- Konu Sahibi melda_rose
-
Merhaba ,hayırlı olsun öncelikle. Ben de seninle aynı durumdayım dün öğrendim ikiz geliyormuş:)Tabi umarım sağlık problemi olmadan tamamlarız. Darısı herkesin başına. Bizim de tüp bebek yöntemiyle oldu, 3 embriyo transfer edilmişti.Buradan paylaşırız yaşadıklarımızı artık görüşmek üzere...
kizlar doktor bana klomen verdi gunluk 4 doz iliz olmasi icin am yurt disinda oldugum icin bisey anlamdim ariyorum ulasamiyorum doktorumu adetin 5 gunu al 5 gun boyunca dedi ya bu doz az olabilirmi cogoltimmi acaba benim kizim var zaten ikiz olsun istiyoruz sizce ne yapabilirim bana yardimci olursaniz sevinirim klomen ile ikizi olan anneler
:CüvCüv::CüvCüv:insallh canim bende iki haftalina tr ye geldim aldim ve doktora gitimm bu gontemi onerdi coguda bu yontem dogru degil dedi ben gaziantepte gittim doktora sende bir git sor bakalim ne diyecek doktor beklicem insallh olur cocugunSlm Dilem85, günlük 4 doz sanki fazla gibi geldi bana.Ben kullanmadım bilmiyorum ama , 10 tabletlik yada 30 tabletlik kutulardan oluşuyormuş.2 adet arası ve günde 2 tane alınıyor diye biliyorum.Eczacı şöylemişti.Sen istersen tekrar bir doktoruna sor.Birde merak ettim bende ikiz beek istiyorum aslında ve bu ilacı kullanmak istediğimi söyleyeceğim doktora 1 sonraki ay gideceğim.Bakalım ne diyecek önerecekmi bana, çünkü benimde yumurtlamamda bir sorun yok ama ilk hamileliğimi 8 ay denemenin ardından gerçekleştirdik. Bu sefer Temmuzda hamile kalmak isityorum yani ilk denemede.
:CüvCüv::CüvCüv:insallh canim bende iki haftalina tr ye geldim aldim ve doktora gitimm bu gontemi onerdi coguda bu yontem dogru degil dedi ben gaziantepte gittim doktora sende bir git sor bakalim ne diyecek doktor beklicem insallh olur cocugun
giitginde bana yaz bu arada msnnimi verim bana bilgi veririmisin yada ozel mesajla sen bana yollarsan sevinirim birbirimize destek olamak iciniNŞALLAH CANIM ALLAH TÜM İSTEYENLERE VERSİN GÖNLÜNDEKİNİ SAĞLIKLICA VERSİN.BU AY GİDEMEDİM DOKTORA ADETİMİN 1. GÜNÜ GEL DEDİ AMA BEN GİDEMEDİM İŞLERİM VARDI TEMMUZDA GİDECEĞİM AMA
:CüvCüv::CüvCüv:insallh canim bende iki haftalina tr ye geldim aldim ve doktora gitimm bu gontemi onerdi coguda bu yontem dogru degil dedi ben gaziantepte gittim doktora sende bir git sor bakalim ne diyecek doktor beklicem insallh olur cocugun
slm dilem85 , bugün 4.30 da doktordan randevu aldım gideceğim haber vermek istedim yarın yazarım buradan ne dediğini.ılacı önerecekmi bakalım yalnız duyduğum bişey daha var bu ilaç hamile kalmayıda kolaylaştırıyormuş birde dezavantajı var, fazla yumurtlama sağladığından eğer yumurtaları atamazsan kiste dönüşüyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?