- Konu Sahibi melda_rose
-
benim 5 yaşında bir oğlum var.kardeş istedi.eee yaş kemale ermeden yapalım dedik.dedik ama... ikiz yapmışız.bir anda 3 çocuk sahibi olacağımız düşüncesi bizi şaşkına çevirdi.eşimin tarafında yok.benim dedem ikiz.ama hiç ihtimal vermiyordum.şimdi merakla bebişlerimi bekliyorum.hayırlısı artık. allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.
canım aynı benim durumumdasın,2 kesem var. Haftaya kontrol edecek dr tekrar ikincisi büyüyecek mi belli olacak.küçüğü geriden takip ediyor yaşar mı acaba.var mı kızlar bu durumda olup da yaşayan.bel fıtığım var çok zorlanıcam biliyorum ama iki tane olmasını çok istiyorum.arkadaşlar 5 haftalık hamileyim..ve bugün doktorum ultrasonda tam net bişiy söyleyemem ama ikiz olabilir dedi..kesenin altında ikinci bir kese var gelişirse ikiz dedi..çok şaşkınım:) ailelerimizde hiç yok ikiz ve dogal yoldan hamile kaldım..sizce ikizmidir..hemen belli olur mu?
Benim teyzem ve dayım ikiz -annem ve dayım da ikiz -ve bir teyzemin de ikizleri var muhtemelen benimde ikizim olur:CüvCüv:
kızlar ben ikiz annelerine bişi sormak istiyorum ne olur cevap yazın ben 6. haftamda doktora gidince 2.bir kese gördük ama boşmu dolumu anlayamadı doktor diğer kesedeki bebişi gördük 4mm idi kalp atışlarını bile diuyduk ama diğer kesede bişi yok. doktor boş kese demek için erken dedi ve 10 gün sonraya verdi sizdede böyle olup 2. bebişini gören varmı benim bildiğim zaten biri genelde küçük olurmuş. nelur cevap yazın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?