ikiz anneleri hangi yolla hamile kaldınız ?

ben 4 senelik evliyim olmuyodu bebek 2 asilama oldum bi sonuc alamadik 3 uncude cook sukur simdi 2 aylik hamileyim ve ikiz:) bende kara kara dusunuyorum nasil bakarim diyee :) ama olsun allah kimseye yoklugunu vermesin piskolojim bozulmustu artik hastaneye gitmekten rabbim butun isteyenlere versin...

bende cocuklugumdan beri hep ikiz bir cocuk istedim bir kız bir erkek fakat tek sağlıklı olsun hayırlı evlat olsunda hiç farketmez benim için rabbim hayırlısını nasip etsin ama yinede özeniyorum ikiz annelerine benmde babannem ikiz hamile kalmıs ama ölmüş simdi bir amcamın kıznın cocukları ikiz herhalde ona gecti belki olur bendede bizdede bir orun yok ama bu ay klomen kullandım inş bebişim olur hayırlıından

arkadaşlar ikiz kızlarım var 5 aşılama ve 2 tüp bebek sonunda meleklerime kavuştum
bakımları çoooooooookkkkkk zor oluyo ama çok güzel bir duygu opuyorumnanaktan
rabbim isteyen herkese nasip etsin

bende şuan 4 aylık ikizlerime hamileyim hiç düşünmemiştim ikiz bebeğim olur diye hayırlısı ben ikizim eşimde ikiz yengemde iki doğumunu ikiz dünyaya getirdi sülalemizde var maşallah:)))

arkadaşlar 5 haftalık hamileyim..ve bugün doktorum ultrasonda tam net bişiy söyleyemem ama ikiz olabilir dedi..kesenin altında ikinci bir kese var gelişirse ikiz dedi..çok şaşkınım:) ailelerimizde hiç yok ikiz ve dogal yoldan hamile kaldım..sizce ikizmidir..hemen belli olur mu?

benim 5 yaşında bir oğlum var.kardeş istedi.eee yaş kemale ermeden yapalım dedik.dedik ama... ikiz yapmışız.bir anda 3 çocuk sahibi olacağımız düşüncesi bizi şaşkına çevirdi.eşimin tarafında yok.benim dedem ikiz.ama hiç ihtimal vermiyordum.şimdi merakla bebişlerimi bekliyorum.hayırlısı artık. allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.

canım bişey sorucam benim hesaplarıma göre 3+5 günlük hamileyim geçen gün test yaptırdık hcg 1605 çıktısenin nasıldı yani kanda belli oldumu

canım aynı benim durumumdasın,2 kesem var. Haftaya kontrol edecek dr tekrar ikincisi büyüyecek mi belli olacak.küçüğü geriden takip ediyor yaşar mı acaba.var mı kızlar bu durumda olup da yaşayan.bel fıtığım var çok zorlanıcam biliyorum ama iki tane olmasını çok istiyorum.

allah herkezin gönlüne göre versin benimde bi kızım var ve ikizlerim olsun çok isterim hayalimde hep 3 çocuklu bi anne olmak var ama en kısa yoldan üçüz olsaydı ballı kaymak olurdu öyle olmadı bari şimdi ikizlerim olsun amcamın ve dayımın ikizleri var allahım banada nasip et isteyen herkezede nasip et çok zordur eminim ama sonrası çok güzel 3 çocuklu kalablık bi ailem olsun istiyoruuuuuuuuummmmmm

canım ben tüp bebekle ikiz erkek bebek sahibi oldum.hamileliğimin 1.5 ayına kadar tek bebekdi.1.5 ay sonra 2.bebek ortaya çıktı.tüp bebekte oluyomuş böyle durumlar.ama ikiz bebeği taşımakda çok zor.hamileliğimin 5. ayından sonra hamilelik şekeri oldum.insülin iğnesi kullanmak zorunda kaldım.doğumdan sonra şekerim normale döndü ama ileriki yaşlar için şeker hastası adayı olduğumu söylediler.bebeklerimin sağlığı için iğne yaptım kendime günde 3defa.ikizin bakımı da çok zor.3 kişi lazım.ağlayınca durmıyorlar.

bu arda ailemde hiç ikiz yok.tüp bebekde ikiz olması şans işi ama yüksek ihtimal ikiz olur.yaşla yumurtanın kalitesi ve kaç embriyo konması ile alakalı.

Doğal yolla ikizlerime hamileyim. 8 haftalık oldular.
Başta çok şaşırdık çünkü ailede hiç yok. İlk olacağız.
Ama şimdi o kadar çok alıştık ki.
Zor olacak elbette ki ama buna değecek eminim.
Güzel bir hamilelik dönemi yaşamayı ve sağlıklı bir şekilde yavrularımı kucağıma almayı nasip etsin Allah'ım.
Başka hiçbir şey düşünmüyorum..

kızlar ben ikiz annelerine bişi sormak istiyorum ne olur cevap yazın ben 6. haftamda doktora gidince 2.bir kese gördük ama boşmu dolumu anlayamadı doktor diğer kesedeki bebişi gördük 4mm idi kalp atışlarını bile diuyduk ama diğer kesede bişi yok. doktor boş kese demek için erken dedi ve 10 gün sonraya verdi sizdede böyle olup 2. bebişini gören varmı benim bildiğim zaten biri genelde küçük olurmuş. nelur cevap yazın

öncelikle hayırlı olsun sağlıkla kucağına almak da nasip olsun inş.. bende ikiz bebeklerime hamileyim bizimkilerinde birisi hep biraz daha geriden geliyo..ilk önce birisini gördük kalp atışı falan..diğerini daha sonraki kontrolümüzde görebildik.. o kardeşinden biraz daha minik gerçi kız olduğu için de olabilir çünkü kızlar erkeklere göre daha mini mini olur malum..endişelenme bence tadını çıkar

Arkadaslar Merhaba

Oncelikle herkese mutlu ve saglikli bir yil dilerim.

Biz de tedavi ile su an 7+5 ikizlere hamileyim. Biz zaten denemelerimiz coklugu nedeni ile hep ikiz istemistik, insallah sonuna kadar saglikla gidebiliriz. Internette ikizlere ikili test yapilamadigini okudum ama ense kalinligi ve burun kemigi olcumu 12.haftada yapilacak. Baska neler yaptirdiniz, bilgilerinizi paylasirsaniz sevinirim.:13:

:89:ikizz bebişlere bayılıyorum benimde hayırlı sağlıklı ikiz oğullarım olsun çok istiyorum aman ha yanlış anlamayın kız bebişleride seviyorum ama oğullarımın ismi bile hazır işallah olur:81:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…