İkiz anneleri

deryaçelik sana da kolay gelsin canım.Sen zor günleri biraz da olsa atlatmışsın artık.Allah bağışlasın oğullarını.

canım benim bebşler hala netleşmedi ama üçü de kız gibi.Erkek bebeklerin daha yaramaz olduğunu söylüyolar. ben de böyle avutuyorum işte kendimi:))

cnm dediğin şeyi bende düşünüyorum ama bunu düşünürsem hiç bişey yapmam bütün hamileliğimi karamsarlıkla geçirim zaten zor buldum birsürü maddi sıkıntıların içinden birsürü saçma sapan tedavilerin içinden geldiler bana ben inanıyorum onlar bizi hiç bırakmayacaklar ...o yüzden düşünmüyorum aklıma bile getirmek istemiyorum olacakla öleceğe çağre yok o yüzden düşünmeyede gerek yok ....

bak sen eşyalarına kıymazsan onalr doğunca kıyacaklar pat küt inecek herşey sen daaralacaksın bu eşyalar olmasa diyeceksin bak derya ne diyor.onda iki tane ya sen 3 tanee...............

rahat ol cnm bence beşiği düşün doğumdan sonra eve gelince yatağınızda babanızı atıp yatacaksanız sorun yok hepiniz sığamazsın dimi :roflol:

deryaçelik sana da kolay gelsin canım.Sen zor günleri biraz da olsa atlatmışsın artık.Allah bağışlasın oğullarını.

çok teşekkürederim cnm.Ama pek atlattık sayılmaz bundan sonra başlıyor sanırım herşey.Çok meraklılar birbirlerine çok zarar veriyorlar devamlı kavga ısırmalar ellerindeki herşeyi fırlatıyorlar birbirlerine.kaydirigubbakcemile Mutlaka birinin yüzü kafası mor oluyor ne kadar dikkat edersen et yine bir boşluk anında hallediyorlar birbirlerini.Ne diyelim vallahi zor Allah yardımcısı olsun hepimizin.:Saruboceq:

Alıntı :
''bak sen eşyalarına kıymazsan onalr doğunca kıyacaklar pat küt inecek herşey sen daaralacaksın bu eşyalar olmasa diyeceksin bak derya ne diyor.onda iki tane ya sen 3 tanee.......''

Çok haklısın dırımkızı canım kıyamadığım bütün eşyalarımda bir hasar var evin güzelliğini falan hiç düşünemiyorum artık.En son gümüşlüğümün camını indirdiler paramparça düşünün yani.Onlara birşey olmadı çok şükür.Kaldırmak en mantıklısı varsa boş bir yer hepsini yığ yada bir oda da fedakarlık yapıp sıkıştır aşyalarını onlara geniş yer aç.Çünkü onlar rahat olmayınca sende rahat edemiyorsun o yüzden onlar gelmeden sen hazırlıklarını tamamla.sonra istesende yapamayacaksın yaptırmazlar sana iş güç ufaklıklar.

canım söylediklerine kesinlikle katılıyorum.bu kötü olayı ilk duyduğumda çok ekilendim. manyak oldum resmen sürekli bebek hareketlerini dinliyordum.güya dr um o bayanın durumunu örnek vererek bazı tavsiyelerde bulundu.ama şimdi çok rahatım, insanın kendine inanması çok iyi oluyor.Ben bebeklerime çok iyi bakıyorum.hayatta içmediğim sütü günde yarım kiloya yakın içiyorum.Gerisi Allahıma kalmış.Ben minnoşlarımı Allaha emanet ettim.
beşik konusuna gelince en büyük sorun nasıl bişi alacağımıza karar verememek.bu yüzden de bazan doğumdan sonraya bırakalım diye düşünüyoruz.belki o zaman daha mantıklı bişey almış oluruz.valla hiç bilmiyorum.Annemin yakınlarında üçüz bebeği olan biri varmış.biara ona gidicem.o nasıl yapmış görmek istiyorum

cnm ben ikiz olacağını bilmiyordum eşyaları attım şimdilik iki çekyatımı salona geçirmeyecem ama şöle oyun vakitleri gelsin odalarından alacam çekyatları yerlere minder döşeyecem ama ufakken kalsın sonra salondaki koltık takımını çıkaracam iki çekyatı salona alacam birde ek bişey onlar yayılsın çatı katıyızya balkonumuzda var yazın oyun parkı gibi yaparız diyoruz zor buldum herşey yapacam imkanlarım doğrultusunda

valla cnm ben daha yeni yemeğe başladım ...sütüde başta içtim kusunca içemedim doktorum içme dedi stres yok kusacaksan içme dedi...şimdi içiyorum günde bir bardak doktorda dedi bir bardak olsa yeter yoğurt ve peynir takviyeli
şimdilerde çok acıkıyorum ama yaa bugün dikkat ettim aç kalınca başım ağrıyo yaa
devamlı meyve saldırısındayım ama yok daha çok acıkıyorum yaa ne yapacam zaten ben tombul bir anne adayıyımmm oy oyyyy fıçı gibi olacam desenizee

ayyyy ikiz anneleri nolur öyle demeyin yaaa...... biz ne yapcaz??????? kendimi çok güçsüz hissediyorum okudukça. yapabilecekmiyim allahım diye umutsuzluğ kapılıyorum..

mehlikacım çok fazla giremiyorum nete o yüzden geç görmüşüm canım kusura bakma. eve ben 2 kez kanama geçirdim 1 ay arayla. inş. bir daha olmaz. test sadece ense kalınlığı ölçüldü.ikili ve üçlü testler yapılmıyor işte zaten bizim durumumuzda. ayrıntılı ultrasona girdik. tek tek organlarına baktı ve hemşireye not ettirdi dr. ayak parmakları haricinde diğer herşeyine uzun uzun baktı. sorun yok dedi ama tabi ekledi kihiçbirşeyin de garantisi yoktur!!!!!!! tabiki yoktur allah kimseye kötü tecrübeler yaşatmasın inş. ankaraya imkanınız varsa hocamdan randevu alayım gidin dedi. hani beyin gelişimleriyle ilgili incelemeler yapılıyormuş orda. randevuyu aldık ama sonradan da vazgeçtik gitmicez. aklımız karışsın istemiyoruz. allahım hakkımızda hayırlısın vermiştir mutlaka.

yatak konusunda eşimle anlaşamıyoruz biz bir türlü. o mobilyacılar sitesine gidip sipariş verelim isteğimize göre kullanışlı bişey olsun ve yaptıralım diyor. üçünün de yatabileceği uzun ama ayrı ayrı bölmeli bi yatak. ben de üç ayrı sepet alalım diyorum bir de gardrop. bakalım hangisine karar verecez. şimdilik yatak meselesi böylece duruyor.ben de 30. haftaya girdiğimde düşünüyorum kısmetse. şimdilik birer hastane çıkışı, üçer battaniye, beşer tane zıbın, çıtçıtlı kıyafetler aldık o kadar. geçende eşim öğretmenler gününde bir paket de bez almış hediye çanta filan almadık yani. biberon filan da almadık. nasip olursa onları da ocak ayına girdiğimde düşünüyorum. ama fırsat buldukça gezip dolaşmak istiyrum bebek mağazalarını çünkü o zamana kadar iyice ağırlaşıp dolaşamayabilirim. hatta broşür toplamayı düşünüyorum olurda ben hiç çıkamazsan oradan gösteririm eşime de alır artık. sen pek kilo almamışsın maşşallah. ben 50 ile hamile kaldım tam 60 kiloyum şu an. 10 kilo. takma bi göbeğim var gerçi. başka hiçbiryerimde yok ama o da çok komik gözüküyor.
ha bir de pztsi tetenoz iğnesi olmya gideceğim sağlık ocağına. sen de kaydını yaptırmışsındır heralde. gelirler evine yakında zaten çağırmaya. ayyyy işte öyle. daha aklıma geldikçe yazarım. çok şey var paylaşacağımız çoooooooooookkkkkkkkkk !!!!!!!!!!!!!!

Merhaba arkadaşlar ben de 24hafta 3 günlük ikizlerimi bekliyorum.Bir oğlan bir kız.Allah'ın izniyle hepimiz sağlıkla bebişlerimizi kıucağımıza alırız inşallah.Benim de baştan 3 taneydi.15. haftada birini kaybettik tabiki önce çok üzüldük ama ne yapalım herşeyin hayırlısı.Allah diğerlerini bağışlar inşallah.

Sevgili tuubay hiç kendini güçsüz hissetme.Ne kadar şanslı olduğunu düşün.İnan herkese nasip olmayacak bişey bu.İnanıyorumki üstesinden geleceksin sen bi eğitimcisin çünkü.Hazırlıklarında kolay gelsin ma kendini çok yorma biliyosun bu saatten sonra dinlenme çok önemli. Sağlıkla bebeklerini kucağına alman dileğiyle...

Herkese merhaba. Bende ikiz bebek bekliyorum.35+6 günlük hamileyim. Artık heran doğum yapabilirim. Heyecan ile bekliyorum. Pazartesi kontrole gideceğim. Doktorum bayramdan önce doğumunu planlayacağız diyordu. Herhalde 4-5 gün içinde doğum yaparım. Tam da kriz döneminde çok masrafımız oldu. Allah hepimize kolaylık versin.

selam kızlar nasılsınız ben grıp oldum ya felaketım sadece parol ıcebılıyorum ne yapıcamı şaşırdım

ayyyy ikiz anneleri nolur öyle demeyin yaaa...... biz ne yapcaz??????? kendimi çok güçsüz hissediyorum okudukça. yapabilecekmiyim allahım diye umutsuzluğ kapılıyorum..
canım haklısın ilk başlarda bebkler doğunca sıkıntı yaşanıyor muhakkak.. bizlerde birbirien iyi anlayanlar olarak paylaşıyoruz yaşadıklarımızı işde sen kendine stres yapma .. ben hamileliğimde duyduklarımı kendimede olacak gibi almadım hiç .. Allah verdiyse 2 tane 3 tane mutlaka onun kısmetini ve sabrınıda vwerecektir.. annem gittiğinde yalnız nasıl idare edeceğim dedim ma iş bşa düşünce yapılıyor onların bir gülüşü (her ne kadar şimdilik bilinçli olmasada küçükler çünki) tüm yorgunluğunu unutturuyor şahsen ben öpüp öpüp kokluyorum sık sık bu duyguyu yaşamayı çok istedim çünki zamanında.. Allah isteyen herkese versin kimseye aratmasın yokluğunu.. sizlerde sağlıcakla kucağınıza alın inşallah..

maşallah canım sağlıcakla kucağına al bebişlerini...Allah sağlıcakla tamamına erdirsin..

canım sanada az kalmış maşaallh sonuna yaklaşmışın sağlıcakla kucağına alman dileğiyle...evet biraz masraflı ama değer gerçekte...:)

canım benım hayırlısıyla kucagına alırısn ınsallah ne guzel cok az kalmış bebişlerının gelmesıne ılk gebelıgınmı canım
merak etme onlar rızıklarıyla gelır

selam kızlar nasılsınız ben grıp oldum ya felaketım sadece parol ıcebılıyorum ne yapıcamı şaşırdım
canım geçmiş olsun sanada cevap yazmadan çıkamadım benimkiler başladı mızırdanmaya çünki...:)
nane ıhlamur iç ballı limonlu bişeyin kalmaz inşallah...

canım geçmiş olsun sanada cevap yazmadan çıkamadım benimkiler başladı mızırdanmaya çünki...:)
nane ıhlamur iç ballı limonlu bişeyin kalmaz inşallah...

ahh canım ya ne guzel sımdı onlarla berabersın bende zaman cabuk gecsınde bıran once gelsın ıstıyorum

Geçmiş olsun
seherim çok zor bi durum ben de 18.haftamda grip olmuştum bol bol kivi ve greyfurt yiyerek atlattım ıhlamur, adaçayı da iyi geliyor ama aşırı içme yine de.Bir de c vitaminli pastil kullanabilirsin.
Umarım en kısa zamanda iyileşirsin

Maşallah ne güzel sonuna gelmişsiniz neredeyse..Allah sağsalim kucağınızda göstersin bebeklerinizi.Sağlıklı doğumlar diliyorum. İnşallah bayramda bebişlerin haberini alırız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…