ikiz anneleri hangi yolla hamile kaldınız ?

kizlar benim ve esimin ailesinde cok ikiz var
benim annemin ve babamin halasinin ikizleri anneannemin var
esiminde dedesi ikizmis birde amcasinin ikizleri var

ben iki kere dusukle sonuclanan gebelik yasadim ilk gebeligim tekti normal yolla dusuk yaptim gordum melegimi
ikincisini bilmiyorum kimyasal gebelikti
bende bekliyorum iki tarafinda ailesinde cok cogul gebelik oldugu icin bakalim yuce rabbim hayirli zamanda hayirli bebekler nasip etsin insallah

canlarım bende ikiz bebek bekliyorum su anda.ne benim nede eşimin ailesinde ikiz var hiç kimsede yok ama rabbim uygun görünce oluyor işte dr ilk dediğinde saskınlıktan sevnçden saatlerce agladım.allahım hayırlsısysla kucagımıza lamayı nasip etsin inşallah.fakat benim ikizlerimde biri 6 haftalık biri 5 haftalaık ve birinin düşme olasılıgı cok yüksekmiş allahım hayırlısıyla kucagımıza almayı nasip etsin saglıklarıyla inşallah.allahım herkesin gönlüne göre versin.

merhaba benimde ikizlerim var tedavi sonucu değil normal oldu anneanneminde ikizleri olmuş annem ve kardeşlerinde ikiz yok torun olarak bende oldu... ilk hamilelik tecrübemdi ve ikizlerim olacağını öğrendim çok sevindim ama bir o kadarda zorlu bir süreç geçirdim. düşük tehlikem yüksekti tabi erken doğum riskide her zorluk iki katı yaşandı... doktor ne dediyse yaptım... allahında izni ile gayet sağlıklı bebeklerimi doğurdum... şimdi 17 aylık oldular... tek çocuk büyütmek ne kadar zorsa sen iki katı zorlanıyorsun... hayatına eşin dışında sana 24 saat yardım edecek birine muhtaçsın... çocuğumu alıp gezeyim gibi bir lüksün olmuyor malesef çünkü iki taneler... diğerini eşim alsa bebek arabası eşyalar derken olmuyor... dışardan göründüğü kadar süper değil yani bazen bir kez daha doğum yapıp tek çocuğum olsun istiyorum ama ilk hamileliği ikiz olanların ikincisininde %60 ikiz olduğunu öğrendim korktum doğrusu:) yinede onlarla zaman geçirmek mükemmel... allah her isteyene anne olmayı nasip etsin... tek yada ikiz olması önemli değil önemli olan çocuklarına kaliteli bir yaşam sunmak ve evladını hayata hazırlamak bence...

merhaba a.s.
Bende ikiz bebek bekliyorum 15 haftalıklar .Tek yumurta ikizleri cinsiyetlerimiz de erkek yerimseniben
iki erkek beni ilk başlarda korkutsada yavaş yavaş alışıyorum.Hayırlısıyla sağlıklı elime bir alsam.
Eşimin ailesinde çok ikiz varmış piyango bize de vurdu :1rolleyes:
Tecrübeli ikiz annelerinden tavsiyeleri merakla beklerim .
birde hamileliğinde toksoplazma geçiren oldu mu ?
benim testlerim ppozitif çıktı antibiyotiğe başladık ve antibiyotike devam edip etmeyeceğimize karar vermek için doktorum amniosentez yaptıralım dedi. Birkaç hafta sonra yaptıracağım.İnşallah sonuç iyi çıkar .

MERHABALAR BENDE İKİZ ANNESİYİM OĞLUŞLARIM VAR 8 AYLIKLAR KLOMEN KULLANDIM 1.AŞILAMADA HAMİLE KALDIM ,,,,,,,,,,,,.
AİLEMDEDE VAR GERÇİ ANNEANNEM İKİZ ÜÇÜZ DOĞURMUŞ AMA ESKİİ ZAMANDA İMKANSIZLIKTAN YAŞAMAMIŞLAR..................
ZOR OLSADA BAKIMLARI DÜNYANIN EN GÜZEL DUYGULARI ALLAHIM HERKESE NASİP ETSİN

merhabalar bende 7+1 hamileyim ve nasip olursa ikizlerim olucak.
normal yolla hamile kaldım ,bizim ailemizde sadece halamın ikizleri vardı
umarım Allahın izniyle sağlıklı bir gebelik geçiririz,buradaki tüm anne adayları..

arkadaşlar ben de 1 hafta öncesinden ikiz bebek bekliyordum tüp bebek yöntemiyle fakat 1 hafta önce suyum geldi 1 tanesini kaybettim ve diğeride tehlikede 4 aylık hamileyim çok kanamam oluyor .

allah herkese sağlıklı bebekler nasip etsin. bende çok isterim ikizlerim olsun . ama allatın taktiri kızı erkeği de geçtim , sağlıklı sorunsuz olsun yeter.

arkadasla rbenimde kizim var ikizi olan anneler size bir sorum olcak klomen kulanip hamile kalanlar icin soruyorum siz kac dozda kulladiniz kac gun boyunca gunde kac tane kullanip hamile kaldiniz ben ikinci couucugu yapmak istioyrum yurtdiindayim dedavi olcam tr de ama sadece on bilgi vermenizi istiyorum lutfen bastan nasil gunde kcttane yazarsaniz sevinirim doktor beni yaniltmasinda gaziantepte gidecem doktora lutfen bekliyorum

buarada ikizim olmasini isterim ona gore aldiniz doklari yazarsaniz sevinirim korkmayin tek basima kullanmicam sadece bilgi icin benim problemim yok sadece ikiz istiyoruz cok sagolun

merhaba kızlaaar bende artık ikiz anne adayıyım 7 haftalık olduk çook mutluyum yaa evde yalnız kaldığım zaman (ki yalnız olmuyorum aslında artık bebişlerim hep benimle..) onları hayal edip mutluluktan ağlıyorum yaa allahım inşallah onları benden ayırmasın ben onları çok çok seviyorum allahım hepimizin bebişlerini korusun inşallah...benimde tüp bebek tedavisiyle oldu aslında 3 tane embriyomuz vardı ama 2 tanesi bizimle olmayı seçti napalım hayırlısı böyleymiş ...allahım isteyen herkese tez zamanda nasip etsin inşallah...

Merhaba ,hayırlı olsun öncelikle. Ben de seninle aynı durumdayım dün öğrendim ikiz geliyormuş:)Tabi umarım sağlık problemi olmadan tamamlarız. Darısı herkesin başına. Bizim de tüp bebek yöntemiyle oldu, 3 embriyo transfer edilmişti.Buradan paylaşırız yaşadıklarımızı artık görüşmek üzere...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…