ikiz anneleri hangi yolla hamile kaldınız ?

arkadaşlar bende tüp bebekle hamile kaldım kan değerlerim hep teki gösterdi. 6 haftalık hamileyim ve dün öğrendim. 2 kese var tabii hala şoktayımdarısı herkesin başınaa

bilmez miyim:))doktoruma bile sordum..bizdede anneannemde varmis,annemde olmadi herkes bana diyor sende ikiz olur diye,gecmistede varmis..baba tarafindada var halalarimda ikiz dogum yapanlar:))
birde ben yumurtlama takibi görüyorum,doktorum cogul gebelik olabilir diye bir belge bile imzalatti,hani onlar bunu tedavide pek istemiyorlarya...sositososito
saglikli sihhatli gelsinde yavrularim,ister tek tek ister cifter cifter:lepi:

Selam Kizlar,

aslinda bende karsiyim bir ilac kullanilmasina ikiz bebeklere sahip olmak icin. Ayni daha önce eylül arkadasimizin dedigi gibi. Neden derseniz, bir söz vardir: az a kanaat etmeyen cogu da bulamaz. Biz ilk önce bir cocuk sahibi olmasi icin dua etmemiz lazim. Bir cocuk ve hayirli, saglikli bir cocuk!!!
Ama ikiz diyen olursa bir ilac var. Klomen ilaci yumurtaliklari calistiran bir ilac tir. Bende daha ilk cocugum olmadan önce kullanmak zorunda kaldim. Ama ben tabiki bir cocuk icin kullandim. Yumurta bende yeteri kadar büyümüyordu. Bu ilacla yeteri kadar büyüyor ve hatta daha cok yumurtalarin olusmasi mümkün.
Benim aldigim doz ikiz olmasi icin degildi.
Ama tabiki bilinmesi de gerekir ki bu tür ilaclar cok zarar da verir. Bu ilac mesela yumurtaliklari yipratiyor. Kesinlikle önce doktorunuza danisip öyle kullanin. Benim bu ilac üzerine cocugum olmustu ama cok yan etkilerinden de cektim.

bende hamile olduğumu dün öğrendim...kan testinde 346 gibi bir değer çıktı...ikiz olup olmadığı ne zaman beklli oluyor acaba..yada bu hormon seviyesi kaç olmalı...ikiz istediğimden değil meraktan soruyorumm..sonuçta allah bana sanırım bir evlat verdii..ama daha 4 haftalık..teknik olarak...

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Son düzenleyen: Moderatör:
dilara bu klomenin ne gibi yan etkileri oldu sende

[urlxxxxxxxxxxxxxxxxx[/url]

Son düzenleyen: Moderatör:
Pardon uzun zaman giremedim buraya
Sürekli bir Bas agrisi (haftalarca), mide bulantisi ve bayilmalar oldu bende

yok ben Klomen i kullandigim sürede vardi bas agrisi. onu birakinca bitti...
sen hamile misin simdi??

Merhaba bugün itibariyle bende ikiz anne adayıyım. 5+4 günlük. bugün ultrasonda gördüm. cok güzel bir duygu. insallah sağ sağlim kucağıma almakta nasip olur. teyzem ile dayım ikiz benim. yani biraz ailedende geliyor. 2,5 yıllık tedavinin ardından geldi bebişlerim. klomen ve ovitrelle kullanmıstım buay. belkide bu ilaclarında etkisi vardır. hayırlısı olur inşallah. Rabbim isteyen herkese nasip etsin.
:CüvCüv::CüvCüv::hooray::dance::dance:

arkadaşlar teyzemin, halamın kızının, annemin teyzesinin ikiz çocukları var . annemle babam aynı sülaleden geldiğine göre benim de ikizlerimin olma ihtimali ne kadardır? bu arada eşimin tarafında hiç ikiz yok....

annem ikiz doğum yapmıs,kuzenlerım ikiz ve baba tarafındada ıkız dogum var.O zaman bende ikiz doğum yapar mıyım acaba? eger bu bır genetık olaysa ikiz doğum kaçınılmaz benim için.Aslında kardeslerımde çoklu gebelik yapan olmadı ama belkı o sanslı ben olurum. Yinede herseyın hayırlısı olsun.Sağlıklı dogsun yeter:ecrin_bebek:

Kizlar,
Benim durumum cok komik ne anne tarafimda nede baba tarafimda ikiz var, esimin ailesinde de bildigim kadariyla yok, ama ben yinede deli gibi ikiz istemeye basladim. keske olsa ne guzel buyurler arkadas gibi :)

Kizlar,
Benim durumum cok komik ne anne tarafimda nede baba tarafimda ikiz var, esimin ailesinde de bildigim kadariyla yok, ama ben yinede deli gibi ikiz istemeye basladim. keske olsa ne guzel buyurler arkadas gibi :)

aynı düşünceleri paylaşıyoruz. bende çok istiyorum ikizlerim olsun biri kız biri erkek. hayırlsı tabi imkansız ama .bi umut . ::)):ecrin_bebek:

ayyy maşalllah Allah sağlıkla inşallah tamamına erdirsin. Ben de klomen ve ovitrelle kullanıyorumm, Allahım hayırlıysa bana da nasip etsin, çok istiyorum ve çok seviyorum çocukları , Allahım ikiz nasip et yarabbim , ne güzel yaaaaa..MAşallllaahhhhhhh

Kizlar,

aynı düşünceleri taşıyoruzz, hayırlsı olsun inşallah Allahım gönlümüze göre verir....:Saruboceq:

merhaba arkadaşlar
Öncelikle Rabbim ikiz isteyenlere hayırlısı ile ikiz versin inşallah. Benimde 7 yaşında bir kız, bir erkek ikizlerim var. Tedavi falanda görmedim. Üstelik evlenir evlenmez hamile kaldım. Dr. ikiz deyince sadece ağlamıştım ama şaşkınlıktan büyütmesi çok zor olsada hayattaki en büyük mutluluk diyebilirim. Allah'tan sağlıklı evlatlar dileğiyle

Allah bagislasin ne guzel :) masumum senin ailendenmi geliyor ikiz geni? yoksa sendemi oldu ilk kez?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…