ikiz anneleri hangi yolla hamile kaldınız ?

arkadaşlar benim eşimin annesi ikiz ama kayınvalidemin hiçbir çocuğunda ikiz olmamış acaba bizim ikizlerimiz olma şansı var vmı?

canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebeklerini.benim bildiğim kadarıyla o dediğin ilaçlar doktor kontrolünde kullanılıyor sende öylemi yaptın o ilaçların kist yapma riskleri oluyomuş

Arkadaşlar ben de çocukluğumdan beri ikiz isterim hem de tarif edilemeyecek derecede çok isterim. Benim abim ve ablam ikizmiş.Ama maalesef ablam doğum sırasında ölmüş. Bizim sülalede çoğul gebelik fazla. Ben de çok istiyorum.Birden doğurayım da kurtulayım mantığıyla değil gerçekten de çok istiyorum onların zahmeti bile güzel.Halamın kızının da ikizleri oldu maşallah hiç bir sıkıntı çekmedi.ınşallah Rabbim bana da nasip eder. Benim geçenyıl iki düşüğüm oldu.Bir yıl korunduk Haziranda tekrar başlayacağız ama bu sefer tamamen doktor kontrolünde olacak dua edin kızlar.ınşallah rabbim isteyen herkese gölüne göre verir.

bende ıkız beklıyorun tüp bebekle kaldım hayalımdı ALLAHIM ınsallah kucagımada almayı nasıp eder

merhabalar ben bir ikiz annesi olarak sorunuzu cevaplayayım benim annem ikiz doğum yapmış ben ve erkek kardeşim görümceminde ikiz çocukları var ama ben geçen sene aşılamayla hamile kaldım üçüz oldu üçüde yaşamadı tek tk kaybettim ve en sonuncuyuda 5 aylıkken kaybettim aradan bir sene geçti tedaviye başledım karından iğne kullandım normal ilişkiye bıraktı doktor ve hamile kaldım bu seferde ikiz oldu şuan 7 aylık hamileyim çok şükür ALLAHıma hem bana evlat vermeyi nasip etti hemde ikiz oldu çok istiyodum ALLAHıma dayadım sırtımı korkmadan yaşıyorum hamileliğimi kurban olduğum ALLAHıma herkese bu evlat sevincini versin ben 10 sene bekledim bunun için darısı benim gibi evlat hasretiyle yananların başına inşallah

tebrikler melisesra kaç aylık ikizlerin lütfen çok dikkat et bir an önce alırsın kucağına ikizlerini

benim ikizlerim var............

1.aşılamada hamile kaldım 7 yıldan sonra.................

allahım her isteyene versin.........

arkadaşım tebrik ederim 7 yıl sonra.....
tekrar hamile kaldığını yazmışsın.sorunun neydi.doğal yolla mı oldu 2.hamileliğin.darısı benim başıma inş.

merhaba arkadaşlar.bende ikiz bebeklere hamileyim.tüpbeek yöntemi ile.rabbim sağlıkla kucağımı doldurmayı nasip etsin.

benım anne annemle,annemın teyzesi ikiz.ama anneannemın ne çocukları nede torunları ikiz olmadı.annemın teyzesının ise hem çocukları hem torunları içinde ikizler var.kaynanamda bır kere ikiz gebelık yaşamış ama bebışlerı doğumdan 1 gun sonra olmuş.benımm şimdi iki buçuk aylık bır oğlum var.bır dahaki sefere ikizlerim olsun çok isterdım.zaten bebekle hayatı askıya alıyorsun kendın için birşey yapamıyorsun.bır kerede kurtulurdum.bir daha çocuk yapmazdım:)sizce ikiz çocuğum olma şansım varmı:)))

Ben 3,5 yıllık evliyim, 6 haftalıkken bir düşük yaşadım geçen sene. Geçen ay klomen kullandım olmadı, bu ay göbek iğnelerine başladım,aşılama yapılacak.
Ben de çok istiyorum ikiz olmasını, biri kız biri erkek olsun, bi kerekde kurtulayım:ecrin_bebek::ecrin_bebek:
Hayırlıyısıyla inşallah ilk denemede tutar da, bir olsun iki olsun önemli değil. Ama seçme şansım olsa ikizim olsun isterdim,herşeyin hayırlısı tabi.
Allah gönlümüze göre verir inş.:Saruboceq::Saruboceq:

çok teşekkür ederim canım inş. allahım isteyen herkese nasip etsin :Saruboceq:

inşallah canım 4 yıllık evliyim ama bizim bebek nazlı gelmiyor annesini çoookkk üzüyor. Eşimdede bendede allaha şükür bir şey yok ama zamanı var rabbim en iyisini bilir. 2,5 yıldır bir şeyler yapıyoruz. İğneydi haptı maddi manevi yıpratıyor kimi değerini bilmiyor kimi arıyor. Dualarda buluşalım hele bu hafta çok duaya ihtiyacım var sevgiyle kal tatlım :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…