yatıyorum 3 te kalkıyorum bazen yat kalklarla bazen tamamen ayakta 6-4 ye kadar oturuyorum yani belki ilaç zarralı olabilir ama uyksuuz bi canan sinirli bi cananda bebeklere çok zararlı elimde olmadan bağırıyorum mesela çocuklara zavallılar korkuyo ağlıyo bazen kaynanam çocukların aklını alacaksın göreceksin diyo haklı kadın

bende seni çok seviyorummmmmm
maşallah kilolarına çok iyiler kuzum benim dr da 6 aydan önce ek gıdaya geçme demişti kimisi önermiyo yani
kreşemi ayyy güzle miş haaa buralardada varmıdır acaba bende haftada 2 gün kreşe göndersem kafa dinlesemmm
benimkiler fışfış kayıkçıyı çok severlerdi kucğıma alır elinden tutardım ileir geri iterek fışfış kayıkçıyı söylerdim
bu arada maşallah elif çok büyümüş ama hala saçsız sanırımmmm

ne demek canım esas geldiğiniz için ben teşekkür ederim sizi ağırlamak benim için büyük bi zevkti sanada birsenle geliriz ama gittikten sonra arkamızdan ay nerdne geldiler deme nede olsa ikimizde seninle uğraşmayı çok seviyoruz hahaha
bak birsen evinin düzeninede karışır ha o koldtuğu burdan al bu halıyı kaldır burdan feland er sana hahaha
ay kız kavonoz mamasını sıcak suda bekletip veriyomuş bizim women karısı başlamış öyle verme direk ver felan diye ay deidm sanae kadın öyle alıştırmış öyle veriyo
epey uğraştık kızla gene hahaha
ama çok güzelidiiii
hahah güçlü erkeğim benimmmm

burdyaım kuzummmm üstümden tır geçmiş gibi bugün benim veletler elleirnd yoğurt donone ne bulduysa yere boca ettiler halılarımıda yeni yıkatmıştım hatta devrim kızartma yaptığım yağı halıya dökmüş temizliği anca bitiridm şimdi çay yapmaya gittim mutfağa bende sürahi kırıdm ama hala dağınık duruyo pertim çıkmış uğraşamayacağım hahaha
bide bulşmalarımız çok ani oluyo bugün için birsen yoktu mesela pşanda tombaladna çıktı hahaha
zaten yakın olsak sanırım işin cılkını çıkartırdık artık biz hahaha
kuzum ben takvim yaptırmıştım mesela a4 kağıda ama kalın resim kağıdı 1 liraya felan bastırdım burdan bastırıp sana gönderebilriz yanii aklında olsunnnn
hiççç bişi olmazzzz
selam kızlar.canan,firdos,women,eylull sağolun kızlar elfin daha iyi çok şükür ateşi düştü dişlerden galiba kuzucukları çok zorluyo bu dişler....
biizm dr diş yüksek ateş yapmaz diyo bilgin olsun yani mesela 39 sa başka bişi vardır diyooo
eylül .....
kelimeler yetmez anlatmaya
seviyorum kızı böyle sakin böyle mülayim biz kız görmek zor vallaha öyle sag öyle temiz görseniz çokta güzle bi kızzz yavrum 2 çocukla hiç gelemem demedi gelmek için tüm şartları zorladı yaaa neyseki yakınızda kocişler gitti aldı kızı eşim gelir alır snei diyorum 1 mahalle var aramızda zahmet olur diye istemiyo çatlak karu yaaa ne zahmeti yavrumm senin gülen yüzüne değmezmi heiççççç

bende hiç bi uyuşukluk yokkkk
slat harika bi fikirmilş yaaa benimde aklıma gelmiştide resim seçmek felan çok zor olay bide bizimkile rpek anlamaz öyle şeylerden boş uğraş onlar için bu tarz şeylerrr
o kostümler genelde büyük yaşlar için kuzum 1 yaşa görw fazla kostüm yokk maalesefff

bende senin kaynana fikri güzle ben olsam kabul ederdim ama tabi sen ne karar verirsin bilemmm
benim kadın doğum drum çok smaimi bi adamdı muayneye gittiğimizde sohbet felanda ederdik onunda bi lafı var mesela
derki
tıpta hiç bir zaman iki kere i dört etmez der bencede çok haklı bu lafında
dünyada nekadar canlı varsa herkesino kadarda farklı tıp var demektir bence kimisine en basit bi ağrı kesici bile zarar veriri kimisnede en güçlü ilaçlar hiç birşye yapmazyani nasıl anltsam herkesin hamileliği farklı herkesin bebeğinin geliimi nasıl farklıysa ilaçlar konusundada öyleyiz

ben ped,tus kullanıyorum mesela bizdede pek işe yaramıyo ama grip olduğu zaman veriyorum
yani ialçlara karşı çok ön yargılı değilim ama kullanmatanda çok hoşlanmıyorum benim mustafa hiç antibiyotik almadı mesela bu beni çok mutlu ediyo ama kullanması gerkirse atıyorum bi badencik iltihabında yok kullanmıycam diye inatlaşırsam o iltşhap ciğerlere inerse o zaman tedavi daha zor olabilir
ben dr uma güveniyorum o yüzden verdiklerini genelde tereddütsüz kullanıyorum
kızlar ben kaçar uykum geldi 4 gecedir kızların hastalıklarından zombi gibiyim aslında çoook muhabbet edesim var sizinle ama gözlerim git yat artık diyoo hepinisi çook öpüyorum,bebişleri kokluyoruumm...
iyi gecelerrrrr
bi erkek bi kız annesi olarak yazayım
oğlum kızımdan daha dilli
kızım oğlumdan daha hareketli
artı komik bişi söyleyeyeim
oğlum bana abla diyo hahahaha
kızlar ben de pes ediyorummm iyi gecelerr herkese
iyi gecelerrrr
herkese iyi geceler dilerim...bebeklere, annelere güzel ve huzurlu uykular....
iyi gecelerrr
sanada iyi geceler canım.... online görünen ve yazmayan arkadaşlarrrrr hepinize iyi geceler

iyi gecelerrrr

winstoncum
prensesn kıyafeti bende aradımda bulamadım tülden eteğimiz kanadımız asamız tacımız var dilersen gönderebilirirm
firdoscumsüs buaralarda yok demişsizn şstersen sana burdan alıp gönderiririm
ayrıca bi konaya daha deyinmek istiyorum

bi konuda birsenle bemim yanlış anlaşıldığımızı düşünüyorum
biz burda deryelrden sorunlardan sıkıntılardan konuşulmasındna sıkılmıyoruz lütfen böyle anlamayın

bizlerde buraya derdimizi yazıyoruz ben kocişle kavgamı yazıyım mesela kayannayı anlatıyom uyumamalarını anlatıyırum yememelrini yaızyorum
birsen annesini anlatıyı evini anlatıyo satıldı satılmadı diye maddi sorunları yazıyo mesela

sıkıntı yazmayın desek bizde yazmayız

demek istediğimiz şu hep sıkıntı olmasın bak ne güzle biberonu açmiş diye yazmışsın yani güzle şeyleride yazalım hep acabalar hep tereddütler sizleride yorar

yani aradada geyik yapalım neşemiz yerine gelsin demek istiyoruz

offffff
üstümden tır geçmiş gibi vallaha
çok gzüel bi gündü yaaa değişiklik oldu vallaha
ama tabi çocuklar heryeri mafetti özellikleşr birsnein ve benimkiler çocuklar ayaklanınca ev hiç temizlenmiyo kılzar ya benimkiler çöp aşığı vallahi çöpe acil çözüm bulmam laızm tabi bid emutfak dolaplarını açığ dışarı booca ediyoruz artı çekmecelerimizaçıp yerlere savuruyouz geçen eşimin iç çamaşırlarını mutfaktan topladım vallahi ya misafir gelecekte biizmkiler benim sütyeni kafalarına takıp gelecek diye ödüm kopuyo

sabah evi süpürmüştüm tabi akşama kadar battı tekrar sil süpür topla bulaşık at makinaya çocukları yedir temzile üst değişlti zaten benim kız bu gün paspal paspal gezdi ortada
fatoş demiştirki canan kokoş kokoş yapmış makyajını kızının üstüne değiştirmemizl pijamalarla gezmiş diye hahahaha

bu arada sevgilile rgünü hediyesi kociş net book almış bana hahaha

ama alışamadım hala eksi notbookumdayım bu pcm büyük benim diğer bunun yarısı kadar nasıl alışıcma bilmiyorum
üstekik hızınıda beğenmeidm vallaha bu bilgisayardan farkı yok gibi
almasamıydık acaba diyorummm

bende yatıyorum yaww herkesin üstünü ösrttüm kk da bi ben kaldım hadi bayyyy

herkese günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn

gece kapanışı yaptım saba açılışta bendennnnn
babamın kontrolü varda ona randevu almak için açtım pc yiii size bakmadan pc yi kapatırsam vallahi vicdan azabı çekerim hahahah

herkese çokkkk g
üzle bi gün olsunnnnnn
acaba hava nasılo olur bu gün kızçemle bi istiklal turu yapsak diyorum fena yorgunum ama gezmelerdende geri kalmıyorum vallaha hahah

ay akşam yatakta aklıma geldi ya bizim a_ilçin ve berennaz nerelerde bakimmmne zamandır olmamaları dikkatimi çektiiii

sevgililer gününede 4 gün kaldıııı
biliyomusunuz ben hiç sevgililer günü kutlamadım hayatımda bekarken sevgilim olmazdı en son sevgililer gününde nişanlıydım hah bu yıl kutlarım demiştim ondada dehşet hasta olmuştum kocişim bi buket çiçek yaptırmış birde pasta alıp gelmişti annem babam kardeşleirm otrduk hep beraber sevgililer gününü kutlamıştık hahaha

kızlar biliyomusunuz mustafa aylar sonra süte başladı şu bebek sütleri çıktı ya aptamilin felan umutsuzca almıştım ama sonuç müspet çıktı hergece 1 biberon içiyo acayip mutluyum vallahi geçende rale gidince 4 çeşit daha aldım
daninonun var pınarın 2 çeşidi var nestlenin var hem daha uygundu aptamil 2.5 lira bunları 1.89 dan aldımm

artvinli aklıma geldi geçen ya bu bayrampaşadaki carrefourun gidişi daha kolay tarif de edebilirim nende o tarafı düşünmedinizde karşıya gittiniz kuuzm acaba size karşı dahamı yakınnnn

bide bişey daha söyleyeceğim foruma gidiyoruz ya biz orada bebek ürünleir carreforua göre gerçekten çok daha uygun oluyo yani real bence herzaman carrefoura göre uygun oluyo et fiyatları felanda orda daha güzel mesela mesela bu aptamilin kaşık mamlarını en son gittiğimde 56.5 tan aldım yada ne bilimaptamil devam sütlerinde gene kampanya vardı yanındada 1 paket istediğinkaşık maması hediyeydi

orası carreforudan daha kolay gidişi hatta sadece dönüşü biraz karışık oranında bence bi gün anlaşıp beraber gidelim foruma hem eşind eyolları öğrenir sonrasında istediğiniz zaman gidersiniz mesela

winston kuzumm buralardamıydın sendeeeee
günaydın bebemmmm

sefiyom seni öpüyom seniiii

ama sana küsüm sana telimi verdim bir alo demeni beklerd,im netekeim demedinnn yoksa beni beğenmiyonmuuuu

artvinli demin söylemeyi unuttum
mesela primanın mega kolisini yani 4 numara 132 li paketini ordan ben 32.5 a almıştım buralardan alsam 50 lira düşün gerçi bi daha o kadar düşmediler ama şuanda bile dışarıya göre uygun 40 lira

dışarda 66 pkateleri 24-25 arasında değişiyo böyle alındığında 20 ye geliyo
ayy ben 32 ye dştüğünde sadece 2 koli almıştım keşke 4 koli alsaydım ya itiraf ediyorum çok pişmanımmmm

canancım sabah sabah formdasın haa, enerjin yüksek gördüm seni. gece tükanı kapamışın sabah açmışın maşallah. kızlar bugün bi bakıcı adayı gelecek, bakalım nasıl biri çıkacak evi toplamam lazım ben bağılmlı oldum galiba, netten uzaklaşma terapisi almam lazım. hadi ben gittiiiiiim.

günaydınlarrr ohhh bol muhabbettli olmuş gece

bana cvp veren arkadaşlarıma teşekkür ederim kızlar....

benim dikiş yerim hala uyuşuk demek geçmeyecek...

aksam sizden cvp beklerken uyumuşum gece kaçta çıkardım vınnı bilmiyorum valla...

bu ay adettenmi bilemiyorum ama müthiş bi yorgunluk var üzerimede yaaa....

valla aksam yoldan eşimi aldık ..eve öyle geldik müthiş bir trafik....
neyse eve geldik eşimle aliş çıtkı ..ben ömerle bakkala gittim geldim....dedim ben tokum

eşime çorba ısıttım o öle yedi bende oturdum...çocuklarla ilgilen vs. eşim poşetleri getirmişş ben ufaktan kullanılmayan nevresimlerle başlayacağım toplanma işine bugün ilk işim nevresimleri ütüleyip ütüleyip çarşafa sarıp poşetlemek olacak....böle yan gel yat osaman olmuyor bu iş. ....

kayra cnm ikizlerden sonra neden tekrar şeker yükelemesi yaptırdın cnm ??? gebelik diyabetin olduğu için mi???ben yaptırmadım ama benim gebelikte hep sınırda çıktı testlerim...

ailemde şeker olduğu için bende evde ölçelerim yemekten 2 saat sonra 100 çıkıyor 120 çıkıyor...

femalexx cnm evde şeker yükelmesi yapabilriz dimi sonuçta glkozu alıp eczaneden evde yapppıp içeriz...sonra şeker ölçme aileti ile ölçeriz bende istiyorum yaptırmak ama gidemem ..kendim yapem evde hahaha........

şu yazıyı takribi saat 9 civarı yazdım ara vermek zorunda kaldım.....

çocuklara kahvaltı yedirdim.....yatak topaldım ...çocukların tırnakları uzamış onları kestim...
kendim yemek yedim oturuyorum şimdii :))

herkeslere günaydınn...
ismen burdaydım ama cismim yoktu:)))
sanada günaydın canımm...ya valla kusura bakma ya hiç vaktim olmuyodu hasta olunca boş vaktimi yatarak geçiyorum ama en yakın zamanda rahatsız edicem...
bu arada devrimin doğum günü kıyafeti için tşkler ben alıp saklıcam belki bi doğum günlerinde hediye olarak verebilirim büyüdüklerinde...yinede çok saol..bende seni çoook seviyovummmm
kirpi valla komik gelecek ama ben çocuklar doğmadan oğlanın sünnet düğününü düşünüyodum:))o yüzden 6 ay ne ki:)))biraz hayalperestmiyim ne:)))
topikde ii oldu haa hiç olmazsa altta üye sayısı ziyarertçiden fazla artık:))

women sana cwp vermek isterdim uyuşukluk için ama benim hiç uyuşukluğum yoktu ilk günden itibaren hissediyorum ben ameliyat yerimi sanırım yediğim haşhaşlardan beni uyşturacak bi ilaç yok:)))
ama abimin eşinin 1 senede falan düzeldi....

günaydın herkeslere azcık geç oldu ama neysem.oh walla şimdiden doğumgünleri heyecanı başlamış herkesi i ben yapamadım yaa.hala çok üzülğyorum ama eğer perili kıyafetten bulursam bi resim çektircem küçük bi pasta alıp.herkes nerden alıyor yaa benim burası küçük bi ilçe burda yok hani şu eteği felan nerden alıyorsunuz.women benim ameliyat yerimde bi tuhaf nedense uyuşukluk değilde kızarıyor bozarıyor bişiler oluyor ama doktora gitmedim tabi.bizlerde aynıyız iştee aynı tass aynı hamam.ha bu arada canandı sanırım atarax kullanan.ben küçükken bile kullandım alerji için öle çok kötü bi ilaç değilmiş ama kızım tam tersine onu içince hiç uyuyamıyor.bazı bebeklerdede yan etki uykusuzluk yaparmış uyusa benimki şaşardım zaten.winston sende gezdin geldin haa

AlminaCinar;keşke izleyebilsen çocukları daha rahat olurdu ama sen mutluysan en iyisini yapmışsın ben pek bırakamam sanırım biraz psikopat mıyım neyim daha ufakken anneme bırakırken 30 kere tembih ettim o da köşedeki cafeye gittik kaynanama da söylenmediği için pek bırakmak istemezdim
pandora umarım iyisindir haklısın aynı iki düşman yaşamak çok zor inşallah herşey düzelir demekten başka çağrem yevin içinde
firdos canım demekki 8 kilodan sonra geçiliyo ben de bir daha 3 numara almıyım sıkıyo gibi geldi de canım tam anlayamadım o yüzden sordum bi de büyük bez alırım aylık alıyoruz ya elimde kalır diye ince ince sordum
peditus şurup ben vermiyorum ilaçlara karşıyım doğal şeylerle çözmeye çalışıyorum bizim doktor kalple ilgili yan etkilerinden bahsetti tabi her bebeğe etki etcek diye bişey yok ama bir ihtimal de olsa vermiyor bizim doktor da benim kafadan yani o yüzden memnun kaldık zaten
yavrukirpi benimkiler de örtüy çekiyordu önlük şapka aynen korkuyordum ben de canım bence takma göğsüne mendil koy biraz zor oluyo ama ben hep kıyafet değiştiriyodum eğer yeteri kadar kıyafetin varsa öyle yap derim mendili de koyunca hemen değiştirmene de gerek kalmaz

firdos;canım süsler belki kırtasiyede falan da olur bi bak istersen yoksa buralarda da vardır aklında bişey varsa alabilirim burdan
WomenLove;alişe geçmiş olsun bizim de almina hasta gibi soğan yaptım yine inşallah tam başlamadan geçer burnndan su geliyo sanki hastalınacak gibi başka ne versem diye düşünüyorum
bence patates köfteyi yap sonuçta sos yapacaksın ve fırınlamınca taxelenicek
dikiş yerim benim de halen geçmedi senin gibiler de var halen geçmeyen duyuyorum

yavrukirpi
canım kaynanan ne kadar karışabilir gerçi sen daha iyi tanırsın ama bakıcı senin dediklerini dinlemesi konusunda uyarabilrsin de bence iyi biriyse kaçırma derim güvenmek çok zor çünkü ama kayınvalideme söz geçmez bana sorun yaratıe en azında canımı sıkar bile diyosan başka birine bak canım
canancım
offffff
üstümden tır geçmiş gibi vallaha
bu nedemek şimdi netbook gelince bi de bulaf üstüne ben bişey demiyorum yoruma açık hem de sevgililer günü falan bahsetmişsin bu arada sevgilile rgünü hediyesi kociş net book almış bana hahaha ayrıca evi de hiç toplamamışsın iş güç de yapmamışsın
berennazın nicki değişik buralarda yazıyo ailçini de geçen gördüm yazacak sandım ama yazmamış benim çıkmam gerekti yazamadım ben de merak ettim
mustafanın süt içmesine sevindeim darısı almişin başına ben de yaşına gelince denerim aklımda olsun
hangi reale gidiyosun nerde ben bilmiyorum

Son düzenleme:
bakıcı alt alıp mama vericek anca...ne haltedeceği bilinmez evde..evde çocuk sosyalleşemez..uygun bakıcıyı bulamadım,ayrıca bana yardımcı olacak hiç kimsem yok...gayet iyi gidiyoruz şu an..tek çocuk olsa bir nebze...

GÜNAYDIN.

aman ya sayfayı açalı 2 saat oldu ama yazamadım daha yaaa.

Tam okumaya başladım yağız mıçtı dedim canannın yazısını okuyum öyle açarım.
Saolsun yağız cebelleşmi ve sırtına kadar mıçı çıkmış (daha dün yıkamıştık ya)
neyse onu sildim giydirdim,bu sefer acıkmış onu doyurdum,tam oturdum uykusu gelmiş pöööfff.

Alıntı yapmadım aklımda kalanları yazıcam kızlar.....

WOMEN bütün gün beni eleştirdi durdu kızlar,aman tam kaynana valla.
Her yaptığım kabahat beee.
Canan mutlaka bekliyorum women ve eylülüde tabiiii.
Bu arada hiçde öyle düşünmedim,çocuk bunlar elli kerede üst değiştirsen yine batar..
Ben takılmam öyle şeylere canım.
Siz ne dediniz bana hıı itiraf et bakalım,neler kaynattınız arkamdan:)))
Ben yazmıyım dedim ama,se yazınca dayanamadım.
Sevgililer günü hediyesinin karşılığı ağır olmuş.
eeeeeee hediye pahalı tabiii üstünden kamyon geçer:)))))))))))))

WOMEN benim bu ikinci sezeryanım olunca bünye alıştı sanırım uyuşukluk yok kuzum.
Alişede çok geçmiş olsun.Dün koltuk tepelerinde dolandı terledi tabi,ama nasıl
hareketli senin kuzular maşallah valla,ben hiç takip edemedim zaten....

EYLÜL nasılda aynı şeyleri düşünmüşüz yaa:)))
Sevgililer günü hediyesinin karşılığı ağır olmuş tabiii.
eeeeee hediye pahalı bir hediye olunca karşılığındada üzerinden kamyon geçer tabiiiiii.:))))))))

Son düzenleme:
kadir inanır ses tonuyla
kapanışını yaptığım topiğin açılışınıda ben yaparım ülennnnnn
iyi uyumuşum enerjim ondan fena değilll

ay bi snein bakıcı olayı beni birsenin ev olayını heyecanla bekleidk zaten buralarda hadi hayırlısı olsun kuzummmm

için fesat anacım ne d,yeyeyim ben sana hahahaha

o tırda geçmek istedi ama biizm karayolları çamurlu geçemedi hahahah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…