Benimkilerinde birisi sarışın biri esmer hic benzemiyorlar bizdede sarışın olan kolikti 1 sene sürdü1 yasina giriyor oglumda.Evet bikac haftaya duzeldi kulagi.Bizde sarisin olan kolitti mizmizdi oylede devam ediyor surekli aglama kavga halinde her seyden 2 tane aliodum ama yapmiyorum artik paylasimi ogrenmeliler seneye okula verecem.Allah yardimciniz olsun sizinde
Oyy neler atlatmissiniz canim gecmis olsun. Benimde kizin kusmalari vardi hala arada var ama balgamdan dolayi cok sukur eskisi gibi yedigini cikariyoinan cok guzel günler tadını çıkar 6 aylik bebegin sevimliligi hicbirseyde yokbenimkiler 6 aya kadar, bir digeri 1 yaşına kadar gaz sancili gecti, biri egzama oldu, gözünde sorunlar oldu alt kirpikleri içe döndü kirpikleri battı, digeri kasık fıtıgı oldu ameliyat oldu, sünnet oldular, ilk bir sene nasıl gecti bilmiyorum her aşı zamanı bir serenat zaten ama dönüp baktığımda sevimlilikleri her seyi siliyor.
teşekkürler, ikiz gercekten zor çok zor
Oyy neler atlatmissiniz canim gecmis olsun. Benimde kizin kusmalari vardi hala arada var ama balgamdan dolayi cok sukur eskisi gibi yedigini cikariyo
cinsiyetleri belli olmuş galiba ikiside mi kız inşallah güzel haberler alırsın
Evet görünmedin hic
Az sonra doktora gidicem bebisleri görucem ben heyecanliyim, benim kiz benden daha heyecanli galiba icerde calip oynuyor
Guzel haberler alayim simdilik beklenti bu
Senn durumlar nasil
ikizler oturmaya başlayınca iki tane pilastiklerden mama sandalyesi almıştım benim için hayat kurtarıcı olmuştu onun üstünde baya oyalanıyorlardı, birini hoppalaya digerini yürütece koyuyordum birazda öyle oyalanıyorlardı.Ayy benimde kiz yesil gozlu daha sarisin daha beyaz. Erkek kahve gozlu daha esmer sacli alakasizlar
Daha tam oturamiyolar bi sure sonra dusuyolar. 2 tane bebeyatmaz 2 yurutec 2 puset var evde annem cildirmak uzereikizler oturmaya başlayınca iki tane pilastiklerden mama sandalyesi almıştım benim için hayat kurtarıcı olmuştu onun üstünde baya oyalanıyorlardı, birini hoppalaya digerini yürütece koyuyordum birazda öyle oyalanıyorlardı.
ikizler tuvaleti ögrendimi ben baharda başlamayı düşünüyorum ama hic belirti yok1 yasina giriyor oglumda.Evet bikac haftaya duzeldi kulagi.Bizde sarisin olan kolitti mizmizdi oylede devam ediyor surekli aglama kavga halinde her seyden 2 tane aliodum ama yapmiyorum artik paylasimi ogrenmeliler seneye okula verecem.Allah yardimciniz olsun sizinde
Eee ikiz evi maşallahDaha tam oturamiyolar bi sure sonra dusuyolar. 2 tane bebeyatmaz 2 yurutec 2 puset var evde annem cildirmak uzere
Slm ben de Tek yumurta erkek ikiz annesiyim. Benimkiler 32. aylarindalar henüz tuvalet egitimi veremedim ama artik söylüyorlar biri tuvalete gidiyor iki gündür gösteriyor falan. Digeri pek sallamiyor. Hava soguk burda bir ay daha beklemek istiyorum. Seninkiler ne durumda? Tepkileri nasil?ikizler tuvaleti ögrendimi ben baharda başlamayı düşünüyorum ama hic belirti yok
Tabi 3 ay oldu hallettik onu.ikizler tuvaleti ögrendimi ben baharda başlamayı düşünüyorum ama hic belirti yok
Ikisi birden mi ögreniyor? Biz de yakinda baslayacagiz ama sanki biri daha hazir. Neler yaptiniz biraz anlatabilir misiniz?Tabi 3 ay oldu hallettik onu.
Biri her sey de oldugu gibi geriden takip etti.Bez takmadim onlarla beraber kulozete oturdum.Cisim var diye banyoya kosturdum onlarda pesimdeIkisi birden mi ögreniyor? Biz de yakinda baslayacagiz ama sanki biri daha hazir. Neler yaptiniz biraz anlatabilir misiniz?
Benimkiler 34 aylık birisi daha yeni kaka yaptım diyor tuvalete gitmeyi reddediyor digeri hem söylemiyor hemde altını degistirmemi istemiyorSlm ben de Tek yumurta erkek ikiz annesiyim. Benimkiler 32. aylarindalar henüz tuvalet egitimi veremedim ama artik söylüyorlar biri tuvalete gidiyor iki gündür gösteriyor falan. Digeri pek sallamiyor. Hava soguk burda bir ay daha beklemek istiyorum. Seninkiler ne durumda? Tepkileri nasil?
MaşallahTabi 3 ay oldu hallettik onu.
Maşallah Allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin.Yok biri kiz biri oglan tesekkur ederimmm
Bende bu yaz aşina olsunlar diye klozete oturdum o sıralar zaten beni hiç yalnız bırakmıyorlardı tuvaletten çıkana kadar agliyorlardı, klozete aparat aldım yine klozetin üzerine araba çıkartmaları yapıştırdım çıkartmalar baya dikkatlerini çekti ama yinede klozeti sevimli kılmadı ikizlerden birisi birgün mağzada gezerken oturak almak istedi sanırım sandalye sandı, ona çişini yapacaksan alalım felan baya anlattım kabul etti eve getirdik birkez beziyle birkezde bezsiz oturdu ama birsey yapmadı sonra hiç oturmadı, ben zaten yaşları küçük ve belirti yok diye üzerlerine düşmedim amacım birgün o bezin çıkacağını ve tuvalete yapmaları gerektigini belirten hareket davranış ve konuşmalar oldu, şu sıralar tam tuvalet yaşı ama havalar çok soğuk, teonun kaka kitabınıda okudum yakın zamanda yine okudum birisi ben tuvalete yapmiycam büyüyünce yapıcam diye ağladıBor
Biri her sey de oldugu gibi geriden takip etti.Bez takmadim onlarla beraber kulozete oturdum.Cisim var diye banyoya kosturdum onlarda pesimdeGun icinde surekli sordum cis kaka var mi diye.Biri 2 gunde ogrendi sukur digeri 2 3 haftada ama altlarina cis kaka da yaptilar bu surecte.Sukur simdi hepsinden kurtulduk.Bu arada biri ogrenirse digeri icin motivasyon oluyor
Ben karnımdaki zamanlarınıda özlüyorum biri cok hareketli digeri sakindiValla bende sizin gibi çişten kaka dan bahsettigim gunlere bi gelsemmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?