- Konu Sahibi melda_rose
-
günaydın arkadaşlar... ben siteye yeni katıldım..prof.dr.erol tavmergen'in hastasıyım..tüp bebek tedavisine yeni başladık..hayırlısı ile inşallah olur. bu konuda yarumlarınızı bekliyorum..:))
merhaba arkadaşlar benim ikizlerim doğal yollarla oldular herhangi bi tedavi olmadan.ama nedense doktorlar bile tedavi sonucumu diye soruyolar ikiz olduğunu öğrenince.benim bildiğime göre ailede ikiz olması önemli genetik yönünden ama erkeğin bi rolü yokmuş bu konuda yani erkeğin akrabalarında ikiz olması değil önemli olan kadının tarafında olmasıymış..
ya kızlar merhaba ben 6 aylık evliyim şu an bebek düşünmüyoruz ama benim içten içe bi bebek isteğim sevgim var ve allah nasip ederse ben ikiz bebek sahibi olmak istiyorum inşallah olur peki sizlerin ikizleriniz tüp bebek yöntemiylemi yoksa normalmi ve ailede olduğu için mi oldu bizim ailede amcamın ikiz çocuğu ve eşimin dayısın ikizleri var sizlerinkini çok merak ediyorum lütfen yazabilirmisiniz?:sm_cool::ecrin_bebek:
mrb nasılsın sabiha ben kısacası sabiş desende olur burda arkadaş arıyordum fotografın cana yakın geldı ne bıleyım arkadaş olalım mı bende 25 yaşındayım evlıyım temmuzda bır senem dolucak ıkızlere hamıleyım:)arkadaş olmak ıstersen sevınırım şimdilik hoççakal kendıne ıyı bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?