- Konu Sahibi melda_rose
-
esım ve ben kendımızı tek cocuga odaklamıstık ve 15 haftaya kadarda ole bılıyoduk doktorum ıkız oldugunu soyleyınce cok sasırmıstımm cunkı aılemde ve esımın aılesınde ıkız hıc yokkk .rabbım bıze boyle kısmet ettı
darısı tum anne baba olmak ısteyen aılelerın basınaaa
Bayanlar yeni bir şey öğrendim ve sanırım uygulıycam da... (Gerçi pek de ihtimal vermiyorum bende ikizlerin genetik olduğunu bilenlerdenim ama denemeden hiç bişeyi bilemeyiz dimi??)
Emekli bi kadın doğum uzmanı söylemiş bunu
"Kadının regl döneminin bittiği günden itibaren 7 gün hiç birlikte olmıycaksın 7. günün sonrasında bir hafta boyunca her gece ve sabah birlikte olacaksın" Bu şekilde ikiz olma olasığı yükseliyormuş :ecrin_bebek:
canım bu bence senin elinde değil. ailemde herkesin normal yollarla bebişi olurken benimse kanallarım tıkalı çıktı. bu Allahın takdiri. tüp bebekle hamile kaldım. ikiz bebiş bekliyom. 20 haftalık hamileyim. Allahtan hayırlı evlat iste. sayısının bence bi önemi yok.
HMMM İLGİNÇMİŞ
AMA ÇOK SAÇMA
ÇÜNKÜ İSTER 7 GÜN İSTER 17 GÜN BİRLİKTE OLMA
KADINDA 1 TANE YUMURTA VARSA ZATEN İKİZ OLMA İHTİMALİ YOKKİİİ:umursamaz:
Bayanlar yeni bir şey öğrendim ve sanırım uygulıycam da... (Gerçi pek de ihtimal vermiyorum bende ikizlerin genetik olduğunu bilenlerdenim ama denemeden hiç bişeyi bilemeyiz dimi??)
Emekli bi kadın doğum uzmanı söylemiş bunu
"Kadının regl döneminin bittiği günden itibaren 7 gün hiç birlikte olmıycaksın 7. günün sonrasında bir hafta boyunca her gece ve sabah birlikte olacaksın" Bu şekilde ikiz olma olasığı yükseliyormuş :ecrin_bebek:
Ben ikiz değil evlat hasreti çekenlerdenim ama dediğini okuyunca güldümkaydirigubbakcemile3
Çünkü 1 senedir denemediğim metotlar kalmadı..
Rabbim vermeyince vermiyor..Rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin..
kizlar ben suan 2 aylik ikizlere hamileyim allahtan dilegim saglikli bi sekilde elime almak normal yoldan tesaduf ikiz hamile kaldim gecen sene 7 aylik hamileyken erken dogumla oglumu kaybettim simdi hem onun korkusu hem ikiz hamileligi korkutuyor INSALLAH problemsiz kuzularimi elime alirim
ya benim ailemde ikiz yok eşimin ailesinde ikiz yokama ben ikiz istiyorum:Saruboceq: hayırlısı olsun tabiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?