- Konu Sahibi melda_rose
-
dilem 85 mail adresi vermek yasak. ceza alabilirsin o yüzden bu tür bilgileri özel mesajla göndermelisin..
bu arada bende ikiz bebek çooooooooook istiyorum. bu ay 3 tane yumoşum vardı hepsi çatlafı ama bekliyorum. hiçbir belirti yok dahaaa.
ya niye ceza alimki ben bilmiyodum yasak oldugunu ozel mesajdanda anlamiyorum sadece birbirimze morel olsun diye dostluk kuralim diye verdimdilem 85 mail adresi vermek yasak. ceza alabilirsin o yüzden bu tür bilgileri özel mesajla göndermelisin..
bu arada bende ikiz bebek çooooooooook istiyorum. bu ay 3 tane yumoşum vardı hepsi çatlafı ama bekliyorum. hiçbir belirti yok dahaaa.
İnşallah ceza almaz Dilem85! Bu arada psilokum sen tedavi görüyormusun yoksa kendiliğinden mi 3 tane yumoşun oluştu? İnşallah gönlündekini verir Allah
aldim msn ni ama kabul ettim ben geceleri giriyorum biraz once girdim yoktun kabul etmisitim seni bend eeklisin yani umarim karsilasirizDilem85 slm ,girmeyince son günlerde ceza aldın sandım bende üzüldüm.MSN den ekledim seni ama sen kabul etmedin özelden atayım sana ekle beni istersen
Arkadaşlar ikiz gebelik olup olmadığı ne zaman belli oluyor?
slm hangi ilaci kullandin yazabilirmisin lutfen doktrama sorayim bir belki faydasi olur banadaben 19 yaşımdayım 2 senelik evliyim dokotr bana sende kist var aşılmama yapcaz dedi hamile kalmam gerekiyomuş kistin geçmesi için aşılama oldum ilaçlar kullandım 8 ay yine de hamile kalamadım başka bi doktora gittim ve yanlış tedavi gördügümü doktorun böyle bi tedaviye başlamaması gerektini söyledi kist önemsizmiş bi ilaç verdi şeker hastalarının kullandıgı bi ilaç 2 ay kullan bu diger doktorun yaptıgı tedaviyi düzelticek dedi sonra çocugun olur dedi ve o ilacı bi hafta içmedim bile ve hamile kaldım ikizlerim oldu şuan 5 aylık iki erkek evladım var halamında ikizleri varmış ama biri ölmüş valla tedaviden mi aileden dolayımı ikiz dogurdum bende bilmiyorummm acaba tedaviden dolayı ise o ilaçları bidaha kulansam tekrar ikizim olurmu acaba sonra diye düşünüyorumCADIARZU:dance::dance:
güzel soru. ben de cevapları sabırsızlıkla bekliyorum.
ben 19 yaşımdayım 2 senelik evliyim dokotr bana sende kist var aşılmama yapcaz dedi hamile kalmam gerekiyomuş kistin geçmesi için aşılama oldum ilaçlar kullandım 8 ay yine de hamile kalamadım başka bi doktora gittim ve yanlış tedavi gördügümü doktorun böyle bi tedaviye başlamaması gerektini söyledi kist önemsizmiş bi ilaç verdi şeker hastalarının kullandıgı bi ilaç 2 ay kullan bu diger doktorun yaptıgı tedaviyi düzelticek dedi sonra çocugun olur dedi ve o ilacı bi hafta içmedim bile ve hamile kaldım ikizlerim oldu şuan 5 aylık iki erkek evladım var halamında ikizleri varmış ama biri ölmüş valla tedaviden mi aileden dolayımı ikiz dogurdum bende bilmiyorummm acaba tedaviden dolayı ise o ilaçları bidaha kulansam tekrar ikizim olurmu acaba sonra diye düşünüyorumCADIARZU:dance::dance:
duyduğuma göre ilişkiden sonra (önce de ola bilir)süt içip uyuyunca bebek ikiz olurmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?