ikiz anneleri hangi yolla hamile kaldınız ?

ben tüp bebek yöntemi ile hamile kaldım iki,zlerime ama rabbim herkese yormadan evlat versin yaşamayan bilemez ben 3 yıl ugraştım daha neler var ben şükrediyorum çabuk kavuştum diye hiç olmayada bilirdi...bu tarafından bakınca heralde bu isteginden bir nebze olsun vazgeçersin ayrıca ikiz gebelikte düşük riski başta olmak üzeretüm sorunlar daha erken ve fazla yaşanıyor.arkadaşımın ablası 2 kere ikiz sahibi olmuş her defasında diyor her sene 1 tane dogur arka arkaya daha kolay diye:)))rabbim vatana hayırlı saglıklı evlatlar versin hepi,mize.

bende tüp bebek sayesinde ikizlerime hamile kaldım 1 kız 1 erkek oldu çok şükür allah tüm olmayanlarda nasip etsin

bende tedaviyle hamile kaldım ve üçüz kaydirigubbakcemile3. allah herkesin gönlüne göre versin zorluguda sevgiside fazla

merhaba ben yeni üye oldum. bu başlıktaki yorumların hepsini okumadım ama siteyi aslında uzun zamandır takip ediyorum ve gebe kalabilmek için uğraşırken site sayesinde çok şey öğrendim. henüz gebe değilim. bu ay yumurta takibi yapacağız. reglimi bekliyorum. ikiz çocuk her zaman hayalim olmuştu. hem eşimin hem de benim anneanne ve babaanelerimizde ikiz bebek var. ancak çocuklar ve torunların hiçbirinde yok. bu da bizi umutlandırıyor. klomen kullanıcam. bu yolla gebe kalıp ta ikiz olduğunu öğrenen var mı? şimdiden cevaplayanlara teşekkürler...

bende tedaviyle hamile kaldım ve üçüz kaydirigubbakcemile3. allah herkesin gönlüne göre versin zorluguda sevgiside fazla

Maşallah bebeklerine... Allah analı babalı büyütsün...
Bebek sahibi olan tüm arkadaşlar için bu dileğim.
Ben de bebek sahibi olmaya çalışıyorum, geçen haziranda bebeğin kalbi atmadığı için kürtaj olmak zorunda kaldım. İnşallah bu sefer hayırlısıyla evladıma (evlatlarıma) kavuşmak istiyorum...
İlk seferinde doğal yolla hamile kalmıştım. Korunma süresi bitip deneyip olmayınca doktor klomene başlattı. 3. ayım. hayırlısı artık...

slm kızlar ben bir seelik evliyim eşim ikiz bebiş çok istiyor acaba güzel mi olur yoksa bunaltır mı inasanı yaşayan varsa anlatın çok merak ediyorum

Son düzenleme:
ben kloman kullandım pek faydasını göremedim..
gonal f kullandım 1 hafta sonra çatlatma iğnesi oldum ve doğal yolla yani eşimle birlikte olarak hamile kaldım..kısmetse ikizlerim olacak bi kaç hafta içinde..

ben kloman kullandım pek faydasını göremedim..
gonal f kullandım 1 hafta sonra çatlatma iğnesi oldum ve doğal yolla yani eşimle birlikte olarak hamile kaldım..kısmetse ikizlerim olacak bi kaç hafta içinde..

merhaba burçin bande gonal f ğne kullanıyorum perşembe günü çatlatma iğnesi vurulacak senin problemin neydi?eşindemi vardı sorun?bana gonal f den sonrasını yazarmısın neler yaptılar *birde ilk aşılamandamı tuttu ?

canım mereba bende ikiz bebek taşıyorum şuan ama benim tüp bebek inşallah salıcakla doğarlar allahım isteyen tüm anne adaylarına tattırsın bu duyguyu aminnn

Normal yoldan ikiz gebelik için özel yapılması gereken hiç bir şey yok. Sadece soyunda ve kişinin genetiğinde bu özellik olmalı. Benim anneannem 2 kez ikiz doğurmuş. Teyzem de ikiz doğum yaptı. 6 ay önce de ablam ikiz dünyaya getirdi. Ben de şu an hamileyim. İkiz olma ihtimali var. Şu an yeni hamile kaldığım için tespit edilemiyor. Galiba beta hcg değerleri yüksek olanlar çoğul gebelik yaşıyormuş. Bilgisi olan varsa paylaşırsa memnun olurum.

CAnım MAAŞŞALLAH ALLAH analı babalı büyütsünn
harika isimler koymussun yawrucuklara 2 erkek 1 kız...Ne güzel bakımı nasıl canım?
Nasıl yetişiyorsun, eminim masrafların cok fazladır?Allah yardımcın olsun şu anda tüp bebek asamasındayım sana kaç tane embriyo konulmustu? Tavsiye eder misin? bebeklerinle bir günün nasıl geçiyor bahsedebilir misin?

Çakşır; yurdumuzun güney (genellikle Hatay) bölgesinde bolca yetişmektedir. Bu bitkinin meyvelerini bölgede bolca yiyen keçi ve koyunlar; bol miktarda ikiz ve üçüz doğurmaktadır. Bunu gören Alman ve Amerikalı bilim adamları bu bitkinin bileşimini araştırmaktadır. Bölgede afrodizyak ve sperm artırıcı olarak kullanılmaktadır.(ALINTI)
bu bitkiyle gerçekten ikiz sahibi olmak mümkünmüş burada bir topic açılmıştı ikiz istiyorum diye ordan biliyorum birde JAĞ mış diğer adı çakşırın sanırım ikiz isteyenlere bir bilgi olsun istedim paylaşmak istedim sevgiler

öncelikle Allah herkese sağ salim hayırlı evlat lar nasip etsin inşallah. benim bi kızım var
ben ikizlerimde olsun çok isterim teyzemin kızının var ikizleri. anne tarafımda başka yok
umarım bi gende bende vardır boshayallersmile yada çok istediğim için çok yumurtalrım olmazmı sempatiksalakcinni

şaka bitarafa gerçekten bende tüm kalbimle istiyorum ikizlerim olsun diye.bakımı zor accuk asabiyim iyice asabileşirimi ama napim çok güzel oluyorlar... şu çakşır nasıl birşeymişbilmiyorum enteresan geldi ama aklinialirimsmile

herkese hayırlı doğumlara.s.

canım benim adet düzensizliğim vardı dolayısıyla düzenli yumurtam olmuyordu..eşimde ya da bende infertilite denecek bir sıkıntı yoktu yani..bebek olur ama süpriz olur,canı isteyince gelir dedi dr..ben de acele ettim..bebek için işimi falan bırakmıştım çünkü..gonal f iğneden sonra çatlatma iğnesi oldum ve düzenli ilişkiye girdik eşimle..ve çok şükür önce ilk bebeğimizin haberini aldık sonra da ikincinin..

sen ne durumdasın?neler oldu?

Sanırım ıkız hayallerıne dalan arkadaŞlar bu ıŞın rısklerınden habersızler.arkadaŞlar sevımlı Şırın oyuncak satın alack gıbı bahsetmıŞ bazılarınız.ama ıkız gebelıkte erken doĞum rıskının nekadar yÜksek olduĞunda kımse bahsetmemıŞ.5.,6. Ayında 500 gr doĞan zavallı bebekler Ülkemız Şartlarında doĞum sonrası kÜvez bıle bulamıyor.sonra ÇoĞu normal tek bebeklere oranla daha zayıf ve narın doĞuyor.Özellıkle bır tanesı dıĞerınden hep daha gerıde kalıyor.yanı bunu hıÇ bır saĞlık problemı yokken keyfı yaptıran arkadaŞlar lÜtfen o bebeklerın gelecekte karŞılaŞacakları problemlerı ıyı araŞtırın.allah herkese saĞlıklı gÜcÜnÜn yeteceĞı kadar bebek versın

kızlar nedend,ir bilmiyorum ben bu ay tuturdum ikiz doğurucam diye benim anne tarfımda ikiz var teyzem ikiz doğurdu annem ikiz bebek düşürdü vs vs vs ben geçenlerde rüyamda bir at doğum yapmıştı ikiz bebekleri olmuştu ben kendime yorumladım o günden beri ikiz doğuracağım diyorum :) hoşş henüz 1 tane bile doğurmayı başaramadım ama ikiz olucak bundan sanki eminim :))) olsun be hayali bile güzel olmasada hayal işte umut fakirin ekmeğidir

bende ikizlere hamileyim normal yollarla oldu bize bekliyorduk annem ve kayınbabam ikizdi hiç kacarımız yoktu :)))

bende su an ikiz bebek bekliyorum 15 haftalıklar.
benimkine yöntem denilmez aslında ama, bazi ilaçlar war kısırlık tedavisinde uygulanan. we bu ilaçlar yumurta sayısını cogaltıyor böylece 1 den fazla yumurta dölleniyor. küçüklüğümden beri ikiz bebek istedigimden olsa gerek bu yontemle su an ikiz bebeklere hamileyim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…