ikiz anneleri ve ikiz annesi olacaklar

Ikisi birden mi ögreniyor? Biz de yakinda baslayacagiz ama sanki biri daha hazir. Neler yaptiniz biraz anlatabilir misiniz?
Sende başladığın zaman lütfen deneyimlerini buraya yaz, beni yalnız bırakma

Ben karnımdaki zamanlarınıda özlüyorum biri cok hareketli digeri sakindi sekerli yedim mi başlarlardı harekete her anının tadını çıkar
Evet eevt
Bende kiz daha hareketli hic durmuyor diyorum doktora gdiince o yok erkk daha hareketli asil bu durnuyor diyor. Hissetmiyorum galiba yinede yolun daha cok basinda oldugumuz icin bide mudahale edemedigimiz icin insan bi an once zamanin gecmesini ve saglikla dogmalarini sabirsizlikla bekliyor

İnşallah canım zamanında ve sağlıkla gelsinler❤

Slm mavimli nasılsın? ikizler ne alemde nasıllar? tuvalet eğitimine başladınmı?

Slm mavimli nasılsın? ikizler ne alemde nasıllar? tuvalet eğitimine başladınmı?
Slm twinsmom evet basladik daha dogrusu ben birkac potty training videosu izlettim ondan sonra kendileri tuvalete oturmak icin yarisir hale geldiler. Sabah ikisi de söylüyor ve oturuyor ve yapiyor. Ama hala bezliler. Nisanda havalar isininca bezi biraktiracagim tamamen. Bence asil olay gece. Benimkilerden biri gece kalkip su iciyor mesela, yatarken de iciyorlar. Gece egitimi nasil olacak bilmiyorum. Sen neler yaptin, seninkiler ne alemde?

Ben hala telkin aşamasındayım altlarını bile zor değiştiriyorum rahatsız olmuyormusunuz diyorum olmuyoruz diyorlarBen potty training ilk defa duydum çizgi film gibibirsey mi? you tube da mı? Bende izleteyim. Gece yatmadan su icmesinin sebebi ne süt alışkanlığı mı? Yatmadan su icerse cabucak tuvaleti gelir, ilk baslarda anneler saat kurup belli araliklarla cocuklarini tuvalete kaldiriyorlarmis aliştikca kaldirma süresini uzatip sonlandiriyorlarmis off cok zor...iki bebe hadi birini kaldirdin digeri zaten uyanir sonra nasil uyutucan....içim daraldı tecrubeli ikiz anneleri yardim edin...

Merhaba biz 20 ayın bitirmek üzereyiz akıl sağlığım hala yerinde şükür 2 erkek + eşim=3 bebek
Bebeklerim birbirlerini hiç rahat bırakmıyor biri aşırı mızmız hep ben diyor herşey 2 şer tane ama hepsi onun olacak kardeşine ne oyuncak veriyor ne yemek yemesine izin veriyor. Kızmaktan falan anlamıyor aşırı arsız kızınca kinli kinli bakıyor iğce canım sıkılıyor. Oburu biraz garip kalıyor yanında herşey elinden alındığı için oda kardeşini ısırıyor bişeyler fırlatıyor saçından tutup sürüklüyor. Bizim ev curcuna nasıl akşam olduğunu anlamıyoruz. Bu çocuklar nezaman normale döner de beraber oyun oynarlar acaba? Hani bir umut varmı diye merak ettim ^^

benimkiler 3 oldu hala aynılar tabi simdi biraz laftan anlıyorlar kavgaları esnasında birbirlerinin canını yaktiginin bilincindeler... Sen şu an zor bir dönemden geçiyorsun, bizdede birisi cok baskındı digerinin hakkını cok yiyordu şimdi yer değıştirdiler. 2 bucuk yaşından sonra kendi baslarına oyuncak oynamaya basladilar...oncesi cok zordu yemek bile yapamiyordum oyuncagin başına beni de otutturuyorlardı bizi oynat diye Tuvalet, banyoya girince agliyorlardi başka odaya gidince agliyorlardı....vs

Biz oyuncak ne hiç bilmiyoruz tencere tava .. sürekli ver yiyim ver yiyim modundalar nezaman nefes alırım diye düşünüyorum bende

Masallah sizin haftaniz da erken dogum olarak mi geciyor yani sezarynmi yapiyorlar? Bi de bebekleriniz küveze girdimi
Evet sezeryan oldum bebeklerim premature olarak geçti 1 hafta kaldılar küvezde . Benim işime geldi küvezde olmaları 1 hafta hemşirelerle aldım kaldırdım emzirdim yatırdım. Cesaretlendim. Yoksa direk eve gelsek nasıl bakacağım diye korkardım. Çok miniklerdi çünkü..

Cok iyi masallah
İnsallah bizde okadar ilerleriz.

Cok iyi masallah
İnsallah bizde okadar ilerleriz.
Canım nasılsın Bebişler nasıl? Nst ye girmeye başladın mı.
Bana Dr wc harici kalkma dedi ama ne mümkün küçük kızım da oldugu için. Gene de çok dikkat ediyorum. Cumartesi kontrol um vardı 1200 /1400 olmuşlar. 31haftada çagırdı nst baglıcam her geldiginde dedi. Kontrolleri 10 güne düşürcekmiş. Bebekler de çok güçlendiler her hareketleri canımı yakıyor. Tekmeledikçe aşagıyı sızlatıyorlar. Kasılmalar arttı ama normalmiş arada olması. Bizde durumlar böyle canım

Ay ay masallah
Benimde dun kontrolum vardi 1458 oglan kiz 1334 olmus. Serklaj yapilmisti bana 25. Haftada haberin varmi o yuzden her kontrolde rahim boyu olcuyor. Nst degil ama togo yapiyor kasilma cikmiyor sukur. Bundan sonra nst ye gecicez galiba. Bebekler gercekten bazen beni korkutuyorlar. İkiside hareket ettiginde simdi gobegimi yirtip cikicaklar diyorumama doktorum kiza giden oksijeni pek begenmedim biraz az gidiyo gbi falan dedi. Perinatolojiye yonlendirdi. Doktor ariyorum aradiklarim bakmam diyo. Oyle cok endiseliyim dunden beri

Maşallah Bebişlere bizde de oğlanın kilosu önde.
Evet en son konuştuğumuz da yeni yapılmıştı serklajın. Sevindim kasılma olmamasına. Zamanları gelene kadar dayansınlar inş. Evet benimde öyle oluyo resmen ayakları elime geliyor karnımın her tarafında ayrı tümsek oluyor
Endişelenme canım perinatolog işin uzmanı daha detaylı bakar içini ferah tut. Ayrıca niye bakmıyormuş Perinatalog. İşi zaten riskli gebelik. Ben detaylı zamanın da gitmiştim. 32 lerde Bi daha gel demişti. Tekrar gidicem bende genel Bi kontrol olsun diye. Umarım sorunsuz sagsalim kavuşuruz

Merhaba arkadaşlar
24 haftalik olduk çok Şükür neredeyse 2 haftadır sırt ve kaburga ağrısı dan ölüyorum 10 dk ayakta kalsam sırtıma bıçaklar saplanıyor göğüslerimin altı batıyor karıncalanıyor kendimi zor atıyorum bir yere resmen koltuga ve yastıklara bağımlı yasıyorum bazen gece uykumdan uyandırıyor hele yemek yedığımde nefes alamıyorum aynı seyleri yasayan oldu mu ne zaman geçiyor yada geçecek mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…