Ben 22+3 haftalığım canım.bulantıları atlatmana sevindim. o günleri hatırlamak bile istemiyorum. Kilonu şimdiden kontrol etmeye çalış bence.sonra çok zorlanırsın, zaten fazla alınan kilonun bebişlere faydası yok bize yapışıp kalıyo.canın ne isterse ye bence ama miktar olarak dikkat et.ben 65 le hamile kaldım şuanda 71 im.bilmiyorum kaçı bulurum.ama göbeğim dışında ben kilo almışım gibi durmuyo.
Canım eşyalarımda çok güzel ya. hiçbiri vazgeçilecek gibi değil.belki çok sıkışıklık olursa annemlerin yaylasında boş odaları var oraya bazı eşyaları götürebiliriz.ben bebişlerim eve gelmeden yataklarını almicam.hani uğursuzluk derler ya insan etkileniyo ister istemez.Allahım korusun bazı kötü şeyler duyuyoruz.benim dr umun bi üçüzü daha vardı, 8. ayında hiçbişeyleri yokken, 1-2 hafta sonra bebeklerden ikisi ölmüş.böyle şeylei düşünmemeye çalışıyorum ama insanın aklına herşey geliyor.yeterki minnoşlarım sağlıkla kapımızdan girsin herşeylerini alırız bişekilde inşallah.
deryaçelik sana da kolay gelsin canım.Sen zor günleri biraz da olsa atlatmışsın artık.Allah bağışlasın oğullarını.
canım söylediklerine kesinlikle katılıyorum.bu kötü olayı ilk duyduğumda çok ekilendim. manyak oldum resmen sürekli bebek hareketlerini dinliyordum.güya dr um o bayanın durumunu örnek vererek bazı tavsiyelerde bulundu.ama şimdi çok rahatım, insanın kendine inanması çok iyi oluyor.Ben bebeklerime çok iyi bakıyorum.hayatta içmediğim sütü günde yarım kiloya yakın içiyorum.Gerisi Allahıma kalmış.Ben minnoşlarımı Allaha emanet ettim.cnm dediğin şeyi bende düşünüyorum ama bunu düşünürsem hiç bişey yapmam bütün hamileliğimi karamsarlıkla geçirim zaten zor buldum birsürü maddi sıkıntıların içinden birsürü saçma sapan tedavilerin içinden geldiler bana ben inanıyorum onlar bizi hiç bırakmayacaklar ...o yüzden düşünmüyorum aklıma bile getirmek istemiyorum olacakla öleceğe çağre yok o yüzden düşünmeyede gerek yok ....
bak sen eşyalarına kıymazsan onalr doğunca kıyacaklar pat küt inecek herşey sen daaralacaksın bu eşyalar olmasa diyeceksin bak derya ne diyor.onda iki tane ya sen 3 tanee...............
rahat ol cnm bence beşiği düşün doğumdan sonra eve gelince yatağınızda babanızı atıp yatacaksanız sorun yok hepiniz sığamazsın dimi :roflol:
Alıntı :
''bak sen eşyalarına kıymazsan onalr doğunca kıyacaklar pat küt inecek herşey sen daaralacaksın bu eşyalar olmasa diyeceksin bak derya ne diyor.onda iki tane ya sen 3 tanee.......''
Çok haklısın dırımkızı canım kıyamadığım bütün eşyalarımda bir hasar var evin güzelliğini falan hiç düşünemiyorum artık.En son gümüşlüğümün camını indirdiler paramparça düşünün yani.Onlara birşey olmadı çok şükür.Kaldırmak en mantıklısı varsa boş bir yer hepsini yığ yada bir oda da fedakarlık yapıp sıkıştır aşyalarını onlara geniş yer aç.Çünkü onlar rahat olmayınca sende rahat edemiyorsun o yüzden onlar gelmeden sen hazırlıklarını tamamla.sonra istesende yapamayacaksın yaptırmazlar sana iş güç ufaklıklar.
canım söylediklerine kesinlikle katılıyorum.bu kötü olayı ilk duyduğumda çok ekilendim. manyak oldum resmen sürekli bebek hareketlerini dinliyordum.güya dr um o bayanın durumunu örnek vererek bazı tavsiyelerde bulundu.ama şimdi çok rahatım, insanın kendine inanması çok iyi oluyor.Ben bebeklerime çok iyi bakıyorum.hayatta içmediğim sütü günde yarım kiloya yakın içiyorum.Gerisi Allahıma kalmış.Ben minnoşlarımı Allaha emanet ettim.
beşik konusuna gelince en büyük sorun nasıl bişi alacağımıza karar verememek.bu yüzden de bazan doğumdan sonraya bırakalım diye düşünüyoruz.belki o zaman daha mantıklı bişey almış oluruz.valla hiç bilmiyorum.Annemin yakınlarında üçüz bebeği olan biri varmış.biara ona gidicem.o nasıl yapmış görmek istiyorum
canım haklısın ilk başlarda bebkler doğunca sıkıntı yaşanıyor muhakkak.. bizlerde birbirien iyi anlayanlar olarak paylaşıyoruz yaşadıklarımızı işde sen kendine stres yapma .. ben hamileliğimde duyduklarımı kendimede olacak gibi almadım hiç .. Allah verdiyse 2 tane 3 tane mutlaka onun kısmetini ve sabrınıda vwerecektir.. annem gittiğinde yalnız nasıl idare edeceğim dedim ma iş bşa düşünce yapılıyor onların bir gülüşü (her ne kadar şimdilik bilinçli olmasada küçükler çünki) tüm yorgunluğunu unutturuyor şahsen ben öpüp öpüp kokluyorum sık sık bu duyguyu yaşamayı çok istedim çünki zamanında.. Allah isteyen herkese versin kimseye aratmasın yokluğunu.. sizlerde sağlıcakla kucağınıza alın inşallah..ayyyy ikiz anneleri nolur öyle demeyin yaaa...... biz ne yapcaz??????? kendimi çok güçsüz hissediyorum okudukça. yapabilecekmiyim allahım diye umutsuzluğ kapılıyorum..
maşallah canım sağlıcakla kucağına al bebişlerini...Allah sağlıcakla tamamına erdirsin..Merhaba arkadaşlar ben de 24hafta 3 günlük ikizlerimi bekliyorum.Bir oğlan bir kız.Allah'ın izniyle hepimiz sağlıkla bebişlerimizi kıucağımıza alırız inşallah.Benim de baştan 3 taneydi.15. haftada birini kaybettik tabiki önce çok üzüldük ama ne yapalım herşeyin hayırlısı.Allah diğerlerini bağışlar inşallah.
Herkese merhaba. Bende ikiz bebek bekliyorum.35+6 günlük hamileyim. Artık heran doğum yapabilirim. Heyecan ile bekliyorum. Pazartesi kontrole gideceğim. Doktorum bayramdan önce doğumunu planlayacağız diyordu. Herhalde 4-5 gün içinde doğum yaparım. Tam da kriz döneminde çok masrafımız oldu. Allah hepimize kolaylık versin.
Herkese merhaba. Bende ikiz bebek bekliyorum.35+6 günlük hamileyim. Artık heran doğum yapabilirim. Heyecan ile bekliyorum. Pazartesi kontrole gideceğim. Doktorum bayramdan önce doğumunu planlayacağız diyordu. Herhalde 4-5 gün içinde doğum yaparım. Tam da kriz döneminde çok masrafımız oldu. Allah hepimize kolaylık versin.
canım geçmiş olsun sanada cevap yazmadan çıkamadım benimkiler başladı mızırdanmaya çünki...:)selam kızlar nasılsınız ben grıp oldum ya felaketım sadece parol ıcebılıyorum ne yapıcamı şaşırdım
canım geçmiş olsun sanada cevap yazmadan çıkamadım benimkiler başladı mızırdanmaya çünki...:)
nane ıhlamur iç ballı limonlu bişeyin kalmaz inşallah...
Geçmiş olsunselam kızlar nasılsınız ben grıp oldum ya felaketım sadece parol ıcebılıyorum ne yapıcamı şaşırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?