ikiz anneleri hangi yolla hamile kaldınız ?

bende 6 haftalık ikizlerime hamileyim çok şükürhayırlısıyla kucağımıza alırız inşallah..AMİNNN

ben de ikizlerime hamileyim diye müjdeleyeceğim buradan çok az kaldı hissediyorum.

Hepimize bol şans sağlıkla ve huzurla kucagımızda oldukları günleride göreceğiz inşallah.

merhaba
benim annem şu anki kardeşimi ikiz doğurdu...ama ikizlerin biri 6 aylıkken öldü çok şükür şu anda diğeri 28 yaşında...
sonrasında ben ortaokuldayken annem kazara hamşile kalmıştı ben istemedim olay çıkardım diye aldırmak zorunda kalmıştı kardeşlerimi onlarda erkek ikizdi(((((
şimdi ben evliyim ve küçüklüğümden beri herkes ama herkes ben bişeye ikramda bulunurken birine iyilğim dokunduğunda v.s. hep Allah sana ikiz ikiz bebekler versin nurtopu gibi derler dururlar..
öyle etkisinde kaldımki..psikolojikmi bilmiyorum ama,eğer Allahım nasip ederde hamiş olursam hep erkek ikizlerim olucakmış hissi var yüreğimde...
Anneme de çekerim gibi geliyor...
Allahım nasip etsin kısa zamanda inşlh..Amin..

ben kendim ikiz eşiyim eşimde ikiz ama hiç ihtimal vermiyordum benim ikizlerimin olacağını duyunca şok olmuştum hiçte öyle bir hevesim yoktu ama Rabbim nasip etti iki tane oğluşlarımı çok şükür verene....İsteyen herkese versin Rabbim inş...

sen istemedin diye mi aldırdı annen

çok üzücü

evet senin ikiz bebek sahibi olman çok büyük ihtimal

Evet malesef..o zamanlar küçüğüm tabi şimdiki gibi düşünemiyorum..nasip değilmiş diyip içime atmaktan başka yöntemim yok..
Dilerim dediğiniz gibi olur...kız veya erkek hiç önemli değil..eyli ayağı sağlam olsunda yeterki olsun..

sizler tüp bebek yöntemi ile olmadıysanız tabiki sizde ihtimal çok yüksek,eşinizin ikiz olması değil de sizin ikiz olmanız ikiz bebek için ihtimali artırır,Allah sağlıklı büyütmeyi nasip etsin :)

Arkadaşlar ilk hamileliğim ikizdi 3,5 aylıkken kalpleri durduğu için alındı. doktorum tekrar ikize hamile kalabileceğimi söyledi.yumurtalıklar ile ilgili.birde ailenizde varsa ikiz bebek oluyomuş.Benim anneannemde.dayımlarda kuzenlerimde ikiz var.Gerçi allah ne zaman nasip ederse.Geçen mayısda bebişler alındı.şimdi tekrar hamile kalmak istiyorum Allahım inşallah nasip eder.....

Arkadaşlar ilk hamileliğim ikizdi 3,5 aylıkken kalpleri durduğu için alındı. doktorum tekrar ikize hamile kalabileceğimi söyledi.yumurtalıklar ile ilgili.birde ailenizde varsa ikiz bebek oluyomuş.Benim anneannemde.dayımlarda kuzenlerimde ikiz var.Gerçi allah ne zaman nasip ederse.Geçen mayısda bebişler alındı.şimdi tekrar hamile kalmak istiyorum Allahım inşallah nasip eder.....

evet canım dedgn gıbı daha cok kalıtsal

benim annemin ikizi varmış....ama ölmüş................benim ikizlerim olrmuki....ama ikiside yaşasın yaaaaaaaaaaaaa..........

mrb kızlar allah saglıklısını nasıp etsın cocuk tek ıkız farketmez.ama bende cok ısterım ıkızlerım olsun.benım babaannem halamları ve amcamları nerdeyse hep cıft cıft dogurmus benım babamda bır ıkız .amcam ıkız olmamasına ragmen dogan cocuklarından bırı ıkız .benım annem ıse benı dogurdukdan 2 sene sonra hamıle kalmıs fakat karnında ıkız bebeklerı ölunce almak zorunda kamıslar.yanlız aıle olarak dıkkat ettıgımız su genellıkle bızım sulalede 4 dogumdan sonra tekrar hamıle kalındıgında hepsı ıkız oluyor.cunku ıkız dogrunların hepsının 5 hamılelıklerı.şuan evlenen cok fazla erkek kız kuzenım var ama hıc bırınde bu olayın aynısına rastlanmadı senın olur dıye cok söylenıyorlar ama bana kusura bamayın 4 taneden sonra sırf ıkız ıcın doguramam dıyorum .inş.ilk seferde rastgelirr .heheheheheh

ikiz gebelikler anneden geçen bi durumdur baba tarafından geçen bi özellik değildir...ALLAH gönlüne göre versin inş...çifter çifter

ikiz gebelikler anneden geçen bi durumdur baba tarafından geçen bi özellik değildir...ALLAH gönlüne göre versin inş...çifter çifter

anneden geçiyorsa ıyı dedıgım gıbı annemınde ıkız dusuk gebelıgı oldugu hamılelıgının 2 ayında benden sonrakı dogumunda kaybettık ıkızlerı ama anne tarafımda hıc ıkız yok dedıgım gıbı babm ıkız babaannem ıkız dogum yapmıs genllıkle amcamın ıkızlerı var .kardeşlerımde ıkız olucaktı ama naip olmadı

annemin ikizleri var
ananeminde ikzleri varms ölmüş. onunda annesınn ikzlerı varms sanrm aılede ıkızı olan cok ama benm ılk hamişlgmde ıkız olmadı :):) yani nasip bu iş sanırm. nasibnde varsa olur yoksa allh hyrlısını versn

normal yoldan hamile kaldım sayılır.sadece bir ilaç kullanmıştım onun etkisi olabileceğini düşünüyorum.benim annemin tarafında yok.yani çok yakınların içinde.amcamın ikizi varmış oradan geçtiyse bilmiyorum.erkekdende geçmez diyosunuz.o zaman bu ilaç yaptı ikiz hamileleğimi.

merhabalar bende Allah nasip ederse ikiz annesi olacağım.annemin ,teyzelerimin ,anneannemin ,annemin teyzelerinin ,kuzenlerimin ikizleri ,üçüzleri var.hepsi de doğal yolla.dr.bana da çok ve kaliteli yumurtladığımı söylemişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…