- Konu Sahibi melda_rose
-
sen istemedin diye mi aldırdı annen
çok üzücü
evet senin ikiz bebek sahibi olman çok büyük ihtimal
ben kendim ikiz eşiyim eşimde ikiz ama hiç ihtimal vermiyordum benim ikizlerimin olacağını duyunca şok olmuştum hiçte öyle bir hevesim yoktu ama Rabbim nasip etti iki tane oğluşlarımı çok şükür verene....İsteyen herkese versin Rabbim inş...
benim bildiğim bunun bir yolu yok.....ama annenin sülalesinde çoğul gebelikler varsa olma ihtimali çoğalıyor, ayrıca tüp bebek tedavisi görenlerin çoğunda çoğul gebelik durumu olabiliyor, çünkü dediğin gibi aşılama sırasında bebek olması için doktorlar bir yöntem uyguluyor.....bu konuda tam bir fikrim yok, sadece duyduğumu yazıyorum..ben de buradan öğreneceğim
mrb kızlar allah saglıklısını nasıp etsın cocuk tek ıkız farketmez.ama bende cok ısterım ıkızlerım olsun.benım babaannem halamları ve amcamları nerdeyse hep cıft cıft dogurmus benım babamda bır ıkız .amcam ıkız olmamasına ragmen dogan cocuklarından bırı ıkız .benım annem ıse benı dogurdukdan 2 sene sonra hamıle kalmıs fakat karnında ıkız bebeklerı ölunce almak zorunda kamıslar.yanlız aıle olarak dıkkat ettıgımız su genellıkle bızım sulalede 4 dogumdan sonra tekrar hamıle kalındıgında hepsı ıkız oluyor.cunku ıkız dogrunların hepsının 5 hamılelıklerı.şuan evlenen cok fazla erkek kız kuzenım var ama hıc bırınde bu olayın aynısına rastlanmadı senın olur dıye cok söylenıyorlar ama bana kusura bamayın 4 taneden sonra sırf ıkız ıcın doguramam dıyorum .inş.ilk seferde rastgelirr .heheheheheh
ikiz gebelikler anneden geçen bi durumdur baba tarafından geçen bi özellik değildir...ALLAH gönlüne göre versin inş...çifter çifter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?