A
AdaEge
Ziyaretçi
- Konu Sahibi melda_rose
-
bende tedaviyle hamile kaldım ve üçüz kaydirigubbakcemile3. allah herkesin gönlüne göre versin zorluguda sevgiside fazla
ben kloman kullandım pek faydasını göremedim..
gonal f kullandım 1 hafta sonra çatlatma iğnesi oldum ve doğal yolla yani eşimle birlikte olarak hamile kaldım..kısmetse ikizlerim olacak bi kaç hafta içinde..
bende tedaviyle hamile kaldım ve üçüz kaydirigubbakcemile3. allah herkesin gönlüne göre versin zorluguda sevgiside fazla
Çakşır; yurdumuzun güney (genellikle Hatay) bölgesinde bolca yetişmektedir. Bu bitkinin meyvelerini bölgede bolca yiyen keçi ve koyunlar; bol miktarda ikiz ve üçüz doğurmaktadır. Bunu gören Alman ve Amerikalı bilim adamları bu bitkinin bileşimini araştırmaktadır. Bölgede afrodizyak ve sperm artırıcı olarak kullanılmaktadır.(ALINTI)
bu bitkiyle gerçekten ikiz sahibi olmak mümkünmüş burada bir topic açılmıştı ikiz istiyorum diye ordan biliyorum birde JAĞ mış diğer adı çakşırın sanırım ikiz isteyenlere bir bilgi olsun istedim paylaşmak istedim sevgiler
merhaba burçin bande gonal f ğne kullanıyorum perşembe günü çatlatma iğnesi vurulacak senin problemin neydi?eşindemi vardı sorun?bana gonal f den sonrasını yazarmısın neler yaptılar *birde ilk aşılamandamı tuttu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?