Bazen öyle olabiliyor, sen konuyu yazalı baya olmuş şu an durumun ne inşalkah iyilerdirMerhaba arkadaslar bugun saglik ocagina gittim birinden cok net kalp sesi gelirken digeri cok zayif atim.var dedi kafama takmamaya calisiyorum ama boyle durum.yasayan var mi tesekkurler
Merhaba sorun yok ama hareketlerini hala hissetmiyorum diger ogljmda da 22 haftalikkrn duydum gerci bir tanesi hafif kipirdiyir gibi ama cok cok azBazen öyle olabiliyor, sen konuyu yazalı baya olmuş şu an durumun ne inşalkah iyilerdir
canımmm
Çok şükür, benimde bir ara öyle olmuştu birisinin hareketini hiç hissedemiyordum bende baya endişelenmiştim, sağlık ocaklarındaki alet çok da sağlıklı gelmiyor bana sonuçta pille çalışan küçük bir alet.Merhaba sorun yok ama hareketlerini hala hissetmiyorum diger ogljmda da 22 haftalikkrn duydum gerci bir tanesi hafif kipirdiyir gibi ama cok cok az
Allah gönlünüze göre versin inşallahne mutlu sizlere maşallah ben de tüp bebek tedavisine başladım ama gözüm fazlada ikiz istiyorumyani içime öyle doğuyor bir umuttur yaşamak...
Hayırlı olsunKızlar nasip olursa bir kızım bir oğlum olacak oğlumun ismini Metehan istiyoruz uygun bir kız ismi önerebilirseniz sevinirim
Hayırlı olsunMetehan&Melike (Kadın hükümdar) Metehan da hükümdar olduğuna göre... evde çocukların hükmü sürüyor zaten
Bence çok hoş olmuş Neslihan da çok güzel uyumlukulağa hoş geliyo aslında ama eşim Neslihan diyo Türk kökenli istiyor başka öneriniz var mı
Ben 2 saat zor dayandım çok zor geçti yarın geri dönüşüm var şimdiden düşünüyorumikiz anneleri neredesiniz? 13 saatlik araba yolculuğunda 2 yaşındaki ikizler ne yapar?Bu beni çok korkutuyor ilk deneyimim olacak, biraz buyuk olsalar laftan anlasalar neyse...
inşallah demek istiyorumBen 2 saat zor dayandım çok zor geçti yarın geri dönüşüm var şimdiden düşünüyorumhayırlı yolculuk inşallah güzel geçer
Akrabam supradyn şurup vermiş bebeğine 7 8 saatlik yolda hep uyumuş belki bebek olduğu icin uyumuştur, Benimkilerde ne ağrı kesici ne allerji şurubu ne de vitamin şurupları uyku yapıyor zaten uykuya karşılarBen 2 saat zor dayandım çok zor geçti yarın geri dönüşüm var şimdiden düşünüyorumhayırlı yolculuk inşallah güzel geçer
Arabayla oğlum arabayı sevmedi hareket ettiği an ağlamaya başladı devamlı şükür evimize geldik ama yine sorunlu geçti bi daha düşünmüyoruminşallah demek istiyorumsen otobüslemi seyahat ettin?
Yaaa ben şuruba karşıyım hasta olmadıkları sürece vermeyi düşünmüyorum şuan tek kullandığımız devit 3 ama senin kiler 2 yaşındaymış bilemedim benimkiler 4 aylıkAkrabam supradyn şurup vermiş bebeğine 7 8 saatlik yolda hep uyumuş belki bebek olduğu icin uyumuştur, Benimkilerde ne ağrı kesici ne allerji şurubu ne de vitamin şurupları uyku yapıyor zaten uykuya karşılarbir gün ikizlerden biri allerji oldu allerji şurubunu içirdik eşimle bu gece rahat ederiz dedik sevindik nereye seviniyorsun gene aynı, gece kac kere uyandı
Kıyamam yaa, neyseki atlatmışsın darısı benim başımaArabayla oğlum arabayı sevmedi hareket ettiği an ağlamaya başladı devamlı şükür evimize geldik ama yine sorunlu geçti bi daha düşünmüyorum
Bence bu kadar kasmayın kendinizi hamileliğin keyfini çıkarmaya çalışın benim 24. haftaya kadar kanamam oldu ayrıntılı ultrasonda bebeklerden biri tek böbrekli görüldü hiç yatmadım 32. haftaya kadar çalıştım işten çıkacağım için patronum daha fazla maaş vermemek için çıkarmasaydı daha da çalışırdım ol diyen Rabbim illede olduruyor siz gönlünüzü ferah tutup anı yaşayın inanın doğum sonrası daha yorucu. Bu arada doğum sonrası da bebeğimin usg de tek böbrek olduğu saptandı ve çok şükür ki sintigrafi sonrası 2. böbreğini gördük sadece olması gerektiği yerden daha yukarıdaymış.Ben 22 haftalık hamileyken yatışa geçtim.Kıpırdamadan yattım desem yeridir.Ha gayret 28 derken 35 e kadar dayandım.Kesinlikle kalkmayın.Ben resmen yemeksepetinden sipariş verip yattığım yerde yemek yedim.2 haftada bir duş aldım.Kabız olmamak için hoşaf kayısı vs yedim..Büyük tuvaleti çok yavaş yaptım hapşırmamaya çalıştım,zor oldu ama oldu,şakın yorulma,sabrın sonu selamet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?