ikiz anneleri hangi yolla hamile kaldınız ?

çakşır oto yiyorum sabah aksam bal ile karıştırdım sizce ikizklerim olur mu ?

arkadaslar benım annem ıkız tekı benım ıkız kardesım yok sızce benımde olurmu.coook istiyorum olmasını

açıkçası benim de içimden hep ikiz geçiyor ama tabiki hayırlısı sağlıklı evlatlarım olsun diye dua ediyorum... ikiz olursa tabi çok güzel olur gönlümdeki olur ancak Rabbimden hayırlısını diliyorum kendim ve herkes için... teee daha hamile kalmadan düşündüğüm şeylere bakınız tekini doğuramadım bi de ikizim olur mu diye düşünüyorum.. bi hamile kalayım da sonra tek mi ikiz mi diye merak edeyim deil mi arkadaşlar

beklenmedıklerım gozunaydın.tebrık ederım ama merak edıyorum handı ılacı kullandın yazarsan sevınırım.

Merhabalar bende 4. TÜp bebek denememle ıkızlerıme hamıleyım. 21+1 olduk bugÜn rabbım tÜm dıleyen ısteyen herkese hayırlı saĞlıklı evlatlar nasıbetsın ınŞallah.ama bu arada Şunuda sÖylemelıyımkı ıkız gebelık Çok zor geÇıyor. Belkı herkes bÖyle deĞıldır ama benım ıÇın Çok zor sÜreklı yatıyorum arada kaÇıp bılgısayara oturuyorum. Ayrıca annem bakıyor bana ÇÜnkÜ dÜŞÜk falan yaptım daha Önce korkuyorlar. Herkese ıyı haftasonları...

Benim de 2,5 yaşında ikiz bebeklerim var. Çok güzel bir duygu ama bir o kadar da zor.
Benim ailemden gelen birşeydi. Doğrusu hep ikizlerim olsun istemiştim.
Hamile kaldığımda da hep ikizlerim olacak dedim. ılk doktora gittiğimizde doktor ikizlerin olacak dediğinde hiç şaşırmadım. Ama eşim kısa süreli bi şok yaşadı.
Dediğim gibi çok güzel ama bi o kadar da zor.
Allah bize kolaylıklar versin.

canım benim ailemde var.kadının ailesinde olması gerekiyormuş. ama bu kadar isteme sonra pişman olabilirsin.heleki memleketinden uzaktaysan çok zor oluyor. ben ailemden 2400 km uzaktayım ve 5 aylık ikiz kızlarım var.Bu güne kadar nasıl geldik ben bile şaşıyorum kendime. ama inan çok zor özellikle hamilelik dönemi.kesinlikle o günlere dönmek isteme kesinlikle.

merhabalar benim bildiğimde annenin genlerinden geçmesi.kuşaktan kuşağa geçiyor.ama tüp bebekte olma ihtimali yüksek.

eşimin ve benim sülalemde hiç ikiz bebek yoktu ama normal koşullarla ikiz gebeliğim oldu. birini 5. haftada kaybettik. diğeri şuan 6.5 haftalık. doktorum ikiz gebelik için illa ailede olması gerekmez çok şaşırtıcı değil olabiliyor demişti.

Merhabalar ben yeni uye oldum, ismim Duygu 23 yasindayim ikiz gebelikle ilgili bölumu gördum hemen girip bir bakayim dedim.:ecrin_bebek:
Ben 25 haftalik hamileyim cift yumurta ikizleri bekliyorum( masaallah) Rabbim onlari korusun amin
Diger arkadaslarin dedigi gibi bunun bir yöntemi yok herhalde,bu benim ilk hamileligim belli bir tedavi görmedim,ama bende sizin gibi ikiz istiyordum esim ve ben bol bol dua ettik,ben gercekten icten cok dua etmistim ikizler icin, 12 haftadan sonra ultrasyonla ögrendik.
Rabbim tum isteyenlere bu nimetten versinnn herkezin gönlune göre versinn cok guzel bir durum ama cokta endiseliyim insaallah her sey guzel gider.

bizde de ikiz yoktu.dr ultrasonda görüp ikiz dediğinde korkudan ve şaşkınlıktan ağlamıştım.ilk gebeliğim ve normal yolla oldu.16.haftaya kadar ise bulantı kusmadan gece gündüz yattım.eşim de şaşırdı ama sonrasında büyük bir şans olduğunu düşündük.şimdi çok şükür kızımı ve oğlumu bekliyoruz isim arıyoruz:)

pandora arkadasim Allah bebislerini sana bagislasin, sanirim cift yumurta ikizleri benimkilerde cift yumurta cinsiyetlerini doktor 1kiz 1erkek dedi tahminen yani ama tam olarak kesin 2 hafta sonra ögrenecegiz insaalah , bende ilk duydugumda senin gibi olmustum cok sasirmis ve sevinmistim:) Allah onlari korusun amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…