ikiz anneleri hangi yolla hamile kaldınız ?

ben de ikiz bebek istiyorum ama ailemde kimsede yok bır kızım var keske ıkız bebeklerım de olsa razıyım ben her guçlüğüne :)

benim halamın ikizleri var dayımın kızınında bizim sülalede çocugu olmayan yok ona bakarsanda bak bekliyoruz.bende ikizim olsun istiyrum.bukadar yıl bekledik açıgı kapatmak lazım :)

8 aylık bir oğlum var normal yolla oldu
sadece kan pıhtılaşması var bende gebelikte kan sulandırıcı iğne kullandım..

çocuk konusunda herhangi bir sorunum yok buna rağmen tüp bebek vb yolla çoğul gebelik isteyebilirmiyim acaba ?

allahım herkese tüm isteyenlere versin annelik çok güzel ama ben ikiz bebeklerim olsun istiyorum
acaba klomen aşılama vs gibi yöntemler bana uygulanabilir mi herhangi bir sorunum yokken?

bilgisi olan varmı?

:))bnde 10aylık evlıyım bizde 3ay snra bebek düşünüyoruz bende ıkız bebek çok istiyorum tabi önce saglıklı eli ayağı düzgün olması dileğimiz ..benmde annanem ikizmiş ve teyzemin kızı ikiz doğum yaptı bende cok merak edıyorum ikizim olurmu diye ama hayrlısı allah herkeze nasip etsin bebek ikiz yada tek olsunda sağsalim :)))

günaydın arkadaşlar... ben siteye yeni katıldım..prof.dr.erol tavmergen'in hastasıyım..tüp bebek tedavisine yeni başladık..hayırlısı ile inşallah olur. bu konuda yarumlarınızı bekliyorum..:))

günaydın arkadaşlar... ben siteye yeni katıldım..prof.dr.erol tavmergen'in hastasıyım..tüp bebek tedavisine yeni başladık..hayırlısı ile inşallah olur. bu konuda yarumlarınızı bekliyorum..:))

canım tüp bebek özel bölümü varordaki topiklere yazsan senin gibi tüp bebek tedavisi görenler var onlar sana daha faydalı olacaklardır.umarım başladıgın bu yolda melegine kavusursun.sevgiyle kal.

mrb nasılsın sabiha ben kısacası sabiş desende olur burda arkadaş arıyordum fotografın cana yakın geldı ne bıleyım arkadaş olalım mı bende 25 yaşındayım evlıyım temmuzda bır senem dolucak ıkızlere hamıleyım:)arkadaş olmak ıstersen sevınırım şimdilik hoççakal kendıne ıyı bak

merhaba arkadaşlar benim ikizlerim doğal yollarla oldular herhangi bi tedavi olmadan.ama nedense doktorlar bile tedavi sonucumu diye soruyolar ikiz olduğunu öğrenince.benim bildiğime göre ailede ikiz olması önemli genetik yönünden ama erkeğin bi rolü yokmuş bu konuda yani erkeğin akrabalarında ikiz olması değil önemli olan kadının tarafında olmasıymış..

evet egem, kadina bagliymis yani özellikle cift yumurta ikizleri cunki kadin 2 yumurta uretiyor ama tabiki sperminde guclu saglikli olmasi lazimki döllensin yumurta=)))
benim ailemdede yok ikiz esiminde yok biz ilk olduk masaAllah
ben hep saka yapardim hatta hamile kaldigim ay bir arkadasim bebegini dusurmustu insaallah ikizin olur derdim devamli ikiz lafi vardi agzimdda sebebini bilmiyordum, 3 aylik hamileyken ben asiri yemeye baslamistim arkadaslarim diyordu duygu seninkiler ikiz olmasin sen anormal bir sekilde yemek yiyorsunsırnaşık şey 12 hafta 4 gunlukken ultrasyonda ögrendim ikiz olacagini prenseslerim dogdular sende sagliklica kucagina alirsin insaallah minnoslarini

çok da erteleme biyolojik saatini unutma.

Merhaba herkese :)

Benim adetimin ilk gunu 8 Temmuz idi...29 Temmuz'da bhcg değerim 32 çıktı; ve 3 Ağustosta 385...Sizin tecrübelerinize ve bilginize göre ikiz gebelik olabilir mi bu? Cunku 48 saatte 2 ye katlanacagını varsayarsak 4 Agustos'ta degerin 256 olması gerekiyordu...

merhaba kızlar bende sizinle arkadaş olmak isterim fakat benim ikizlerim 6 aylık belki tecrübelerimi anlatıp yardımcı olurum bu arada bende bursalıyım o dahada ilgimi çekti

bu bölümün müdavimiyim ben:)

ne evliyim ne de ufukta bi evlilik var

üstelik pcosluyum kendimi bildim bileli sürekli tedavibilmiyorumkismile

ama hem ikizlerim olsun diye dua ediyorum. hatta herkes beyaz atlı prensini düşlerken ben hep ikizlerim olduğunun hayalini kuruyorum.

ailemde de bi tek halamın ikizleri olmuş. gerçi eşi ölmüş ama olmuş sonuçta.

Allah'ım ne olur benim de sağlıklı ikizlerim olsun:çok üzgünüm:

Benim babam ikiz ve baba tarafımda çoğul gebelik epey var, eşimin babası da ikiz..
Eşim de bebek lafı etmeye başladı, ya ikiz olursa nasıl bakarım diye korkuyorum yaa eyvahedigeldismile

bende daha bekarım ama yakın arkadaşım ikizlere hamile son 10 günün içindeler artık
daha 1,5 seelik evliler
ilk denemelerinde doğal yolla ikizleri oldu

neden ikiz olsun dıyosuz anlamadım...benım ıkzlerım var 6 aylık oldular esımın ailesinde de bızdede ıkız var,ama sağlıklısın ısteyın bence hem ıkız bakmak her acıdan cok zor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…