ikiz anneleri hangi yolla hamile kaldınız ?

İnşallah ceza almaz Dilem85! Bu arada psilokum sen tedavi görüyormusun yoksa kendiliğinden mi 3 tane yumoşun oluştu? İnşallah gönlündekini verir Allah

ya niye ceza alimki ben bilmiyodum yasak oldugunu ozel mesajdanda anlamiyorum sadece birbirimze morel olsun diye dostluk kuralim diye verdim

Dilem85 slm ,girmeyince son günlerde ceza aldın sandım bende üzüldüm.MSN den ekledim seni ama sen kabul etmedin özelden atayım sana ekle beni istersen

İnşallah ceza almaz Dilem85! Bu arada psilokum sen tedavi görüyormusun yoksa kendiliğinden mi 3 tane yumoşun oluştu? İnşallah gönlündekini verir Allah

canım bir problem yok ama doktora gittim kaç aydır olmadı diye oda klomen verdi. vücudum klomene çok iyi uyum gösterdi.. bende ikiz bebek istediğim için bu duruma çok sevindim ama bakalım kısmetmiymiş görcez.. zamanı değilse 10 yumurtada olsa kar etmez çünkü a.s.

ben 19 yaşımdayım 2 senelik evliyim dokotr bana sende kist var aşılmama yapcaz dedi hamile kalmam gerekiyomuş kistin geçmesi için aşılama oldum ilaçlar kullandım 8 ay yine de hamile kalamadım başka bi doktora gittim ve yanlış tedavi gördügümü doktorun böyle bi tedaviye başlamaması gerektini söyledi kist önemsizmiş bi ilaç verdi şeker hastalarının kullandıgı bi ilaç 2 ay kullan bu diger doktorun yaptıgı tedaviyi düzelticek dedi sonra çocugun olur dedi ve o ilacı bi hafta içmedim bile ve hamile kaldım ikizlerim oldu şuan 5 aylık iki erkek evladım var halamında ikizleri varmış ama biri ölmüş valla tedaviden mi aileden dolayımı ikiz dogurdum bende bilmiyorummm acaba tedaviden dolayı ise o ilaçları bidaha kulansam tekrar ikizim olurmu acaba sonra diye düşünüyorumCADIARZU:dance::dance:

slm hangi ilaci kullandin yazabilirmisin lutfen doktrama sorayim bir belki faydasi olur banada

Merhaba kızlar:lepi:ıkiz gebelik olup olmadığı ne zaman anlaşılır? diye sormuşunuz.Benim 2 haftalıkken dr anladı ve ben şooook oldum.Dr a gözün yanılmıştır dedim.O da 10 gün sonra gel dedi. ınanın ki unutmuştum bile ikiz dediğini, hiç ihtimal vermeden gittim.Ve dr yayılmamıştı.ıki kese vardı.Kalp atışlarını duydum.Yaklaşık 2hafta bu şok sürdü bende yeni yeni durumu kabullendim. Şimdilik her şey güzel Bakalım hayırlısı.Bu arada benimki doğal yoldan 9 yaşında bi kızım var.Ailemde de hiç ikiz yok üstelik. Allahın takdiri herşeyin hayırlısı olsun.

Slm yaprak, tebrik ederim hayırlısı ile sağlıklıca doğurursun inşallah darısı tüm isteyenlere

bu ilacı 1 hafta içtim hamile kaldım dedin ya, ne kadar sonra hemen hamile kaldın?
Önceki tedavinde hangi ilacları kullanmıştın? Belki ondan dolayı ikiz gebelik oluşmuştur.Bu ilacı ne kadar süre kullandın? diğer doktora gidene kadar kullandınmı yani 8 ay boyunca?Bu ilaçta vesile olmuştur çok merak ettim valla cevaplarsan çok sevinirim canım

kizlar ben asılama ile hamile kaldım asılamadan sonra 15. gunde degerim 198 idi 21.günde 1931 olmustu yani fazlasıyla katlamıstı sizce ikiz olabilir mi?

merhaba arkadslar
ben tupbebek yontemı ıle ıkız annnesı oldum.
ılk denemede hamıle kalarak 37. hafta dunyagelen ıkı kızım var sukur cok guzel bı duygu Rabbım dıleyen ısteyen herkese enkısa zmanda versınn insalaha.s.

duyduğuma göre ilişkiden sonra (önce de ola bilir)süt içip uyuyunca bebek ikiz olurmuş

esım ve ben kendımızı tek cocuga odaklamıstık ve 15 haftaya kadarda ole bılıyoduk doktorum ıkız oldugunu soyleyınce cok sasırmıstımm cunkı aılemde ve esımın aılesınde ıkız hıc yokkk .rabbım bıze boyle kısmet ettı
darısı tum anne baba olmak ısteyen aılelerın basınaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…