- Konu Sahibi melda_rose
-
Arkadaşlar,ben ikiz bebek sahibi olacağımı öğreneli,sadece 5 gün oldu.Yani şuan gefbeliğin 7. haftası içindeyim.kaydirigubbakcemile5Tüp bebek yöntemi ile bu sonuca ulaştık.Gerçi bu yöntemle teki sonlandırılmak zorunda kalınan 3 üz gebelikler de olabiliyor ama,şükürler olsun ki biz öyle bir imtihanla karşılaşmadık.Fakat genetiğinizde ya da sülale özgeçmişinizde her ne kadar ikiz gebelik olsa da doğal yoldan bu ihtimel tabiki oldukça az.Yine de Allah herkesin gönlüne göre versin.kaydirigubbakcemile5[/QUO
canım benim yaaa inan çok sevindim tebrik ederim:teytey:allahım tamamına erdirsin hayırlı doğumlar diliyorum, sağlıklı,sihatli evlatlar diliyorum:ecrin_bebek:tatlım buarada doğum gerçekleşirken ne dua edersen kadul olurmuş hatırlatim dedimmm:1hug:
Merhaba çoğul gebeliklerinin kadının genetiğiyle ilgili olduğunu bende duymuştum ama sız bır nesıl atlama olayını duydunuz mu ?
Ornegın benım babanemın ıkızlerı olmus. Babam yada halamda ıkız yok ama bende olabılır dıye soyluyorlar. Sizin bir bilginiz varmı bir nesil atlamayı duymuşmuydunuz?
Kizlar,
Benim durumum cok komik ne anne tarafimda nede baba tarafimda ikiz var, esimin ailesinde de bildigim kadariyla yok, ama ben yinede deli gibi ikiz istemeye basladim. keske olsa ne guzel buyurler arkadas gibi :)
Merhaba bugün itibariyle bende ikiz anne adayıyım. 5+4 günlük. bugün ultrasonda gördüm. cok güzel bir duygu. insallah sağ sağlim kucağıma almakta nasip olur. teyzem ile dayım ikiz benim. yani biraz ailedende geliyor. 2,5 yıllık tedavinin ardından geldi bebişlerim. klomen ve ovitrelle kullanmıstım buay. belkide bu ilaclarında etkisi vardır. hayırlısı olur inşallah. Rabbim isteyen herkese nasip etsin.
:CüvCüv::CüvCüv::hooray::dance::dance:
Kizlar,
Benim durumum cok komik ne anne tarafimda nede baba tarafimda ikiz var, esimin ailesinde de bildigim kadariyla yok, ama ben yinede deli gibi ikiz istemeye basladim. keske olsa ne guzel buyurler arkadas gibi :)
aynı düşünceleri taşıyoruzz, hayırlsı olsun inşallah Allahım gönlümüze göre verir....:Saruboceq:
merhaba arkadaşlar
Öncelikle Rabbim ikiz isteyenlere hayırlısı ile ikiz versin inşallah. Benimde 7 yaşında bir kız, bir erkek ikizlerim var. Tedavi falanda görmedim. Üstelik evlenir evlenmez hamile kaldım. Dr. ikiz deyince sadece ağlamıştım ama şaşkınlıktan büyütmesi çok zor olsada hayattaki en büyük mutluluk diyebilirim. Allah'tan sağlıklı evlatlar dileğiyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?