- Konu Sahibi meryemmeryem
-
aaa bunlar ikizmi sanki uzaylıymış gibi tepki verenler:) hangisi daha büyük? biri ağlayınca öteki de ağlıyor mu ? aynı anda mı uyuyolar? yalnız mı bakıyosun? daha bi sürü...bi de çoğu arkadaşımızın da dediği gibi başka düşünmezsin dimi artık yeter...allahım yarabbimmm...sizene hakikaten bu sözlere sinir oluyorum sanki siz baktınız biliyosunuz zorluğunu da knuşuyosunuz bunu diyenlerin hiçbirinin de ikizi yok yaniii....bi de çocuklarının arasında 1-2 yaş olup ta ben de ikiz gibi büyüttüm diyenler...nedir bu kıskançlık anlamadım:)) bi ikiz annesini en iyi yine bi ikiz annesi anlar vallaa...öyle 1-2 yaşla olmuyo ne yazıkki..
benimkiler ayrı yumurta ikizi..birbirlerine hiç benzemedikleri için ikizmi sorusu çok geliyor..
hiç unutmuyorum 60 lı yaşlarda kokoş birisi elini omzuma atıp evladım sen yanlış biliyorsun bunlar ikiz değil dedi......................................
ağzım açık kaldı gözlerim fal taşı.. kadın devam etti..ikizler birbirine benzer..aynı anda doğmuş olabilirler ama ikiz değiller..öğren yavrum cahil kalma dedi...
nasıl bakıyorsunuz diyorlar ya birde ; siz olmazsanız daha güzel bakıyom demek geçti içimden..
allah allah sizece kardeşim diye haykırmak istiyorum,daha doğmadılar ama şimdiden düşündümde böyle sahneleri..
ay birde biz ikiz olduklarını öğrendik ya her duyan bi akıl vermeye başladı birde şunu diyorlar
ayyy ik tanemi ay neyse korkma bizde geliriz yardımcı oluruz
allahım yarabbim daha doğmadan neler diyorlar güya gelecekler bana yardım edecekler yardım değil sırf kendilerine uğraş arıyorlar herhalde
beni benimle bıraksalar daha iyi bakarım
benimkiler ayrı yumurta ikizi..birbirlerine hiç benzemedikleri için ikizmi sorusu çok geliyor..
hiç unutmuyorum 60 lı yaşlarda kokoş birisi elini omzuma atıp evladım sen yanlış biliyorsun bunlar ikiz değil dedi......................................
ağzım açık kaldı gözlerim fal taşı.. kadın devam etti..ikizler birbirine benzer..aynı anda doğmuş olabilirler ama ikiz değiller..öğren yavrum cahil kalma dedi...
yaşlı teyzeler diyorki birde;
bizim zamanımızda hazır bez yoktu ne var size...
bizim zamanımızda mama yoktu...
biberon yoktu..
şu yoktu bu yoktu diyorlar :)
bende diyorum hazır bez vardı da siz mi kullanmadınız, biberon vardı da siz mi kaynatmadınız
ayyyyy bu şimdiye kadar duyduklarım içinde rekor derecede iyisi,
ikiz neymiş öğren arkadaşım cahil kalma
vaaay kimleri görüyoruuummm... nerelerdesin yaaaa... sorma çok cahilim bu aralarrr........karnımdan çıkandan haberim yok
:18: bundan sonra Bİ ikiz anneSİ görürsem Allah bağışlasın demekten fazla tek kelime etmiyim barii:))
hepinizin yavrularını Allah bağışlasın
benim de ilk cocuklarim ikiz
yurtdisinda yasiyorum
ayri yumurta ikizleri ikisi de kiz
önce aaaa ikiz mi
ikisi de kiz mi evet deyince yabancilar bile aaaa yazik neden ikisi de kiz keske biri de erkek olsaymis diyorlardi
benim elimde olsa herhalde ben de keyfime göre dogururdum degil mi
demek bu iş yurt dışında bile aynı,
yani yorumlar evrensel
evet öyle
alman bir komsum var 4 kiz 1 oglu var.oglan olsun diye kadin 5 tane cocuk yapmis
bana bile devamli bir cocuk daha yapsan belki erkek olur diyor
3 kizdan sonra 4.bebegime hamileyim ins.erkek olur
lütfen dua eder misiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?