ikiz anneleri hangi yolla hamile kaldınız ?

benimde 10aylık ikizlerim var

aşılama yolu ile oldu

ikiz isteyenler dışarıdan güzel gelebilir fakat birde bana sorun onu siz

çok zor gerçekten allah sağlık versin

bu aşamaya çok zor getirdim

3,5 yıldır bebek için uğraşıyorz.Maalesef kısmet olmadı daha,içten içe inanılmaz bir bebek hasretim var ve ikizlere o kadar özeniyorumki,hatta üçüz,dördüz falan dermişim:)))
Çok şanslısınız,ikiz anneleri.Allah bebişlerinizede sizede uzun ,hayırlı ömürler versin...

ben anne olmak istiyorum enkısa zamanda fakat 2 aylık evlıyım ve anne olmak ıstıyorum dıyınce dalga geçıyorlar 1 sene muhakkak beklemek lazımmış olup olmadığı anşaşılsın dıye ama benım o kadar vaktım yok ben hayırlısıyla hemen anne olmak ıstıyorum

selamlar ikiz bebek bekleyen ve isteyenler :)

benimde kafama takılan bi soru vardıda sizi bumuşken sormak istedim:)

ikiz geni ağırlıklı olarak anneden gelir deniyo ya, benim babaanne tarafımda çok varmış ikiz.. ama hani anneden geçiyodan kasıt ne, arada babam olunca bana gelmezmi, saçma oldu belki ama bikaç yerden öyle birşey duydum :))

birde amcamın ikizleri var :) ihtimal dahilinde benimde olabilirmi sizce, yoksa yengemden mi kaynaklandı o acaba :uhm:

böyle bi söylenti var ama benimde ikizlerim var... en çok ikiz eşimin ailesinde şimdi babadan olmadımı yani..

kaırşık işler desene :))

şimdi aklıma geldi, babaannemin küçük kardeşleri ikizmiş, babanemin 3 tek çocuğu oldu, amcamın ikizleri var halamla babamın tek tek çocuklar, ehh hadi bakalım hayırlısı hihoyyyt

bende geçen hafta klomen kullandım ve çatlatma iğnesi oldum. Kontrole gittiğimde 6 adet yumurta gelişmiş dedi dr um herşey yolunda ve istediğimiz gibi giderse çoğul gebelik olabileceğini söyledi. Korku heycan ve sevinç hepsini beraber yaşıyorum; 3yıldır çocuk sahibi olmak istiyoruz ama allah nasip etmedi. Umarım bu çatlatma iğnesinden sonra ikizlerim olur daha doğrusu sağlıklı bir bebeğim olabilir inşallah ama ikiz olmasını çok istiyorum.kaydirigubbakcemile

Arkadaşlar,

İkiz annesi olmak ve doğurabilemk onları karşıdan göründügü kadar kolay değilkii.:Allah bir tane versin ama saglıklı sıhhatli olsun diye dua etmek gerek bencede..
Ben miktoenjeksiyon ile ikiz kızlarım oldu...su anda 9 yasındalar..ama inanın bana cidden zor...hiç kolay değil ikiz bebek , ikiz cocuk yetiştirmek...ikiz isterken lütfen bir kez daha düşünün derim ben...

Evet yerdeğen göğe kadar haklısınız... Sağlıklı sıhatli olsun... Hem hamilelikte hem de yaşamları boyu mutlak çok güzel yanları da olacaktır ama gerçekten zor....

gerçekten ikiz istediğine eminmisin önce ona karar ver. öyle dışarıdan göründüğü gibi kolay değil hele ki çalışıyorsan. ama anne sülalesi önemli benim halamın çocukları ikiz piyango bana vurdu:) son zamanlarda ikiz isteyenlerin aşılama yaptırdığını falan duydum ama bence gerek yok Allah hayırlısını versin

Selam hanimlar Teyzeminde ikizleri var suan 6 yasindalar. Bende cok istiyorum ikiz insallah benimde olur :Saruboceq:
Zaten birisine hep ben baktim o yüzden biliyorum nekadar zor oldugunu ama yinede olmasini cok istiyorum.

kaydirigubbakcemile5arkadaşlar merhaba

foruma yeni üye oldum . Şuan 12 haftalık ikizlerime hamileyim. doğal yollarla hamile kaldım ben. okadar çok istiyordumki allahım gönlüme göre verdi. 3 senelik evliyim. Bebiş yapmaya karar verdik 4 ay sonuç alamadık.Ağustos ayında hamile olduğumu öğrendik havalara uçtuk. doktorum ikiz olduğunu anlamış fakat ultrasonda gözükmediğinden söylemek istememiş. 2.5 aylıkken ultrasonda iki tane yerinde hiç duramayan bebek gördiğimde ne yapacağımı şaşrdım. tam bir şok anıydı. allahım bana dünyada eşimden sonra en çok istediğim şeyi layık görmüştü.Dün tekrar gittim doktoruma . Nasıl büyümüşler ve çok oynuyorlar . Sanırım çok yaramaz olucaklar Benim bebişlerim çift yumurta ikizi biri diğerinden 3 gün büyük Şimdiden onları kucağıma alacağım zamanı sabırsızlıkla bekliyorum. Allahım nazarlardan saklasın. isteyen herkeze nasip etsin.

ay darisi ba$ima nediyeyim rabbim sag selamet saglikli bi $ekilde kucagina almayi nasip etsin tum anne adaylarinin insallah

NASOM kardeş banada dua et inşellah ikizim olur çok istiyorum hayırlı sağlıklı sıhhatli ALLAHIM NOLUR hamile kalamadım hiç:çok üzgünüm:mafoldumben rabbim isteyenlerede versin amiiiin:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

sevgi pınarı inşallah allah sanada nasip eder. Çok güzel ve çok değişik bir duygu. Anlatılması çok güç. ıkiz gebelik anneden genedik.benim annanem doğurmuş Annemde teyzemkerde dayımlarda yok. Ablamdada olmadı.Şans bana güldü zemuszemus allah gönlüne göre versin canım

Arkadaşlar ikiz veya tek Allah hayırlı ve sağlıklı versin ..Ama benim gibi çocuk hasretiyle yanan arkadaşlarımın ikiz istemesini çok doğal karşılıyorum.Her zaman hayırlısı diye dua etmek lazım.3 yıldır bebek istiyoruz eşimde de bende de tıbben bi sorun yok(en azından şu ana kadar bulunamadı)1 kez aşılama yapıldı.tutmadı.1 yıl ara verdik.geçen ay doktorum doğum kontrol hapı verdi bitirdim şimdi adet olmayı bekliyorum 2.aşılama için iğnelere başlıcaz. ALLAHIM ıSTEYEN HERKESE EN KISA ZAMANDA NASıP ETSıN..HERKESıN GÖNLÜNE GÖRE VERSıN..o ol derse hemen oluverir.Önceden çok umutsuzdum kabullenememiştim şimdi ne kadar hata ettiğimi düşünüyorum çünkü olmamasında da vardır bi hayır..Üstelik çift yumurta olgunlaştırıyormuşum zaten aile hep ikiz tüm bunlara rağmen olmuyosa gerçekten olmaması gerekmiş diye düşünüyorum..ıNŞALLAH ARTIK HAYIRLI ZAMAN GELMıŞTıR.DUALARINIZI BEKLıYORUM...

Bende 4 yıllık evliyim. Ve bi bebişim olmadı. Bekliyoruz allahım vericeği zamanı biliyordur. Ama bende ilk baştan beri hep ikiz istemişimdir. ikiz bebeklerim olsun diye dua etmişimdir.Ama tabikide herşeyden önce hayırlı sağlıklı evlatlarım olsun. Ben kalabalık aileyi çok severim. Benim ailem çok kalabalıktır.Ve kuzenler kardeşler yiğenler bi toplandıkmı ooohh değmeyin keyfimize.ileride çocuklarımda öyle olsun istiyorum. Ama allahım verirse tabi.
Allahım herkese hayırlı sağlıklı evlatlar versin işallah.

biz hiç bişey yapmadık....üstelik aile fertlerinin hatırladıgı bi ikiz de yok ailemizde....ama ben ikiz bebek bekliyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…