ikiz anneleri; karşılaştığınız en tipik,komik,yada sinir bozucu sorular neler?

Benim de en gıcık olduğum şey,"uyu şimdi uyuyabildiğin kadar ,bol bol dinlen sonra bu günlerini çok arayacaksın"
Şimdiden insanı korkutup moral bozuyorlar.

konu açan arkadaşım kiz annelerin tamda damardan girmişsinnnnn :)
Ennnnnnn nefret ettiğim "akıl veren çok oluyorr aman şöyle yap aman b öyle yap". Sanki ben kör cahilimde birşeyden haberim yok. sabahtan aksama kadar bi basıma cocuklarımla yatıp kalkan benim cx cx cx sizene
Madem cok biliyorsunuz bana faydanız dokunsunda birazda kendiniz yardım edin değilmi ama.

Sonraaaaaaa bide şunu demeeleri yokmu "aman kızım dikkat ette kendini kollada bidaha olmasın" ay sanki ben bilmiyorum siz ne diye bizim aile planlamamıza karısıyorsunuz ki, şimdie kdar nsl önlemini aldıysam şimdiden sonrasını elbet yine ben bilirim
Bide kayınvalideelerin "eskiden cok iş vardı şimdi iki cocuga bakmakta ne var" demesi
birçok şey varda yaz yaz bitmez arkadasım. hayırlı hamileliklerin olur insallah

aaa bunlar ikizmi sanki uzaylıymış gibi tepki verenler:) hangisi daha büyük? biri ağlayınca öteki de ağlıyor mu ? aynı anda mı uyuyolar? yalnız mı bakıyosun? daha bi sürü...bi de çoğu arkadaşımızın da dediği gibi başka düşünmezsin dimi artık yeter...allahım yarabbimmm...sizene hakikaten bu sözlere sinir oluyorum sanki siz baktınız biliyosunuz zorluğunu da knuşuyosunuz bunu diyenlerin hiçbirinin de ikizi yok yaniii....bi de çocuklarının arasında 1-2 yaş olup ta ben de ikiz gibi büyüttüm diyenler...nedir bu kıskançlık anlamadım:)) bi ikiz annesini en iyi yine bi ikiz annesi anlar vallaa...öyle 1-2 yaşla olmuyo ne yazıkki..

ben onlara şöyle diyorum..biri kucaktayken biri yürüyormuydu.. evet... işte bu senin çok büyük şansın.....en azından kucakta bir tane taşıdın... tek elin gereğinde iş yaptı çorba karıştırdı.. ama benim iki elimde hep doluydu....
ben tek çocukta büyüttüm... evcilik oynamışım....

ay koptum yaa

senden iyi biliyor yaaa.. hey allahım hey allahıııım

o yardım ederiz diyenler sadece agucuk yapmaya canını sıkmaya geleceklerdir emin ol :)

biz geçen sene gelenlere ellerini yıkamalarını söylüyorduk, söyleyemeyeceğimiz kişiler gelirse kolonya şişesine antibakteriyel sıvılar var ondan koyup döküyorduk.. napalım prematürelerdi aşıları bile 40 gün sonra yapıldı ellerinizi yıkayın demek zorundaydık kırılan kırılsın... bu sayede geçen sene ciddi bi hastalık geçirmedik şükür.. ama bu sene öpen mıncıklayan çok oldu ve ikiside hastalandılar..

yaşlı teyzeler diyorki birde;

bizim zamanımızda hazır bez yoktu ne var size...

bizim zamanımızda mama yoktu...

biberon yoktu..

şu yoktu bu yoktu diyorlar :)

bende diyorum hazır bez vardı da siz mi kullanmadınız, biberon vardı da siz mi kaynatmadınız

Kayracım bu süpermiş,çok güldüm ya

hiç sorma canım yaa öldürüyo eski kadınlar beni
yok bizim zamanımızda böyleydi böyleydi
ben geçende ne dedim birine ; anam sizin zamanınızdaki çocuklarda şimdikiler gibi zeki değilmiş
yemeğini yer uyurmuş şimdikiler öylemi dedim
yedir,,içir,oyna genede doymuyorlar sürkeli ilgi istiyorlar konuşmak istiyorlar dedim
ben saatlerce oğlumla konuşuyorum mesela ama eski kadınlar emzirir atarlarmış beşiğe işlerini yaparlarmış dedim
kadın bozuldu hemen dedi bizim zamanımızda makina yoktu bez yoktu saydı döktü
ay allahım yaa
birde şimdi benim ikizlere hamile olduğumu duyanlar şöyle demeye başladılar
aralarında 1 yaş 2 yaş olan çocuklarını iki zgibi büyüttükte şöylede böylede

of bu insanlar

ayyyyy bu şimdiye kadar duyduklarım içinde rekor derecede iyisi,

ikiz neymiş öğren arkadaşım cahil kalma

Hakikaten böylesini bende duymadım,yok artık yaa teyze asmış kendini :))

vaaay kimleri görüyoruuummm... nerelerdesin yaaaa... sorma çok cahilim bu aralarrr........karnımdan çıkandan haberim yok

of arkadaşım ben burdayım,ordayım,her yerdeyim,
sadece kendimde değilim ,
face geyiğine son verip twitter da takılıyorum
sen nasılsın,yazışalım...

:18: bundan sonra Bİ ikiz anneSİ görürsem Allah bağışlasın demekten fazla tek kelime etmiyim barii:))

hepinizin yavrularını Allah bağışlasın

benim de ilk cocuklarim ikiz
yurtdisinda yasiyorum
ayri yumurta ikizleri ikisi de kiz
önce aaaa ikiz mi
ikisi de kiz mi evet deyince yabancilar bile aaaa yazik neden ikisi de kiz keske biri de erkek olsaymis diyorlardi
benim elimde olsa herhalde ben de keyfime göre dogururdum degil mi

:18: bundan sonra Bİ ikiz anneSİ görürsem Allah bağışlasın demekten fazla tek kelime etmiyim barii:))

hepinizin yavrularını Allah bağışlasın

gecen gün ikiz bebekleri olan bir bayan gördüm hemen gözlerim doldu cünkü cektigim zorluklari hatirladim hemen kadinin yanina gidip allah yardimcin olsun dedim

demek bu iş yurt dışında bile aynı,
yani yorumlar evrensel

demek bu iş yurt dışında bile aynı,
yani yorumlar evrensel

evet öyle
alman bir komsum var 4 kiz 1 oglu var.oglan olsun diye kadin 5 tane cocuk yapmis
bana bile devamli bir cocuk daha yapsan belki erkek olur diyor
3 kizdan sonra 4.bebegime hamileyim ins.erkek olur
lütfen dua eder misiniz

evet öyle
alman bir komsum var 4 kiz 1 oglu var.oglan olsun diye kadin 5 tane cocuk yapmis
bana bile devamli bir cocuk daha yapsan belki erkek olur diyor
3 kizdan sonra 4.bebegime hamileyim ins.erkek olur
lütfen dua eder misiniz

maşallah canım ne güzel kalabalıksınız.
allah gönlüne göre versin canım
saplıklı sıhhatli bir oğlun olur inşallah
ama hayırlı evlat dilemek lazımmış cinsiyet çokta önemli deil
yinede allah herkesin gönlüne göre versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…