ikiz anneleri ve ikiz annesi olacaklar

Benimkilerinde birisi sarışın biri esmer hic benzemiyorlar bizdede sarışın olan kolikti 1 sene sürdü

Oyy neler atlatmissiniz canim gecmis olsun. Benimde kizin kusmalari vardi hala arada var ama balgamdan dolayi cok sukur eskisi gibi yedigini cikariyo

Ayy benimde kiz yesil gozlu daha sarisin daha beyaz. Erkek kahve gozlu daha esmer sacli alakasizlar
ikizler oturmaya başlayınca iki tane pilastiklerden mama sandalyesi almıştım benim için hayat kurtarıcı olmuştu onun üstünde baya oyalanıyorlardı, birini hoppalaya digerini yürütece koyuyordum birazda öyle oyalanıyorlardı.

Daha tam oturamiyolar bi sure sonra dusuyolar. 2 tane bebeyatmaz 2 yurutec 2 puset var evde annem cildirmak uzere

ikizler tuvaleti ögrendimi ben baharda başlamayı düşünüyorum ama hic belirti yok

ikizler tuvaleti ögrendimi ben baharda başlamayı düşünüyorum ama hic belirti yok
Slm ben de Tek yumurta erkek ikiz annesiyim. Benimkiler 32. aylarindalar henüz tuvalet egitimi veremedim ama artik söylüyorlar biri tuvalete gidiyor iki gündür gösteriyor falan. Digeri pek sallamiyor. Hava soguk burda bir ay daha beklemek istiyorum. Seninkiler ne durumda? Tepkileri nasil?

Bor
Ikisi birden mi ögreniyor? Biz de yakinda baslayacagiz ama sanki biri daha hazir. Neler yaptiniz biraz anlatabilir misiniz?
Biri her sey de oldugu gibi geriden takip etti.Bez takmadim onlarla beraber kulozete oturdum.Cisim var diye banyoya kosturdum onlarda pesimdeGun icinde surekli sordum cis kaka var mi diye.Biri 2 gunde ogrendi sukur digeri 2 3 haftada ama altlarina cis kaka da yaptilar bu surecte.Sukur simdi hepsinden kurtulduk.Bu arada biri ogrenirse digeri icin motivasyon oluyor

Benimkiler 34 aylık birisi daha yeni kaka yaptım diyor tuvalete gitmeyi reddediyor digeri hem söylemiyor hemde altını degistirmemi istemiyor

Bende bu yaz aşina olsunlar diye klozete oturdum o sıralar zaten beni hiç yalnız bırakmıyorlardı tuvaletten çıkana kadar agliyorlardı, klozete aparat aldım yine klozetin üzerine araba çıkartmaları yapıştırdım çıkartmalar baya dikkatlerini çekti ama yinede klozeti sevimli kılmadı ikizlerden birisi birgün mağzada gezerken oturak almak istedi sanırım sandalye sandı, ona çişini yapacaksan alalım felan baya anlattım kabul etti eve getirdik birkez beziyle birkezde bezsiz oturdu ama birsey yapmadı sonra hiç oturmadı, ben zaten yaşları küçük ve belirti yok diye üzerlerine düşmedim amacım birgün o bezin çıkacağını ve tuvalete yapmaları gerektigini belirten hareket davranış ve konuşmalar oldu, şu sıralar tam tuvalet yaşı ama havalar çok soğuk, teonun kaka kitabınıda okudum yakın zamanda yine okudum birisi ben tuvalete yapmiycam büyüyünce yapıcam diye ağladı Havalar ısınınca hayırlısı Allah yardımcım olsun inşallah

Valla bende sizin gibi çişten kaka dan bahsettigim gunlere bi gelsemmm
Ben karnımdaki zamanlarınıda özlüyorum biri cok hareketli digeri sakindi sekerli yedim mi başlarlardı harekete her anının tadını çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…