ikiz anneleri hangi yolla hamile kaldınız ?

merhaba canım seninde hayırlı olsun siz ne kadar oldunuz ? evet yaa bişey olcak diye çok korkuyorum ama doktorum bana çok güveniyor herşey yolunda gidiyor iyi olcak diyor bende onun gibi olumlu düşünmeye çalışıyorum ve artık sakin bir insan olmaya çalışıyorum ki bebişlerde sakin olsunlar sürekli gülümsemeye çalışıyorum ama mutluluktan zaman zaman ağlıyorum sanırım bebişlerde benim gibi biraz ağlak olcak galiba kaydirigubbakcemile3
neyse canım yaa sağlıklı olsunlarda napalım artık...

slm arklar..aranıza yeni katıldım :) bende 5 haftalık hamişim we doktorum ikiz görünüo dedi.cuma günü netleşcek.çok heyecanlıyım..:):)

ben tedavi ile değil normal ikiz annesiyim zeynayim ikiz bebek hamileliği çok daha sorunlu geçiyor kendine çok dikkat et ve sakın stres yapma kalan bebeğini düşün onun sana ihtiyacı var ve senin sağlığın onun için çok önemli...

ikiz bebek olmasında birçok sebep var 1.kalıtsal 2.bazı hormon ilaçları (yumurta sayısını çoğaltır)3.aşılama ve tüp bebek benim 1 yaşında tüp bebek ikizlerim var çok tatlılar

tüp bebek yoluyla 1den fazla 4 ten az embriyoyla hele birde infertitlite sorunuda yokasa%80 benim kordonlarımda problem var yumurtlamada ve eşimde sorun yok ilk denemede hemen tuttu

kizlar doktor bana klomen verdi gunluk 4 doz iliz olmasi icin am yurt disinda oldugum icin bisey anlamdim ariyorum ulasamiyorum doktorumu adetin 5 gunu al 5 gun boyunca dedi ya bu doz az olabilirmi cogoltimmi acaba benim kizim var zaten ikiz olsun istiyoruz sizce ne yapabilirim bana yardimci olursaniz sevinirim klomen ile ikizi olan anneler

Ben de çok istiyorum ikizlerimin olmasını yada olma ihtimali yüksek diye küçüklüten beri öyle alıştırdım kendimi ayırt edemiyorum artık :) Anneannem ikiz eşi. Eğer ikizlerin çocuğunda olmazsa onun çocuğunda yani torunda olma ihtimali gittikçe yükseliyormuş. Teyzemin çocukları 2. yi düşünmediler hiç ya ikiz olursa diye. Bizim ailede ikizler hep 2. çocukta çıkıyor. Bende tek olmasını istemiyorum çocuğumun. (gerçi daha evli bile değilim allah nasip kısmet eder inşallah) 3 çocuğa alıştırdım kendimi.

meraba arkadaşlar ben formunuzda yeniyim.bu ikiz bebek konusu ilgimi çekti.ben 1 yıllık evliyim.çocuk düşünmüyorduk.fakat doktorum yumurtalıklarımda sorun olduğunu ve bi an önce çocuk düşünmemi söyledi.ilerde hiç olmayabilirmiş.yaklaşık 6 aydır istiyoruz.fakat olmuyor.bu ay klomen kullanacağım.ve bu ilacı kullananlarda ikiz gebelik çok oluyormuş.eğer fikriniz,bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim.

Slm Dilem85, günlük 4 doz sanki fazla gibi geldi bana.Ben kullanmadım bilmiyorum ama , 10 tabletlik yada 30 tabletlik kutulardan oluşuyormuş.2 adet arası ve günde 2 tane alınıyor diye biliyorum.Eczacı şöylemişti.Sen istersen tekrar bir doktoruna sor.Birde merak ettim bende ikiz beek istiyorum aslında ve bu ilacı kullanmak istediğimi söyleyeceğim doktora 1 sonraki ay gideceğim.Bakalım ne diyecek önerecekmi bana, çünkü benimde yumurtlamamda bir sorun yok ama ilk hamileliğimi 8 ay denemenin ardından gerçekleştirdik. Bu sefer Temmuzda hamile kalmak isityorum yani ilk denemede.

:CüvCüv::CüvCüv:insallh canim bende iki haftalina tr ye geldim aldim ve doktora gitimm bu gontemi onerdi coguda bu yontem dogru degil dedi ben gaziantepte gittim doktora sende bir git sor bakalim ne diyecek doktor beklicem insallh olur cocugun

bende ikiz bekliyorum (kiz - erkek) normal yolla kaldim, bunun özel bi yöntemi oldugunu dusunmuyorum tabi tup bebek, ilac.vs. bilemem artik

iNŞALLAH CANIM ALLAH TÜM İSTEYENLERE VERSİN GÖNLÜNDEKİNİ SAĞLIKLICA VERSİN.BU AY GİDEMEDİM DOKTORA ADETİMİN 1. GÜNÜ GEL DEDİ AMA BEN GİDEMEDİM İŞLERİM VARDI TEMMUZDA GİDECEĞİM AMA

isteyen dileyen herkese inşallah verir Rabbim ikiz bebekler. bende normal yolla ikiz hamileyim şu anda.. çok daha stresli bi dönem daha endişeli geçiyor daha riskli .. Allah yardımcımız olur inşallah hepimizin..

slm arkadaşlar , daha önce muayene için gittiğimde doktora sol tarafımda 2-3 tane yumurta oluştuğunu birinin büyük olduğunu söylemişti ama ben genel muayene için gitmiştim.aklıma gelipde sormadım açıkcası, herkes normalde 1 tanemi yumurta oluşturur yoks aherkesde genelde birden fazlamı oluşur yumurta? Benim ailemde ikiz yok ,uzaktan bir akrabamda var sadece acaba benimde ikiz olma ihtimali varmıdır?bilen arkadaşlar varsa lütfen beni bilgilendirirseniz çok sevinirim:)

giitginde bana yaz bu arada msnnimi verim bana bilgi veririmisin yada ozel mesajla sen bana yollarsan sevinirim birbirimize destek olamak icin

slm dilem85 , bugün 4.30 da doktordan randevu aldım gideceğim haber vermek istedim yarın yazarım buradan ne dediğini.İlacı önerecekmi bakalım yalnız duyduğum bişey daha var bu ilaç hamile kalmayıda kolaylaştırıyormuş birde dezavantajı var, fazla yumurtlama sağladığından eğer yumurtaları atamazsan kiste dönüşüyormuş

sagol canim bol sanslar sana msn adresimi yazim eklersen sohbet ederiz

Lütfen mail adreslerinizi özel mesaj yolu ile veriniz,forumlarda vermeniz kendi güvenliğiniz açısından sakıncalı olabilir.
KK Yönetim
Adıvar

Son düzenleyen: Moderatör:
dilem 85 mail adresi vermek yasak. ceza alabilirsin o yüzden bu tür bilgileri özel mesajla göndermelisin..

bu arada bende ikiz bebek çooooooooook istiyorum. bu ay 3 tane yumoşum vardı hepsi çatlafı ama bekliyorum. hiçbir belirti yok dahaaa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…