ikiz anneleri hangi yolla hamile kaldınız ?

Hayırlı olsun allah kucağınıza sağlıklıca almayıda nasip eder inşallah. Bu arada senin tedavi ilemi oldu yada ilaç kullandınmı derya?

bende ikiz hamilesiyim asılama ile ilk asılamamda ikiz bebeklere hamile kaldım. henuz kalp atımlarını goremedik Allah insallah onlarıda gormeyi nasip eder

canım bu bence senin elinde değil. ailemde herkesin normal yollarla bebişi olurken benimse kanallarım tıkalı çıktı. bu Allahın takdiri. tüp bebekle hamile kaldım. ikiz bebiş bekliyom. 20 haftalık hamileyim. Allahtan hayırlı evlat iste. sayısının bence bi önemi yok.

Bayanlar yeni bir şey öğrendim ve sanırım uygulıycam da... (Gerçi pek de ihtimal vermiyorum bende ikizlerin genetik olduğunu bilenlerdenim ama denemeden hiç bişeyi bilemeyiz dimi??)
Emekli bi kadın doğum uzmanı söylemiş bunu
"Kadının regl döneminin bittiği günden itibaren 7 gün hiç birlikte olmıycaksın 7. günün sonrasında bir hafta boyunca her gece ve sabah birlikte olacaksın" Bu şekilde ikiz olma olasığı yükseliyormuş :ecrin_bebek:

HMMM İLGİNÇMİŞ
AMA ÇOK SAÇMA
ÇÜNKÜ İSTER 7 GÜN İSTER 17 GÜN BİRLİKTE OLMA
KADINDA 1 TANE YUMURTA VARSA ZATEN İKİZ OLMA İHTİMALİ YOKKİİİ:umursamaz:

aynı bende senin gibiyim tatlım ailemde sülalemde herkes normal yoola bebk sahibi olurken benim kanallarım tıkalı çıktı.ilk denemmde tuttu allaha şükür ve şuan 4.5 aylık ikizlerime hamileyim veee bende manisalıyım... a.s.

Canım zaten bende denemedim yaa banada biraz saçma geldi çünkü hem senin dediğin gibi hemde ilk günden hamile kalsan 2. 3. 4. gece bu değişip ikiz mi olcak??? :))))

Bu arada alıntı nasıl oluyo ben beceremedim alttaki kutucuk işaretlenmedi bi türlü deniz39 a cavap verdim :)))

HMMM İLGİNÇMİŞ
AMA ÇOK SAÇMA
ÇÜNKÜ İSTER 7 GÜN İSTER 17 GÜN BİRLİKTE OLMA
KADINDA 1 TANE YUMURTA VARSA ZATEN İKİZ OLMA İHTİMALİ YOKKİİİ:umursamaz:

Valla hemsirenin soyledigi dogrumu onu bilememde benimde ikizlerim var ustelik ilk aydan hamile kaldim balayi bebeklerimiz.Tek yumurta bebeklerimiz yani 1 tane bile yumurtlasan ikiz,ucuz .dorduz hatta besiz olma olasiligi her zaman var.

Ben ikiz değil evlat hasreti çekenlerdenim ama dediğini okuyunca güldümkaydirigubbakcemile3
Çünkü 1 senedir denemediğim metotlar kalmadı..
Rabbim vermeyince vermiyor..Rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin..

Ben ikiz değil evlat hasreti çekenlerdenim ama dediğini okuyunca güldümkaydirigubbakcemile3
Çünkü 1 senedir denemediğim metotlar kalmadı..
Rabbim vermeyince vermiyor..Rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin..

Aminnn Biz de artık bebek sahibi olmaya karar verdik bu ilk denediğimiz ay fakat olmadı. mafoldumben Allah ne zaman hayırlısıysa o zaman versin (ama bir an önce versin:ecrin_bebek:)

arkadaslar benım karsımın ıkız oglu olacak.annemın babası ıkız , amcamın kızları var ıkız , bız kardeslerın hıcbırınde yok dıger amcarımda da ıkız yok ama kerdesım ıkız bebeklerı olacak .allah tan hayırlısı . buı genetık galıba .ama herseyın hayırlısı tabı.allahım ısteyen herkese versın.

kizlar ben suan 2 aylik ikizlere hamileyim allahtan dilegim saglikli bi sekilde elime almak normal yoldan tesaduf ikiz hamile kaldim gecen sene 7 aylik hamileyken erken dogumla oglumu kaybettim simdi hem onun korkusu hem ikiz hamileligi korkutuyor INSALLAH problemsiz kuzularimi elime alirim

Hayırlı olsun canım inşallah sorunsuz sağlıklıca vaktinde eline alırsın ikizlerini, kötü düşünme hiç kolay değil tabi daha önceki tecrübenden dolayı ama her zaman aynı şey olacak değil.Çok şanslısın ayrıca Allah he rzaman daim etsin şansınıda beeklerininde bahtı güzel olsun

çift yumurta ikizi olması genetiktir fakat tek yumurta ikizi olması genetik değildir.. annenin ikizinin olması babanın ikizi olmasından daha çok ikiz olma ihtimalini arttırıyor.. bunu bize derste kadın doğum hocamız söylemişti..

Son düzenleme:
benim annemin teyzesi ikiz dogurmu s fakat bakimsizliktan ölmüsler,dayimin ikizleri var kiz, esimin halasinin ikizleri var erkek kiz kardesimin ikizi vardi birisi iki haftalikken öldü anne karninda birsi yasadi ins bu piyango bizede vurur sizleri seviyorum cogul anneler

bnmde ikiz kızlarım var arkadaşlar 4 yaşının doldurdular yeni. diğer kızlarında dediği gibi genetik çok önemliymiş bnm doktorum öyle demişti.bnm de teyzemin ve anneannemin ikizleri varmış.hatta bir teyzemin üçüzü olmuş 40 yıl önce yaklaşık ama erken oldukları için yaşamamışlar.allah hayırlısını versin en başta ama çok güzel bi duygu farklı olmak:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…