Kimseyi kirmaktan korkma tak tak lafini soyle sen uzulecegine onlar uzulsunAynen canım utanmadan sıkılmadan herşeyimizi didikliyorlar.eşimi bile darlıyıor iş arkadaşları.çok kafaya takmamaya çalışıyoruz.umarım sağlıkla mutlulukla bebişlerimize kavuşuruz
Cok tesekkur ederim tane tane anlatmissiniz herseyipark yataklar sanirim en iyiler, beşikler yataklar pek kullanilmiyor. Ama park yataklara ben baktim boyle saglam durmuyor cok basit gibi duruyor benim baktiklarimmi gorduklerimmi oyleydi bilmiyorum devrilivercek gibi bezden bisey. O yuzden sicak bakmamistim ama arastirayim bari bebekleri odalarina alistirmissin ne kadar guzel.. insalalh bende becerebilirim. Cunku herkes sen hep onlarla yatarsin diyor. Ya da yatak odasinda beraber yatarsiniz eşin kanepede yaatar diyor eğitmek gercekten onemli insallah bende simdiden dusunduklarimi halledebilrim
Şimdi baktim bahsettiginiz salincaklara cok guzell, ama sallamaya mecbur kalirsam alayim bendeBenim park yatakların markası baby max yatağın sallanabilme özelligi var yeni dogduklarında işe yarıyor sonrasında bebekleri tatmin edici olmuyor onun için tavana asılan svava salıncak aldım benim icin gercekten hayat kurtarıcı oldu çünki 6 ay gaz sanc>ları gecmedi, güya bebekleri sallanmaya kesinlikle alıştırmayacaktım nerdeeee..butun park yataklarda var mi bilmiyorum ama yatağın yanında açılan pencere var cocuk buyudugunde yataga kendisi girip çıkabiliyor, kumaşı paraşüt kumaş baya saglam bizimkine hala birsey olmadı ve cok kez kapatıp açtık... oda konusuna gelince hersey kendiliginden gelisti Rabbim yardım etti, yatak odamda sadece bir beşiklik yer vardı ilk once ayni yatakta yattilar birbirlerini tepikleyip uyandırmaya baslayınca diger odaya gecmek zorunda kaldım cok da iyi oldu odaya alışmış oldular.
Anne yanı besikleri cok küçük cok cabuk buyuyorlar ama maddi konuda sıkıntın yoksa alabilirsin.Şimdi baktim bahsettiginiz salincaklara cok guzell, ama sallamaya mecbur kalirsam alayim bendegerci kendime bi tane alip terasa mi assam diye dusunmedim degil park yataklara gdiip bakayim bari. Onlarda faydali. Eşim şu ahşap anne yani kucuk beşiklere cok heves etti ama naparim nederim bilmiyorum tesekkkur ederim tavsiyeleriniz icin❤❤
Cuma günü bime reflü yatağı gelecek ondan düşünebilirsin faydalı bir ürün, ben almamıştım ama olsaymış iyi olurmuş, emzirme yastığının içine kücuk yastık ekleyip yatırıyordum.Şimdi baktim bahsettiginiz salincaklara cok guzell, ama sallamaya mecbur kalirsam alayim bendegerci kendime bi tane alip terasa mi assam diye dusunmedim degil park yataklara gdiip bakayim bari. Onlarda faydali. Eşim şu ahşap anne yani kucuk beşiklere cok heves etti ama naparim nederim bilmiyorum tesekkkur ederim tavsiyeleriniz icin❤❤
Canim baktim bende nasil bisey diye hic bilmiyodum. İnsallah kacirmazsam alayim onuCuma günü bime reflü yatağı gelecek ondan düşünebilirsin faydalı bir ürün, ben almamıştım ama olsaymış iyi olurmuş, emzirme yastığının içine kücuk yastık ekleyip yatırıyordum.
Evet görünmedin hicOrkide_sever P peynirsiz ce e deyip kaçmış gibi olmuşum, ikiz anneleri nasılsınız neler yapıyorsunuz? Benimkilerin bu soguk kış gününde canları çok sıkılıyor ne yapacağımızı şaşırıyoruz
32.haftamda sabah ben altima kaciriom zannediyordum ve o gun sansa randevum vardi.Ultrasyona girdim doktor ameliyathaneyi hazirlayin diye arama yapti ben sok oldum sancim agrin bir seyim yoktu meger suyum azaliyormus.Nts vs ameliyata alindim.Doktorum cok tecrubeli oldugu icin dakikalar icinde bebeklerimin seslerini duydum ama cok kucuklerdi ödüm koptu ikiside 2 kilo anca geliyorlardi.Kizimin biri sagir dogdu daha gelisimi tamamlanmamisti 1 hafta kuvezde kaldilar.Onlari ilk gormeye gittigimde bunlar benim mi diye agliyordum.Biri sarisin mavi gozlu bembeyaz digeri esmer zeytin.Rabbimin yarattiklarina hayran kaldimm bir karinda 2 can ve alakasiz 2 bebekMerhaba arkadaşlar bebeklerime kavuşma adına bu sitede bir cok deneyimim oldu on yıl sonrasında tüp bebekle ikiz sahibi oldum bebeklerim 31 haftalık help sendromu başlangıcı sebebiyle doğmak zorunda kaldılar birisi 1470gr digeri 1680 gr dünyaya geldi 51 gün küvezde kaldılar şu an 23 aylık oldular.Çok şükür. Rabbim tüm isteyenlere versin inşallah. Bu konuyu açmamdaki sebep ikiz anneleri ve ikiz annesi olacaklar ile deneyimlerimizi paylaşmak.
Maşallah, Allah size güç kuvvet versin üçüz gibi olmuşlar erkek kardeşleri ne kadarlık oldu? Kızınızın duyma sorunu prematüreliktenmi? Benim ikizlerde 3 yaşına az kaldı evde surekli kavga aynı oyuncaktan iki tane dahi olsa ...32.haftamda sabah ben altima kaciriom zannediyordum ve o gun sansa randevum vardi.Ultrasyona girdim doktor ameliyathaneyi hazirlayin diye arama yapti ben sok oldum sancim agrin bir seyim yoktu meger suyum azaliyormus.Nts vs ameliyata alindim.Doktorum cok tecrubeli oldugu icin dakikalar icinde bebeklerimin seslerini duydum ama cok kucuklerdi ödüm koptu ikiside 2 kilo anca geliyorlardi.Kizimin biri sagir dogdu daha gelisimi tamamlanmamisti 1 hafta kuvezde kaldilar.Onlari ilk gormeye gittigimde bunlar benim mi diye agliyordum.Biri sarisin mavi gozlu bembeyaz digeri esmer zeytin.Rabbimin yarattiklarina hayran kaldimm bir karinda 2 can ve alakasiz 2 bebekSutum yetmedi zaten esmer kizimin dudaklari minnakti pek ememiyordu mamayla sutumle biberonla buyuttum bir sekil simdi 3 yasindalar hatta tekrar hamile kaldim Bir de erkek kardesleri oldu 3 bir arada buyuyorlar.Rabbim isteyen herkese nasip etsin...
Senin ikizler kaç yaşında? Benimkiler 3 yaşına az kaldı hala kendi başıma dışarı çıkamıyorum çıkanlarada hayran kalıyorum.Ayni hava soguk diye korkumuza cikamiyoruz canim. Tam kudurma zamanlari zorlanmaya basladim
Yok kuzum yaa daha 6 ay 12 gunlukler bucuk bile olamadilarSenin ikizler kaç yaşında? Benimkiler 3 yaşına az kaldı hala kendi başıma dışarı çıkamıyorum çıkanlarada hayran kalıyorum.
Evet görünmedin hic
Az sonra doktora gidicem bebisleri görucem ben heyecanliyim, benim kiz benden daha heyecanli galiba icerde calip oynuyor
Guzel haberler alayim simdilik beklenti bu
Senn durumlar nasil
Cinsiyetleri belli olmus sanırım ikisidemi kız maşallah, insallah guzel haberler alirsin
1 yasina giriyor oglumda.Evet bikac haftaya duzeldi kulagi.Bizde sarisin olan kolitti mizmizdi oylede devam ediyor surekli aglama kavga halinde her seyden 2 tane aliodum ama yapmiyorum artik paylasimi ogrenmeliler seneye okula verecem.Allah yardimciniz olsun sizindeMaşallah, Allah size güç kuvvet versin üçüz gibi olmuşlar erkek kardeşleri ne kadarlık oldu? Kızınızın duyma sorunu prematüreliktenmi? Benim ikizlerde 3 yaşına az kaldı evde surekli kavga aynı oyuncaktan iki tane dahi olsa ...
inan cok guzel günler tadını çıkar 6 aylik bebegin sevimliligi hicbirseyde yokYok kuzum yaa daha 6 ay 12 gunlukler bucuk bile olamadilaryurume hevesi oturma cabasi emekleme surunmeleri kasiga alisma dis cikarmaya calisma kargasasi icindeyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?