- Konu Sahibi meryemmeryem
-
ha bide benim gibi minyonsan nasıl çıktı bu çocuklar bundan bakışı atanlar bile oluyor
allahım yaa az çok anlayabiliyorum tahmin edebiliyorum
bende 46 kiloyum normalde ve hamileliğimde sadfece göbeğim çıktı hiç vücudumun şekli değişmedi
kayınvalidem ilk zamanlar bu kız o minyonlukla nasıl çocuk doğuracak dermiş millete
allah işte bak gör :)
napalım sağlıckala kavuşayımda bebeklerime
bende bu tarz sorular için uyuz cevaplar bulayım bari sorduklarına pişman olsunlar dimi
benim bu sıra en uyuz olduğum laf " çocuk bu ağlaya ağlaya büyüyecek" sanki tek bir çocuk bakıorsun ya da ben bunu bilmiordum yaa ,demek çocuklar ağlar diye bağırasım var
benimde en sinir olduğum laf "ne güzel bi çırpıda doğurdun aynı şeyleri biri içinde hazırlayacaktın zaten, ikisi bi arada büyüyüp gidecekler işte ne güzel".......... bu laf deli ediyo beniiiiii.........
daha doğmadan başladı sorular
bir düğün için abiye kıyafet almaya gittim ordaki kızlar karnımı gördü elledi
sevdiler felan kaç aylık dediler bende 3 bitiyor dedim (ama karnım 5 aylık gibi )
kocaman dediler bende demeseydim keşke ağzımdan çıkıverdi
ikizler belki ondandır dedim
aa nasıl taşıyacaksınız deyiverdi
bende bilmiyorum ilk defa ikizlere hamile kaldım dedim kız biraz bozuldu
bir de sizin yerinize aile planlaması yapanlar olur
" yeter o zaman ,daha doğurma ya da doğurmazsın"
kayınvalidem bile "yok aman dikkat edin" diyor,sanki ben kör cahilim ,bilmiorum yöntemleri bir de anlatıorlar
ayrıca belki ben daha doğuracam ne biliorsunuz,4-5 çocuğum olsun istiyorum belki
benimkiler ayrı yumurta ikizi..birbirlerine hiç benzemedikleri için ikizmi sorusu çok geliyor..
hiç unutmuyorum 60 lı yaşlarda kokoş birisi elini omzuma atıp evladım sen yanlış biliyorsun bunlar ikiz değil dedi......................................
ağzım açık kaldı gözlerim fal taşı.. kadın devam etti..ikizler birbirine benzer..aynı anda doğmuş olabilirler ama ikiz değiller..öğren yavrum cahil kalma dedi...
Dün bebekleri görmeye geldiler birde yanlarında 2.5yasinda cocukları var 1.si cocuk ayakkabısını çıkartıyor annesi yere bastırıyor sonra bı güzel içeri alıyor sonra benim cocuklar yerde uzanıyorlar tabi örtüleri var yattıkları yerde cocuk boğuşan o pis ayağıyla tepindi. Onların üstünde.bebeklerin ellerini kafalarını ekliyor ekleme dedim cocuk 1saat ağladı güya bebek görmeye geldiler sonra ben 2saat ev temizledim isimde az ya 2.si. Ay nasıl bakıyorsun ben heralde cildirirdim deyip durdu. Ay çok iyi bakmissin kglarida iyi deyip durdu sınır oldum gelmeseler daha hayırlı olurdu vallahi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?